Overraskende brevpost!

Hei! Hvordan har dere det?

Nå begynner sommeren endelig begynt å komme for fult her hvor jeg bor også, det er så deilig! I helgen monterte vi opp en splitter ny gassgrill og grillet masse godt i solen! Det var kjempe godt! Bare det blir enda litt varmere i luften nå så kan vi snart dra på turer til stranden! Gleder meg veldig til det, og selvsagt til jeg får litt sommerferie!

I helgen mottok forresten ett brev i posten fra en ukjent leser som hadde lest artikkelen om meg i Se og Hør og syntes jeg tok et godt valg den gangen jeg valgte å gå gravid og bære frem barnet til tross for min alder. Det var hyggelig lesing! Så om du som sendte meg brevet leser dette så vil jeg bare si tusen takk! :-) Det satte jeg pris på! Ellers om dagen er jeg på utkikk etter den "perfekte kjole" som jeg aldri finner eller som aldri dukker opp, haha! Jeg skal i et stort familieselskap om en måned og bestilte først en pakke fra Nelly med de to nydelige kjolene dere ser på bildet under, men da jeg mottok dem var dem ALT for lange! Nå skal det sies at jeg ikke er spesielt høy, men jeg synes det er dumt at de tilpasser kjoler etter modeller som er over 1.70 cm i størrelse xsmall, for det er ikke ofte man er såpass høy men likevel bruker en så liten størrelse.  Hvis dere vet om en nettside som selger kjoler med litt mindre størrelser så gi meg gjerne en link i kommentarfeltet! 

Denne kjolen var så fin altså!

Ha en fin uke alle sammen! 

10 kommentarer

spisogspar

15.06.2015 kl.22:50

Så kjekt å få så hyggelig brev i postkassen:)) Mange fine kjoler også:))

Kristina's hverdag

15.06.2015 kl.22:56

spisogspar: Ja det var det! Ja, bare synd dem var for lange! Må finne en nettside som selger litt mindre kjoler!

ingrid

16.06.2015 kl.07:08

Ja, enig med deg. Mitt problem er at jeg er høy nok, men aldri tynn nok :P

På bukser og gensere er det vanskleig å få lange nok armer og bein - så da tror jeg de bruker mer "normale mennesker" som mal...:P Men er veldig greit med de buksene som har ulike lengde :)

mairho

16.06.2015 kl.08:06

Så hyggelig brev! :-D

Anastasia

16.06.2015 kl.23:18

så utrolig morsomt med brev i postkassen da! :D tenker dagen din ble enda bedre av det! ^^,

når det kommer til nelly så syns jeg de mikser og trikser litt på bildene de tar.... skjønner deg for å si det slik! er selv kjempe lav og er xs og slike kjoler hadde jeg jo bare svømt i! Det eneste æ kan komme på er sheinside, demmes størelser pleier å være liten, ellers asos trur jeg også har en del kjoler som er ganske bra på størrelsen. :)
Koselig med brev da :) Fine kjoler :)

Kristina's hverdag

17.06.2015 kl.22:40

Anastasia: jaa det var det altså!:)
Ja helt enig med deg! Så kjedelig.. Da vet du hvertfall hvordan det er når alle klær eller kjoler er alt for lange, haha! Tusen takk for tips! jeg skal sjekke ut de klesmerkene med en gang! :)

Kristina's hverdag

17.06.2015 kl.22:40

Audhild Mamma til lille Willi: Tusen takk:) Ja det var det!:)

Kristina's hverdag

17.06.2015 kl.22:40

mairho: ja :D

Kristina's hverdag

17.06.2015 kl.22:41

ingrid: åå, så kjedelig! Er ikke lett å finne riktige klær som passer alltid, altså! Er så kjedelig det der! Ja det har du rett i:)

Skriv en ny kommentar

Design laget av Silje Lien Design
hits