Vinner av konkurransen!

Hello dere! Hvordan er det med dere? Har dere det bra?

De siste dagene har jeg hatt veldig mye å gjøre. Timeplanen min har vært fylt opp og jeg har ikke fått tid til noe som helst blogging. Jeg skulle trukket vinneren av konkurransen jeg har hatt gående på bloggen min i går men det rakk jeg ikke så vinneren blir heller annonsert her i dag. Det var mange som meldte seg på og jeg trakk en tilfeldig vinner, og denne gangen ble det Sara Diesen som var så heldig å få Triple Multiplex fra Amepure! Gratulerer så masse, jeg har sendt deg en mail!

Jeg så at det var mange der ute som kunne tenkt seg en Cit Body Roller, men ikke fortvil for det kommer helt sikkert nye konkurranser igjen, om ikke har Amepure stadig ulike tilbud! 


Dersom dere ønsker flere slike konkurranser i fremtiden så gi meg gjerne et likes på innlegget! 

I morgen formiddag har vi invitert familien hjem til oss i bursdag selskap. Jeg hadde egentlig bursdag i mai men det har jeg ikke fått feiret enda, så da ble det bedre sent enn aldri, haha. Og Christoffer hadde i juli, og mamma fylte år i starten av september så da ble det like greit slått sammen som en liten bursdagsfest med tre generasjoner! Det kommer til å bli kjempe koselig. Vi har stått på å bakt kake i dag og holder på og gjøre ting klart til i morgen. Jeg ville egentlig lage makroner til i morgen for det er så sinnsykt godt men det tar litt tid å lage det og spesielt om man ikke har så god erfaring med det. Jeg har bare laget det en gang før men det er lenge siden, så jeg prøvde å få tak i halvfabrikatet ettersom jeg har hatt det så utrolig hektisk de siste dagene men det viste seg å være mye vanskeligere enn jeg trodde, ja faktisk ganske så umulig. Utrolig irriterende, for jeg hadde sett frem til å få laget disse, men da ble jeg heller nødt til å bake noe annet.. 

Nå skal jeg slappe av og nyte lørdagen med min lille gullklump før han skal legge seg!

Ha en fin kveld folkens!


#Konkurranse #AmePure

5 kommentarer

spisogspar

19.09.2015 kl.19:11

Ha en fin lørdags kveld, og fin bursdagsfeiring imorgen <3

theresekristina

19.09.2015 kl.19:19

Høyres ut som morgendagen blir super :)

Nikita <3

19.09.2015 kl.19:43

Grattis til vinneren! Ha en fin kveld :D

Emilie Oshaug

20.09.2015 kl.16:49

Gratulerer så mye til henne! Ha en fin kveld :-)

Kristina's hverdag

21.09.2015 kl.20:53

Emilie Oshaug: Ha en fin kveld du også!:)

Skriv en ny kommentar

Design laget av Silje Lien Design
hits