Oppskrift på perfekt, næringsrik havregrøt!

God morgen!

Jeg har allerede vært ute på en liten times sykletur før frokost! Det var kjempe deilig!
Da jeg kom hjem lagde jeg havregrøt. Jeg spiser som regel dette hver dag. Det er veldig godt, samtidig som det er kjempe enkelt og lage, og i tillegg liker Christoffer å spise det! Jeg pleier å ta oppi ett par ekstra ting for at det skal bli enda mer mettende og næringsrikt!

Faktisk så var ikke jeg så glad i havregrøt før, og grunnen var fordi at jeg syntes konsistensen var så limaktig, men så viste det seg at jeg faktisk tok alt for lite væske oppi i forhold til havregryn...Haha!


♥ Oppskrift på perfekt havregrøt ♥

Kok opp Store havregryn med litt melk og litt vann mens du rører om. Jeg pleier å ta 50/50 ca. TIlsett litt light kokosmelk på boks. Vet ikke eksakt hvor mye jeg tar oppi men jeg bruker endel, men man kan smake seg frem. Det avhenger litt av hvor mye smak liker å ha på grøten også.

Tilsett litt salt og litt sukrin gold eller vanlig sukrin (1-2 ts)
Når grøten er kokt ferdig trekker jeg kjelen bort fra plata og tar oppi en scoop vaniljeprotein. Det kan fort klumpe seg ettersom grøten er varm så jeg bruker en h

dmixer i kjelen for å jevne grøten. Når man bruker håndmixer vil grøten få en litt "babygrøtaktig" konsistens, men jeg synes det er digg!  

Man kan også tilsette ett rått egg etter at grøten er ferdig men jeg synes ikke det er så godt. Da foretrekker jeg mye heller å spise ett egg ved siden av! 

Topp grøten med frosne bær som foreksempel blåbær, bringebær eller jordbær, eller skjær opp ett eple og strø over kanel og sukrin. Gojobær eller mandler er også veldig godt! ♥

I tillegg til havregrøten, så er også Aloevera juicen blitt en viktig del av hverdagen min! Denne drikker jeg hver eneste dag, og denne juicen er faktisk kjempe god i smak! Juicen dere ser på bildet er med smak av tranebær.  Det er den jeg liker best av de forskjellige smakene!

Juicen gir meg ett skikkelig antioksidant boost og i tillegg er det en hel rekke med helsefordeler ved å drikke aloe vera daglig. Jeg har skrevet om det tidligere og det kan du lese om HER !♥


Hva liker du å spise til frokost?

Ha en fin fredag og god helg!

 #mat #frokost #trening #sunt #sunn #helse #kosthold #sunnlivsstil #livsstil #glede #matglede #sukrin #sukkerfritt 

9 kommentarer

lykkebobla

10.04.2015 kl.10:49

blir mye havregrøt på meg også i alle mulige varianter, det er så godt :) Ellers blir det chiapudding med noe godt oppi

Kristina's hverdag

10.04.2015 kl.10:54

lykkebobla: Åå, hva er chiapudding? :)

spisogspar

10.04.2015 kl.11:08

Ja jeg spiser også havregryn til frokost i alle mulige varianter:-) Det er så godt!

Eli

10.04.2015 kl.11:53

Gleder meg til vi kan kjøpe inn Forever Living sin alovera juice igjen savner den med tranebær. Den er bare kjempe bra I forhold til mange til. vi har Vært aktiv forhandlere før men nå kun til eget forbruk.

likte innlegget ditt.

lykkebobla

10.04.2015 kl.12:33

Det er chiafrø og f.eks yoghurt, kokosmelk eller lignende du lar stå over natten. Også kan du putte i smak, veldig godt. har skrevet et innlegg om det :

http://lykkebobla.blogg.no/1427020469_dilla_p_chiapudding.html

Kristina's hverdag

10.04.2015 kl.13:13

Eli: er du forhandler du og? Så gøy!! For da kan jo den kjøpes på nettshoppen eller hva mente du?:/ takk for det :)

Kristina's hverdag

10.04.2015 kl.13:14

lykkebobla: takk det skal jeg sjekke!!:)

En familie En inntekt

10.04.2015 kl.22:16

Denne såg god ut :D

Solveig

13.04.2015 kl.17:59

kan du legge ut bilder av leiligheten din? :) hadde vært inntresant :D

Skriv en ny kommentar

Design laget av Silje Lien Design
hits