Vitaminboost!


Høsten har startet og den hektiske hverdagen er i full gang igjen. For å kunne gå vinteren best mulig i møte så er det på sin rette plass å gi huden et skikkelig vitaminboost. I går var jeg derfor hos Siw og fikk en eksklusiv hudpleiebehandling med en herlig ansiktsmaske fra Casmara.

Masken jeg fikk heter Sensitive Mask 2040 og er en fuktighetsgivende peel-of mask med algeekstrakt, fioler og havregryn som virker både beroligende på huden samt tilfører A,B og E vitaminene. I det masken blir påført så senker den temperaturen i huden din med opptil 6ºC, noe som gir en drenerende effekt reduserer poser og mørke ringer under øynene. 

Selve masken kan faktisk brukes flere ganger inntil 48 timer etter at den er satt på ansiktet ettersom produktet fortsetter å arbeide i huden. Dette er en behandling som egner seg godt om man er bedt bort i en spesiell anledning.

Casmara er et spansk spesialisert firma med eget labratorie og har over 40 år med innovasjons hudpleie. De er et av de ledende firmaene innen det dermatologiske markedet og er representert i 69 ulike land, men det er først nå at disse produktene har kommet til Norge. Casmara har mange ulike produkter og by på. Alt innenfor hudpleie. Faktisk har dem en tattoveringskrem som visstnok også skal være veldig bra å påføre tattovering for å holde den best mulig!
De har mange ulike masker til en hver hudtype, under ser dere bilde av hvordan den masken som jeg fikk teste, ser ut.Visste du at flere av produktene deres blir brukt både i spavdelingen på Hilton hotellene og det mest eksklusive sparesortet i Russland?! 

Om du vil vite mer om Casmara gå inn på www.casmara.com eller, ta kontakt med Siw Westerlund tlf 46432323 eller mail: siw.westerlund@skinpartner.no
 

2 kommentarer

Henriette Celin

16.09.2016 kl.13:13

Hørtes veldig veldog bra ut da (:

Leah Isabell V

16.09.2016 kl.18:00

Så utrolig flotte produkter!

Skriv en ny kommentar

Design laget av Silje Lien Design
hits