Tips; lag god yoghurt av kesam


Jeg spiser mye kesam og har som oftest alltid en boks eller to med enten mager vanilje-kesam eller mager kesam naturell stående i kjøleskapet. 

Vanilje-kesamen spiser jeg mest hvis jeg skal kose meg litt ekstra i hverdagen, mens kesam naturell bruker jeg i middagsretter, lager dressinger av eller lignende.
Jeg synes ikke den er så god å spise alene uten at man blander den med noe, men jeg har ett godt tips til dere som også er glad i kesam!

Bland kesam naturell sammen med litt sukkerfri saft, så får du en kjempe god yoghurt som er stappet med proteiner, lite karbohydrater og lite fett!

Første gang jeg prøvde det så blandet jeg kesamen med Fun Light saft men jeg synes ikke den saften er så god å bruke til det. Fun Light ble veldig fake i smaken, men med ZerOh saften så ble smaken helt perfekt!

Det er jo igrunn en smakssak hva man liker best, men jeg synes ihvertfall at den saften passet veldig bra og blande med. Den gir en litt syrlig smak samtidig som den er søt, uten og bli kvalmende og ekkel.

Kesam naturell har ett høyt innhold av proteiner, er naturlig uten sukker og har et bedre innhold enn vanilje kesam. Det passer veldig bra å ta fruktbiter oppi også. For eksempel melonbiter, amerikanske blåbær osv. 

Dette passer supert som frokost, lunsj, mellommåltid eller hvis du vil kose deg litt ekstra. Selv de som er på diett kan spise dette med god samvittighet. Enjoy!  


Jeg bruker Zeroh saften med Peach & Nectarine smak.


Jeg pleier å bruke en del saft hvis jeg blander en hel boks. Da kan man smake til underveis og tilsette saft frem til man er fornøyd med smaken.


Når den er ferdig kan man tilsette bær, nøtter, mandler, frukt eller lignende om man ønsker. Her har jeg strødd over gojibær.

Det kan godt hende dere har prøvd dette før, men om ikke så er det verdt og teste ut! ;-)
 

Har du prøvd dette før? :-)

 #kesam #sukkerfritt #diett #sunnkost #sunt #trening #frokost #lunsj #proteiner #mat #kosthold #proteinrik #proteiner #gojibær

9 kommentarer

Jøss, så smart dette var da!

Kristina's hverdag

02.03.2015 kl.10:12

Maren Helgemo: Ja det bør du prøve!! :-)

spisogspar

02.03.2015 kl.10:15

Det ser godt ut! Har ikke prøvd det før :)

Nikita <3

02.03.2015 kl.10:59

Herlig :D

Elise

02.03.2015 kl.11:06

Åh, det hørtes jo utrolig godt ut. Jeg har ikke smakt dette enda! :)

Kristina's hverdag

02.03.2015 kl.11:09

Elise: Jaa, det er det også! ;D

rundtomkringtrorjeg

02.03.2015 kl.12:48

Ser ikke galt ut dette, er ikke så begeistret for kjøpesaft, lager selv, er enkelt og smaker digg altså ))

Silje S. Lopez

02.03.2015 kl.15:08

NAM, Ser kjempe godt ut :D :D Dette må prøves

Linda Taylor

03.03.2015 kl.12:04

Oi, det har jeg aldri tenkt på før. Har alltid spist vanilje kesamen jeg :O

Takk for tipset :D

Skriv en ny kommentar

Design laget av Silje Lien Design
hits