DesemberHei! I dag startet dagen tidlig som vanlig, Christoffer løp ut i stuen og heiv seg over adventskalenderen og åpnet luke 2 for og se hva som var i den. Med andre ord startet altså dagen med godteri..

Jeg har jobbet mye denne uken, men lovte at vi skulle reise på badeland sammen en gang i løpet av denne uken og denne dagen passet bra så da dro vi dit etter jobb og koste oss en times tid før vi dro hjem. Jeg fikk ikke trent verken i går eller i dag så da er det jo i det minste fint at han er så ivrig på å ville bade. Da får vi begge litt mor&barn tid og samtidig som vi bruker kroppen og forbrenner noen ekstra kalorier fra alle godsakene jeg dytter i meg om dagen. Denne årstiden altså! Det er alt for mye godt som blir servert rundt hvor enn jeg går, og jeg er ikke den sterkeste når det kommer til søte fristelser.... Mmmm!

Da vi kom hjem fikk jeg hengt opp utelysene på verandaen så nå ser det ordentlig lyst og koselig ut på utsiden også. Det er veldig hyggelig og pynte litt ekstra i den mørke tiden og i tillegg gir det er en avslappende følelse å se på alle lysene gjennom vinduet. 
Jeg rakk også å lage en kvart kilo marsipan og fikk god hjelp av min lille til og lage ulike figurer. Dette er første året jeg har laget marsipan med ca 50/50 sukrinmelis og vanlig melis i tillegg til litt blank sukrinsirup så det blir spennende og se om marsipanen blir like god denne gangen. Vi smakte litt i stad og den smakte veldig godt da, så jeg tror nok det blir bra! Jeg elsker marsipan og kunne gjerne spist det hele tiden om ikke det hadde vært for alt sukkeret så derfor er ikke sukrin melis noe dumt alternativ for og kutte litt ned på kaloriene, men det egner seg dårlig og bruke kun det siden sukrinmelis er så "kald" i smak. 

Nå skal jeg snart stupe i seng og prøve og få litt søvn før det er en ny dag med jobb! Hvordan er det med dere? Har dere pyntet ekstra i huset? 
God natt!

 

 

 

4 kommentarer

bjoernki

03.12.2015 kl.00:38

Høres ut som at dere har hatt en fin dag :)

Her går det greit. Har ikke pyntet i huset, eller leiligheten for å være nøyaktig, og kommer nok ikke til å gjøre det siden jeg bor alene. Men jeg er hos mor som så vidt ha r begynt å pynte :)

Ønsker deg og dine en riktig fin jul :)

natheless

03.12.2015 kl.09:10

Så koselig du gjør det for deg og din lille. Ja da, jeg er i rute og koser meg masse også! Ha en vakker dag!

carina

03.12.2015 kl.09:29

Fin blogg du har :) Blir sykt glad hvis du vil lese min blogg og legge igjen en kommentar også :) www.carina123.blogg.no

Ha en fin dag videre :)

Kristina's hverdag

06.01.2016 kl.18:28

carina: Tusen takk:)

Skriv en ny kommentar

Design laget av Silje Lien Design
hits