• Skrevet: 05.10.2014  //  Kl: 14:55  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 13

Hei! 

Nå er det lenge siden jeg har vært inne i "blogg verden", men jeg har valgt og opprette en ny blogg igjen, og fikk en veldig grei jente til å lage ett nytt og enkelt design til meg.
Til personer som har fulgt med på bloggen min tidligere og vet hvem jeg er, husker nok meg som én av de mange svært unge mammabloggerene. 
Jeg var fast bestemt på å ikke blogge mer. Ikke bare fordi jeg ikke hadde tid til å sitte hver kveld og holde på med det, men også fordi jeg vet det er viktig for sønnen min Christoffer, som nå er blitt fem år gammel og blir større og større  for hver dag som går, kan få ha ett privatliv. Som liten blir det litt annerledes mener jeg, men jo eldre barn blir jo mer forstår dem, og da synes jeg det blir feil å utgi formye. Noen mener kanskje helt motsatt.
Jeg mener ikke å si at jeg ikke deler bilder av ham på sosiale medier, men jeg er mer bevisst på det når jeg gjør det, og jeg ser heller ikke noe galt i og legge ut ett bilde i ny og ne, men man trenger ikke og fortelle en ukjent verden alt om sine barn.

Om jeg leser tilbake på mye av det jeg skrev for noen siden så ser jeg ville formulert meg annerledes på veldig mange steder, og mye av det ville jeg nok den dag i dag latt være og dele, men likevel har jeg bestemt meg for å la det ligge litt til.

Grunnen til at jeg har valgt og opprette denne bloggen er fordi jeg ønsker å være med å inspirere andre mennesker slik som så andre bloggere gjør, men denne bloggen vil ikke bli en "mammablogg" på samme måte som min forrige var. Fokuset på mammalivet vil ikke være hovedtemaet, selv om jeg helt sikkert kommer til å skrive om det.
Jeg har heller ønske om å skrive om ting utenom mammalivet som interesserer meg i hverdagen.  

Trening, sunn mat, men også litt søtsaker, og interiør er noe jeg har planer om å skrive litt mer om i denne bloggen. 
Jeg skriver innlegg når jeg har tid og lyst, og ønsker kun og bruke bloggen som noe positivt og hyggelig når meg tid. 
Håper dere har lyst til å følge med videre!

Ha en fin søndag! 
 

 

  • Skrevet: 16.09.2014  //  Kl: 16:44  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 2

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 Om megMitt navn er Kristina og jeg er 20 år gammel.

På denne bloggen vil du få en smakebit av min hverdag som mamma til en gutt på 6 år, skjønnhet, mote og alt som ellers interesserer meg.

Jeg er i fulltidsjobb, men på siden er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produkter fra ForeverLiving.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg eller kjøpe produkter kan du sende mail til kristina_torgersen@outlook.com

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Reklame


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits