Reduser acne, hudormer, og sorte porer!

Hei!! Nå er det lenge siden jeg har vært her inne men jeg tenkte og gi dere en liten produktanbefaling! Jeg savner bloggingen litt i blant, og ikke minst så er det veldig koselig med alle de fine kommentarene jeg har fått i fra dere ♡ men jeg trives best med å skrive litt nå og litt da. Her jeg bor og i Vestfold generelt er det meldt sommervær hele helgen, og hittil har værekspertene holdt sine ord, så vi har vært på stranden store deler av dagen i dag og kost oss. Jeg har faktisk fått fargeskille etter toppen jeg hadde på meg, og blitt en nyanse brunere i ansiktet. Det ville vært fantastisk om været fortsetter slik! 


Her ser dere hva jeg mottok i posten på torsdag. Jeg har vært så heldig å få teste ut den nye eksklusive anti-akne fuktighetskremen til Amepure. Designet på denne søte krukken var skikkelig stilfult synes jeg! Den ser enda bedre ut i virkeligheten enn på bildene.

I mange år har jeg hatt problemer med veldig uren hud, akne og sorte porer. Jeg renser huden min daglig med produkter som passer min hudtype og lever en sunn og aktiv livsstil, men huden har likevel ofte ikke villet spille på lag til en hver tid så derfor syntes jeg det hørtes veldig spennende ut å få teste ut et produkt som er spesielt utviklet for nettopp dette. Hittil har jeg brukt kremen kun i få dager så det er litt for tidlig å gi noen mening om den enda, men jeg vet at det er veldig mange som anbefaler denne, og hittil syns jeg den var kjempe fin å påføre huden, den ble veldig myk og ikke minst så luktet den godt!

Duo-Multiplex- Moisturizer som kremen heter er parabenfri og har dokumentert effekt i 21 kliniske studier der den har gitt umiddelbart synlige resultater, og den er utviklet for kvinner og menn med sensitiv hud, fet/blank hud, ujevn hudtekstur, dehydrert og tørr hud, eller aknedisponert hud. I tillegg styrker kremen hudens immunforsvar.


Akkurat nå er det tilbud på Duo Multiplex Moisturizer. Dere kan både lese mer om den og bestille HER!


(Amepure tester ikke på dyr)Har dere hørt om dette produktet før? :-)                                                                                                                                                                     (sponset produkt)

#akne #acne #hud #helse #velvære #skjønnhet #makeup #amepure

 

2 kommentarer

Janne

07.05.2016 kl.23:58

åå aldri hørt om! Men det høres veldig bra ut :D

Henniie

08.05.2016 kl.19:51

Nei, dette har jeg ikke prøvd.

Skriv en ny kommentar

Design laget av Silje Lien Design
hits