Et supert produkt til både hud og hår!Hei kjære lesere! 

I dag startet jeg dagen med og levere skatten min på skolen til vanlig tid før jeg reiste hjem og ryddet ferdig i leiligheten. Når helgen kommer for tur så liker jeg og ha det rent og ryddig. Det er en fast rutine og viktig for at jeg skal føle meg bra både med meg selv og i mitt egent hjem. Det er vel igrunn slik for de fleste, men likevel. Det er ihvertfall en veldig god følelse når man har fått gjort alt som trengs og gjøres!

Jeg ryddet og gikk over Forever produktene mine og sorterte siste rest som ikke er solgt ut enda. Det begynner og minke veldig på lageret mitt nå så det er godt at jeg venter en ny bestilling i løpet av de nærmeste dagene. Da blir både kundene mine fornøyde, inkludert meg selv.


En av bestselgerne våre som det går mye av er et produkt som heter First

Det er en lett spray som inneholder aloe vera, propolis og utvalgte urter, og den både kjøler ned og beroliger huden. Det som er så bra med dette produktet er at kan brukes til ekstremt mye, og ikke minst på både barn og voksen.

Blant annet er den superfin og bruke etter en dag i solen, ved insekts bitt eller utslett, tørr luft for eksempel på flyet, som toner i ansiktet, ved flass eller sår rens.
Selv opplever jeg at håret mitt fort blir veldig tørt og vanskelig og gre igjennom når kulden kommer, men det som er så fint er at den funker perfekt til å ha i håret for og gre ut floker og gjør håret blankt og mykt. Den fungerer som en leave in spray og man kan virkelig si goodbye til floker og elektrisk(?) hår om man sprayer denne i håret. Den tynger ikke på noen måte og gir heller ikke fett hår så for meg har denne blitt ett must og ha med meg i vesken, men da har jeg den i en liten sprayflaske ettersom den flasken man opprinnelig får den i er ganske stor.

Slik ser den lille søte flasken ut som jeg alltid har med meg i vesken. Jeg skulle gjerne vist dere originalflasken også, men ettersom jeg er bortreist i kveld og ikke har den med meg så får dere se bilde en annen dag.

For eksempel i går var jeg og sønnen min på badeland sammen og håret mitt blir alltid grusomt og gre etter alt klorvannet, men first reddet meg virkelig da jeg skulle gre håret!ge Jeg elsker allsidige produkter som FAKTISK fungerer! Når ett produkt fungerer til mange ulike bruksområder så slipper man også å ta med seg så mange ulike produkter om man for eksempel skal ut når man skal ut og reise! Jeg er ihvertfall slik at jeg har lett for og  pakke med meg en haug av forskjellige produkter og ting bare for en dag eller to borte, og det tar plass!

First fungerer like bra på hud som til hår. Fantastisk? 

Vil du vite mer eller kunne du tenke deg og prøve produktet selv? Send meg en mail på kristina_torgersen@outlook.com

Ta gjerne en titt innom nettbutikken min om dere ønsker og registrer mailen deres så ser dere prisene!

Ha en strålende helg!


#foreverlifestyle 

 

4 kommentarer

lisarorvik

10.10.2015 kl.01:38

Du er utrolig vakker, håper du har hatt en bra dag :)

Julia Sofie

10.10.2015 kl.11:03

Ja jeg har også forelsket meg i First;) Bruker den i håret etter jeg har vært i dysjen;)

Kristina's hverdag

10.10.2015 kl.21:25

lisarorvik: Tusen takk <3 Ønsker deg en fin kveld!:)

Kristina's hverdag

10.10.2015 kl.21:26

Julia Sofie: Ja, den er helt herlig! <3

Skriv en ny kommentar

Design laget av Silje Lien Design
hits