Få vakker hud med platinitum-behandling

Før helgen mottok jeg Cit Roller Platinitum i posten som er et av de nyeste produktene til AmePure. Det ble lansert for kort tid tilbake og er en oppgradert utgave av Cit Roller Basic produktet jeg har skrevet om tidligere.

Som dere ser så har designet på produktet blitt fornyet med det glitrende utseende og selve formelen i platinitum gel har blitt oppgradert. De avanserte aktive ingredisensene i platinitum gel er nå over tredoblet! Dette gjør at aknearr, uren- og oljete hud raskere blir redusert. Behandlingen har vært testet i en rekke kliniske studier som har vist dokumentert effekt.Du lurer kanskje på hva Cit Roller Platinitum brukes for og hvordan man bruker det? Produktet brukes til redusering og fjerning av;

- Akne og uren hud
- Aknearr og arr
- Fet/ Oljete hud
- Hudormer
- Store porer
- Rynker
- Grov hudstruktur
- Pigmentflekker 

Først vaskes og renses huden vanlig, så ruller man face rolleren frem og tilbake over ansiktet. Den vil skape en kontrollert skade i huden grunnet sine syltynne nåler. Naturlig nok vil kroppen starte med og reparere skaden og derfor vil det umiddelbart begynne og produsere gro-substanser i form av kollagen og elastin og ny frisk hud vil erstatte gammelt arrvev.  I tillegg vil det dannes nye kapillær, som øker blodsirkulasjonen i huden. Resultatet blir en jevn, myk hud der arr og rynker fjernes.​Den økte produksjonen av kollagen og elastin sies og kunne sammenlignes med effekten av laserbehandling.

Behandlingen bør gjøres om kvelden siden man gjerne blir litt rød og hoven rett etter man har brukt cit rolleren, og ikke minst bør huden få hvile over natten."CIT Face Roller PLATINUM en vitenskapelig avansert behandling, som gir den mest konsentrerte formen for eksklusiv hudpleie med høydoserte aktive ingredienser. Du oppnår like gode resultater som på en hudklinikk, hjemme i fred og ro til en brøkdel av prisen."


Trykk HER om du vil lese mer om- eller kjøpe produktet. Akkurat NÅ får du 30% rabatt på Platintum!


#amepure #skjønnhet #beauty #akne #hud #helse 

3 kommentarer

Henriette Celin

27.05.2016 kl.16:58

Har så lyst på det der! men er dessverre litt for dyrt selv med prosenten. Kanskje bestiller jeg det likevel om en stund. Virker så bra. Og trenger det virkelig (:

Janne

27.05.2016 kl.17:01

åå vil prøve det!

Kristin

30.05.2016 kl.18:03

Takk for tipset. Jeg bestilte meg en slik selv. Gleder meg til å prøve den. :) Ha en fin ettermiddag.

Skriv en ny kommentar

Design laget av Silje Lien Design
hits