Naturlig cleansing gel


God morgen dere!

Den siste tiden har jeg testet den nye Cleansing gel'en fra AmePure. Dette er en rensegel til ansiktet med bla. ren vitamin E som skal hjelpe til med å styrke huden og stimulere kollagenproduksjonen. Vitamin E inneholder mye antioksidanter og beskytter mot UV-stråling og skal ha god anti-aging effekt. 

Det er veldig viktig og rense huden godt og være flink til å ta vare på den hvis man vil opprettholde en fin hud lengst mulig. Spesielt viktig er det om når vi bruker makeup daglig. Hvis ikke sminken blir vasket ordentlig vekk på kvelden så får ikke huden hvile, og det vil være med på å tette porer og skape uren hud og irritasjon. 

Jeg bruker gel'en morgen og kveld, og for meg med sensitiv hud går det fint og bruke denne ettersom den er veldig mild mot huden. Den fungerer både som en sminkefjerner og rens i ett, og er faktisk overraskende drøy i bruk. Man trenger kun et lite "pump" ut av flasken, så holder det til hele ansiktet.

Gelen egner seg godt om du har problemer med uren hud, store porer eller overflødig talgproduksjon. Verdt og prøve om du er på let etter en god rens.


Produktet er ikke testet på dyr og er 100 % naturlig og økologisk fremstilt.


Her kan du lese mer om produktet.

Tar du vare på huden din og renser den hver dag? ❤️
 

Én kommentar

Ina

31.05.2017 kl.22:53

Så spennende produkter. ❤️ Ser du skriver mye om disse! Kanskje jeg skal investere i en slik rens, jeg har en del store porer...

Skriv en ny kommentar

Design laget av Silje Lien Design
hits