20% på negler og vipper ut måneden!

 

                                                                                                                                                                                        (sponset behandling)
                                                                                                                                     

De siste dagene har virkelig gått i ett selv om jeg har hatt fri. På fredagsmorgen rett før helgen hadde jeg time hos Elisabeth på Nexus for og legge etterfyll på neglene mine. De hadde begynt og gro skikkelig ut så det var på tide og få fikset dem. Jeg fikk lyst til å prøve noe nytt siden jeg først var der så jeg gikk for litt glitter på to av neglene. Glitter kan være veldig fint, men da må det ikke bli for mye, men dette ble helt perfekt! Jeg hadde hatt på de forrige neglene i rundt 4 uker før jeg fylte på og alle satt som støpt på, så jeg er ihvertfall veldig glad for at ikke en av dem løsnet i løpet av de ukene, hehe. Vet at det skjer med mange, men disse geléneglene er i merket Pronails og er av utrolig god kvalitet.


Siden jeg først var innom ble det til at vi spontant bestemte oss for å gå over etterveksten og legge inn enda litt mer karamell farge i håret mitt også slik at ombreffekten blir enda tydeligere. Jeg ble veldig fornøyd med håret! På bildet ser dere hvordan det ble samme dagen som jeg farget det. Da var det veldig mørkt i bunn men det har lysnet litt de siste dagene! Ekstra fint blir det når jeg krøller det. ♡ Da kommer spillet og fargene ordentlig frem på en helt annen måte enn dersom jeg retter det, men det tar jo selvfølgelig litt lengre tid og er ikke noe jeg vanligvis rekker i hverdagen med mindre jeg har god tid. 


Siden Elisabeth er nyoppstartet  hos Nexus (Snorresgate) her i Tønsberg så får alle mine søte lesere 20% på alle negl- og vippebehandlinger ut oktober måneden dersom dere ringer inn og bestiller time på TLF: 333 19 946 og oppgir navnet mitt "kristinavalerievna". Både vippene og neglene er av beste kvalitet og dere har muligheten til og få en kjempe god pris, så her gjelder det og skynde seg og bestille time! ♡ Dere kan også gå inn på ---> Facebooksiden til Nexus og kontakte dem der.#nexus #tønsberg #vestfold #pronails #negler #vipper #negldesign #rabatt #frisør


 

 

5 kommentarer

marthe dagsland

06.10.2015 kl.15:58

herlighet så flotte negler da! Ha en super fin tirsdag Kristina! <3

Kristina's hverdag

07.10.2015 kl.22:36

marthe dagsland: Tusen takk for det! Ha en fantastisk kveld til deg! <3

MammaBoka

09.10.2015 kl.23:48

Flink du er til å skriv! :)

Kristina's hverdag

10.10.2015 kl.00:19

MammaBoka: Tusen takk :)

Ida

17.10.2015 kl.13:30

Stellte negler er en fantastisk følelse ! :) De var veldig fine :)

Skriv en ny kommentar

Design laget av Silje Lien Design
hits