• Skrevet: 07.07.2016  //  Kl: 23:37  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 3


Hei alle solstråler! I løpet av den siste uken har jeg testet ut en eksklusiv face- & bodyoil fra Naturalis. 
Den er basert på en blanding av naturlige oljer, avokado-, druekjerne- og nypeolje som gir huden næring og et forbedret utseende. Den egner seg godt på sensitiv hud da den ikke inneholder verken parfyme, fargestoffer eller parabener.

Dette produktet er utviklet for å hjelpe til med og redusere synligheten av strekkmerker, arr, rynker, aldring og dehydrert hud så derfor fikk jeg veldig lyst til å teste denne. Ansiktet mitt blir fort litt "skinnende" i løpet av dagen så jeg har ikke behov for å bruke den på det området, men derimot blir leggene mine ofte tørre på sommeren så her kom denne godt til nytte. Den var helt super, og tørre legger har jeg ikke merket noe til etter at jeg brukte BON oil. I tillegg synes jeg den er fin å spraye rundt ellers på kroppen hvor jeg har følt at huden trenger fuktighet. Den var drøy i bruk og etterlot huden veldig myk. Denne kan absolutt anbefales! Den inneholder ikke mineraloljer så derfor trekker den godt inn i huden uten og legge igjen et klissete lag.

Har dere hørt om dette produktet? :-)
 

Om dette kunne vært noe for deg så kan Bon Liquid Gold Oil kjøpes HER eller i butikk hos Enklere Liv.
 
#naturalis.no                                                                                                                                                              (sponset produkt)

 

 


 

eveliin

Skrevet: 07.07.2016  //  Kl.23:49
den må jeg teste ut :D

Charlene

Skrevet: 26.08.2016  //  Kl.18:25
Heisann! Jeg går igjennom vennelisten min fra den gamle bloggen, og hadde syns det var kjempe gøy om du ville følgt meg videre, men bare med et nytt bloggnavn :D Legg meg gjerne til så adder jeg tilbake :D

Line Melbye

Skrevet: 14.09.2016  //  Kl.10:56
Det har jeg faktisk hørt om ja, og har veldig lyst på det!
Om megMitt navn er Kristina og jeg er 20 år gammel.

På denne bloggen vil du få en smakebit av min hverdag som mamma til en gutt på 6 år, skjønnhet, mote og alt som ellers interesserer meg.

Jeg er i fulltidsjobb, men på siden er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produkter fra ForeverLiving.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg eller kjøpe produkter kan du sende mail til kristina_torgersen@outlook.com

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Reklame


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits