Julemarked neste lørdag

Endelig er helgen kommet men jeg startet dagen tidlig som vanlig. Først kjørte jeg Christoffer på skolen, så bar det videre til crossfit klokken 9. 
Det var en skikkelig seig økt i dag, så det var deilig og komme hjem og ta en lang dusj og spise litt mat.

Her kom årets første snø kom for noen få dager siden, så nå begynner det å bli ordentlig kaldt. Jeg er en skikkelig frysepinne og fryser uansett hvor mye klær jeg tar på meg føler jeg.  Brr... Jeg gleder meg til det blir vår og sommer igjen, men det er kanskje best og heller prøve og se det positive i vinteren siden vi likevel ikke kan unngå den. Det er jo utrolig vakkert og hvitt ute når snøen brer seg over trærne, og ikke minst er det kjempe gøy for barna og for oss er ihvertfall juletiden er en koselig årstid om jeg ser bort i fra kulden. Det vil bli mer tid hvor vi gjør hyggelige aktiviteter sammen og vi vil komme til og tilbringe mer tid med familien.

Men dere, neste lørdag, altså den 28. November er det åpent julemarked og café fra klokken 11-15 på Fagertun som ligger på Nøtterøy, og der skal jeg stå på stand og selge produktene mine siden jeg jobber forhandler i ForeverLiving. Om du ikke har handlet ferdig julegaver enda så har jeg fantastiske produkter og tilby, både til barn og voksen. I tillegg er det mye annet spennende som skjer!

Alle som ønsker er hjertelig velkommen til å ta turen den dagen! Det blir en dag med både barneaktiviteter og førjulskos både innen- og utendørs, så hvis dere ikke har noen planer den dagen så ta med dere litt kontanter, og ta med dere barna eller kom alene og jeg garanterer at det vil bli en superhyggelig start på julen!

Om dere kunne tenke dere og komme og lurer på noe rundt dette så ta gjerne kontakt med meg! 


Ha en super helg!


#julemarked #jul #førjulskos #familie #barn #venner #foreverliving
 

 

5 kommentarer

Bente Lill

20.11.2015 kl.14:07

Ønsker deg en fin helg :D

Henriette Celin

20.11.2015 kl.14:42

Så flink du er! og høres spennende ut med julemarked :-D

ha en fantastisk fin fredag og helg videre <3

natheless

20.11.2015 kl.14:45

Litt langt for meg, men jeg ønsker deg lykke til! Ha en fin helg!

Nikita <3

20.11.2015 kl.15:35

Fine deg :)

Navn

20.11.2015 kl.22:00

Fin helg og lykke til med julehandelen :)

Skriv en ny kommentar

Design laget av Silje Lien Design
hits