Vellykket selskap

Gårsdagens bursdagsfeiring med familien ble ordentlig vellykket! Før gjestene kom dekorerte vi bordene med høstfarger og pynt. Det passer perfekt nå i september måned. Maten som ble servert var kjøtt og suppe med en type bollegrøt og grønnsaker ved siden av. Det høres veldig rart ut for de som ikke har smakt det, men det er faktisk kjempe godt. Det har vært en tradisjon i familien i mange år og da min mormor levde pleide hun å lage det, så denne gangen ble det mamma sin tur til å prøve. Det ble ordentlig digg! Fikk nesten litt flashback følelse fra jeg var liten, hehe. 

Vi reise hjem til oss selv igjen sent på ettermiddagen og fikk pakket ut og slappet av litt før det ble kveld og klart for en ny uke. Det er helt merkelig hvor fort helgen går når man har det koselig og gjør ting man liker! 

Denne uken må jeg prøve å trene så mye som mulig for den siste uken har jeg kost meg litt for mye merker jeg. Det har vært opptil flere selskaper og litt for mye søtsaker så nå er det på tide og stramme inn på rutinen. Heldigvis har jeg fri på formiddagen i morgen så da rekker jeg og starte dagen med litt cardio på SbCrossfit! Det ser jeg frem til!

Hva har DU gjort i helgen?


Ønsker dere en flott uke!


Følg meg gjerne på Instagram - Kristinaavalerievna

4 kommentarer

theresekristina

21.09.2015 kl.22:17

Så utrulig koselig :)

spisogspar

21.09.2015 kl.22:57

Så koselig, og så fint pyntet bord :)

Nikita <3

22.09.2015 kl.09:44

Så koselig :D

Cindy

22.09.2015 kl.19:27

ingenting er bedre enn når noe blir vellykket! :D

Skriv en ny kommentar

Design laget av Silje Lien Design
hits