Mye som skjer!

Hei!Har dere hatt en fin helg?

Jeg har hatt fri denne helgen så på fredag leverte jeg sønnen min på skolen og etter det startet jeg og en venninne morgenen med en god treningsøkt før vi reiste inn til byen og spiste sushi og handlet litt. Senere på dagen dro vi hjem til henne og så kom det en venninne til og spiste litt mat. Etter det fikset vi oss sammen før vi senere på kvelden tok en tur ut for å være litt sosiale. Det var veldig lenge siden sist, så det var kjempe koselig!

På lørdags ettermiddag og frem til i dag har jeg koset meg på Farris Bad med tre retters middag, avslappende boblebad og sauna. Maten var god, men ikke noe jeg vil skryte veldig av, men det så veldig delikat ut! Jeg glemte å ta bilde av desserten, men det var en tallerken fylt med sjokolade og sorbet is, og det smakte kjempe digg! Jeg er jo en skikkelig sjokoladeelsker da, så det var igrunn kanskje ikke så rart! På spa avdelingen var det veldig fint og jeg fikk en fin opplevelse.

Det har vært strålende sol og varmt i luften denne helgen så egentlig har jeg veldig lyst til å komme meg ut litt i løpet av kvelden å få jogget litt før det blir for sent. I morgen starter enda en ny uke og da er det fult opp med jobbing igjen, men denne uken blir onsdag min siste dag i min nåværende jobb. For dere som ikke vet det så utdanner jeg meg til å bli helsefagarbeider og jeg har hittil jobbet ti måneder på sykehjem (rehabilitering) nå. De ti månedene har gått veldig fort og jeg har lært veldig mye og blitt kjent med mange hyggelige mennesker. Om knappe to uker begynner jeg å jobbe i bolig for psykisk utviklingshemmede. Det blir nok lærerikt, og jeg håper at jeg vil trives! Så for meg er det mye spennende og nytt skjer de neste månedene! Ønsker dere en fin uke!  6 kommentarer

rundtomkringtrorjeg

27.09.2015 kl.18:48

Høres ut dom en ok dag og helg))

Julia Sofie

27.09.2015 kl.18:54

Hørtes ut som en herlig helg:) Å lykke til i ny jobb, blir nok spennende det ja:)

Nikita <3

27.09.2015 kl.21:21

Så herlig :D

Leah Isabell V

27.09.2015 kl.23:29

Hørtes ut som du hadde en bra helg :D

anette

30.09.2015 kl.00:10

Et spørsmål til deg som bruker en del sukrin! Hvilken liker du best, vanlig eller sukrin gold? Ble anbefalt gold av hun på helsekosten. Men hva er egentlig forskjell?

Kristina's hverdag

01.10.2015 kl.19:00

anette: Hei :-) Det kommer litt an på hva du skal bruke det til, men sukrin gold syns jeg er best på den måten at det er ikke så "kaldt" på smaken om du skjønner. Det er som brunt sukker, så jeg bruker gjerne det hvis jeg baker og lignende, mens om jeg kun skal strø litt over frokostblandingen så bruker jeg vanlig sukrin :)

Skriv en ny kommentar

Design laget av Silje Lien Design
hits