En spennende dag i vente

God kveld dere og beklager for lite blogging! De siste dagene har jeg igrunn "dødd ut" litt fra sosiale medier. Ihvertfall her på bloggen. Jeg har hatt så mange ting som har måttet ordnes de siste dagene, og så har det jo vært helg. Planen min var å trene litt crossfit i helgen, men det endte isteden med å bli en treningsfri helg som gikk til å ha det hyggelig med venner og kjente! Det var egentlig veldig hyggelig og siden det blir endel trening i ukedagene er det lov å droppe det en helg også. 

Jeg er veldig klar over at jeg skulle trukket vinneren av Giveawayen i går og det gjorde jeg, men jeg rakk dessverre ikke å få postet noe innlegg, men vinneren ble Marte Kitang! Gratulerer så masse til deg! Jeg har kontaktet deg på mail. Til dere andre som ikke vant så husk at jeg kommer til å kjøre noen nye konkurranser fremover, og selv om du ikke vant denne gangen så kanskje du gjør det en annen gang! 

Det ble en fin avslutning på søndagsettermiddagen da vi reiste ut å spiste sushi på en ganske så nyåpnet sushibar i Tønsberg som heter SunFish. Jeg har aldri vært der tidligere men jeg synes maten var veldig bra, og eieren av stedet er kjent for å ha jobbet med sushi i over 18 år og har jobbet i flere ulike land med dette, så da går jeg ut i fra at han både vet og kan det han driver med. Jeg har aldri likt smaken på sushi tidligere og tanken på rå fisk gjorde meg kvalm frem til jeg plutselig våknet opp en morgen og fikk lyst til å kjøpe et brett med nettopp sushi. Sprøtt, ikke sant?

I morgen venter første aller skoledag for min herlige 6åring Christoffer! Det er stort for oss begge, og jeg ser veldig frem til å få ta del i hans første skoledag og ikke minst en ny tid i livet hans som nå vil starte fremover.  Han er så god, og smart og skjønn! Ønsk oss gjerne lykke til! :DHva har dere gjort i helgen? 

2 kommentarer

spisogspar

16.08.2015 kl.22:25

Sushi er så godt! Masse lykke til med 1. skoledag imorgen <3

Markus Saunes

17.08.2015 kl.00:44

Så fint bilde av deg :) Masse lykke til!

Skriv en ny kommentar

Design laget av Silje Lien Design
hits