Endelig har jeg funnet dem

Jeg vet nesten ikke helt hvor jeg skal begynne, men i uken som har vært har det gått i ett med mailer frem og tilbake med det russiske etterforskningbyrået jeg har brukt til og løse adoptivssaken min og jeg må si jeg er virkelig imponert over jobben de har gjort og at dem har klart alt dette på så kort tid! 

Nå kan jeg endelig slå meg til ro med at jeg faktisk har fått vite om livet til både min biologiske mor, far og de nærmeste slektningene mine. Det er en stor lettelse for meg men historien viste seg og være tristere enn jeg hadde håpet på og trodd selv om jeg hele tiden har hatt i bakhodet at det godt var mulig at dette var tilfelle. Verken mine foreldre, onkelen min eller bestefaren min lever lenger, men bestemoren min lever utrolig nok enda i St. Petersburg og hun var veldig glad for og få vite at jeg har det bra her i Norge, og hun ønsket også og treffe meg. 

Moren min døde i 2010 og ble bare 35 år gammel. Hadde hun levd i dag så ville hun vært akkurat 40 år, og onkelen min døde for to år siden så hadde jeg vært tidligere ute så hadde jeg kanskje klart og kommet i kontakt med dem før det var for sent, men slik er ble det jo altså ikke så det er ikke noe å få gjort noe med selv om det er trist. Jeg har ikke tenkt til og gå for mye inn på det, men det viste seg og være en blanding av både rus, alkohol, kriminalitet og fattigdom i bildet som var årsaken til at dem har gått bort så tidlig.
Det viste seg også at jeg egentlig skulle hatt en søster, men hun døde visst ganske kort tid etter hun ble født. Altså da hun var baby.


Jeg fikk veldig mange bilder til sendt i går og jeg har valgt og legge ut noen få av dem her på bloggen min slik at dere kan få se min ekte familie.
På bildene under ser dere min mor fra hun var ung, min far som yngre på bildet øverst til høyre, og min bestemor og pappa som eldre nederst.

Egentlig har det nesten ikke gått helt opp for meg enda at dette virkelig er min familie og at det er slik dem så ut.  På en måte føles det helt uvirkelig at jeg endelig etter 20 år faktisk har fått sett bilde av dem, samtidig som det også føles naturlig. Etter så mange år så dannet jeg meg jo på en måte tanker om hvordan jeg har trodd at dem så ut, så når jeg faktisk fikk se bilde av dem så føltes det ganske sprøtt! Jeg er virkelig glad for og endelig kunne ha noen ansikter og forholde meg til rundt min biologiske familie. Det er både godt og viktig og vite hvorfor ting ble som det ble og vite hvem dem faktisk var! Det er jo alltid en grunn til at ting blir som det blir.


Selv om jeg skulle ønske at jeg rakk og møte mammaen min og hele familien min så er jeg veldig glad for at jeg ble adoptert hit til Norge som liten for jeg vet at jeg ville aldri fått et så bra liv og de samme mulighetene i Russland som det jeg har fått her dersom jeg hadde vokst opp der med min biologiske familie på den tiden, men siden jeg har fått vite at bestemoren min ønsker og møte meg så kommer jeg nok til og reise til Russland om ikke så alt for lang tid for og besøke henne. Jeg tror det er viktig og ikke vente for lenge med og besøke henne for man vet jo aldri hvor lenge hun lever. Hun har tross alt levd et hardt liv selv om det virker som det går bra med henne. ♥♥♥♥


#adoptert #russland #familie 

18 kommentarer

Kamilla, mamman til Celina

26.11.2015 kl.22:51

Hei,

Så fin blogg du har :)

Jeg kjente deg som liten skolejente. så gøy å se at du har blitt en smart og pen ung dame 😊

Jeg ønsker deg lykke til med å møte bestemoren din, det blir nok stort for dere begge 😊

Kristina's hverdag

26.11.2015 kl.22:55

Kamilla, mamman til Celina: Hei Kamilla! Tusen takk for det! Det var koselig sagt av deg! :-) Håper alt er bra med deg og dere!

Madeleine

26.11.2015 kl.23:06

Hei!

Jeg har lest bloggen din i flere år nå. Ble utrolig glad på dine vegne for at du har funnet den biologiske familien din. Masse lykke til videre med turen til Russland :-) Du er ei tøff jente!

Cathrine Flåtten

26.11.2015 kl.23:20

åå, dette var koselig å lese, selv om resultatet ganske ikke var helt koselig likevel. Godt du fikk vite om familien din til slutt. Det fortjener du :) håper ting blir bedre nå

Julia Sofie

27.11.2015 kl.04:53

Så kjekt at du endelig har fått vite hvem din familie er:) Ser du er veldig lik din far:) Ønsker deg en fin fredag og ei god helg:)

27.11.2015 kl.09:22

Aaaw :) <3 rørende.... Så glad på dine vegne :) kanskje bestemoren din har noe etter de som du kan få eller får da :) et smykke av noe slag så du føler deg nærmere på en måte <3

Nikita <3

27.11.2015 kl.10:34

Så koselig å høre :)

natheless

27.11.2015 kl.16:12

Så fint at de har fått ansikter i form av bilder. Ikke alt blir som man drømmer, en nå har du i hvert fall noe å forholde seg til. Dette gledet meg som reine julegaven. Håper du snart får muligheten til å besøke din bestemor. Hun kan sikkert fortelle deg et og annet som kan være viktig å ta med seg til minne om dine. Du ligner litt din mamma! Trist at du ikke får treffe dem, men du får en løsning på alle spørsmålene dine. Nyt din adventstid og gled deg :)

Elisabeth

27.11.2015 kl.21:24

Hei! Jeg har lest bloggen din helt siden den het ruth09 og må si at dette med din biologiske familie alltid har interessert meg. Ble utrolig glad på dine vegne og ønsker deg alt vel! Oppdater oss gjerne etter besøket hos din bestemor ^^

08.12.2015 kl.02:21

Ser likheter mellom deg og begge dine foreldre :) Trist at du aldri fikk møte dem. Fulgte deg på den gamle bloggen din også, så jeg husker historien din.

Kristina's hverdag

06.01.2016 kl.18:28

Anonym: Så hyggelig og høre at du ser likheter! :) Ja, det er veldig trist, men sånn er det bare! Koselig at du har fulgt bloggen min lenge :)

Kristina's hverdag

06.01.2016 kl.18:29

Madeleine: Tusen takk for koselige ord:))

Kristina's hverdag

06.01.2016 kl.18:30

Cathrine Flåtten: Ja, det føles utrolig godt. Selv om det ikke var som jeg hadde håpet så vet jeg ihvertfall mye mer. <3

Kristina's hverdag

06.01.2016 kl.18:30

Julia Sofie: Koselig og høre:) Ha en fin kveld:)

Kristina's hverdag

06.01.2016 kl.18:30

Anonym: Ja, det kan hende! gleder meg ihvertfall til og treffe henne!! <3

Kristina's hverdag

06.01.2016 kl.18:31

natheless: Så koselig og lese det du har skrevet :-) Jeg ser veldig frem til og besøke henne! Ja, det er trist, men nå vet jeg ihvertfall at det er slik det er :) <3

Kristina's hverdag

06.01.2016 kl.18:32

Elisabeth: Så moro at du har fulgt bloggen min så lenge :-) det skal jeg gjøre:)

natheless

06.01.2016 kl.18:36

Det må være befriende å vite! Selv om du ikke kan treffe dem, så vet du hvem de var og med det, litt hvem du er. Ønsker deg lykke til videre og stå på, du er ei stek jente i mine øyne!

Skriv en ny kommentar

Design laget av Silje Lien Design
hits