Beskytt deg i solen og unngå solskader

Hei dere! ♥ Nå som solen har begynt å komme mer og mer frem er det veldig viktig å passe på å beskytte huden best mulig. Dere som har barn er sikkert veldig nøye på at barna deres blir smurt i ansiktet, på ører, i nakken og slike steder hvor solen ofte står på store deler av dagen før dem går ut. Men hva med oss voksne? Er det lurt at vi bare smører oss inn i olje og ligger å steker hele dagen? Nei! Det er faktisk like viktig for oss voksne å bruke solkrem! Skadene fra solen vises gjerne ikke før flere år etter, så derfor er det viktig å ta gode forhåndsegler mens man kan!

Tidligere brukte jeg sjelden solkrem med mindre jeg var på steder hvor jeg visste at  solen virkelig ville brenne, og grunnen til det var fordi jeg var redd for å ikke bli brun på kroppen, men etter å ha lest endel om akkurat dette så har jeg funnet ut at man blir faktisk like brun selv om man bruker solkrem, men at huden blir beskyttet mot de skadelige UV-strålene som finnes i solen, og uten solkrem så er du altså ikke beskyttet mot det. Da kan du lettere få hudkreft, bli ekstremt solbrent, få eksem med mer.  

Du trodde kanskje at det var negativt å bruke høy faktor på solkremen hvis man ønsker å få farge på kroppen? Det er det ikke!  Ved å bruke faktor 30 slik som jeg har så kan jeg være ute i solen 30 ganger så lenge uten å bli brent frem til jeg smører meg på nytt igjen, som hvis jeg bruker for eksempel faktor 20 eller 10.


Jeg bruker solsprayen til Foreverliving og er virkelig kjempe fornøyd med denne! Selv om jeg er forhandler av produktene og selger disse så skal dere vite at jeg ikke ville anbefalt det videre om jeg ikke likte det! 

Denne finnes både som spray og krem, men jeg foretrekker sprayen fordi jeg synes det blir mindre søl med den, og det er lettere å påføre men det er jo en smakssak! 
Solsprayen/kremen er helt parabenfri og inneholder fuktighetsgivende Aloevera og vitamin E.

Det er synes er fordelen med denne er at den er ikke klissete i det hele tatt og den tørker raskt inn i huden, i tillegg til at den har en svak deilig duft! ♥ Til god fordel er den også ekstra vannfast slik at man kan fint bade med den uten å måtte ta på ett nytt lag når man kommer opp av vannet. Det er i allefall greit å bruke en vannfast solbeskyttelse på barn siden de gjerne synes det er kjedelig å bli smurt.  

Sun lips er en leppebalsam med en herlig duft av mint og solfaktor 30. Denne synes jeg er kjempe god og bruke og man får utrolig myke lepper!
Den er helt blank i fargen og du kan bruke den under leppestifter om du ønsker. Den kan brukes i all slags vær, men før sommeren begynner for fult så kan det med fordel være veldig lurt å gå til innkjøp av en slik så slipper du å få tørre, oppsprukne lepper! 

Denne er ikke tilsatt vann, noe som gjør at den fungerer veldig godt i kjølig vær slik som foreksempel i skisesongen også. Det er faktisk mange som ikke er klar over at de fleste billige leppomader er tilsatt vann og at det faktisk ofte gjør leppene værre enn de i utgangspunktet var, så husk å alltid kikk på innhold før du handler. Sun lips er også basert på aloe vera og jojobaolje som både er pleiende og mykgjørende. 


Beskytter du huden din mot skadelige UV-stråler?


Hvis du ønsker å bestille solspray/krem eller andre produkter, høre om priser eller få mer info om hva vi har å tilby i Foreverliving så kan du kan du kontakte meg på kristina_torgersen@outlook.com eller skrive en kommentar i dette innlegget :-)


Ønsker dere en strålende søndag i solen! ♥

#sol #beskyttelse #solfaktor #barn #voksen #familie #sommer #sommer2015 #syden #ferie #parabenfri #parabenfree #aloevera #foreverliving #sun 

15 kommentarer

jeg må bli mye flinkere på å bruke solkrem! I fjor vår ble jeg så solbrent på ryggen at jeg fikk blemmer og det er ikke bra....

Anndrea

10.05.2015 kl.19:15

folk burde bli flinkere med solbeskyttelse, absolutt viktig :)

Navn

10.05.2015 kl.19:55

Husker jeg var fast leser av den gamle bloggen din :) !

Og må si du har forandret deg veldig mye ! Til det positivie altså !

Stå på < 3

Mathilde

10.05.2015 kl.20:28

Flott intervju med deg på Seher.no nå synes jeg, Kristina :)

RebeccaHasselgard

10.05.2015 kl.20:36

Takk for tips! :)

Kristina's hverdag

10.05.2015 kl.21:10

Mathilde: Tusen takk:-)

Kristina's hverdag

10.05.2015 kl.21:10

Navn: Tusen takk! Så koselig sagt! :-)Håper du vil fortsette å følge meg!!:-) <3

Kristina's hverdag

10.05.2015 kl.21:11

annasylvelin: Oida, huff! Nei det er ikke bra altså! :/ Det er viktig å beskytte seg i solen! :-)

Kristina's hverdag

10.05.2015 kl.21:12

Anndrea: Jaa:-)

spisogspar

10.05.2015 kl.22:11

Takk for tips:))

Irén Kringhaug

11.05.2015 kl.04:26

året er kommer for å skifte ut gammel solbeskyttelse, mamma selger herbal life, hva gjør denne bedre? Hva med prisen?

PS.'du er sterk som ikke ga deg under abort presset👍 var 19 år og fikk samme press fra mange. Men angrer ikke et sekund♥️

Kristina's hverdag

11.05.2015 kl.11:01

Irén Kringhaug: jeg har aldri testet herba life sin solkrem så det vet jeg dessverre ikke men jeg er i allefall selv veldig fornøyd med foreverliving sin og anbefaler andre og igså teste den ut :) den koster litt over hundre kroner :-)tusen takk for koselige ord! Stå på du også :))

mairho

11.05.2015 kl.16:31

Bruker selv forever living sine produkter, elsker dem! Har tenkt til å kjøpe en solkrem/spray selv nå når det går mot varmere tider :-) Lipsylen med solfaktor har jeg ikke prøvd ennå, men er storfornøyd med aloe lips!

Kristina's hverdag

11.05.2015 kl.19:16

mairho: Å så bra :D Si fra da dersom du vil handle fra meg da! :-)
Ja, aloe lips er veeldig god! Du bør prøve den med faktor også:-)

Kristina's hverdag

15.05.2015 kl.21:35

spisogspar: :-)

Skriv en ny kommentar

Design laget av Silje Lien Design
hits