En skolegutt i hus!

De siste dagene har vært helt nydelige! Helt uventet kom plutselig dét digge sommerværet som vi har gått å ventet på i flere måneder, eller igrunn var det kanskje ikke så uventet i og med at værmeldingene varslet om det i forkant, men samtidig så kan man jo aldri stole blindt på det, så jeg ble ihvertfall positivt overrasket! Siden været var så bra så bestemte jeg meg får å legge treningen litt til side denne uken og heller nyte varme dager med Christoffer på stranden og i solen, for trening blir det jo mye av fremover uansett.

En venninne av meg har båt så Christoffer og jeg har vært så heldige og fått være med henne ut på vannet for å hygge oss de to siste dagene, det var veldig koselig! Det er ikke så ofte vi får muligheten til det siden vi ikke har båt selv, og ikke minst fordi hverdagen vår er så hektisk, så det var stas for både Christoffer og meg. Vi hadde ordentlig fiskelykke den ene dagen og fisket to makrell som vi stekte til middag dagen etter. Det var veldig godt, og ikke minst sunt! Jeg syns faktisk det er kjempe gøy å fiske!

På mandag var det forresten første skoledag for Christoffer og det gikk veldig fint. Det virker som at han trives godt på den nye skolen han har begynt på, det gjør meg veldig glad! Jeg tror nok ofte at vi foreldre er vell så spent på hvordan det vil bli, som barna selv. Det er litt rart å tenke på at jeg plutselig har en skolegutt i hus. Snart begynner han med lekser og da er det min tur til å hjelpe han. Jeg har aldri vært spesielt skoleflink selv, men som mamma så er man jo nødt til å holde hodet hevet og hjelpe til med det som trengs. Kanskje jeg om noen år lærer endel av det jeg selv ikke fikk med meg på skolen, hehe.


Jeg prøver egentlig å unngå å legge ut så mye bilder av Christoffer offentlig på bloggen min, men jeg har skjønt at det igrunn er ganske obligatorisk å poste bilde av barna sine fra første skoledag, det virker ihvertfall sånn. Hvis noen lurer på hvorfor jeg ikke legger ut så mye bilder av ham offentlig til tross for at mange sikkert ser på bloggen min som en "mammablogg" så kan jeg skrive ett innlegg om dette senere i tid. Kvaliteten på bildene er dessverre utrolig dårlig også, ettersom mobilen min har knust og jeg har måttet bli nødt til å bruke en midlertidig telefon. Jeg bør egentlig bli flinkere til å ta med meg kamera når jeg er avgårde.


Vi blogges! Klem fra meg ♥

7 kommentarer

spisogspar

20.08.2015 kl.22:44

Så fine bilder :) Ja de blir liksom så store når de begynner på skolen :D Datteren min har begynt i tredje nå, utrolig hvor fort tiden går ... :)

Heidi

20.08.2015 kl.22:50

Så utrolig spennende! Et stort og nytt kapitittel i livet hans. Ønsker han masse masse lykke til, håper han trives!

Natalie Sofie

21.08.2015 kl.16:43

Herlighet så stor han er blitt! Virker ikke så lenge siden du la ut babybilder av han jo :) Gratulerer med skolegutt i hus :)

Kristina's hverdag

21.08.2015 kl.22:11

spisogspar: Tusen takk :D Ja, det har du rett i! Så stor jente! Herlig alder det også!

Kristina's hverdag

21.08.2015 kl.22:12

Heidi: Tusen hjertelig takk for det:)

Kristina's hverdag

21.08.2015 kl.22:13

Natalie Sofie: Ja, jeg vet! Han har blitt utrolig stor! Tusen takk for det! Var det ikke du som kommenterte en del på min forrige blogg forresten? :-) I såfall, hyggelig at du la igjen en kommentar:)

Natalie Sofie

22.08.2015 kl.01:16

Jeg har lest bloggen din fast siden du begynte, litt opp og ned på hvor aktiv jeg har vært med å kommentere og sånn, men har alltid fulgt med :)

Skriv en ny kommentar

Design laget av Silje Lien Design
hits