• Skrevet: 16.11.2015  //  Kl: 22:13  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 14

Hei! Jeg vet det har vært rimelig dødt på bloggen min den siste tiden, men jeg har egentlig ikke følt behovet for og dele så mye med folk rundt meg annet enn mine nærmeste, og i tillegg fikk jeg skikkelig skrivesperre da jeg satte meg ned for og skrive her om dagen. Hvis du er blogger selv og har vært det en stund så kjenner du deg nok helt sikkert igjen i nettopp det med skrivesperre. Det er faktisk utrolig irriterende! :p 

Jeg skrev i mitt forrige innlegg at jeg ville fortelle dere mer om den russiske adoptivsaken min som holder på og bli etterforsket, og hittil kan jeg fortelle dere at selskapet som jobber med saken min reiser ned til St.Petersburg førstkommende søndag for og prøve og få kontakt med mine biologiske slektninger og mor, og de vil gi meg beskjed på mandag når dem vet mer. Jeg er selvfølgelig veldig spent på hva dem klarer og finne, og om den i det hele tatt finner noe. Hittil har dem muligens klart og finne noen slektninger som jeg har fått tilsendt navnet på i tillegg til at dem har funnet navnet på min biologiske mor og hennes tidligere bostedsadresse, og bare det er jo et godt skritt på den vei.

Det er egentlig helt sprøtt og tenke på at vi på så kort tid har funnet ut så mye info. Til tross for at vi ikke har kommet ordentlig til bunns i saken enda og kanskje har en lang vei igjen og gå så har vi likevel kommet mye lengre enn jeg overhode trodde var mulig i fjor på denne tiden.

Både etterforskningbyrået jeg bruker, en venn av Tore på Sporet som har jobbet med og løse slike saker i 15-20 år og mamma har har hjulpet meg veldig mye og jobber på spreng for og løse saken min og det er jeg utrolig takknemlig for, så nå håper jeg på det beste og at jeg har lykken med meg. 

Tidligere følte jeg meg ganske likegyldig med tanke på hva dem kom til og finne ut om familien min, men jeg kjenner at jo nærmere vi kommer saken, jo mer følelser kommer frem. Følelser jeg ikke visste jeg hadde faktisk! Dette ble kanskje litt dype ord fra min side for jeg er ikke så flink i og åpne meg følelsesmessig, og spesielt ikke på bloggen, men samtidig tror jeg at det er mange adopterte der ute som kanskje leser dette og de vil kanskje føle seg veldig igjen i noe av det, og jeg synes det er viktig og huske på at om man ønsker og få oppklaring rundt sin biologiske familie så er det alltids verdt ett forsøk. 

For alt jeg vet så kan det jo hende at dem ikke finner noe som helst, eller at hun er død eller ikke vil ha kontakt med meg men da synes jeg det er mye bedre og sitte igjen med den følelsen av at jeg faktisk har prøvd, enn og i ettertid angre på at jeg aldri gjorde det når jeg faktisk hadde sjansen. Er dere ikke enig?


#adoptert #russia 

Ramona2010

Skrevet: 17.11.2015  //  Kl.07:43
Det er alltid godt med noen svar. Og det å være klar til å få et svar uansett, ja da er du kommet langt. Stå på, du klarer det som måtte komme. Og så klart ønsker jeg for deg at du får svar og "orden" på følelser og kanskje kontakt videre om det er det du ønsker da. Men er nok lurt å ta en og en ting ja. Dette blir spennende. Og du deler så klart det DU vil. Vi har ikke krav på noe, men ja, det er jo spennende å følge dette <3

Navn

Skrevet: 17.11.2015  //  Kl.07:58
Jo, jeg er enig med deg :) ønsker deg masse lykke til videre i saken og en strålende dag :))

irenglede

Skrevet: 17.11.2015  //  Kl.08:38
Ønsker deg masse lykke til! Ha en fin dag i dag. ;0)

natheless

Skrevet: 17.11.2015  //  Kl.10:16
Så flott at du fikk hjelp!!!!! Nå ble jeg glad! Samme hva som skje,r så har du så rett, du har virkelig forsøkt. Håper det kommer masse godt ut av det, og heier på deg fortsatt! Ønsker deg en vakker dag!

Nikita <3

Skrevet: 17.11.2015  //  Kl.12:27
Fint innlegg :)

Kristin Rollstad

Skrevet: 18.11.2015  //  Kl.16:05
Oi så spennene! jeg ønsker deg masse lykke til på reisen din med og finne di familie :) Håper du skriver mer om dette teama og din reise :) fordi jeg vil gjerne lese!

Stor klem!

Kristina's hverdag - ung mamma,trening, kosthold, makeup

Skrevet: 19.11.2015  //  Kl.21:17
Nikita: tusen takk:-)

Kristina's hverdag - ung mamma,trening, kosthold, makeup

Skrevet: 19.11.2015  //  Kl.21:17
Kristin Rollstad: tusen takk for det :) Ja, det skal jeg gjøre! Klem:)

Kristina's hverdag - ung mamma,trening, kosthold, makeup

Skrevet: 19.11.2015  //  Kl.21:19
natheless: Takk for koselig kommentar:) Det håper jeg også! Ha en super kveld<3

Kristina's hverdag - ung mamma,trening, kosthold, makeup

Skrevet: 19.11.2015  //  Kl.21:19
irenglede: Tusen takk:-) Ønsker deg en god kveld:)

Kristina's hverdag - ung mamma,trening, kosthold, makeup

Skrevet: 19.11.2015  //  Kl.21:19
Navn: Tusen takk! <3

Kristina's hverdag - ung mamma,trening, kosthold, makeup

Skrevet: 19.11.2015  //  Kl.21:20
Ramona2010: Tusen takk for fin kommentar! <3 ønsker deg en fin kveld og super kommende helg:)

Dmitriy

Skrevet: 27.12.2015  //  Kl.23:10
Hei, jeg er fra St.P og student i Norge :)

I was checking the Norwegian blogs and saw this. If you will need some consultations about the city or Russian stuff in general - feel free to ask.

Kristina's hverdag - ung mamma,trening, kosthold, makeup

Skrevet: 06.01.2016  //  Kl.18:25
Hei! Så gøy! Lykke til med studie tiden :-)
Om megMitt navn er Kristina og jeg er 20 år gammel.

På denne bloggen vil du få en smakebit av min hverdag som mamma til en gutt på 6 år, skjønnhet, mote og alt som ellers interesserer meg.

Jeg er i fulltidsjobb, men på siden er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produkter fra ForeverLiving.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg eller kjøpe produkter kan du sende mail til kristina_torgersen@outlook.com

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Reklame


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits