• Skrevet: 26.11.2015  //  Kl: 22:14  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 18

Jeg vet nesten ikke helt hvor jeg skal begynne, men i uken som har vært har det gått i ett med mailer frem og tilbake med det russiske etterforskningbyrået jeg har brukt til og løse adoptivssaken min og jeg må si jeg er virkelig imponert over jobben de har gjort og at dem har klart alt dette på så kort tid! 

Nå kan jeg endelig slå meg til ro med at jeg faktisk har fått vite om livet til både min biologiske mor, far og de nærmeste slektningene mine. Det er en stor lettelse for meg men historien viste seg og være tristere enn jeg hadde håpet på og trodd selv om jeg hele tiden har hatt i bakhodet at det godt var mulig at dette var tilfelle. Verken mine foreldre, onkelen min eller bestefaren min lever lenger, men bestemoren min lever utrolig nok enda i St. Petersburg og hun var veldig glad for og få vite at jeg har det bra her i Norge, og hun ønsket også og treffe meg. 

Moren min døde i 2010 og ble bare 35 år gammel. Hadde hun levd i dag så ville hun vært akkurat 40 år, og onkelen min døde for to år siden så hadde jeg vært tidligere ute så hadde jeg kanskje klart og kommet i kontakt med dem før det var for sent, men slik er ble det jo altså ikke så det er ikke noe å få gjort noe med selv om det er trist. Jeg har ikke tenkt til og gå for mye inn på det, men det viste seg og være en blanding av både rus, alkohol, kriminalitet og fattigdom i bildet som var årsaken til at dem har gått bort så tidlig.
Det viste seg også at jeg egentlig skulle hatt en søster, men hun døde visst ganske kort tid etter hun ble født. Altså da hun var baby.


Jeg fikk veldig mange bilder til sendt i går og jeg har valgt og legge ut noen få av dem her på bloggen min slik at dere kan få se min ekte familie.
På bildene under ser dere min mor fra hun var ung, min far som yngre på bildet øverst til høyre, og min bestemor og pappa som eldre nederst.

Egentlig har det nesten ikke gått helt opp for meg enda at dette virkelig er min familie og at det er slik dem så ut.  På en måte føles det helt uvirkelig at jeg endelig etter 20 år faktisk har fått sett bilde av dem, samtidig som det også føles naturlig. Etter så mange år så dannet jeg meg jo på en måte tanker om hvordan jeg har trodd at dem så ut, så når jeg faktisk fikk se bilde av dem så føltes det ganske sprøtt! Jeg er virkelig glad for og endelig kunne ha noen ansikter og forholde meg til rundt min biologiske familie. Det er både godt og viktig og vite hvorfor ting ble som det ble og vite hvem dem faktisk var! Det er jo alltid en grunn til at ting blir som det blir.


Selv om jeg skulle ønske at jeg rakk og møte mammaen min og hele familien min så er jeg veldig glad for at jeg ble adoptert hit til Norge som liten for jeg vet at jeg ville aldri fått et så bra liv og de samme mulighetene i Russland som det jeg har fått her dersom jeg hadde vokst opp der med min biologiske familie på den tiden, men siden jeg har fått vite at bestemoren min ønsker og møte meg så kommer jeg nok til og reise til Russland om ikke så alt for lang tid for og besøke henne. Jeg tror det er viktig og ikke vente for lenge med og besøke henne for man vet jo aldri hvor lenge hun lever. Hun har tross alt levd et hardt liv selv om det virker som det går bra med henne. ♥♥♥♥


#adoptert #russland #familie 

 • Skrevet: 20.11.2015  //  Kl: 13:34  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 5

Endelig er helgen kommet men jeg startet dagen tidlig som vanlig. Først kjørte jeg Christoffer på skolen, så bar det videre til crossfit klokken 9. 
Det var en skikkelig seig økt i dag, så det var deilig og komme hjem og ta en lang dusj og spise litt mat.

Her kom årets første snø kom for noen få dager siden, så nå begynner det å bli ordentlig kaldt. Jeg er en skikkelig frysepinne og fryser uansett hvor mye klær jeg tar på meg føler jeg.  Brr... Jeg gleder meg til det blir vår og sommer igjen, men det er kanskje best og heller prøve og se det positive i vinteren siden vi likevel ikke kan unngå den. Det er jo utrolig vakkert og hvitt ute når snøen brer seg over trærne, og ikke minst er det kjempe gøy for barna og for oss er ihvertfall juletiden er en koselig årstid om jeg ser bort i fra kulden. Det vil bli mer tid hvor vi gjør hyggelige aktiviteter sammen og vi vil komme til og tilbringe mer tid med familien.

Men dere, neste lørdag, altså den 28. November er det åpent julemarked og café fra klokken 11-15 på Fagertun som ligger på Nøtterøy, og der skal jeg stå på stand og selge produktene mine siden jeg jobber forhandler i ForeverLiving. Om du ikke har handlet ferdig julegaver enda så har jeg fantastiske produkter og tilby, både til barn og voksen. I tillegg er det mye annet spennende som skjer!

Alle som ønsker er hjertelig velkommen til å ta turen den dagen! Det blir en dag med både barneaktiviteter og førjulskos både innen- og utendørs, så hvis dere ikke har noen planer den dagen så ta med dere litt kontanter, og ta med dere barna eller kom alene og jeg garanterer at det vil bli en superhyggelig start på julen!

Om dere kunne tenke dere og komme og lurer på noe rundt dette så ta gjerne kontakt med meg! 


Ha en super helg!


#julemarked #jul #førjulskos #familie #barn #venner #foreverliving
 

 

 • Skrevet: 16.11.2015  //  Kl: 22:13  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 14

Hei! Jeg vet det har vært rimelig dødt på bloggen min den siste tiden, men jeg har egentlig ikke følt behovet for og dele så mye med folk rundt meg annet enn mine nærmeste, og i tillegg fikk jeg skikkelig skrivesperre da jeg satte meg ned for og skrive her om dagen. Hvis du er blogger selv og har vært det en stund så kjenner du deg nok helt sikkert igjen i nettopp det med skrivesperre. Det er faktisk utrolig irriterende! :p 

Jeg skrev i mitt forrige innlegg at jeg ville fortelle dere mer om den russiske adoptivsaken min som holder på og bli etterforsket, og hittil kan jeg fortelle dere at selskapet som jobber med saken min reiser ned til St.Petersburg førstkommende søndag for og prøve og få kontakt med mine biologiske slektninger og mor, og de vil gi meg beskjed på mandag når dem vet mer. Jeg er selvfølgelig veldig spent på hva dem klarer og finne, og om den i det hele tatt finner noe. Hittil har dem muligens klart og finne noen slektninger som jeg har fått tilsendt navnet på i tillegg til at dem har funnet navnet på min biologiske mor og hennes tidligere bostedsadresse, og bare det er jo et godt skritt på den vei.

Det er egentlig helt sprøtt og tenke på at vi på så kort tid har funnet ut så mye info. Til tross for at vi ikke har kommet ordentlig til bunns i saken enda og kanskje har en lang vei igjen og gå så har vi likevel kommet mye lengre enn jeg overhode trodde var mulig i fjor på denne tiden.

Både etterforskningbyrået jeg bruker, en venn av Tore på Sporet som har jobbet med og løse slike saker i 15-20 år og mamma har har hjulpet meg veldig mye og jobber på spreng for og løse saken min og det er jeg utrolig takknemlig for, så nå håper jeg på det beste og at jeg har lykken med meg. 

Tidligere følte jeg meg ganske likegyldig med tanke på hva dem kom til og finne ut om familien min, men jeg kjenner at jo nærmere vi kommer saken, jo mer følelser kommer frem. Følelser jeg ikke visste jeg hadde faktisk! Dette ble kanskje litt dype ord fra min side for jeg er ikke så flink i og åpne meg følelsesmessig, og spesielt ikke på bloggen, men samtidig tror jeg at det er mange adopterte der ute som kanskje leser dette og de vil kanskje føle seg veldig igjen i noe av det, og jeg synes det er viktig og huske på at om man ønsker og få oppklaring rundt sin biologiske familie så er det alltids verdt ett forsøk. 

For alt jeg vet så kan det jo hende at dem ikke finner noe som helst, eller at hun er død eller ikke vil ha kontakt med meg men da synes jeg det er mye bedre og sitte igjen med den følelsen av at jeg faktisk har prøvd, enn og i ettertid angre på at jeg aldri gjorde det når jeg faktisk hadde sjansen. Er dere ikke enig?


#adoptert #russia 

 • Skrevet: 21.07.2015  //  Kl: 22:35  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 7

Det er ikke så ofte jeg legger ut så mye om mammalivet på bloggen min lengre men i dag føler jeg at det er den rette dagen og gjøre det, for i dag er det akkurat seks år siden jeg ble mamma til Christoffer, og nå er han allerede skolegutt om få uker. Det er helt utrolig å tenke på hvor fort tiden egentlig har gått. Han har utviklet seg og blitt en stor og fantastisk, herlig, morsom og sprudlende seks åring! Han er en ordentlig gledesspreder! Hipp hipp hurra, og gratulerer så mye med dagen, verdens beste god gutt! 

Siden vi feiret en skikkelig barnebursdag før ferien startet for en måned tilbake så valgte vi å ikke gjøre så mye ut av det i dag, men noe hyggelig måtte vi jo få til så da han våknet til morgen i dag fikk han gaver på sengen før vi kledde på oss og spiste en god frokost sammen. Været var så utrolig dårlig så vi bestemte oss for å ta en tur til badeland. Det er hyggelig for både store og små! Da vi kom frem hadde det enda ikke åpnet ettersom det var nye sommertider nå i ferien så vi ble ventende en times tid før vi fikk bade. Det var litt dumt i og med at vi hadde hastet avgårde for å rekke det til men sånt skjer i blant så vi får heller dobbeltsjekke tidene neste gang. Vi hadde det veldig hyggelig, og da vi kom hjem igjen spiste vi en kjempe god lunsj og dessert sammen med familien. Vi har hatt en kjempe fin dag!

Jeg er så stolt over å ha Christoffer som min sønn, og jeg føler meg så heldig som får lov til å være mamma til en så fin og snill gutt!Følg meg gjerne på instagram: Kristinaavalerievna

 • Skrevet: 19.05.2015  //  Kl: 22:31  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 7

Nå er det noen dager siden sist jeg var innom her!
I løpet av dagene som har gått har vi vært med familien og hatt det hyggelig! Dagen før 17. mai som er bursdagen min så kom mammaen min innom på formiddagen og vi spiste en god lunsj sammen. Det var veldig koselig! Hun hadde også handlet med noen kjempe fine blomster til meg i gave! En slik blomst som dere ser på bildet, en jordbærplante og en annen hvit blomst. På ett lite blunk ble plutselig verandaen min så mye mer hjemmekoselig og pyntet! ♥

17.mai feiret vi også med familien. Vi grillet og spiste mange deilige kaker! Christoffer hadde på seg en rå lekker bunad. Om han kunne valgt selv så hadde han nok villet hatt på hverdagsklær for han er ikke så opptatt av å pynte seg, men han godtok å ha den på seg under hele toget, og jeg er ganske sikker på at han følte seg fin, for det var han virkelig!
Jeg derimot planlagte veldig dårlig dette året og gikk ut i fra at jeg hadde noe i klesskapet som ville passe til anledningen, men det hadde jeg altså ikke, så jeg måtte ta på meg sort jeans og en grønn skjorte, og var egentlig ikke så veldig fornøyd! Jeg er ikke ett kjolemenneske og andre ser meg sjeldent i kjole med mindre det er noe virkelig spesielt, eller hvis jeg har hatt veldig flaks med kjøpet!

 Forresten så bakte jeg franske makroner for første gang dagen før den store dagen. Franske makroner kan være litt avansert ettersom man må være nøye, å gjøre det på riktig måte for å få ett godt resultat. Mine ble overraskende bra og veldig gode, men de så litt rare ut, og ble ikke helt flate oppå, så jeg får nok prøve på nytt igjen, og når jeg får det ordentlig til så skal jeg vise dere på bloggen! 
 Hva gjorde du på 17.mai?

 


#17mai #nasjonaldagen

 • Skrevet: 06.05.2015  //  Kl: 21:42  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 9

Hei! Hvordan har dere det?  

Nå begynner det å bli noen dager siden sist jeg var innom her. De siste dagene har jeg vært skikkelig forkjølet og det har sittet ordentlig i med en ekkel hoste, men heldigvis er jeg på bedringens vei, så i dag fikk jeg endelig mulighet til å ta en god treningsøkt igjen! Det var så deilig, og jeg følte meg utrolig fresh etterpå!

Jeg hadde faktisk egentlig tenkt å oppdatere bloggen i går, men jeg og kjæresten min hadde avtalt en filmkveld sammen så da ble det høyere prioritert. Vi hadde det veldig koselig og spiste litt sunn kveldsmat sammen, men typisk nok sovnet jeg lenge før filmen var over, haha! Egentlig er det litt komisk, for det skjer nesten hver gang! 

Nå begynner det å nærme seg bursdagen min, faktisk er det bare elleve dager igjen! Jeg har ingen spesielle planer hittil men ettersom det er 17.mai så har jeg allerede begynt å tenke på å finne frem penklær til Christoffer siden det er min tur til og ha ham dette året. Han har en fin dress som han skal bruke, tenkte jeg! ♥ Det er egentlig ganske rart å tenke på at dette faktisk er det siste året han går i barnehagen og at han kommer til å gå i skoletog på 17. mai de neste årene som kommer. Da er han jo på en måte forpliktet til det. Barn vokser så utrolig fort! 
Hva gjør dere om dagen? Skjer det noe spennende?:-)


 

 • Skrevet: 25.04.2015  //  Kl: 17:07  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 23

                                                                                                                                                                //sponset behandling//

God lørdag dere!

I dag startet jeg dagen med en god kjærestefrokost/lunsj før jeg dro avgårde til Eiktoppen- Hud og Helseklinikken og satte på nye flotte volumevipper! Nå føler jeg meg kjempe lekker altså! Jeg valgte å gå for volumevipper denne gangen også ettersom jeg var så fornøyd med mine forrige. Den eneste forskjellen er at disse ikke er like lange. Jeg synes den ble kjempe fine og mye mer passe i lengden!! Denne gangen valgte jeg 8 og 10 mm lengde, og det ble jeg veldig fornøyd med! Nå ble lengden mer naturlig, men jeg fikk heller en god fylde på dem!  (HER kan du se bilder av mine forrige vipper + før & etter bilder)

Slik ble vippene jeg satte på i dag ut! Fine, hva? ♥ 

Etter jeg var å fjernet de forrige vippene jeg hadde før jeg satte på disse så følte jeg at øynene mine så veldig "nakne" ut. Det føltes plutselig kjempe uvant uten vippextensions. Mine naturlige vipper virket veldig korte og tørre de første dagene etter, og det er jo helt normalt ettersom jeg har vært vant med ekstra lange og fyldige vipper over en lengre periode. I tillegg knekker som oftest dine naturlige vipper når man setter på extensions, men de gror ut igjen etter noen uker men det kan fort føles som en evighet. Heldigvis husket jeg på å bruke vippeserumet mitt fra Amepuré fra samme dag jeg tok dem av så mine naturlige vipper ser akkurat ut som de gjorde før! Det er iallefall betryggende å vite at de naturlige vippene ikke blir ødelagt av en slik behandling synes jeg, for det skal de normalt ikke gjøre annet enn at det kan slite litt, men sånn er det jo med all mulig extensions.


De hyggelige damene på Eiktoppen tilbyr flere ulike typer vippextension samt negldesign, massasje, spa, hudpleie, piercing, permanent hårfjerning, makeup og mye mer til en god pris! De har også i blant ulike tilbudskampanjer i blant og månedens tilbud!

Om du ønsker å vite mer om klinikken, se priser, bestille time eller stille noen spørsmål så kan du kontakte dem på Facebooksiden deres HER, eller gå på www.eiktoppen.no  eller ringe dem på telefon: 33 31 87 03

Jeg har skrevet ett tidligere innlegg med bilder av mine egne vipper og litt info om vippene som dere også kan se HER!


Ønsker dere alle en fin helg videre! ♥

  


#vipper #volumevipper #vippeextension #extension #hudpleie #helse #skjønnhet #permanent #hårfjerning #piercing #negldesign #nails #beauty #kosmetikk #tønsberg #vestfold  #eiktoppen #makeup

 • Skrevet: 13.04.2015  //  Kl: 22:05  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 7Hei dere! ♥ 

Endelig fikk jeg tid til å sette meg ned å skrive litt på pc´n. Dagen i dag har gått i ett til tross for at jeg har hatt fri fra jobb. Etter frokost i dag tidlig dro jeg avgårde for å trene en times tid før jeg fortet meg hjem igjen. Utpå formiddagen ventet jeg nemlig besøk av Sven Aage som jobber i Se & Hør og fotografen i teamet som skulle komme for å ta av Christoffer og meg. 

De ønsket å lage en reportasje om meg fra tiden jeg gikk gravid ettersom jeg har en litt spesiell historie utenom det "vanlige". Jeg syntes det hørtes spennende ut, så jeg sa ja til og stille opp! Jeg synes det er viktig at vi mennesker skal kunne få dele erfaringer med hverandre både på godt og vondt og at man skal kunne få lov å stå frem og være seg selv, til tross for at man har tatt ett litt "annerledes" valg enn de fleste andre kanskje ville gjort. Min historie tror jeg kan gi både erfaring og mer forståelse for andre som enten har vært- eller er i samme situasjon eller for foreldre som har barn på den alderen jeg var i den gang. 

Ellers var besøket kjempe hyggelig, og jeg er helt sikker på at Christoffer og jeg fikk mange flotte bilder sammen. Han som fotograferte oss var kjempe dyktig og hadde lang erfaring i yrket. Jeg vet ikke eksakt hvor lang tid det vil ta før saken kommer ut i Se & Hør bladet, men jeg kan oppdatere dere på bloggen når jeg vet mer!

I tillegg var jeg så heldig at jeg til min store overraskelse fikk overlevert en Goodiebag fra jentene i Topp som  de så gjerne ville gi meg! Ikke vet jeg hvorfor, men jeg følte meg ihvertfall meget heldig! Dette er virkelig ikke hverdagskost!!


Goodiebagen var fylt med BodyShop produkter, neglelakker, peeling mask, og makeup!♥


Egentlig håpet jeg på å ha nye, fine vipper til fotograferingen i dag men uheldigvis var jeg å fjernet dem forrige fredag. Heldigvis er det ikke lenge igjen til jeg setter på nye vipper hos de supre damene på Eiktoppen! Men neste gang vil dem ikke bli like lange som forrige gang slik dere ser på bildet, men heller mer naturlig! 
 

 

 

 


#seoghør #bodyshop #lancome #makeup #vipper #trening #intervju #fotografering #bilder #nails

 • Skrevet: 07.04.2015  //  Kl: 18:46  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 31

Etter at NRK publiserte nettsaken hvor blant annet jeg forteller litt om tankene mine da jeg ble gravid og det å være ung mor så ble det en kjempe-debatt i kommentarfeltet på NRK sin Facebookpage. (Dere kan se kommentarene HER)

Jeg ble spurt i intervjuet om hva jeg savner mest ved å ikke ha barn. For meg er det helt naturlig å svare at jeg savner friheten! 
Å med det mener jeg friheten til å gå ut å gjøre det jeg har lyst til akkurat når det måtte passe meg. Dra å møte venninner, dra å trene, dra å handle, dra på kino, dra på kjærestetur ect. Før man får barn så kan man gjøre hva man vil uten og måtte avhenge av å hverken planlegge, skaffe barnepass eller lignende, men med ett eller flere barn så må alt man gjør planlegges!

Men selv om friheten er noe jeg savner fra jeg ikke hadde barn, så er jeg på ingen som helst måte misfornøyd med livet mitt og det er heller ikke noe problem for meg at jeg ikke kan gjøre alt jeg vil, til en hver tid. Jeg har tross alt byttet "friheten min" ut med noe som er ti ganger så verdifullt og innholdsrikt! ♥ 

Jeg tror faktisk at så og si alle foreldre ville svart dette så sant de tør å si meningen sin rundt akkurat dette. (Jeg ser forøvrig ikke greia med at det skulle være så vanskelig å si det men.)Noen  av de som kommenterte i debatten mente også at unge mødre er uansvarlige og ikke kan ta vare på barna sine, og godt voksne "bedrevitende" damer og menn prøvde seg på noen etterpåkloke kommentarer om at det bare er å bruke prevensjon som ung slik at man slipper å bli gravid. Noen klarte også å lire ut av seg at "det beste ville vært abort, og at unge jenter bare kan ta abort."  BARE TA ABORT?!
Jeg har aldri tatt abort selv, men jeg kjenner flere som har gjort det og det har vært et utrolig tøft valg for dem å ta abort og noe mange av dem sliter veldig med i etterkant, så jeg blir egentlig ganske sjokkert av at noen personer kan si at det BARE er å ta abort! Det er skremmende!

Hvem er dere egentlig til å komme å si noe sånt bare fordi dere enten er godt voksne med barn, eller ikke har barn selv? l tillegg skal enkelte spekulere i at det hadde vært best om jeg bare hadde tatt abort, snart seks år etter jeg fikk barn til tross for at vi klarer oss så fint som vi gjør, bare fordi jeg var såpass ung som jeg var? Dere som kommenterer noe sånt  må ha det utrolig dårlig med dere selv!

 Er det slik mange av dere lærer opp barna deres til å oppføre seg, snakke til andre og tenke om andre som har vært eller er i en tidligere sårbar situasjon? Jeg håper virkelig ikke det!  Da synes jeg isåfall mye mer synd på de barna i motsetning til barn med unge foreldre!  

Det er veldig lett å sitte å dømme andre om man ikke har gjort noe dumt eller vært i en slik situasjon selv i tiden vil jeg tro, men jeg anbefaler dere som kommer med bedrevitende kommentarer på hvordan ting burde vært, å heller tenke dere om litt ekstra før dere kommenterer!

Hva får dere til å tro at vi som er unge mødre ikke kan være like gode mødre som de som er godt voksne?

Jeg ble mamma veldig tidlig og som jeg har sagt tidligere så er ikke det noe jeg vil anbefale andre å bli med mindre det skjer. Å være forelder er en tøff, hard, slitsom og vanskelig jobb i blant, men vi unge mødre kan da virkelig gi like mye omsorg, forståelse, trygghet og kjærlighet ovenfor barna våre, på lik linje som godt voksne mødre kan? Vi kan lykkes på akkurat samme måte som andre! Kanskje har vi behov for litt mer veiledning i starten, men det gjør oss ikke til noe dårligere foreldre. Vi trenger mennesker rundt oss som fokuserer på det vi får til! Det positive! ♥ Ikke å høre alt vi har gjort feil og hvordan ting kunne vært hvis vi ikke hadde gjort det sånn eller sånn.

Jeg skriver ikke dette bare fordi jeg følte at kommentarene ble rettet mot meg i henhold til artikkelen, men jeg synes at det er alt for mange der ute som er dømmende ovenfor de som velger å få barn tidlig og faktisk prøver å gjøre så godt dem kan! Så lenge man klarer å være gode, omsorgsfulle foreldre og rollemodeller ovenfor barn(a) så fortjener man ikke å bli kritisert! 


Hva mener dere? 

 

 
#ungmamma #ungoggravid #gravid #foreldre #ungemødre #ansvar #barn #mamma #mammalivet #dømmende #abort #trangsynte 

 • Skrevet: 05.04.2015  //  Kl: 15:48  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 16

Hei! :-)

Husker dere jeg skrev at jeg skulle bli intervjuet av NRK for noen dager tilbake? Egentlig skulle det bli et radiointervju så jeg ble intervjuet med opptak, men etter hun som intervjuet meg hadde vært her, bestemte de seg heller for å at det skulle bli en nettsak på NRK Vestfold sine sider, og det var igrunn i orden for min del!Saken omhandler det å bli mor i ung alder og det er meg og en annen ung mor som har blitt intervjuet i saken. Jeg forteller blant annet litt om hvordan det var da jeg fant ut av jeg var gravid i en så ung alder som 13 år. Dere kan se hele intervjuet HER!


Dere skal vite at Christoffer er det allerbeste som har skjedd meg og jeg kunne aldri sett for meg ett liv uten han, og angrer ikke ett sekund på at jeg valgte å bli mamma i såpass ung alder, men jeg vil ikke anbefale andre unge jenter å bli gravid så tidlig eller å planlegge å få et barn som veldig ung. Det kan være lurt å få på plass stabilitet i livet, jobb og andre lignende ting før man får barn! 

Hva er deres syn på jenter som blir gravide i ung alder? Er dere dømmende eller synes dere vi unge mødre også kan gjøre en vel så god jobb og være like ansvarsfulle som godt voksne mødre?  

#ungmor #ungemødre #mammaiungalder #mamma #sønn #barn #foreldre #familie #ansvar 

 • Skrevet: 18.03.2015  //  Kl: 21:54  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 15


Helt siden jeg våknet til morges har det vært ett skikkelig tungt gråvær liggende over himmelen. Jeg blir helt tom for energi når det er sånt vær ute! Trøttheten lusket seg innpå meg etter jeg var kommet meg avgårde, og jeg fikk egentlig bare lyst til å dra hjem å sove ett par timer til fremover å være på jobben. I morgen satser jeg på en bedre dag!

Etter vi kom hjem var det bare å lage middag i en fart før vi kjørte avgårde til turn. Jeg var lite oppfinnsom i dag så det ble noe så enkelt som proteinpannekaker, med litt spelt-mel i for Christoffer sin skyld. Han elsker pannekaker, men ikke mammas proteinpannekaker, så da må det mikses og trikses litt slik at det blir bra! 

Jeg har en uvane med at jeg sparer på mat i kjøleskapet helt til siste rest er spist. (Gjelder ikke alt selvfølgelig) Jeg var nemlig helt sikker på at jeg hadde blåbær-syltetøy i kjøleskapet ettersom det er ett lite must på pannekaker, med mindre jeg har ferske bær på, men da jeg kom hjem å kikket etter så klarte jeg så vidt det var å skrape ut  "en liten teskje" fra det syltetøyglasset jeg trodde jeg hadde mye i, og ettersom Christoffer fikk med seg dette så var konkurranseinstinktet på plass med engang, og det var ikke spørsmål om hvem som skulle ha siste rest av det, haha!  Jeg måtte heller nøye meg med jordbærsyltetøy på glass! 
Ved matbordet spiser han så vidt det er, men om noen ønsker å konkurrere i å "spise opp først" med han så forsvinner det oftere fortere enn man aner! 


Barn er virkelig noen rare og herlige skapninger!
 De gjør så mye rart, og som forelder kan man i blant bli helt sprø av all trassing og uønsket oppførsel, samtidig som man får oppleve de unike øyeblikkene med morsomme gullkorn og herlige ting dem gjør!
Christoffer har fantastisk personlighet! Han er en utrolig morsom og sprudlende gutt med masse godt humør, samtidig som han er en sta, ung mann med egen vilje! ♥(Forresten har jeg kåret vinneren av konkurransen jeg hadde på bloggen hvor dere kunne vinne ett vippeserum, og vinneren denne gangen ble Ishbel. Gratulerer! ;D Jeg har sendt deg mail) 

 #proteinpannekaker #trening #proteiner #konkurranse #vippeserum #barn #foreldre #turn #gym #jobb #hverdagslivet #hverdag
 • Skrevet: 08.03.2015  //  Kl: 22:09  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 20

Heisann!

Hvordan har dere det? Har dere hatt en fin helg?:-)Jeg tenkte å gi dere en aldri så liten søndagsoppdatering!
Vi har nemlig vært bortreist på hele helgen, så i ettermiddag kom vi endelig hjem fra en kjempe fin hyttetur på fjellet. Vi har stått på ski og kost oss skikkelig! 
Det er mange år siden sist vi var på hyttetur så det var utrolig hyggelig! Det var også kjempe gøy å se utviklingen til Christoffer time for time i hvor utrolig mye bedre han ble på ski enn det han var da vi kom opp dit. Barn lærer ekstremt fort! 

Vi hadde selvsagt med oss en god del godis og lørdagskos på turen så jeg tror nok i teorien at jeg faktisk blir nødt til å holde på med intervalltrening i ett par dager i strekk for og få av meg alle de kaloriene igjen, men det var jo helg og det er ikke ofte vi gjør dette, så da er det vel kanskje innafor! ;-) 

I blant er det deilig å komme seg litt bort. Gjøre litt andre ting enn det man ellers er vant til å gjøre. Det tror jeg vi alle trenger i blant. Bare koble litt av og kose oss!


Vakkert!
Ønsker dere en fin kommende uke!

 #natur #mamma #barn #familie #hyttetur #lørdagskos #kalorier #skitur #trening #vinter #vår #snø 

 • Skrevet: 26.02.2015  //  Kl: 23:32  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 17

Natt til i går skjedde det noe veldig spesielt her i huset! Jeg trodde alarmen hadde ringt og at klokken var halv 7 på morgen og at det var tid for å stå opp og gjøre seg klar til barnehagen og jobb.Jeg var utrolig trøtt men det er man jo ofte tidlig på morgenen så jeg tenkte ikke så mye over det. Christoffer var så trøtt at han sovnet igjen etter jeg hadde vekket han, så jeg måtte omtrent bære han opp. Jeg stelte meg og han, gjorde klart frokost, ordnet mat og lagde litt kakao til han for at han skulle få kose seg litt ekstra før vi skulle dra hjemmefra. Etter det var gjort satt han seg på fanget mitt og vi satt begge og bare slappet av i sofaen ett par minutter før vi skulle dra.

Da vi gikk ut døra kikket jeg på klokken på armen og den så ut til å stå på halv 3. Jeg tenkte at det helt sikkert hadde skjedd noe galt med den så vi gikk til bilen for å sette oss, men jeg sjekket mobilen også for sikkerhetskyld. Til min store overraskelse viste mobilen OGSÅ halv 3(!), og for å være helt sikker sjekket jeg klokken i bilen også siden vi allerede hadde satt oss klar til å kjøre. Det hadde seg visst sånn at vi hadde tenkt til å reise til barnehagen og jobben klokken halv 3 på natta vi, mens vi trodde klokken var halv 8! 

Jeg ble utrolig forvirret da jeg skjønte at jeg virkelig hadde drømt at klokken hadde ringt og at jeg hadde sett så feil og vimsa så mye at jeg klarte og tro det var morgen når det var midt på natten! Det var jo helt mørkt ute og ikke en lyd heller! Vi gikk inn og slengte fra oss alle tingene igjen og sov ett par timer til for og si det sånn! Haha!

Må si det var ganske morsomt og fortelle surrehistorien til andre i ettertid. Jeg får meg en god latter selv når jeg tenker på det! ;-)


Har du en god historie på lur? Fortell den gjerne! 


Ha en fin kveld folkens!  ♥

 • Skrevet: 24.02.2015  //  Kl: 22:32  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 14

Heisann! Dere husker kanskje at jeg for ikke så lenge siden snakket om at jeg ville bli forhandler for Foreverliving sine aloe vera baserte produkter, ikke sant? 
Nå kan jeg gledelig fortelle dere at jeg tok sjansen på å prøve det ut, og har nå blitt forhandler av produktene!  

Jeg har testet endel av produktene til ForeverLiving tidligere og de jeg har prøvd har jeg vært kjempe fornøyd med, i tillegg til at jeg kjenner flere som bruker ulike produkter i merket, så det gjorde at valget ble lettere og bestemme. 

Foreverliving har blant annet makeup, hudkremer for all type hud til både barn og voksne, aloevera drikker til hele familien, trening- og kosttilskudd, tannkremer uten fluor, spa produkter og mye mer.  Dere kan se produktene på hovednettsiden HER, men det går ikke ann å bestille fra nettsiden. Bestilling foregår alltid via en forhandler.


Dette bestilte jeg til å teste ut selv i dag. Leppestiften er i fargen #guava og liplineren er i fargen #nude og mascaraen heter Flawless Volumizing.


Jeg kommer til og fortelle mer om dette og legge ut flere bilder en av de nærmeste dagener, så dere som interesserer dere for dette har noe og se frem til!  

 
Forever Marine Mask heter produktet dere ser på bildet. Det er en deilig ansiktsmaske som rengjør huden i dybden og gjenoppretter hudens balanse.
Denne skal jeg nyte litt tid med nå før det er kvelden!


Kontakt med gjerne på kristina_torgersen@outlook.com dersom dere har spørsmål rundt produktene eller ønsker og bestille produkter fra meg! Det hadde jeg satt stor pris på! ♥ Ellers kan dere legge igjen mailen deres i kommentarfeltet så kan jeg kontakte dere dersom dere er interessert i og vite mer om produktene! :-) 

Har du testet produktene før?   #aloevera #forhandler #foreverliving #forever #hudpleie #velvære #makeup #barn #familie #vitaminer #trening #kosttilskudd

 • Skrevet: 23.02.2015  //  Kl: 18:33  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 16


                                                                                                                                                                                                //sponset produkt//
Husker dere at jeg fortalte om Cit body-roller'n til AmePure som jeg skulle teste ut?  


Kort fortalt: Cit (body)roller er en rulle med 400 mikroskopiske nåler som skal rulles over huden på problemområder med strekkmerker, celulitter eller rynkete hud. (Denne skal ikke brukes i ansiktet). Dette er Norges første Cit Body Rolle som faktisk er utviklet etter dokumenterte studier.

Rolleren har en behandlingstid på to måneder. Den skal ikke brukes hver dag i to måneder men for eksempel kan man bruke bodyrolleren i fire dager i strekk, for så en uke uten, så fire dager igjen osv. 

Nålene i rullen lager bittesmå hull i huden og lurer den til å tro at det er sår i huden slik at ny hud produseres over.
Det er anbefalt og bruke Collagen Therapy Gel som inneholder mange aktive ingredienser for å øke kollagen produksjonen i huden, som igjen gir et enda bedre resultat med oppstrammende, sunn og frisk hud! 
Rolleren skal minske strekkmerker og celulitter betydelig og til dels fjerne dem helt.  (Dette er beviste kliniske studier)

Behandlingen blir også mer behagelig og du unngår rødhet og en brennende følelse, som kan oppstå dersom man bruker Collagen Therapy Gel, i tillegg til at gel'en s
timulerer og regenererer immunforsvaret i huden kraftig som gjør at opptaket av collagen blir optimalt, men også at huden din er best mulig beskyttet mot fremtidig aldringsprosess. Collagen Therapy Gel tilfører maksimal fuktighet til huden, og det er viktig for å få best mulig resultat. Behandlingen blir langt i fra like bra uten gel'en.

Dere kan lese mer om BodyRolleren i mitt tidligere innlegg HER.


 


Jeg har nå brukt rolleren over en periode men jeg er ikke helt ferdig med behandlingstiden enda. Til tross for dette så har jeg allerede begynt å se forskjell på huden!

Som dere ser på bilder over så har jeg endel strekkmerker på magen etter jeg var gravid og fødte barn for flere år siden, og noen av merkene er ganske dype så det tar tid og få behandlet disse ordentlig, men jeg ser at behandlingen hjelper så det er veldig overraskende og moro for det er sjeldent jeg faktisk finner produkter som gjør det dem lover! Jeg gleder meg til og fortsette og bruke produktet og se enda bedre resultater! 

Strekmerkene har selvsagt ikke blitt helt borte for det finnes ingen magisk kur som kan fjerne slikt over natten, da må du isåfall legge deg under kniven, men derimot så kan man se store endringer om man bruker dette produktet og fullfører behandlingstiden på 2-3 måneder.  

Til neste uke så lanserer forresten AmePure en helt ny strekkmerke-og cellulitt krem som visstnok skal være enda mer effektiv å bruke på slike områder etter man har brukt rolleren. Denne kremen skal være en av de mest effektive kremene på markedene. De har brukt to år på å utvikle den sammen med flere professorer.
Den er jeg så heldig og får teste ut, så  jeg gleder meg til og fortelle meningen min om den.

Psst! Hvis dere bestiller noe fra nettsiden til AmePure og skriver Kristinavalerievna i rabattkode feltet så får dere med en gratis velkomstgave! ♥ Dersom du sliter med kviser, arr, store porer eller rynker i ansiktet  kan jeg anbefale Cit faceroller som jeg også bruker. Les mer om min erfaring HER

Dere kan lese om andre som har prøvd denne behandlingen HER

Alle de dokumenterte studiene for denne behandlingen kan dere lese om HER

 

 


#amepure #sponsor #kosmetikk #strekkmerker #produkter #hud #velvære #beauty #sminke #makeup #cellulitter #rynker #arr • Skrevet: 21.02.2015  //  Kl: 23:18  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 30

Hei dere! De siste dagene har jeg vært på "søkeren" etter min biologiske familie i Russland. Jeg har kikket litt rundt på internett i håp om å finne noen form for informasjon som kan lede meg på rett vei. Jeg føler meg litt hjelpes løs oppi det for jeg vet ikke helt riktig hva jeg skal lete etter eller hvem. Ikke noe konkret navn eller sted så det gjør det vanskelig. Heldigvis er det flere i familien min som ønsker og hjelpe meg og prøver og bidra det dem kan til og finne ut noe dem også. 

Etter at jeg la ut ett innlegg på bloggen min for en stund tilbake hvor jeg skrev om at jeg var adoptert og hvor jeg var fra så ble jeg kontaktet av flere hyggelige lesere som anbefalte meg og ta kontakt med Silje Stang eller Tore på Sporet som er, eller var detektiver for adopsjonssaker. Jeg er egentlig ikke så interessert i og komme på tv men likevel så hørtes det litt interessant ut så jeg kontaktet Silje, men hun fortalte at hun dessverre ikke jobbet med det lengre og at dem ikke sender noen nye episoder av programmet hennes på tv, så det var dumt. 

Jeg har fått hjelp av en i familien som har snakket med noen fra Russland og de skal prøve og finne ut litt på en annen måte så nå venter vi bare på at at skal kontakte oss etterhvert hvis dem finner ut noe, men det kan ta tid, og det er heller ikke sikkert at dem finner noe. 
Jeg må si det er litt spennende også! Jeg håper jo at jeg en gang i tiden kan være så heldig at jeg finner ut noe!Dere som ikke har fått med dere hvor jeg er fra kan lese om det HER (link)
Hvis noen av dere har noen andre nyttige tips til hvordan man kan finne  sin biologiske familie så legg gjerne igjen en kommentar! :-)

Ønsker dere en fin kveld!

 

 

 
#adoptert #familie #barn #foreldre #russland #saintpetersburg #biologiskeforeldre 

 • Skrevet: 20.02.2015  //  Kl: 17:32  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 12For et fantastisk vær det har vært ute i dag! Strålende sol og vårfølelse i lufta!

Jeg kom hjem igjen fra joggetur for litt over en time siden. Jeg har ikke jogget ute i friluft siden i fjor så det var faktisk ganske slitsomt men fra nå av så skal jeg bli flinkere til og få til det jevnlig, så innen noen måneder så blir nok kondisjonen og formen enda bedre.
Det er spesielt på sånne solfylte dager som i dag at det virkelig er deilig å komme seg ut i frisk luft og jogge. Vi spurtet opp trapper, tok litt utfall opp bakker og jogget i en times tid før vi sa oss ferdig! 

Hvis du tror at du er råsprek fordi du klarer å løpe 20 minutter på tredemølla så bør du heller komme deg ut og prøve og løpe like langt ute i naturen. Det er mye tyngre og mer slitsomt, men til gjengjeld så er det mye bedre trening!!


Senere i dag skal jeg, kjæresten og et venne-par av oss på kino og se Fifty Shades Of Grey. Det virker som det er få menn som har interesse av og se den filmen, men jeg har klart og lure han med meg, haha! Personlig har jeg ikke lest bøkene men jeg vet om mange som har gjort det og sa at de var veldig bra så til tross for det dårlige terningkastet som filmen har fått så har jeg veldig lyst til og se filmen.  ;-)

Jeg har lest flere steder at enkelte personer eller feminister! reagerer på innholdet i filmen og mener at filmen er basert på grotesk porno og sadosex som kan virke negativt inn på mennesker og at filmen oppfordrer til vold mot kvinner og lignende.?

Selv om jeg ikke har sett filmen enda og derfor kanskje ikke kan uttale meg helt om det så forstår jeg virkelig ikke hvordan noen kan reagere på det. For det første så er det en film. Det finnes milliarder av filmer man kan få tak i som er helt sinnsyke, men allikevel er det en film. Så for de som har hengt seg helt opp i det så bør dem kanskje lære seg og skille mellom film og virkelighet!

Jeg leste også om kvinnegruppa Ottar som hadde stått utenfor Collusseum kino og demonstrert mot Fifty Shades Of Grey den dagen filmen var på premiere. Jeg er for all del i mot vold mot kvinner, så ikke misforstå, men og demonstrere på grunn av en film...Virkelig?! Da synes jeg faktisk at de bør gå og ta seg en bolle! 


Har du sett fifty shades of grey? Hva mener du?


 #fiftyshadesofgrey #feminist  #porno #sex #kjærlighet #trening #iform #kardio #sommerkoppen2015 #workforit #proteiner #muskler 


 

 • Skrevet: 14.02.2015  //  Kl: 23:53  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 12

God kveld alle sammen!

Nå sitter jeg i sofaen og slapper av med kjæresten min. Vi har kost oss skikkelig i ettermiddag, og han overrasket meg veldig tidligere i dag!
Ettersom vi ikke hadde barnefri så bestemte vi oss for å dra på bowling utpå ettermiddagen for og ha noe koselig og finne på som vi alle syntes er gøy.

Da vi møtte ham kom han med en kjempe nydelig rose pyntet med glitter, NUIT parfyme, vin og et kjempe nydelig designer hjerte som jeg kan ha te-lys i. Den var veldig søt  så den tenkte jeg og sette på soverommet! Jeg ble veldig overrasket ihvertfall, for det hadde jeg virkelig ikke ventet meg.  Kjæresten min kan virkelig imponere! ♥♥♥ 


Etter bowlingen dro vi ut og spiste en kjempe deilig biffmiddag i stedenfor og lage noe hjemme slik som jeg egentlig hadde planer om. Christoffer ble med og fikk pølse og chips og var fornøyd med det!  Jeg pleier ikke og ta ham med på restaurant så ofte så han var litt utålmodig da vi ventet på maten, men ellers gikk det veldig fint. 

Selv hadde jeg handlet inn litt jordbær, sjokolade og kjøpt en ny sjokoladefondue kopp som vi kunne dyppe jordbærene i sjokoladen på kvelden. Det var denne jeg mente i mitt forrige innlegg da jeg skrev at jeg skulle vise dere hva vi skulle kose oss med senere! Jeg synes den var kjempe søt, og den passet perfekt på valentine´s day! Jeg har hatt en fantastisk dag, og håper dere der ute har hatt det samme!

Happy valentine ♥
 

 Følg meg gjerne på instagram for og se flere bilder! ( kristinaavalerievna)
Bilde fra Tyrkiaturen i fjor!


Rosen likte ikke å ligge i bilen de timene vi var avgårde som dere kanskje ser, men like nydelig uansett synes jeg da! ♥


Jeg føler meg utrolig heldig i dag! 


Flere som har fått en rose eller blitt positivt overrasket av kjæresten eller en beundrer i dag? 

 

 

 #valentinesday #valentine #happyvalentine #roser #parfyme #vin #sjokolade #kjærlighet #love

 

 • Skrevet: 22.01.2015  //  Kl: 22:29  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 24

Hei! Nå har jeg vært uten internett i snart en uke så da har det ikke blitt lett å få til noe blogging. Jeg som er så avhengig av internett blir litt småfrustrert av og ikke ha det tilgjengelig, haha.
Forhåpentligvis er det nok i orden om kort tid!

Jeg satte på vipper i dag hos ei dame som heter Hoa. Hun har en fin liten salong som ligger sentralt i Horten. Hun er kjempe dyktig og kan det hun driver med.
Jeg skulle egentlig sette på volumvipper, men ble litt bekymret for at dem kanskje kunne bli litt mye siden jeg ville ha et mest mulig naturlig resultat så jeg gikk for classic i stede. Jeg ble kjempe fornøyd, så jeg håper dem holder noen uker! 

Ellers i dag har jeg fått skrudd opp tvbordet mitt som jeg kjøpte for noen dager siden. Jeg er så utrolig lite handy når det kommer til å skru avanserte møbler i tillegg til at jeg har utrolig dårlig tålmodighet, så heldigvis har jeg fått god hjelp fra familien!
Jeg gleder meg til helgen for da skal jeg og Christoffer finne på noe ekstra koselig sammen tenkte jeg siden ting har gått så utrolig i ett i det siste og vi har fått lite tid sammen. Det blir kos! ♥


Litt av stuen min! Nå begynner det å bli bra!

 

(jeg har skrevet nytt innlegg som dere kan lese om vippene  og hvordan dem ble etter noen dager HER. Resultatet på vippene var virkelig ikke bra likevel men jeg valgte og ikke fjerne dette innlegget men heller linke til det nye slik at dere ser hvordan det ble etter kort tid!)

 

Hva gjør dere om dagen? 

 

 • Skrevet: 18.01.2015  //  Kl: 21:40  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 9

Hei på dere!

De siste dagene har gått til rydding, pakking, vasking og flytting. Nå er heldigvis mesteparten ferdig og flyttet over så om noen dager kan jeg begynne å slappe av igjen!
Jeg kjenner jeg blir sliten når dagene blir så hektiske og det er så mange ting som må bli gjort på en gang i tillegg til at jeg er i full jobb men forhåpentligvis går jeg nok mer inn i rutine på det etterhvert.

Jeg må snart få tatt en tur inn på IKEA og se om de har en fin tv-benk og kommode og litt møbler til barnerommet til Christoffer. Der er det iallefall litt rimeligere priser der enn på mange andre møbelbutikker. Som lærling er man jo ikke akkurat rik!

I løpet av helgen rakk jeg å dra til frisøren og få stripet håret og tatt etterveksten min igjen, i tillegg til at jeg klipte bort de slitte tuppene. Det er så deilig og føle seg litt ny igjen! Gleder meg til det blir sommer igjen og det blir sol og varmt ute. Da bleker håret mitt seg selv også! :-)

Til uken skal jeg forresten sette på vipper  for første gang! Det har aldri vært noe must for meg ettersom jeg har ganske lange vipper fra før av og er fornøyd med mine egne, men jeg vant en konkurranse på Facebook som jeg meldte meg på i juletiden, så da blir det gøy og prøve ut det. Kanskje jeg sparer litt tid foran speilet på morgen også og det er faktisk en fordel i en travel hverdag! Dere skal få se bilder etter jeg har satt dem på!

Ønsker dere en fin uke! 

 • Skrevet: 05.01.2015  //  Kl: 07:04  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 16

Hei alle morgenfugler! Flere som er oppe allerede? I dag er min første dag i helt ny jobb som lærling. Jeg skal jobbe med eldre mennesker i over to år fremover nå så det blir spennende å se hvordan det er, og jeg håper jeg vil trives! 

Forresten må dere ikke glemme å melde dere på konkurransen jeg har gående på bloggen hvor en heldig vinner stikker av med ett vippeserum da! :-)


Ha en fin dag da folkens! ♥


Hva jobber dere med? :-)  • Skrevet: 02.01.2015  //  Kl: 18:35  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 4

Hei og godt nytt år til alle dere der ute! Jeg håper dere hadde en fin kveld natt til nyttårsaften, det hadde i vertfall vi!
Jeg fikk ikke tatt så mange bilder for kameraet mitt gikk uheldigvis tom for strøm, men noen ble det. 

Hva gjorde dere på nyttårsaften?  


God helg! :-)

 • Skrevet: 29.12.2014  //  Kl: 23:29  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 4

Etter dagens treningsøkt og nytt kjøp av vaskemaskin så har kvelden gått til hjemmekino-kos med Christoffer. Vi  skrudde av lysene, satte oss i sofaen med pleddet over oss og så Jul i Flåklypa mens vi koste oss med siste rest av pepperkaker, marsipan, sjokolade og litt fruktsalat. Det var koselig det! Jeg synes det er viktig å prøve å gjøre litt ekstra enn hva vi ellers gjør når vi begge har fri, men etter alt godteri og godsaker i skapet er spist opp kan julen sakte men sikkert ryddes bort igjen. Jeg kjenner det skal bli godt og komme inn i rutine igjen. Jeg har spist mye usunt denne julen, men jeg mener det er viktig å kose seg, så man må heller ikke bli for streng mot seg selv.

De siste timene frem til nå har gått til å rydde i skap og hyller. Såå mye rot, papirer og ting som må sees igjennom, sorteres og også mye som må kastes, men det er deilig og endelig komme i mål for da kan jeg legge meg med god samvittighet. 
Ha en fin kveld :-)
 

 • Skrevet: 24.12.2014  //  Kl: 22:30  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 0

Helloo :-) Jeg vil bare ønske dere en god jul! Håper dere koser dere masse i kveld, nyter tiden med familie og venner og spiser god julemat! Jeg håper også at de trengende får oppleve litt glede i kveld! 

Jeg har feiret jul med kjæresten min og familien hans. Det er litt tomt og trist og feire uten barn i hus siden sønnen min er hos pappaen sin dette året, men man må gjøre det beste ut av det, så da er det godt og vite at jeg har mange andre gode mennesker rundt meg som kan gjøre juletiden hyggelig!

God jul! :-) 

 

 • Skrevet: 23.12.2014  //  Kl: 20:05  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 22

Hei dere! Nå har jeg brukt CitRollerén fra AmePure (link) i eksakt 2 uker og 6 dager.

Jeg har veldig positive nyheter og fortelle dere! Jeg har merket stor forskjell allerede og huden min har blitt mye finere og glattere enn hva den var.  Porene på blant annet nesen min har også blitt mye mindre og endel har blitt helt borte. På kun rett over to uker! 

Vanligvis pleier huden min å reagere med kviser og uren hud når jeg bruker nye kremer og produkter som den ikke er "vant til", men disse produktene har utrolig nok gått helt fint og bruke og jeg fikk ingen "bivirkninger" da jeg startet opp med dem.

Jeg har brukt rolleren på kvelden før jeg har gått og lagt meg. Huden blir gjerne litt rød og sår (det skal den bli) så det er best å la den få hvile over natten. Morgen etter er huden helt fin igjen! Collagen gel som jeg har brukt rett etter citrollerén roer ned huden og tilfører godt med fuktighet.

Hittil er jeg veldig fornøyd og faktisk ganske  imponert over å endelig fått prøve noe som virkelig funker, så jeg gleder meg til å fortsette å bruke produktet!
Dere skal også vite at selv om jeg har blitt sponset med dette produktet, så er alikevel meningene mine ærlige. Jeg ville ikke anbefalt produktet videre om jeg faktisk ikke likte det. 

Det er også viktig å huske på at hudprodukter virker ulikt på hver person. Selv om du kanskje har hørt om en som prøvde produktet uten å merke noen stor endring på huden, så betyr det ikke at det er sånn for deg! Man må prøve seg frem så dette vil jeg virkelig anbefale!  Det er også viktig å bruke produktet hver dag, og ikke bare en gang i blant!

 Forresten så må jeg nesten bli nødt til å røpe for dere at det vil komme en konkurranse på bloggen min hvor dere kan vinne ett produkt fra AmePure en av de nærmeste dagene, så følg med så får dere se hva dere kan vinne! ♥


Om dere bestiller noe fra nettsiden til AmePure så husk å skriv "kristinavalerievna" i rabattkodefeltet, så får du med en gave!


Hvis du lurer på hva CitRoller er, og hva det hjelper mot så kan du trykke HER (link) for å lese 

 

 


 

                                                                                                                                                                                                                            //Sponset Innlegg//

 
#hud #velvære #skjønnhet #acne #hudproblemer #produkter #sponsor #collagen #vakker 
 • Skrevet: 03.12.2014  //  Kl: 20:51  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 14

Dere har kanskje hørt om Cit Rolleren fra Amé Pure (link) som mange andre kjente bloggere også snakker om? Jeg har hørt masse positivt om det hvertfall og har lenge ønsket å prøve dette selv!

Cit roller er en "rulle" med bittesmå mikronåler som skal rulles over huden, og lager mikroskopiske hull i hudens overflate.
Da blir huden lurt til å tro at den har fått en liten skade og da vil den med engang starte å produsere egne gro-substanser i form av ulike kollagentyper, i stedefor arrvev.

Jeg begynte få mye acne og uren hud da jeg var 9 år gammel(!!) og det har vært ett problem for meg siden den tid. Jeg har prøvd mange ulike behandlinger hos hudklinikker, men det har ikke hjulpet noe særlig, og jeg har også fått endel arr i ansiktet på grunn av dette, men med hjelp av foundation klarer jeg og sminke bort dette som oftest. Men jeg har vært så heldig å få teste dette produktet, og jeg gleder meg veldig til å ta det i bruk, og håper at dette kan bli en god løsning for behandling!
For de fleste av oss så har det jo faktisk utrolig mye og si hvordan huden vår er, og det gjør gjerne mye på hvordan vi føler oss, for vi liker jo å føle oss vell! 

 Ame Pure Cit roller skal kunne behandle mange ulike tilstander. Alt fra hårtap, til rynker, slapp hud, arr, celulitter og strekkmerker.

Jeg kommer selvsagt til og fortelle dere hva jeg synes om det!


Man kan få nålene i ulike lengder men siden jeg ikke har brukt dette produktet før så starter jeg på 0,25 mm.
Det er anbefalt og bruke Collagen Therapy Gel rett etter man har tatt Cit Rolleren over huden for og oppnå best mulig resultat!
Behandlingstiden er på to måneder så kommer til og oppdatere dere her på bloggen igjen om en stund når jeg har brukt produktet litt, slik at dere kan få høre om resultatet.

Man desinfiserer cit rolleren og området som skal behandles med Sanitizer. (de tre lange sprayflaskene) før man starter behandling, og rengjører den etter bruk på samme måte.

 Collagen Gel Therapy:
 Stimulerer hudens naturlige kollagennivå
- Anti aging effekt
- Øker spensten og elastiteten i huden
- Øker hudens naturlige fuktighet
- Regenererer ny hud
- Glatter ut tørr og sprukket hud

 


Ingrediensene skal være 100% naturlige og økologisk fremstilt og produktene er uten parfyme. 
IKKE TESTET PÅ DYR! (for dere som er opptatt av dette)


Om du ønsker å bestille den samme pakken jeg har fått så kan du gjøre dette HER (link) 
Hvis dere bestiller ame puré cit roller og skriver "kristinavalerievna" i rabattkodefeltet så får dere med en herlig gave på kjøpet! ♥
Ved bestilling får man med en detaljert bruksanvisning!

 

 For å komme til nettsiden deres kan du trykke HER (link)

Hvis dere trykker liker på facebook siden deres HER (link) så får dere lettere muligheten til å følge med på oppdateringer i form av nye produkter, konkurranser, tilbud og lignende!


Behandling før og etter bruk av cit roller hos en fornøyd kunde!

 Har du hørt om Cit Roller før? :-) 

                                                                                                                                                                                             Sponset innlegg 

 

 • Skrevet: 01.12.2014  //  Kl: 21:54  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 12

For noen dager siden fikk jeg spørsmål om jeg går på noen form for diett, eller hva jeg spiser og hvordan kostholdet mitt er.

Nå som jeg er så opptatt av trening så prøver jeg å være bevisst på hva jeg spiser i ukedagene, men jeg har et normalt forhold til mat og er ikke på noen type diett.

Som frokost eller mellommåltid lager jeg gjerne eggerøre, eller koker ett vanlig egg, spiser kesam, lager havregrøt osv.
Men det er ikke sånn at jeg er så hysterisk på det at jeg ikke kan spise en brødskive. Det er ingen problem for meg, men jeg prøver å unngå å spise så mye rett før jeg går å legger meg.

Jeg lager ofte middager som inkluderer kylling eller fisk. Det er proteinrikt og godt! Gjerne laks eller lettsaltet torsk ettersom det er det jeg liker best, men også andre typer.
Jeg spiser mye grønnsaker til middag og fyller gjerne tallerkenen min med det. Salat er noe av det beste jeg vet, så det hender mange ganger at jeg lager en deilig kyllingsalat med litt egg og diverse oppi også.


Dere visste forresten helt sikkert ikke at jeg er en skikkelig sjokoholiker og kunne gjerne spist sjokolade hver eneste dag ;-) Haha! Sånn vet jeg at det er det for veldig mange andre også da!

Problemet med folk som begynner og trene eller gir seg selv nyttårsforsetter er at dem setter seg alt for store mål, og bestemmer seg for eksempel  for å kutte ut alt godteri i et halvt år. Så kommer mandagen og man har så innmari lyst på noe søtt og klarer ikke å dy seg. Så får man kjempe dårlig samvittighet og kanskje gir opp hele greia bare fordi man fikk en "sprekk". 
Man skal ha god disiplin for å klare og holde seg unna søtsaker så lenge. Jeg hadde ikke klart det tror jeg, men selvfølgelig finnes det mange som klarer det.

Det mange også gjør feil er og bestemme seg for å starte på en helt u-levbar diett over en månedstid som omtrent bare inneholder utvannet suppe. Dietten lover deg kanskje at du skal miste ti kilo på kort tid, og du blir veldig forhåpningsfull og gleder deg til å bli slank og fin. 
Hvis du er vant til å putte i deg masse dritt for så plutselig skal leve på dette en måned, og kanskje ikke engang er ordentlig inne i treningen enda, hva er sannsynligheten for at du klarer å holde på dette da? Veldig liten! 
Antagelig så vil du ikke klare å fullføre hele dietten, eller så begynner du å spise slik du gjorde før igjen dietten, og raser like fort opp i vekt som ned.

Jeg tenker at med mindre man konkurrerer osv så bør man ikke sette seg for store mål om gangen. Det viktigste er å spise sunt og ha ett variert kosthold. 
Det hender jeg får enormt sukkersug å spiser noe digg i hverdagen også. Jeg får også litt dårlig samvittighet noen ganger, men jeg vet at det faktisk ikke krise. Det er ikke sånn at man blir feit av å spise en kakebit en dag på en onsdag hvis kostholdet ellers er sunt og balansert. Det er helheten som teller mener jeg. Hvis du hele tiden dytter i deg sukkerholdig mat og spiser deg mett på det så blir det andeledes.

Når helgen kommer så unner jeg meg ofte noe godt og går gjerne ut å spiser med god samvittighet uten at jeg på det som noe problem. 

Ett godt tips er hvis du fyser på noe søtt og egentlig prøver å holde deg unna det er det nok antageligvis fordi du er sulten. Lag heller ett godt måltid, eller kjøp noe sunn snacks eller frukt (det er tross alt mye bedre enn godteri). 
Etter du har spist opp så får du heller vurdere på nytt om du fremdeles har lyst på noe søtt. Som oftest har man ikke det.

Min diett er altså spis sunt, vær aktiv, sov godt og ikke gi opp ;D

 Del gjerne innlegget hvis du likte det :-)

#trening #diett #sunt #liv #kosthold #balanse #fit #fitness #muskler #proteiner

 

 • Skrevet: 27.11.2014  //  Kl: 12:13  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 35

Dere som har lest bloggen min tidligere da jeg blogget en del for noen år tilbake (ruth09 bloggen) vet kanskje en del om meg og mitt liv, men samtidig er det nok mange av leserene mine som er nysgjerrig på hvem jeg er og hvor jeg kommer fra. Jeg har jo også vokst litt på den tiden, og ser også mange ting fra et litt annet perspektiv enn hva jeg gjorde den gang, men jeg tenkte å fortelle dere litt om det å være adoptert ettersom jeg er det, og mine tanker rundt dette.

Det å være adoptert kan være et sårt tema for mange som har opplevd det selv, så for noen så kan det være veldig vanskelig å prate om.
For meg er ikke dette ett tema som er så veldig sårt eller vanskelig og fortelle om ettersom jeg ikke husker noe fra den tiden og jeg var såpass liten da det skjedde.

Jeg er opprinnelig født i Russland i byen St.Petersburg,og bodde først på sykehuset de tre første månedene jeg levde av ulike årsaker, og så ble jeg flyttet over til et barnehjem frem til jeg var ett år gammel. Der ble jeg hentet av adoptivsforeldrene mine som er mamma og pappa for meg. Det er de jeg har vokst opp med og de jeg ser på som mine foreldre.

Før jeg fikk Christoffer interesserte det meg nesten ikke i det hele tatt, men etter jeg fødte og ble mamma selv så begynte jeg å tenke mer på dette.
Selvfølgelig stiller jeg meg selv ulike spørsmål og tenker "hvem er egentlig foreldrene mine? Hvorfor dro hun fra sykehuset? Hvorfor kunne hun ikke ta vare på meg? Lever hun? Hvordan ser hun ut?
Det er mange spørsmål som det er vanskelig og få noen god oppklaring i. Det eneste jeg vet var at hun var 19/20 år gammel, og at hun forlot sykehuset kort tid etter at hun fødte meg.

(innlegget fortsetter under bildet)


Nå den dag i dag kunne jeg nok gjerne tenkt meg og funnet mer ut om dette, men jeg vet at det er en stor prosess, og det vil ta tid. Og når det går lang tid bygger man seg også gjerne forventninger, ønsker og håp, og det er noe jeg er fullstendig klar over.

Jeg vet liksom ikke helt hvor jeg skal begynne hen, hvis dere forstår hva mener. Hvor skal jeg starte? Hvem skal jeg kontakte og hvordan gjør jeg alt dette?

Mamma har en god del adoptivspapirer fra meg fra den tiden, og jeg vet at de var i kontakt med noe som heter Adpotivsforum som visstnok skal ligge i Oslo.
Jeg har selv prøvd litt forsiktig og sjekke litt smått opp i dette, men har ikke klart å søke opp noe som heter det, så det kan jo hende det heter noe annet nå.
Det er jo heller ikke sikkert at sykehuset som jeg ble født på har tatt vare på papirene om meg/min mor som fødte (hvis dem har) ettersom det er mange år siden, og dette ikke er i Norge.

Om jeg hadde klart og finne ut av det så er det jo ikke heller sikkert at min biologiske mor eller far faktisk hadde ønsket og ha kontakt med meg hvis dem lever, for det vet man jo faktisk aldri, men jeg tror nok ikke de forlot meg uten grunn.
Hvis noen av dere som leser dette har noe informasjon om hvem jeg kan kontakte, så må dere gjerne sende meg en mail på: kristina_torgersen@outlook.com

Mamma og pappa skilte seg da jeg var seks år gammel og jeg bodde litt frem og tilbake hos begge.
I senere år på den tiden jeg ble gravid så flyttet jeg i fosterhjem av ulike andre grunner, og bodde der og fikk mye god hjelp, det har nok vært en mer vanskeligere tid for meg, ettersom jeg fikk barn og livet mitt ble snudd opp ned på hodet.
Vi bor i leilighet nå, men jeg får fremdeles hjelp om det trengs og har en god støtte i familien rundt meg.

Jeg har klart meg bra, så jeg prøver virkelig ikke å si at jeg synes synd på meg selv på noen måte, men samtidig så setter det jo spor i en person og vite at det er slik man har vokst opp. Og det er heller ikke bare meg som har opplevd å bli adoptert, så det er nok mange som kjenner seg igjen i lignende situasjon!c

Jeg tror det er viktig og tenke på at uansett hvor gammel man er, så er det godt og ha noen rundt seg, noen som er der for deg og som kan hjelpe deg, uansett om du er i en vanskelig situasjon eller ikke. Vi mennesker må være flinke til å hjelpe hverandre!♥Del gjerne innlegget om du likte det! :-)

#adoptert #ung #mamma

 • Skrevet: 27.11.2014  //  Kl: 07:42  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 10

God morgen alle sammen! Over natta har jeg tydeligvis kommet på 2.plass på blogg.no over Norges mest leste blogger!
Dere kan tro jeg ble litt sjokkert da jeg våknet opp og så dette, men samtidig er det utrolig gøy og få oppleve dette også.

Jeg prøver ikke og ta plassen til noen av de andre toppbloggerne hvis noen tror det, men det er vel kanskje gøy for leserne og lese om litt nytt i blant også, og ikke bare det de samme? Ikke vet jeg, men dette var kjempe kult hvertfall! Jeg er jo klar over at jeg fort kan dette ned fra listen igjen, men uansett.

Håper dere får en kjempe fin alle sammen! :-)

 

#toppblogger #blogg.no #2.plass #andreplass

 • Skrevet: 25.11.2014  //  Kl: 21:18  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 57

Nei, dette er faktisk ikke tull, selv om det kanskje høres litt spesielt ut.
Dere som har fulgt med på bloggen jeg hadde tidligere før jeg opprettet en ny vet nok endel om hvordan jeg oppfattet mammalivet som ung på den tiden.
Den dag i dag er jeg 19 år og har en liten (stor) gutt på 5 år. Vi har bodd sammen siden dag en, og jeg har klart dette livet med god hjelp fra familie rundt meg! Nå høres det ikke lenger så unormalt ut for andre hvis noen spør hvor gammelt barnet mitt er, og hvor gammel jeg er som på den tiden før.  Det er rart igrunn hvordan bare litt tid kan gjøre så stor forskjell?!

Jeg var 14 år (i 2009) når jeg fødte min lille vakring, og om ukjente hørte om meg eller alderen min så etterfulgte det gjerne med en million spørsmål.. Så man kan si jeg er vant til å få en del spørsmål både fra den ene og den andre. Men det betyr ikke at det ikke var ubehagelig for det om, jeg opplevde og få mange kommentarer og spørsmål som ble spurt på med en nedlatende tone selv om personer gjerne bare spurte av "ren nysgjerrighet".
Når jeg ser tilbake på det så ser jeg at jeg selvfølgelig var veldig ung (som jeg er enda) og veldig usikker, og mennesker takler det på ulike måter, og det er heller ikke alltid så lett å se det selv der og da, før det har gått en stund og man kan se tilbake på det. 

Jeg fikk selvfølgelig mange spørsmål rundt dette på min tidligere blogg, og på den tiden valgte jeg å være mye mer åpen om det, men ettersom han har blitt større så tenker jeg det er viktig og være mye mer forsiktig over hva man deler på internett. Jeg ser ikke noe galt i å legge ut ett bilde eller to, men på en offentlig blogg er det viktig og passe på hva man legger ut. Christoffer Dimitri som sønnen min heter er faktisk ett menneske han også, og det er ikke sikkert han ønsker at det skal stå masse informasjon om han på en offentlig blogg hvis han hører om dette når han blir eldre, men det må være opp til hver enkelt hva folk velger å legge ut, og ser på som greit og ikke.

Nå i dag er det mye lettere å kunne svare for meg, ettersom det ikke er like mange forventningsfulle spørsmål og blikk med "store øyne" lengre.
Det er deilig og kunne gå på gata uten at folk lurer på hvorfor en så ung jente har barn.

(Innlegget fortsetter under bildet)


Men som jeg har skrevet i ett tidligere innlegg i en av de første postene mine her på bloggen så kommer det ikke til å være noe stort fokus på Christoffer i denne bloggen. Den kommer til å handle om meg, andre ting som interesserer meg og som jeg er opptatt av i hverdagen. Om noen har noen spørsmål så svarer jeg om jeg ønsker og mener det er rett, og om jeg ikke svarer så er det en grunn til det. Jeg kan gjerne skrive om ulike temaer rundt mammalivet også om det er ønskelig. 

Jeg har også sett det siste året at mange andre unge jenter også har blitt gravide, så kanskje det er blitt litt mer vanlig nå enn hva det var da jeg fødte, ikke vet jeg?
Men jeg håper dere som leser dette innlegget enten dere er unge eller eldre tenker dere om før dere kommer med haugevis av spørsmål om dere kjenner en ung gravid jente eller en ung mor, spesielt hvis du møter henne. Ta litt hensyn. Selv om en hver mor er stolt over barnet sitt og gjerne ønsker å fortelle, så er det ikke hyggelig og bli kikket på med ett vurderende og nedlatende blikk og samtidig føle enn blir avhørt! ;-)
 
Har du barn?  


♥♥♥


Del gjerne innlegget mitt videre om du likte det! :-) 

 

 

 


 #Gravid #gravidsomung #ungmamma #ungmor #alenemamma #13åroggravid #mammalivet #barn #familie


 

 

 Om megMitt navn er Kristina og jeg er 20 år gammel.

På denne bloggen vil du få en smakebit av min hverdag som mamma til en gutt på 6 år, skjønnhet, mote og alt som ellers interesserer meg.

Jeg er i fulltidsjobb, men på siden er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produkter fra ForeverLiving.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg eller kjøpe produkter kan du sende mail til kristina_torgersen@outlook.com

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Reklame


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits