• Skrevet: 25.12.2015  //  Kl: 23:49  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 15


Hei alle sammen! Endelig er julaften vel overstått! Jeg håper dere har hatt en fin feiring? 💕

Dette året var det min tur til og ha gullgutten på julaften, og dere kan tro han har gledet seg til den store dagen! De siste dagene har han vært helt i hundre og da vi la pakkene under treet på lillejulaften klødde han fælt i fingrene etter og få åpne dem, men han ble pent nødt til og vente til dagen etter. Vi har hatt en kjempe fin feiring.
Noe av det beste med julen er at man får så mye tid sammen og det er så hyggelig og tilbringe masse tid tid sammen med han og resten av familien min.

Jeg elsker julemat, og har som de fleste andre spist litt for mye god mat og kaker i hittil i julen og i morgen skal vi i enda et familieselskap, men det blir superkoselig!
I julen koser jeg meg, slapper av og legger alle bekymringer litt til side og det synes jeg at alle andre også bør gjøre. Jeg har ingen planer om og stille i fitness de neste månedene så derfor er det ingen vits og ikke kunne kose seg litt ekstra, men på nyåret blir det fult kjør igjen på trening, change9 start og skjerpings på godsakene!

Om du også kan tenke deg og komme i form eller gå ned i vekt på nyåret så selger jeg et supert program som kan hjelpe deg et godt skritt på veien. Programmet heter Change9 (C9) og er et 9 dagers program som hjelper deg til og få en sunnere livsstil og en bedre helse. Og ja, du kan fint utføre C9 selvom du har barn.

C9 inneholder to dunker med aloevera, ulike typer kosttilskudd, målebånd, proteiner i valgfri smak og et hefte med detaljert informasjon om hvordan du skal utføre C9, samt mange ulike oppskrifter på sunne og gode middager og flere varianter av smoothies man kan lage av proteinenpulveret ect.

Mange spør meg "hva gjør man etter c9 da"?
Og det er nok kanskje flere som lurer på det, så derfor skriver jeg også her: Etter C9 har du to valg. Enten kan du fortsette den sunne livsstilen du nettopp har begynt med, ta råd fra kostholdshåndboken du fikk, og for eksempel også søke på nett/kjøpe en kokebok med sunne retter for mer inspirasjon dersom du kun velger og gjennomføre C9. I tillegg har vi også FIT1 og FIT2 som også er to ulike program anbefales og fortsette med etter C9, men det er helt valgfritt. Eller så kan du gå tilbake til dårlige vaner og usunn mat igjen, spise som om det skulle vært lørdag flere ganger i uken men da får du forøvrig heller ingen resultat..

Jeg skal fortelle dere mer om dette å nyåret, men i mellomtiden hvis noen er interessert så er det bare og sende meg en mail på kristina_torgersen@outlook.com for en uforpliktende prat og info, eller gå inn på min nettbutikk www.myaloevera.no/kristinasliving 

Hvem sier vel det er kjedelig og spise sunt? 

God jul så lenge!  💕

 • Skrevet: 08.12.2015  //  Kl: 21:49  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 8

Helloo! Nå nærmer deg seg jul rett rundt hjørnet, og jeg har endelig fått  tatt en aldri så liten opprydding klesskapet mitt. Der fant jeg fant en del plagg som aldri har blitt brukt eller såvidt er hatt på enkelte ganger, så jeg bestemte meg for og legge dem ut her for salg så hvis noen er interesserte så send meg gjerne en mail på: Kristina_torgersen@outlook.com

Jeg kan gjerne sende pr post! :-)


Kjempe lekre "gullsko" i str 38. Aldri brukt, kun prøvd på:  (solgt)


Leopardtopp str 34: Pent brukt. 70 ,-      Hvit topp str 34: Aldri brukt. 100,-


Work It treningstights str 34. Pent brukt. 60 ,-


Nydelig svart penkjole med paljetter i str 34:  299,-     Sort kjole str 34: Aldri brukt! 100,-

 
Kjempe fin marineblå kjole i str xxs. Helt ubrukt. Sitter sinnsykt bra på, men er uheldigvis litt for liten til meg: 150,-

Pent brukt Indiana topp str xs/34: 50,- 


#sko #klær 


 • Skrevet: 02.12.2015  //  Kl: 23:27  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 4Hei! I dag startet dagen tidlig som vanlig, Christoffer løp ut i stuen og heiv seg over adventskalenderen og åpnet luke 2 for og se hva som var i den. Med andre ord startet altså dagen med godteri..

Jeg har jobbet mye denne uken, men lovte at vi skulle reise på badeland sammen en gang i løpet av denne uken og denne dagen passet bra så da dro vi dit etter jobb og koste oss en times tid før vi dro hjem. Jeg fikk ikke trent verken i går eller i dag så da er det jo i det minste fint at han er så ivrig på å ville bade. Da får vi begge litt mor&barn tid og samtidig som vi bruker kroppen og forbrenner noen ekstra kalorier fra alle godsakene jeg dytter i meg om dagen. Denne årstiden altså! Det er alt for mye godt som blir servert rundt hvor enn jeg går, og jeg er ikke den sterkeste når det kommer til søte fristelser.... Mmmm!

Da vi kom hjem fikk jeg hengt opp utelysene på verandaen så nå ser det ordentlig lyst og koselig ut på utsiden også. Det er veldig hyggelig og pynte litt ekstra i den mørke tiden og i tillegg gir det er en avslappende følelse å se på alle lysene gjennom vinduet. 
Jeg rakk også å lage en kvart kilo marsipan og fikk god hjelp av min lille til og lage ulike figurer. Dette er første året jeg har laget marsipan med ca 50/50 sukrinmelis og vanlig melis i tillegg til litt blank sukrinsirup så det blir spennende og se om marsipanen blir like god denne gangen. Vi smakte litt i stad og den smakte veldig godt da, så jeg tror nok det blir bra! Jeg elsker marsipan og kunne gjerne spist det hele tiden om ikke det hadde vært for alt sukkeret så derfor er ikke sukrin melis noe dumt alternativ for og kutte litt ned på kaloriene, men det egner seg dårlig og bruke kun det siden sukrinmelis er så "kald" i smak. 

Nå skal jeg snart stupe i seng og prøve og få litt søvn før det er en ny dag med jobb! Hvordan er det med dere? Har dere pyntet ekstra i huset? 
God natt!

 

 

 

 • Skrevet: 29.11.2015  //  Kl: 09:54  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 4

God morgen alle sammen!

I går holdt jeg stand på Fagertun som sikkert noen av dere fikk med dere siden jeg la ut info om det på bådeFacebook og Instagram. Det ble en fin dag med mange mennesker og hyggelig julestemning! Under ser dere bilde fra gårsdagen. Jeg tok bilder med mobilen i går så kvaliteten på bildet ble ikke supert men det får være! ;-) På ettermiddagen ble en venninne av meg og lille gutten hennes med hjem til oss og spiste middag og overnattet til i dag. Christoffer synes det er stas med overnattingsbesøk for det er ikke så ofte vi får til det ellers så vi handlet inn lørdagsgodt i går ettermiddag og ungene fikk kose seg. Mulig det ble litt mye sukker rett før leggetid, for det tok litt tid før dem sovnet men de var likevel oppe til vanlig tid igjen så nå sitter dem og slapper av i stuen og ser barnetv mens vi gjør istand til frokost. Det er ikke så ofte vi er hjemme sammen i helgene for ofte har vi så mye planer og starter dagene så tidlig, så når vi først har tid og faktisk ikke har lagt seg så mange planer så er det deilig og ta en helt rolig morgen.
Hva er deres planer i dag? • Skrevet: 06.11.2015  //  Kl: 18:07  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 13

God fredag folkens! Jeg har hatt fri fra jobb siden onsdag, så de siste dagene har jeg fått god tid til og trene styrke, men i tillegg har jeg også prioritert mer tid til og bli med på SB crossfit! Det er så gøy, men jeg merker at jeg ikke er helt inn i det enda. Mange navn på ulike øvelser som ikke er like lett og huske på, hehe.

Etter jeg kom hjem fra treningen i formiddag satte jeg meg i sofaen med en god kopp te. Jeg har for tiden fått helt hekta på Pukka's økologiske urte-te. De har et bredt spekter av ulike urtevarianter og by på med super kvalitet. Har dere smakt dem før? Om ikke så bør dere gå innom en helsekostbutikk og kjøpe. Dere vil nok elske dem!

Alle variantene jeg har smakt er nesten en favoritt i seg selv, så det blir vanskelig og si hvilken av dem jeg liker best. Hvis dere lurer på hvilken smak de ulike variantene har så kan dere gå inn på pukka.no og sjekke det ut!


Men dere!! Husker dere forresten at jeg skrev et innlegg på bloggen min for noen måneder siden der jeg fortalte at jeg er adoptert fra Russland? Det siste halve året jeg vært i kontakt med et russisk etterforskningselskap som etter sommeren satte i gang for og hjelpe meg med og finne informasjon om min biologiske mamma, og vet dere hva? På ettermiddagen i går fikk jeg beskjed om at de har klart og finne navnet hennes, så dere kan tro jeg har mye tanker i hodet om dagen!! Jeg skal fortelle dere mer om dette i et senere innlegg!Ha en super helg! Har dere noen planer forresten? • Skrevet: 01.11.2015  //  Kl: 21:01  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 3

Hei alle sammen! Håper dere har hatt en fin helg, det har ihvertfall jeg.


Jeg vet at det blir mange kommende russ i 2016, og de fleste ønsker og få en morsom og minnerik russefeiring og trenger dermed penger til russebuss eller andre utgifter, så derfor ønsker jeg å gi deg som er russ et supert tilbud! 

Av erfaring vet jeg at mange tidligere russ har solgt vår aloe lips med en god fortjeneste! Aloe lips er en blank lipsyl med kombinasjon av aloe vera, jojobaolje og bivoks. Den gir fin glans og myke lepper, men kan også lindre kløe på små innsektsbitt, brannsår og tørre neglebånd grunnet et høyt innhold av Aloevera. Aloe Lips inneholder ikke vann så den er derfor er den like god å bruke både på vinteren som på sommeren.

Dette er et produkt som er populært både for menn og kvinner, og en fordel er at hele varelageret får plass i lommen slik at det er lett og ha det med seg rundt og selge.


Dere har mulighet til og få en fortjeneste på opptil 12.000 ,-

Om dette kunne være av interesse enten for deg eller noen du kjenner så gi dem gjerne et tips kontakt meg her eller på mail for mer info: kristina_torgersen@outlook.com
NB; Det spiller ingen rolle hvor i landet du bor! 


#russ2016 #russetid #russ  

 • Skrevet: 29.10.2015  //  Kl: 23:23  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 8


Morgendagen kommer til å bli en kjempe bra dag, det er jeg helt sikker på! Vi skal tilbringe de neste dagene med noen i familien vi ikke har sett på lenge, så i kveld har jeg pakket litt klær og gjort ting klart! Jeg syns det er koselig og ha med noe når jeg først har mulighet og siden jeg lagde en haug med knekkebrød for noen dager siden, så har jeg pakket inn noen av dem i en cellofanpose for og gi bort. Innpakkingen gikk litt fort denne gangen så det ble ikke perfekt, men det får gå! ;-)

Om dere er tidlig ute i år med å tenke på julegaver så vil jeg tipse dere om at hjemmelagde knekkebrød pent pakket inn i enten cellofan, papp eller en stilig boks kan være en kjempe fin gave og gi bort! Det er både sunt, godt og ikke minst veldig enkelt å lage da én oppskrift gir mange knekkebrød! Jeg la ut oppskriften på Instagram for noen dager siden og den kan dere se her om dere vil.


Siden formen min var bedre kveldingen fikk jeg satt av litt tid til og levere ut gratis produktprøver samt produktkataloger i ulike postkasser i nærområdet her jeg bor. Dette er et lite prosjekt jeg startet på for en stund tilbake men ikke fikk gjort helt ferdig før i dag, men nå er det ihvertfall gjort så nå håper både ukjente mennesker og naboer der ute blir fornøyde og tar seg tiden til og teste ut de gode produktene våre før eller siden! :-) 


Ønsker dere en fin helg!


 • Skrevet: 26.10.2015  //  Kl: 22:24  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 12

God kveld alle søte! løpet av helgen har jeg klart å dra på meg en influensa så i går kveld lå jeg rett ut med feber og hadde vondt i alle ledd og muskler så jeg tok derfor tidlig kvelden. Jeg ble også nødt til å være hjemme fra jobb i dag siden jeg ikke er helt frisk enda, men heldigvis er jeg litt bedre. Jeg håper på å bli frisk veldig snart igjen. Det skal bli digg å få trent crossfit og styrke også!

Heldigvis har jeg handlet en god og varm vinterjakke så nå er jeg klar for å møte kulden de neste ukene og månedene. Jeg bestilte den hos Bubbleroom og den nettsiden vil jeg virkelig anbefale dere og ta en tur innom. De har sinnsykt bra utvalg, og i tillegg har de et stort utvalg av små størrelser. Vinterjakken jeg bestilte kan dere se her!

Siden jeg bare har vært hjemme i dag har jeg for det meste ligget og slappet under teppet med varm urte-te. Men siden jeg er syk så syntes jeg at jeg fortjente og kose meg litt ekstra så til lunch spiste jeg en pose med potetgull. Ja, ikke hvilket som helst potetgull da, for det er jo tross alt mandag! Før helgen bestilte jeg nemlig to poser med et sunt --> potetgull som inneholder hele 21 g protein pr pose, samt har lite karbohydrater og fett, så da passet det jo fint og spise den ene i dag! De var overraskende gode på smak! Favoritten min ble cheddar & sour cream. Disse kan man faktisk spise med god samvittighet! Hehe.


Sist men ikke minst så er jeg klar over at jeg er litt sent ute med og publisere de tre vinnerene av lipbutterkonkurransen jeg hadde gående på bloggen, men nå er de valgt ut og denne gangen ble vinnerene;

 • Nikita som får tilsendt et Vanilla & Macadamia lipbutter
 • Maja Eklund får tilsendt Rasberry lipbutt
 • Tina T som får Blueberry lipbutter

 Gratulerer så mye, jeg har sendt dere en mail og håper dere blir fornøyde! 


Ønsker dere en super kveld og en fin kommende uke! 

Klem fra meg! 

                                                                                                                                                                                          (inneholder annonselenker)

 • Skrevet: 16.10.2015  //  Kl: 23:34  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 41


Endelig er fredagen her og jeg har gleden av og gi dere en skikkelig god nyhet! Nå har dere muligheten til og vinne deilige lip butter fra Nivea i tre ulike smaker. Vinnersjansene er store ettersom jeg har tenkt til å trekke 3 vinnere! Jeg har disse selv og liker dem veldig godt. De har en kjempe god duft og smak og gir en fin glans og myke lepper!


For og delta i konkurransen;

 • Trykk DEL nederst i dette innlegget!

 • Skriv en kommentar på hvilken smak du helst kunne tenke deg (Blueberry Blush, Vanilla &Macadamia  eller Rasberry Rose). Husk og skriv med mailadressen din slik at jeg kan kontakte deg om du vinner.


Hvis du gjerne kunne tenkt deg en av disse og ikke har tid til og vente på at konkurransen er over så fås disse kjøpt både på Vita, H&M og ulike matbutikker.

Jeg trekker vinneren om en uke!


LYKKE TIL OG GOD HELG!


#konkurranse #nivea 

 • Skrevet: 27.09.2015  //  Kl: 18:44  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 6

Hei!Har dere hatt en fin helg?

Jeg har hatt fri denne helgen så på fredag leverte jeg sønnen min på skolen og etter det startet jeg og en venninne morgenen med en god treningsøkt før vi reiste inn til byen og spiste sushi og handlet litt. Senere på dagen dro vi hjem til henne og så kom det en venninne til og spiste litt mat. Etter det fikset vi oss sammen før vi senere på kvelden tok en tur ut for å være litt sosiale. Det var veldig lenge siden sist, så det var kjempe koselig!

På lørdags ettermiddag og frem til i dag har jeg koset meg på Farris Bad med tre retters middag, avslappende boblebad og sauna. Maten var god, men ikke noe jeg vil skryte veldig av, men det så veldig delikat ut! Jeg glemte å ta bilde av desserten, men det var en tallerken fylt med sjokolade og sorbet is, og det smakte kjempe digg! Jeg er jo en skikkelig sjokoladeelsker da, så det var igrunn kanskje ikke så rart! På spa avdelingen var det veldig fint og jeg fikk en fin opplevelse.

Det har vært strålende sol og varmt i luften denne helgen så egentlig har jeg veldig lyst til å komme meg ut litt i løpet av kvelden å få jogget litt før det blir for sent. I morgen starter enda en ny uke og da er det fult opp med jobbing igjen, men denne uken blir onsdag min siste dag i min nåværende jobb. For dere som ikke vet det så utdanner jeg meg til å bli helsefagarbeider og jeg har hittil jobbet ti måneder på sykehjem (rehabilitering) nå. De ti månedene har gått veldig fort og jeg har lært veldig mye og blitt kjent med mange hyggelige mennesker. Om knappe to uker begynner jeg å jobbe i bolig for psykisk utviklingshemmede. Det blir nok lærerikt, og jeg håper at jeg vil trives! Så for meg er det mye spennende og nytt skjer de neste månedene! Ønsker dere en fin uke!   • Skrevet: 21.09.2015  //  Kl: 21:40  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 4

Gårsdagens bursdagsfeiring med familien ble ordentlig vellykket! Før gjestene kom dekorerte vi bordene med høstfarger og pynt. Det passer perfekt nå i september måned. Maten som ble servert var kjøtt og suppe med en type bollegrøt og grønnsaker ved siden av. Det høres veldig rart ut for de som ikke har smakt det, men det er faktisk kjempe godt. Det har vært en tradisjon i familien i mange år og da min mormor levde pleide hun å lage det, så denne gangen ble det mamma sin tur til å prøve. Det ble ordentlig digg! Fikk nesten litt flashback følelse fra jeg var liten, hehe. 

Vi reise hjem til oss selv igjen sent på ettermiddagen og fikk pakket ut og slappet av litt før det ble kveld og klart for en ny uke. Det er helt merkelig hvor fort helgen går når man har det koselig og gjør ting man liker! 

Denne uken må jeg prøve å trene så mye som mulig for den siste uken har jeg kost meg litt for mye merker jeg. Det har vært opptil flere selskaper og litt for mye søtsaker så nå er det på tide og stramme inn på rutinen. Heldigvis har jeg fri på formiddagen i morgen så da rekker jeg og starte dagen med litt cardio på SbCrossfit! Det ser jeg frem til!

Hva har DU gjort i helgen?


Ønsker dere en flott uke!


Følg meg gjerne på Instagram - Kristinaavalerievna

 • Skrevet: 19.09.2015  //  Kl: 18:18  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 5

Hello dere! Hvordan er det med dere? Har dere det bra?

De siste dagene har jeg hatt veldig mye å gjøre. Timeplanen min har vært fylt opp og jeg har ikke fått tid til noe som helst blogging. Jeg skulle trukket vinneren av konkurransen jeg har hatt gående på bloggen min i går men det rakk jeg ikke så vinneren blir heller annonsert her i dag. Det var mange som meldte seg på og jeg trakk en tilfeldig vinner, og denne gangen ble det Sara Diesen som var så heldig å få Triple Multiplex fra Amepure! Gratulerer så masse, jeg har sendt deg en mail!

Jeg så at det var mange der ute som kunne tenkt seg en Cit Body Roller, men ikke fortvil for det kommer helt sikkert nye konkurranser igjen, om ikke har Amepure stadig ulike tilbud! 


Dersom dere ønsker flere slike konkurranser i fremtiden så gi meg gjerne et likes på innlegget! 

I morgen formiddag har vi invitert familien hjem til oss i bursdag selskap. Jeg hadde egentlig bursdag i mai men det har jeg ikke fått feiret enda, så da ble det bedre sent enn aldri, haha. Og Christoffer hadde i juli, og mamma fylte år i starten av september så da ble det like greit slått sammen som en liten bursdagsfest med tre generasjoner! Det kommer til å bli kjempe koselig. Vi har stått på å bakt kake i dag og holder på og gjøre ting klart til i morgen. Jeg ville egentlig lage makroner til i morgen for det er så sinnsykt godt men det tar litt tid å lage det og spesielt om man ikke har så god erfaring med det. Jeg har bare laget det en gang før men det er lenge siden, så jeg prøvde å få tak i halvfabrikatet ettersom jeg har hatt det så utrolig hektisk de siste dagene men det viste seg å være mye vanskeligere enn jeg trodde, ja faktisk ganske så umulig. Utrolig irriterende, for jeg hadde sett frem til å få laget disse, men da ble jeg heller nødt til å bake noe annet.. 

Nå skal jeg slappe av og nyte lørdagen med min lille gullklump før han skal legge seg!

Ha en fin kveld folkens!


#Konkurranse #AmePure

 • Skrevet: 21.08.2015  //  Kl: 21:59  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 7

What a beautiful day!  <3 Endelig er det helg og i ettermiddag reiste vi på besøk til mamma. Det er flere uker siden sist, så det hadde vi gledet oss til. Vi fikk servert god middag da vi kom. Etter vi var ferdig å spise gikk vi ned i hagen for å plukke litt bær. Hun har både blåbær, plommer og flere andre deilige frukter og bær i hagen. Det er jo så godt! 

Litt senere tok vi en liten kveldstur ned på stranden for å fiske litt krabber Men i spontanpakkingen klarte vi selvfølgelig å glemme både bøtte og fiskesnøret hjemme som vi hadde satt frem i gangen, så vi måtte reise hjem igjen for å hente det. Da fikk vi litt mindre tid, men siden det er helg nå gikk det helt fint, så det ble likevel en fin tur.

Det er viktig å i blant sette av litt tid til å gjøre hyggelige ting med barna, og ikke minst for seg selv uten at man selv skal føle at det skal bli et evig stress og mas, og i dag følte jeg vi fikk til det. Vi ble der så lenge vi ønsket uten å føle at klokken løp helt i fra oss. Det er herlig og avslappende!

Ha en fin helg alle sammen! 


Følg meg gjerne på Instagram for flere oppdateringer (kristinaavalerievna)

#summer

 • Skrevet: 20.08.2015  //  Kl: 22:24  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 7

De siste dagene har vært helt nydelige! Helt uventet kom plutselig dét digge sommerværet som vi har gått å ventet på i flere måneder, eller igrunn var det kanskje ikke så uventet i og med at værmeldingene varslet om det i forkant, men samtidig så kan man jo aldri stole blindt på det, så jeg ble ihvertfall positivt overrasket! Siden været var så bra så bestemte jeg meg får å legge treningen litt til side denne uken og heller nyte varme dager med Christoffer på stranden og i solen, for trening blir det jo mye av fremover uansett.

En venninne av meg har båt så Christoffer og jeg har vært så heldige og fått være med henne ut på vannet for å hygge oss de to siste dagene, det var veldig koselig! Det er ikke så ofte vi får muligheten til det siden vi ikke har båt selv, og ikke minst fordi hverdagen vår er så hektisk, så det var stas for både Christoffer og meg. Vi hadde ordentlig fiskelykke den ene dagen og fisket to makrell som vi stekte til middag dagen etter. Det var veldig godt, og ikke minst sunt! Jeg syns faktisk det er kjempe gøy å fiske!

På mandag var det forresten første skoledag for Christoffer og det gikk veldig fint. Det virker som at han trives godt på den nye skolen han har begynt på, det gjør meg veldig glad! Jeg tror nok ofte at vi foreldre er vell så spent på hvordan det vil bli, som barna selv. Det er litt rart å tenke på at jeg plutselig har en skolegutt i hus. Snart begynner han med lekser og da er det min tur til å hjelpe han. Jeg har aldri vært spesielt skoleflink selv, men som mamma så er man jo nødt til å holde hodet hevet og hjelpe til med det som trengs. Kanskje jeg om noen år lærer endel av det jeg selv ikke fikk med meg på skolen, hehe.


Jeg prøver egentlig å unngå å legge ut så mye bilder av Christoffer offentlig på bloggen min, men jeg har skjønt at det igrunn er ganske obligatorisk å poste bilde av barna sine fra første skoledag, det virker ihvertfall sånn. Hvis noen lurer på hvorfor jeg ikke legger ut så mye bilder av ham offentlig til tross for at mange sikkert ser på bloggen min som en "mammablogg" så kan jeg skrive ett innlegg om dette senere i tid. Kvaliteten på bildene er dessverre utrolig dårlig også, ettersom mobilen min har knust og jeg har måttet bli nødt til å bruke en midlertidig telefon. Jeg bør egentlig bli flinkere til å ta med meg kamera når jeg er avgårde.


Vi blogges! Klem fra meg ♥

 • Skrevet: 16.08.2015  //  Kl: 22:17  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 2

God kveld dere og beklager for lite blogging! De siste dagene har jeg igrunn "dødd ut" litt fra sosiale medier. Ihvertfall her på bloggen. Jeg har hatt så mange ting som har måttet ordnes de siste dagene, og så har det jo vært helg. Planen min var å trene litt crossfit i helgen, men det endte isteden med å bli en treningsfri helg som gikk til å ha det hyggelig med venner og kjente! Det var egentlig veldig hyggelig og siden det blir endel trening i ukedagene er det lov å droppe det en helg også. 

Jeg er veldig klar over at jeg skulle trukket vinneren av Giveawayen i går og det gjorde jeg, men jeg rakk dessverre ikke å få postet noe innlegg, men vinneren ble Marte Kitang! Gratulerer så masse til deg! Jeg har kontaktet deg på mail. Til dere andre som ikke vant så husk at jeg kommer til å kjøre noen nye konkurranser fremover, og selv om du ikke vant denne gangen så kanskje du gjør det en annen gang! 

Det ble en fin avslutning på søndagsettermiddagen da vi reiste ut å spiste sushi på en ganske så nyåpnet sushibar i Tønsberg som heter SunFish. Jeg har aldri vært der tidligere men jeg synes maten var veldig bra, og eieren av stedet er kjent for å ha jobbet med sushi i over 18 år og har jobbet i flere ulike land med dette, så da går jeg ut i fra at han både vet og kan det han driver med. Jeg har aldri likt smaken på sushi tidligere og tanken på rå fisk gjorde meg kvalm frem til jeg plutselig våknet opp en morgen og fikk lyst til å kjøpe et brett med nettopp sushi. Sprøtt, ikke sant?

I morgen venter første aller skoledag for min herlige 6åring Christoffer! Det er stort for oss begge, og jeg ser veldig frem til å få ta del i hans første skoledag og ikke minst en ny tid i livet hans som nå vil starte fremover.  Han er så god, og smart og skjønn! Ønsk oss gjerne lykke til! :DHva har dere gjort i helgen? 

 • Skrevet: 10.08.2015  //  Kl: 23:43  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 46
Siden jeg har startet opp med et nytt samarbeid med personligalmanakk.no så ble vi enige om å kjøre enda en Giveaway her på bloggen min hvor en av dere som melder dere på får sjansen til å vinne deres egen personlige almanakk! 

For å delta i konkurransen
trenger dere kun å skrive en kommentar i feltet på dette innlegget om at dere er med, men dersom dere ønsker ekstra vinnersjanser så kan dere trykke "følg" på min instagram (HER) og på Personligalmanakk sin (HER)


Almanakken kan du designe helt selv både på utsiden og på innsiden ettersom hvordan du måtte ønske, og du kan også velge ulik størrelse på den. Jeg har selv en almanakk derfra som jeg er veldig fornøyd med. Den er akkurat passe stor til at den får plass i vesken min slik at jeg kan ha den med meg overalt og det synes jeg er kjempe praktisk. I den kan jeg skrive ned viktige avtaler, trening fra uke til uke, eller andre ting som interesserer meg. Viktige ting blir ihvertfall ikke glemt dersom jeg husker å notere det i denne! Hvis dere går inn på (denne linken) så kan dere se bilde av hvordan jeg designet min almanakk.


Vinneren vil bli trukket lørdag 15. august!

Lykke til! TRYKK GJERNE DEL PÅ INNLEGGET NEDERST I VENSTRE HJØRNE!


Personligalmanakk finner du også på Facebook: www.facebook.com/personligalmanakk og på snapchat: pers_almanakk. Der vil dere finne masse inspirasjon til flotte forsider!

#Personligalmanakk #Giveaway #Konkurranse #2015

 • Skrevet: 04.08.2015  //  Kl: 22:38  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 8

Nå begynner hverdagen sakte men sikkert å snike seg innpå igjen. Christoffer som i fjor var barnehagegutt, har nå blitt skolestarter og vi har allerede begynt med tilvenning på SFO. Det er kjempe spennende for oss begge, og i tillegg er det greit og komme inn i noenlunde rutine igjen før jeg starter å jobbe igjen. Jeg nyter nå den siste uken som er igjen av min egen ferie selv om det føles som det er høst. Jeg har faktisk gått i ull cardigan store deler av ferien min, men jeg får heller se positivt på det å tenke at det er herlig og kunne sove nesten så lenge jeg ønsker å somle litt uten å være nødt til å stå opp senest halv syv på morgenen av en alarm som ringer. 

I helgen tok vi en tur til Oslo for å prøve tannbleking ettersom det var et godt tilbud på en klinikk! Mine ble ikke helt som jeg hadde håpet og forventet, så de skal fikse opp i det så jeg skal reise inn igjen om noen dager og få tatt en ny runde til så da blir det nok veldig bra får vi håpe! :-) 

Jeg fikk også handlet litt nye klær, og dratt innom IKEA. Jeg trengte noen nye håndklær, puter, glass og diverse. Det er så billig å handle der, men det blir fort dyrt når man drar med seg en hel haug av ting til kassen som man tidligere har klart seg fint uten, haha! Godt og avslutte ferien med å gjøre litt hyggelige ting!Hva har dere gjort i ferien?

 • Skrevet: 02.08.2015  //  Kl: 12:43  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 3

Kjenner du noen nær deg som har blitt rammet av kreft? Kanskje en i familien din, en nær venn, eller en bekjent? 
Om du gjør det så bør du lese dette innlegget!

Årsaken til at jeg ønsker å skrive om dette på bloggen min er fordi jeg har en i nær familie som ble rammet av kreft flere år tilbake og døde. Det var min tante, og kusinen min Helene var bare tretten år gammel da moren hennes forlot verdenen vi lever i. Det er kjempe trist! Jeg har også en onkel som døde av kreft så jeg vet hvordan det er å føle på den sorgen man opplever når man mister noen, men jeg vet (heldigvis) ikke hvordan det er å være barn av en kreftrammet. Det må være helt ubeskrivelig vondt.

Og i det hele tatt miste noen man er glad i og bryr seg om er vondt, og det tror jeg de aller fleste av oss har fått kjenne på uavhengig av hva årsaken er.I forbindelse med dette ønsker jeg å fortelle dere at kreftforeningen frivillig holder rideleir på Lefdal rideskole fra 28.- til 30. august for de barna og ungdommene som er pårørende av kreft i nær familie, så hvis du er interessert i hester, og ønsker eller har behov for å komme i kontakt med noen i samme situasjon så kan dette være noe for enten deg eller de du kjenner.

Det er rundt 60-70 deltagere på leieren og alle som deltar er i samme situasjon. Der kan du være med å skape et godt fellesskap og bygge nettverk, noe som er veldig viktig for barn for at de skal kunne komme seg gjennom tunge og vanskelige tider. Der finnes det mange forståelsesfulle sjeler! ♥ På leiren vil barna få et avbrekk fra vanskeligheter de opplever hjemme og i hverdagen, og det er en kjempe fin mulighet for barn til å få oppleve hestenes fine virkning på hodet og kropp. Dyr generelt kan gi mye støtte når en opplever sorg.

Helene og hennes venninne Madeleine som begge mistet en av sine foreldre i kreft har vært aktive deltagere på denne leiren helt siden den startet opp i 2006, og i løpet av de to siste årene har dem også vært ledere for barn i samtalegrupper sammen med andre! De vet godt hva dem snakker om når det kommer til dette og sier selv at dem vet hvor viktig denne leiren er, og hvor stor virkning den har på de barna som får være med. Leiren har hjulpet dem veldig med å kunne bearbeide sorgene.

Fakta om rideleiren

Dette er den niende rideleiren som arrangeres på tiende året. 
Leiren ble startet opp av Bente Christina Alveng som selv har mistet mor i kreft.
Vil vite mer, se videoer fra tidligere rideleir kan du gå inn på DENNE linken!

Som sagt, om du selv er pårørende etterlatt eller kjenner noen så bør du spørre dem om dette kunne vært av interesse!


Hadde blitt veldig glad dersom dere deler innlegget videre! ♥

#kreftforeningen #kreft #familie #mamma #pappa #nærfamilie #venner

 • Skrevet: 25.07.2015  //  Kl: 15:28  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 20

Hei!

Rett før helgen kjørte jeg, Christoffer og Hedda en tur ut på Tjøme for å besøke 8 Glass. Det er en superfin restaurant med et skikkelig preg av "Syden stemning". Der finner du både palmetrær, sandbunn og god stemning, i tillegg til at det er veldig barnevennlig der. Christoffer kjørte tråbil mens vi tok noen bilder, og noen av dem ble kjempe fine synes jeg. Det ser nesten ut som om vi hadde forlatt Norge for et lite øyeblikk. Det frister i hvert fall veldig i og med at sommertemperaturen ikke er helt som jeg hadde håpet på dette året.

Resten av helgen skal jeg være på Karmøy. Vi kom hit i går for å besøke familien min, og i dag har vi gått rundt i bygatene å kikket litt. Det er en koselig liten by i rolige omgivelser. Veldig annerledes i forhold til hva jeg er vant til i Tønsberg i hvert fall. Jeg har ikke vært her siden jeg var liten, så jeg husket ikke stort av hvordan det så ut her. Vi kjørte over fjellet på veien hit, og stoppet på en cafe for å ta en liten pause og der var det faktisk snø og iskaldt så vi bestemte oss fort for å kjøre videre.
Om en time så skal vi i familieselskap! Det kommer til å bli kjempe hyggelig!


Hva er deres planer for helgen?

Ha en fin lørdag!

 • Skrevet: 22.07.2015  //  Kl: 20:18  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 25

Synes noen av dere at min blogg er støtende? Er det et problem at jeg blogger? Ja, jeg vet det finnes mange sære sjeler der ute, men hallo? 


Jeg er én av mange bloggere som daglig poster innleggene mine på ulike blogg-grupper på Facebook og inkludert på min egen vegg i blant. Det har aldri vært et problem frem til jeg plutselig fikk denne beskjeden da jeg skulle poste innlegget mitt "Meldingen din ble ikke sendt fordi den inkluderer innhold som andre personer på Facebook har rapportert som støtende." Det vil altså si at enten en jeg har på min venneliste eller en annen ukjent føler seg plaget over at jeg som blogger deler innleggene mine og derfor har rapportert dem. Jeg kan ikke forstå hvordan min blogg kan være støtende? Jeg mener, Facebook burde da se igjennom årsakene til hvorfor folk rapporterer ting, før dem blokker muligheten for delinger?  Det finnes mange bloggere der ute som jeg med hånden på hjertet vil si at VIRKELIG kan og provosere leserne sine, men jeg vil ikke si at min blogg går under den kategorien?  

Hvis noen har ett problem med at jeg blogger så vil jeg gjerne vite det personlig i stedenfor å bli rapportert helt uten grunn. 
For det er utrolig irriterende og ikke ha mulighet til å kunne dele innleggene mine på Facebook lengre...... 

 


Forresten vil jeg bare si i fra om at konkurransen på bloggen min er avsluttet  og jeg vil gratulere Heidi som vinner! Håper du blir fornøyd med produktene! :-) 
 

 • Skrevet: 12.07.2015  //  Kl: 23:19  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 14

Vi er allerede julimåned og sommeren er i gang for fult. Her i Tønsberg er ikke sommeren så mye å skryte av synes jeg, men forhåpentligvis kommer det ordentlige godværet om noen uker når jeg går ut i ferie.

I forbindelse med at det er sommer, og ikke minst at jeg nettopp har åpnet en nettbutikk så ønsker jeg å gi ut en liten spennende sommerpakke til en av dere som melder dere på konkurransen min her på bloggen! Sommerpakken jeg skal gi ut til en heldig vinner inneholder selvfølgelig produkter fra Foreverliving og disse kan du også finne i nettbutikken min HER.


For å delta i konkurransen må du gå inn å LIKE Facebooksiden min som heter Kristinas Living HER, og invitere minst 5 av dine venner!
Når du har gjort det, så kan du legge igjen en kommentar i feltet under om at du er med! Husk å skriv mail adressen din slik at jeg får kontaktet deg dersom nettopp DU vinner!


Vinneren vil få tilsendt en tre fantastiske produkter som er et must å ha om sommeren! 
Solspray (SPF 30) som er en ekstra vannfast solspray beriktet med aloevera og vitamin E.
Gelly - ren økologisk aloevera på tube som kan brukes til hele kroppen og er fantastisk og bruke på solbrent, rød eller tørr hud, etter barbering, som underlag til makeup med mer, og en sunlips (SPF 30) som er en herlig leppebalsam med duft av mint som gir en avkjøende deilig følelse. Denne inneholder ikke vann så den kan også brukes i vintervær! ;-)


VINNEREN TREKKES OM EN UKE! LYKKE TIL! 


HER kan dere forresten lese mer om solsprayen og sunlips'en som jeg har skrevet om tidligere på bloggen min! #konkurranse #giveaway #foreverliving #summer #sommerpakke #2015 #helse 

 

 

 • Skrevet: 27.06.2015  //  Kl: 19:26  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 27

Heii dere! ♥  Endelig er det kommet en lørdag hvor vi for engangskyld bare har vært hjemme å kost oss og tatt det helt med ro. Som regel er vi alltid på farta, men denne lørdagen er vi ikke det. Det er egentlig veldig deilig. Jeg og Christoffer dro ut å syklet tur på formiddagen og lekte ute en stund før vi reiste hjemover! Det er viktig å få beveget seg litt i løpet av dagen, spesielt når det er lørdag og jeg har planer om og unne meg litt godis på kvelden, haha! 

Om litt får jeg venninnebesøk og vi skal spise blåskjell sammen! Det blir nok kjempe hyggelig, og det er jo så godt!
I tillegg har jeg nettopp tatt ut en sunn brownie av ovnen, så i kveld skal vi kose oss altså! 


Husker dere jeg skrev i ett innlegg at jeg synes det var så vanskelig å finne en maxikjole? Men nå, til tross for min lave høyde så fant jeg endelig en maxikjole som passet  og ikke var A-L-T  for lang slik som de fleste som selges i butikkene er! Denne bestilte jeg fra Bubbleroom.no.
Jeg har aldri bestilt derfra tidligere og frakten var veldig treg synes jeg, ventet faktisk en hel uke på den, men lengden på denne passet ihvertfall til meg, så da er det greit likevel! Hehe!

Hva er deres planer i helgen?

 

 • Skrevet: 25.06.2015  //  Kl: 22:50  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 16

Det er så god følelse å få ett par helt nytt sko i posten! Jeg er en skikkelig Reebok fan og har brukt det merket i flere år, og denne gangen fikk jeg ett nytt par gjennom Footmall.no ettersom jeg blogget om konkurransen for dem, som dem hadde gående for en for noen måneder siden.

Footmall er en stor nettside som samler og sammenligner sko fra over 20 ulike nettbutikker. Det vil altså si at du kan finne sko fra nettbutikker som  Zalando, Nelly, Sarenza og mange fler på ett og samme sted. Det gjør det enklere for deg å finne de skoene du er på let etter, siden alt er samlet på ett sted og du slipper og se på ti ulike nettsider. Footmall selger ikke skoene, men når du finner sko inne på siden blir du videresendt til nettbutikken der du kan få tak i skoene. Veldig smart! Anbefaler dere å sjekke det ut!

Disse skoene er så gode og ha på i hverdagen, og de passer veldig fint til både jeans og shorts siden de er så smale! 


                                                                                                                                                                                                                           //sponset produkt//

 

 • Skrevet: 24.06.2015  //  Kl: 22:54  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 14

I dag har vi feiret barne bursdag for sønnen min som fyller seks år. Han fyller ikke år før i midten av juli, men siden det er felles ferie da og de fleste er bortreist på den tiden så passet det bra å gjøre det nå. Jeg gjorde klar kaken i går og handlet inn godteriposer som de skulle få fiske med en minifiskestang, så i dag var det bare å dekke på border å blåse opp ballonger så var det klart for barnefest. Det gikk veldig bra og Christoffer var fornøyd etter selskapet, men jeg tror nok det var mange barn som var trøtte og slitne etter dem kom hjem, for selv om det bare varte i to timer, så blir man jammen sliten! 


Jeg har alltid pleid å lage ulike figurer eller ting på bursdagskaken hvert år, og denne gangen prøvde jeg å lage fotballkake. Det er egentlig ganske enkelt, men likevel ble ikke helt perfekt. Jeg baker mye mindre nå enn hva jeg gjorde før, så kanskje det kan være litt av grunnen, men uansett så var barna veldig fornøyde og kaken smakte godt, så da er det egentlig ikke noe å klage på. Det er jo egentlig vi foreldre som lærer barna våre til at alt skal være- og se så perfekt ut, noe som egentlig ikke er nødvendig i det hele tatt. Man gjør så godt man kan, og det bør egentlig være mer enn bra nok! 


Da jeg endelig fikk satt meg ned i sofaen for å slappe av så kom jeg plutselig på at jeg hadde glemt å kjøpe brød da jeg var på butikken, men heldigvis hadde jeg en halvferdig blanding i skapet med grovbrød så jeg skyndte meg og gjøre dem klar og sette den inn for steking, så da blir det nybakt brød i morgen! Det er ikke så verst!
Det er ett sunt brød fra helsekost med masse proteiner og lite carbs, så det kan man fint spise med god samvittighet. Håper det er like godt som det ser ut som! Vi blogges!


 • Skrevet: 15.06.2015  //  Kl: 22:44  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 10

Hei! Hvordan har dere det?

Nå begynner sommeren endelig begynt å komme for fult her hvor jeg bor også, det er så deilig! I helgen monterte vi opp en splitter ny gassgrill og grillet masse godt i solen! Det var kjempe godt! Bare det blir enda litt varmere i luften nå så kan vi snart dra på turer til stranden! Gleder meg veldig til det, og selvsagt til jeg får litt sommerferie!

I helgen mottok forresten ett brev i posten fra en ukjent leser som hadde lest artikkelen om meg i Se og Hør og syntes jeg tok et godt valg den gangen jeg valgte å gå gravid og bære frem barnet til tross for min alder. Det var hyggelig lesing! Så om du som sendte meg brevet leser dette så vil jeg bare si tusen takk! :-) Det satte jeg pris på! Ellers om dagen er jeg på utkikk etter den "perfekte kjole" som jeg aldri finner eller som aldri dukker opp, haha! Jeg skal i et stort familieselskap om en måned og bestilte først en pakke fra Nelly med de to nydelige kjolene dere ser på bildet under, men da jeg mottok dem var dem ALT for lange! Nå skal det sies at jeg ikke er spesielt høy, men jeg synes det er dumt at de tilpasser kjoler etter modeller som er over 1.70 cm i størrelse xsmall, for det er ikke ofte man er såpass høy men likevel bruker en så liten størrelse.  Hvis dere vet om en nettside som selger kjoler med litt mindre størrelser så gi meg gjerne en link i kommentarfeltet! 

Denne kjolen var så fin altså!

Ha en fin uke alle sammen! 

 • Skrevet: 06.06.2015  //  Kl: 13:49  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 17

Hei dere! Nå er det lenge siden sist! Jeg tok meg en velfortjent ferie til Rhodos i forrige uke og kom hjem igjen for noen dager siden. 

Egentlig var planen å reise til Kypros, men vi reiste uspesifisert og var derfor litt sent ute med å bestille, så plutselig ble det fullbooket på det flyet og vi måtte velge noe annet. På andre plass stod Malloca for tur men i og med at jeg har hørt at været er så variabelt  på denne tiden så tok jeg ikke sjansen, så vi valgte derfor Rhodos etter å ha hørt mye positivt om det stedet. 

Jeg kan si meg enig i at Rhodos var fint, og spesielt i Lindos som vi reiste til en av de første dagene vi var der. Lindos er kjent som den "greske perle" og er ett sted alle sier man MÅ dra til! Der red vi på esler opp til Akropolis og på toppen fikk vi se den fantastiske utsikten, og ikke minst hjertet av Lindos som dere ser på bildet over. Det var nydelig! I tillegg var vannet i havet krystallklart!

Jeg har fått høre masse skryt om Rhodos fra mange andre og vi var heldige med varmen og været, men helt ærlig så ville ikke det vært stedet jeg hadde reist til med det første en gang til, for så bra synes jeg ikke det var der! 

Det jeg syntes var utrolig negativt var blant annet at det ene hotellet vi kom på var døds skittent og ekkelt med. Blant annet kom vi til urene senger og håndklær, og døde kakelakker inne på hotellrommet for og nevne tre ting, og dessverre for oss så var det fult over alt så muligheten for å bytte hotell gikk ikke. Og en annen ting som var kjipt var at det var vanskelig å finne sunn og god mat synes jeg. Rundt hvert eneste gatehjørne kunne man finne så og si de samme restaurantene med det samme utvalget av frityr stekt mat, men noen av dagene var vi heldige å fant noe vi likte, og noen av salatene var gode heldigvis!

Når det kommer til by mas så var det mye mindre mas der enn hva det var i Tyrkia da, og det var jo positivt, men mange av selgerne var likevel ganske så ivrige!

                                    Her blåste vi bort på busstoppet da vi skulle til Lindos!
 Har du vært i Rhodos før? Hva synes du?

 

 

 • Skrevet: 24.04.2015  //  Kl: 00:23  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 28

De siste dagene har det vært deilig vær ute. Hvertfall her hvor jeg bor! Solen har stått på store deler av dagen, og varmegradene har steget mye i forhold til hvordan det var for bare en uke tilbake eller to.
Nå håper jeg  ikke det er lenge igjen til sommeren kommer. Jeg har på følelsen av at det kommer til å bli en skikkelig bra sommer! ♥

Vi planlegger å dra utenlands om ikke så alt for lenge, men vi har ikke bestemt oss helt for hvor vi skal reise enda. Valgene står mellom å enten reise til Tyrkia, Kypros, Rhodos eller Mallorca. 

Dette bildet er lånt fra Google, men en slik strand er drømmen altså!

Siden vi skal ha med oss gutten min på snart 6 år så er det viktig at det er barnevennlig og ikke for mye «bymas». Også mener jeg at når man først betaler mye for å komme til sol og varme så er det hvertfall viktig for meg å ha muligheten til å bade i sjøen og at temperaturen er grei, men det bør jo ikke være så varmt at man blir helt slått ut av og bare sitte ute noen timer, så det er nok lurt å finne en mellomting!

Jeg har aldri vært på verken Rohdos eller Kypros men jeg har hørt at de stedene er fantastiske, men jeg var faktisk på Mallorca selv da jeg var 4-5 år gammel og husker at jeg trives kjempe godt! Det var varmt, langrundt og gode bademuligheter, så jeg synes det hadde vært gøy å dratt dit igjen og tror at det hadde vært en fin plass å dratt med barn.

I tillegg var jeg og kjæresten min på Tyrkia tur i fjor og der var det også veldig fint og varmt, og man kan jo fint slippe bymaset dersom man finner ett ordentlig hotel. Det eneste som var litt dumt med den turen var at det var for kaldt å bade i sjøen ettersom vi dro tidlig i aprilmåneden, så neste gang jeg skal til utlandet så vil jeg dra ett sted hvor det er varmt nok til å bade, ellers kan jeg likegjerne oppholde meg i Norge.


Har dere et land eller sted og anbefale? Som også er barnevennlig?  Eller har dere vært på en av stedene vi vurderer å dra til?♥

#ferie #utelands #utlandet #syden #varme #sommer #sol #flytur #fly #reiser #goodfeeling #reisefeber #sydenvarme #familietur

 

 • Skrevet: 02.04.2015  //  Kl: 11:35  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 8

God morgen!  

Vi har vært våkne i mange timer og er allerede godt i gang med dagen!  Etter Christoffer hadde fått sin daglige dose med barnetv satte vi oss ved kjøkkenbordet og begynte å blåse ut av egg slik at han kunne få male på dem!  De ble kjempe fine, men Christoffer ble lei av å male så det ble bare fire stykker i stedefor seks slik som jeg hadde tenkt. Jeg så for meg at de ville passe veldig bra og henge opp i fastelavensriset med fjær som han pyntet i barnehagen for flere uker tilbake ettersom jeg har vært så treg med å få ut av huset igjen, men så kom jeg på at vi kunne gå ut å finne gåseunger "puselabber" i stede, og det gjorde susen og lagde veldig fin hjemmelaget påskestemning her i huset hvertfall!Ellers vil jeg bare ønske dere alle en riktig god påske og jeg håper at dere får noen fine dager og at dere finner på masse hyggelig med barna deres! - De av dere som har barn!  Om det blir fint vær en av dagene har vi tenkt til å dra ut på tur å grille, det er hyggelig for både liten og stor! ♥ Husk og følg meg på instagram HER (kristinaavalerievna) for mer oppdateringer! ♥#påske #godpåske #familie #barn #mamma #ungmor #ungmamma #påskehygge 

 • Skrevet: 30.03.2015  //  Kl: 22:13  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 6

Heisann! Som dere kanskje har merket så har det vært ganske så stille på bloggenfronten denne helgen. Jeg har egentlig bare kost meg og gjort de tingene jeg har hatt lyst til uten og føle at jeg må bruke flere timer på blogging, selv om jeg for all del liker å blogge! Jeg har hatt fri fra jobb i dag så jeg og Christoffer har vært på både biblioteket og på lekeland! Det er koselig å finne på noe ekstra i påsken, så vi skal nok gjøre mer hyggelig de neste dagene!

Jeg skulle egentlig trekt vinneren av påskekonkurransen for noen dager siden men jeg glemte helt at uken allerede var gått, men jeg regner ikke med at det gjorde noe ettersom flere da fikk sjansen til å melde seg på. Vinneren jeg trakk i konkurransen ble denne gangen Linn Davidsen Weber!  Gratulerer til deg og takk for hyggelig påskehilsen! Håper du koser deg med dette i påsken! ♥

Ønsker dere en god påske! ♥♥♥Har dere noen planer i påsken? :-) 

 • Skrevet: 16.03.2015  //  Kl: 18:56  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 3

                                                                                                                                                                                    //reklame//
Følger noen av dere med på tv-programmet 71° Nord?Jeg må virkelig si at de personene som er med på den knallharde reisen på 71°nord er noen riktige tøffinger! 

Kjendisene jeg vet om som er med i denne sesongen er blant annet Aylar Lie, bloggeren Emilie "voe" Nereng og Nils-Ingar "Nilsi" Adne. De andre kjendisene har jeg ikke stort kjennskap til, men de er også kjente personer. Sammen skal dem ut på tur fra Lindesnes til Nordkap!

Kjendisene fires ned fra helikopter, kastes ut i fallskjermduell, klatrer i stupbratte fjell, henger i nett og mye mer. 

Med en gruppe bestående av både en komiker, en popartist, en blogger, en pokerspiller og flere idrettshelter, så ligger det uten tvil sterke følelser og mye dramatikk i kortene i blant deltagerne. 

Personlig så er ikke jeg noe friluftsmenneske selv. Jeg kunne helt fint sovet i telt en natt og synes det er nydelig å ta en utendørs joggetur, eller grille og lignende men å dra på en reise som disse kjendisene gjør står det respekt av synes jeg!

 71° Nord (sesong 6) kan du se på TVNorge hver søndag klokken 20.00 eller på TVNorge sine nettsider HER!

Kampanjen kan dere se under her:Hvem heier du på?


 


#TVNorge #TVprogram #Friluftsliv #Kampanje

 Om megMitt navn er Kristina og jeg er 20 år gammel.

På denne bloggen vil du få en smakebit av min hverdag som mamma til en gutt på 6 år, skjønnhet, mote og alt som ellers interesserer meg.

Jeg er i fulltidsjobb, men på siden er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produkter fra ForeverLiving.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg eller kjøpe produkter kan du sende mail til kristina_torgersen@outlook.com

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Reklame


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits