Æsj, det var skuffende!

Heisann! Idag var jeg og hentet pakken min fra Gymgrossisten. Den har jeg gått og ventet på og gledet meg til!

Jeg var tom for mitt forrige proteinpannekakepulver og fikk lyst til og prøve ett nytt ett så jeg bestilte en pannekakemiks i merket Fairing.
Da jeg kom hjem i ettermiddag fikk jeg lyst til og teste det så jeg blandet litt av dette i en bolle sammen med litt vaniljeprotein og stekte dem i vaffeljern isteden for i stekepannen, men faktisk så ble jeg utrolig skuffet over smaken. Da jeg spiste dem var det som å tygge på en svamp og enda jeg prøvde meg frem med ti ulike pålegg, syltetøy og sukin for og se om det kunne gjøre det noe bedre så smakte de ikke noe særlig så jeg kastet faktisk det jeg hadde laget i søpla, så de er ikke noe jeg vil anbefale. 


Jeg har ikke laget dem uten og blande i vaniljeprotein da, og i tillegg tok jeg oppi melk istedenfor vann som det egentlig skulle være, men det burde jo egentlig bare gitt en bedre smak. Denne miksen er også sukkerfri og glutenfri. Jeg har ikke glutenallergi men jeg blir fort oppblåst og om man sliter med det så bør man prøve og styre unna for mye mel produkter for og se om det kan gjøre magen bedre, men det er nok mulig jeg tilsetter litt grovt spelt mel i disse for og se om de kan bli bedre av det.Jeg har ikke opplevd og bli så skuffet over noe jeg har bestilt derfra før så jeg vet dem har mye bra, men det var veldig dumt. Jeg fikk bestilt et nytt vaniljeprotein også da (det er forresten på tilbud nå) og det har jeg lyst til å prøve å bake med engang hvis jeg finner en god oppskrift, eller kanskje jeg skal prøve å lage vaniljeproteinbar!?Har du smakt denne før? Passer du på å få i deg nok proteiner daglig?  

                                                                                                                                                                            //inneholder affiliatelenker// 

  

 

 


#trening #proteiner #kosttilskudd #helse #skjønnhet #pannekaker #sukkerfri #glutenfri #shaker #proteinpannekaker #tilbud #gymgrossisten 

 

6 kommentarer

Barbie

18.02.2015 kl.21:57

Har ikke smakt den, men hørt mye positivt om den fra mange toppbloggere. De får jo som regel slike ting sponset (eller veldig godt betalt) for å skrive positive tilbakemeldinger om dem, så er alltid veldig skeptisk til å stole blindt på deres 'fantastiske' anmeldelser.

Setter derfor utrolig pris på at du skriver en ærlig anmeldelse av produktet! Vi trenger flere ærlige bloggere som faktisk tør å si fra når et produkt skuffer eller ikke holder det det lover. Takk! :)

Kristina's hverdag

18.02.2015 kl.22:04

Barbie: Ja det er sant! Det er viktig og tenke etter om det faktisk stemmer at det er så bra som de skal ha det til når de tjener mye på å fortelle positivt på det.

Takk for det:) Det har du helt rett i!

Silje S. Lopez

18.02.2015 kl.22:52

Barbie har veldig rett i det hun skriver :D Stå på å skriv ærlige ting :D

Kristina's hverdag

18.02.2015 kl.22:56

Silje S. Lopez: :D

Emma Olsen

19.02.2015 kl.00:35

Fikk mere lyst på vaniljeproteinen nå :)

rundtomkringtrorjeg

19.02.2015 kl.06:25

Har ikke smakt, og syns den er sabla dyr for og lage mat av)

Skriv en ny kommentar

Design laget av Silje Lien Design
hits