• Skrevet: 10.05.2015  //  Kl: 18:33  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 15

Hei dere! ♥ Nå som solen har begynt å komme mer og mer frem er det veldig viktig å passe på å beskytte huden best mulig. Dere som har barn er sikkert veldig nøye på at barna deres blir smurt i ansiktet, på ører, i nakken og slike steder hvor solen ofte står på store deler av dagen før dem går ut. Men hva med oss voksne? Er det lurt at vi bare smører oss inn i olje og ligger å steker hele dagen? Nei! Det er faktisk like viktig for oss voksne å bruke solkrem! Skadene fra solen vises gjerne ikke før flere år etter, så derfor er det viktig å ta gode forhåndsegler mens man kan!

Tidligere brukte jeg sjelden solkrem med mindre jeg var på steder hvor jeg visste at  solen virkelig ville brenne, og grunnen til det var fordi jeg var redd for å ikke bli brun på kroppen, men etter å ha lest endel om akkurat dette så har jeg funnet ut at man blir faktisk like brun selv om man bruker solkrem, men at huden blir beskyttet mot de skadelige UV-strålene som finnes i solen, og uten solkrem så er du altså ikke beskyttet mot det. Da kan du lettere få hudkreft, bli ekstremt solbrent, få eksem med mer.  

Du trodde kanskje at det var negativt å bruke høy faktor på solkremen hvis man ønsker å få farge på kroppen? Det er det ikke!  Ved å bruke faktor 30 slik som jeg har så kan jeg være ute i solen 30 ganger så lenge uten å bli brent frem til jeg smører meg på nytt igjen, som hvis jeg bruker for eksempel faktor 20 eller 10.


Jeg bruker solsprayen til Foreverliving og er virkelig kjempe fornøyd med denne! Selv om jeg er forhandler av produktene og selger disse så skal dere vite at jeg ikke ville anbefalt det videre om jeg ikke likte det! 

Denne finnes både som spray og krem, men jeg foretrekker sprayen fordi jeg synes det blir mindre søl med den, og det er lettere å påføre men det er jo en smakssak! 
Solsprayen/kremen er helt parabenfri og inneholder fuktighetsgivende Aloevera og vitamin E.

Det er synes er fordelen med denne er at den er ikke klissete i det hele tatt og den tørker raskt inn i huden, i tillegg til at den har en svak deilig duft! ♥ Til god fordel er den også ekstra vannfast slik at man kan fint bade med den uten å måtte ta på ett nytt lag når man kommer opp av vannet. Det er i allefall greit å bruke en vannfast solbeskyttelse på barn siden de gjerne synes det er kjedelig å bli smurt.  

Sun lips er en leppebalsam med en herlig duft av mint og solfaktor 30. Denne synes jeg er kjempe god og bruke og man får utrolig myke lepper!
Den er helt blank i fargen og du kan bruke den under leppestifter om du ønsker. Den kan brukes i all slags vær, men før sommeren begynner for fult så kan det med fordel være veldig lurt å gå til innkjøp av en slik så slipper du å få tørre, oppsprukne lepper! 

Denne er ikke tilsatt vann, noe som gjør at den fungerer veldig godt i kjølig vær slik som foreksempel i skisesongen også. Det er faktisk mange som ikke er klar over at de fleste billige leppomader er tilsatt vann og at det faktisk ofte gjør leppene værre enn de i utgangspunktet var, så husk å alltid kikk på innhold før du handler. Sun lips er også basert på aloe vera og jojobaolje som både er pleiende og mykgjørende. 


Beskytter du huden din mot skadelige UV-stråler?


Hvis du ønsker å bestille solspray/krem eller andre produkter, høre om priser eller få mer info om hva vi har å tilby i Foreverliving så kan du kan du kontakte meg på kristina_torgersen@outlook.com eller skrive en kommentar i dette innlegget :-)


Ønsker dere en strålende søndag i solen! ♥

#sol #beskyttelse #solfaktor #barn #voksen #familie #sommer #sommer2015 #syden #ferie #parabenfri #parabenfree #aloevera #foreverliving #sun 

annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3

Skrevet: 10.05.2015  //  Kl.19:07
jeg må bli mye flinkere på å bruke solkrem! I fjor vår ble jeg så solbrent på ryggen at jeg fikk blemmer og det er ikke bra....

Anndrea

Skrevet: 10.05.2015  //  Kl.19:15
folk burde bli flinkere med solbeskyttelse, absolutt viktig :)

Navn

Skrevet: 10.05.2015  //  Kl.19:55
Husker jeg var fast leser av den gamle bloggen din :) !

Og må si du har forandret deg veldig mye ! Til det positivie altså !

Stå på < 3

Mathilde

Skrevet: 10.05.2015  //  Kl.20:28
Flott intervju med deg på Seher.no nå synes jeg, Kristina :)

RebeccaHasselgard

Skrevet: 10.05.2015  //  Kl.20:36
Takk for tips! :)

Kristina's hverdag - ung mamma,trening, kosthold, makeup

Skrevet: 10.05.2015  //  Kl.21:10
Mathilde: Tusen takk:-)

Kristina's hverdag - ung mamma,trening, kosthold, makeup

Skrevet: 10.05.2015  //  Kl.21:10
Navn: Tusen takk! Så koselig sagt! :-)Håper du vil fortsette å følge meg!!:-) <3

Kristina's hverdag - ung mamma,trening, kosthold, makeup

Skrevet: 10.05.2015  //  Kl.21:11
annasylvelin: Oida, huff! Nei det er ikke bra altså! :/ Det er viktig å beskytte seg i solen! :-)

Kristina's hverdag - ung mamma,trening, kosthold, makeup

Skrevet: 10.05.2015  //  Kl.21:12
Anndrea: Jaa:-)

spisogspar

Skrevet: 10.05.2015  //  Kl.22:11
Takk for tips:))

Irén Kringhaug

Skrevet: 11.05.2015  //  Kl.04:26
året er kommer for å skifte ut gammel solbeskyttelse, mamma selger herbal life, hva gjør denne bedre? Hva med prisen?

PS.'du er sterk som ikke ga deg under abort presset👍 var 19 år og fikk samme press fra mange. Men angrer ikke et sekund♥️

Kristina's hverdag - ung mamma,trening, kosthold, makeup

Skrevet: 11.05.2015  //  Kl.11:01
Irén Kringhaug: jeg har aldri testet herba life sin solkrem så det vet jeg dessverre ikke men jeg er i allefall selv veldig fornøyd med foreverliving sin og anbefaler andre og igså teste den ut :) den koster litt over hundre kroner :-)tusen takk for koselige ord! Stå på du også :))

mairho

Skrevet: 11.05.2015  //  Kl.16:31
Bruker selv forever living sine produkter, elsker dem! Har tenkt til å kjøpe en solkrem/spray selv nå når det går mot varmere tider :-) Lipsylen med solfaktor har jeg ikke prøvd ennå, men er storfornøyd med aloe lips!

Kristina's hverdag - ung mamma,trening, kosthold, makeup

Skrevet: 11.05.2015  //  Kl.19:16
mairho: Å så bra :D Si fra da dersom du vil handle fra meg da! :-)
Ja, aloe lips er veeldig god! Du bør prøve den med faktor også:-)

Kristina's hverdag - ung mamma,trening, kosthold, makeup

Skrevet: 15.05.2015  //  Kl.21:35
spisogspar: :-)
Om megMitt navn er Kristina og jeg er 20 år gammel.

På denne bloggen vil du få en smakebit av min hverdag som mamma til en gutt på 6 år, skjønnhet, mote og alt som ellers interesserer meg.

Jeg er i fulltidsjobb, men på siden er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produkter fra ForeverLiving.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg eller kjøpe produkter kan du sende mail til kristina_torgersen@outlook.com

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Reklame


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits