• Skrevet: 27.01.2015  //  Kl: 23:09  //  Kategori: Matoppskrifter  //  Kommentarer: 4

Her i huset starter vi som oftest morgen med en skål med havregryn eller så lager vi havregrøt. Det er både enkelt og få laget og kjapt og spise i en stressende hverdag, og i tillegg er det veldig sunt og godt!
For at det ikke skal bli for kjedelig så pleier vi å kutte noen bananbiter og ha i, eller litt tørket frukt eller syltetøy.

Når jeg går i butikken med sønnen min på 5 år maser han stadig om å få kjøpe sjokoladefrokostblanding og andre typer «barnefrokostblandinger». De er det ofte veldig mye sukker i, så det er sjelden jeg sier ja til det, men en gang i blant er jo greit.

Etter å ha sett litt rundt på nettet har jeg funnet ut at det er mange som lager frokostblandingene sine selv. Da kan du ta oppi det du selv liker best og du vet eksakt hva som er i blandingen i tillegg til at du kan erstatte sukker med noe annet om du prøver å holde deg unna det, så da kan du lage en sunn og god frokostblanding!

(Granolaen holder seg i ca en måned)
Jeg har laget en granola eller frokostblanding som jeg pleier å kalle det. Den består av havregryn, sesamfrø, gresskarkjerner, knuste linfrø, gojibær og tranebær. Jeg hadde egentlig tenkt og ha mandler i den også, men det glemte jeg og kjøpe.

Jeg blandet havregryn, sesamfrø, gresskarkjerner og de knuste linfrøene i en plastbolle.
Så tilsatte jeg noen spiseskjeer honning, sukrin og solsikkeolje i en kasserolle og varmet det til det smeltet sammen, og så helte jeg det over blandingen i bollen og rørte det godt sammen.

Så la jeg det ut på ett bakepapir og satte det i ovnen på 150 grader i ca 30 minutter til blandingen ble gyllen. (man må røre i blandingen mange ganger mens det steker, slik at de blir jevnt stekt)
Når de var ferdige satte jeg det på benken til det ble kaldt, så tilsatte jeg gojibærene og tranebærene og puttet det i ett glass!
J 


Det smakte utrolig digg! Prøv det du også! :-)


 


 • Skrevet: 25.01.2015  //  Kl: 15:53  //  Kategori: Matoppskrifter  //  Kommentarer: 15

Hei! I dag våknet vi opp til kjempe deilig sol i vinduet, da blir det gjerne litt lettere å stå opp til tross for kuldegradene ute. 


Jeg har vært å trent i dag og kom hjem for en liten stund siden. Det er vanligvis så digg å trene på søndager for da pleier det som regel ikke og være så mange på treningssenteret, men nå i januarmåneden så prøver de fleste som nettopp har meldt seg inn og helt sikkert andre også og gjøre en ekstra innsats for å opprettholde nyttårsforsettet sitt, så da blir det fult der på helligdagene også.

Etter jeg kom hjem lagde jeg speltlompepizza av noen lomper jeg hadde liggende. Det er både sunt og veldig enkelt og lage!

Dersom du har spist pølser i lompe med barna dine en av dagene tidligere i uken, og har flere lomper liggende samtidig som du helt ikke vil spise pølser enda en gang samme uken så er det en veldig fin måte og få brukt dem opp på. I tillegg kan du bruke opp andre rester du har liggende i kjøleskapet. Ellers kan du lage dem med smør, sukrin og kanel om du vil unne deg noe ekstra.

Jeg hadde ikke så spennende utvalg i kjøpeskapet i dag og gadd ikke og begynne å steke kjøttdeig til og ha på, så jeg brukte kalkunskinke på den ene og spekeskinke på de to andre.

Jeg smurte først på Lett Creme Fraiche på lompene, så skar jeg tomater i skiver, skinke og spekeskinke i biter, og ost i biter og la over. Til slutt drysset jeg over litt organo. Mine stod i ovnen på 200 c i ca 10 minutter (varmluft).  Da får du en sprø pizzakant samtidig som den blir kjempe saftig inni.  Om du lager det så følg nøye med på dem for dem brenner seg fort. Da de var ferdige la jeg over litt ruccola salat! Disse ble kjempe gode, men husk at disse kan bli litt mindre mettende enn en vanlig pizza, så om du skal spise det som middag så bør du beregne 5-6 stykker.
Man kan selvfølgelig bruke ketchup, løk, tomatpure og andre ting man måtte ønske på. Det er bare fantasien som setter grenser!Ha en fortsatt fin søndag folkens! ♥

 

 

 

 

 

 


#speltlompepizza #spelt #speltlompe #sunt #sunn #fresh #fit #trening #muskler #proteiner #kosthold #helse 

 

 

 • Skrevet: 24.01.2015  //  Kl: 18:46  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 12

Hei dere! :-)

Jeg vil bare tipse dere om en ting som er veldig grei og ha for og holde litt mer orden på hverdagen!

For noen dager siden fikk jeg endelig almanakken jeg bestilte fra personligalmanakk.com (link)
Det er en personlig almanakk som kan brukes til å skrive ned avtaler, ukens viktige gjøremål, treningsmengde og hvordan været er og har vært osv.

Du kan enkelt lage en fin forside med egne bilder når du bestiller slik som jeg har gjort. Om man heller ønsker det enkelt så kan man bruke et av de mange eksempel-bildene som ligger inne på nettsiden deres. 

Jeg brukte en app på mobiltelefonen som heter InstaFrame for og lage mange små bilder i ett stort bilde og resultatet ble kjempe bra synes jeg, så denne kommer jeg til og få stor bruk for. Hos oss går dagene i ett og da er det dessverre fort gjort og glemme og  få skrevet ned alle ting som skal huskes på, men nå kan ihvertfall jeg enkelt holde styr på avtaler ved og skrive dem ned i denne boken.   
(Følg meg gjerne på instagram: kristinaavalerievna) 

 

Q: Er du flink på og huske avtaler?


 

 


                                                                                                                                                                            
 //sponset produkt// 

 

 • Skrevet: 22.01.2015  //  Kl: 22:29  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 24

Hei! Nå har jeg vært uten internett i snart en uke så da har det ikke blitt lett å få til noe blogging. Jeg som er så avhengig av internett blir litt småfrustrert av og ikke ha det tilgjengelig, haha.
Forhåpentligvis er det nok i orden om kort tid!

Jeg satte på vipper i dag hos ei dame som heter Hoa. Hun har en fin liten salong som ligger sentralt i Horten. Hun er kjempe dyktig og kan det hun driver med.
Jeg skulle egentlig sette på volumvipper, men ble litt bekymret for at dem kanskje kunne bli litt mye siden jeg ville ha et mest mulig naturlig resultat så jeg gikk for classic i stede. Jeg ble kjempe fornøyd, så jeg håper dem holder noen uker! 

Ellers i dag har jeg fått skrudd opp tvbordet mitt som jeg kjøpte for noen dager siden. Jeg er så utrolig lite handy når det kommer til å skru avanserte møbler i tillegg til at jeg har utrolig dårlig tålmodighet, så heldigvis har jeg fått god hjelp fra familien!
Jeg gleder meg til helgen for da skal jeg og Christoffer finne på noe ekstra koselig sammen tenkte jeg siden ting har gått så utrolig i ett i det siste og vi har fått lite tid sammen. Det blir kos! ♥


Litt av stuen min! Nå begynner det å bli bra!

 

(jeg har skrevet nytt innlegg som dere kan lese om vippene  og hvordan dem ble etter noen dager HER. Resultatet på vippene var virkelig ikke bra likevel men jeg valgte og ikke fjerne dette innlegget men heller linke til det nye slik at dere ser hvordan det ble etter kort tid!)

 

Hva gjør dere om dagen? 

 

 • Skrevet: 18.01.2015  //  Kl: 21:40  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 9

Hei på dere!

De siste dagene har gått til rydding, pakking, vasking og flytting. Nå er heldigvis mesteparten ferdig og flyttet over så om noen dager kan jeg begynne å slappe av igjen!
Jeg kjenner jeg blir sliten når dagene blir så hektiske og det er så mange ting som må bli gjort på en gang i tillegg til at jeg er i full jobb men forhåpentligvis går jeg nok mer inn i rutine på det etterhvert.

Jeg må snart få tatt en tur inn på IKEA og se om de har en fin tv-benk og kommode og litt møbler til barnerommet til Christoffer. Der er det iallefall litt rimeligere priser der enn på mange andre møbelbutikker. Som lærling er man jo ikke akkurat rik!

I løpet av helgen rakk jeg å dra til frisøren og få stripet håret og tatt etterveksten min igjen, i tillegg til at jeg klipte bort de slitte tuppene. Det er så deilig og føle seg litt ny igjen! Gleder meg til det blir sommer igjen og det blir sol og varmt ute. Da bleker håret mitt seg selv også! :-)

Til uken skal jeg forresten sette på vipper  for første gang! Det har aldri vært noe must for meg ettersom jeg har ganske lange vipper fra før av og er fornøyd med mine egne, men jeg vant en konkurranse på Facebook som jeg meldte meg på i juletiden, så da blir det gøy og prøve ut det. Kanskje jeg sparer litt tid foran speilet på morgen også og det er faktisk en fordel i en travel hverdag! Dere skal få se bilder etter jeg har satt dem på!

Ønsker dere en fin uke! 

 • Skrevet: 13.01.2015  //  Kl: 21:55  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 26

                                                                                                                                                       /dette innlegget inneholder reklame/

 


 Etter jeg gikk gravid og fødte barn så fikk jeg en god del strekkmerker på magen og på lårene. Det er jo selvsagt egentlig en helt naturlig ting å få, og er på alle måter stolt over å ha båret frem et barn noe disse merkene også tydelig beviser, men om muligheten er der så sier jeg ikke nei til å få minsket dem eller gjøre dem usynlige.

Strekkmerker er små skader som oppstår i kroppens underhud grunnet overstrekking av elastiske fibere i huden, og i starten vises de gjerne som rosa/blå/lilla striper, mens etter noen måneder eller år så får dem som regel lik farge som resten av huden. Mine strekkmerker er heldigvis blitt veldig lyse så dem er ikke veldig i øynefallende, men jeg ser dem!

Gravide, kroppsbyggere, overvektige, eller personer med litt ekstra fett på kroppen, eller de som plutselig vokser i superfart blir gjerne som oftest utsatt for strekkmerker!

Dessverre er det ingen kremer som fjerner strekkmerker eller arr helt for huden har jo revnet på de stedene, men derimot kan nok noen kremer hjelpe til med å lysne dem. Jeg har testet mange kremer opp igjennom, og jeg husker faktisk at jeg brukte en olje som virkelig lysnet dem men den sluttet dem å selge, men finner man produkter som øker produksjonen av ny hud så kan man nok helt sikkert i stor grad bli kvitt dem eller ihvertfall minske dem veldig!

Cit Body Rolleren fra AmePuré er en roller med 400 mikroskopiske nåler som skal rulles over huden der du har strekkmerker, arr cellulitter eller rynker.
Ved bruk av rolleren lages det bittesmå hull i huden som igjen lurer huden til å tro at det er sår i huden og det får den til å produsere ny hud over. 

Etter man har brukt BodyRolleren over strekkmerkene så anbefales det å bruke collagen therapy gel for å øke kollagenproduksjonen i huden i tillegg til at enda bedre hjelper til med og opprette en ny og sunnere hud over.

CitBodyRoller er til bruk på kroppen og ikke til ansiktet! Citrolleren som er til ansiktet kan dere lese om HER!

Jeg kommer til og oppdatere dere om en stund etter jeg har brukt produktet litt! Hittil kan jeg si at jeg er veldig fornøyd med rolleren til ansiktet, så jeg håper jeg vil bli like fornøyd med denne!


CitBodyRoller, sanitizer handspray til å desinfisere rollen, og collagen therapy gel.


PRODUKTENE ER IKKE TESTET PÅ DYR!


Produktene er laget av kun naturlige ingredienser og bremser aldring av huden.


- For og komme til produktet trykk HER
- Trykk HER for å se TILBUD på en pakke samlet med alt du trenger (rolleren,desinfiseringsspray og gel) 

 
Hvis dere bestiller noe fra nettsiden og skriver kristinavalerievna i rabattkodefeltet så får dere med en gratis gave! 

        
Her ser dere før og etterbilder av tre ulike kunder som har brukt produktet!


#citroller #citbodyroller #amepure #strekkmerker #celulitter #arr #kviser #acne #hud #skjønnhet #velvære #collagen #rynker  

 • Skrevet: 12.01.2015  //  Kl: 21:31  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 14

I morgen skal jeg ta restylane i leppene mine. Det har jeg ventet lenge på å gledet meg til.... Neida! Jeg skal ikke det, men det kunne jo forsåvidt vært tilfelle ettersom det er så utrolig mange jenter på min alder som velger å ta det.

Jeg har gjort litt reeseach og funnet ut litt mer akkurat restylane og poenget er egentlig å skape en liten debatt for å høre deres meninger om saken.


Hva er restylane? (kort fortalt)
Restylane er gel som injisjeres (sprøytes) inn i huden for å blant annet korrigere linjer og behandle rynker, men i dette tilfelle skape volum og fylde i leppene.
Restylane består av hyaluronsyre og det finnes naturlig i kroppen fra før av. 

Hvor lenge varer behandling med restylane på lepper?
Behandling av lepper varer normalt i 4-6 måneder, men mange opplever at varigheten er enda lengre, spesielt ved gjentagende behandlinger.

Hva kan behandles med restylane?
Restylane kan brukes til å fjerne linjer og rynker i ansiktet, skape fyldigere lepper og forme amsiktskonturer som kinn og hake, samt forynge huden.


Jeg misunner de jentene som er såpass fornøyde med seg selv og kroppen sin at dem ikke føler behovet for å ville endre på noe som helst selv om dem så hadde hatt penger nok til det, for det er nok ett fåtall av unge jenter som er såpass fornøyde med seg selv.

Hadde jeg hatt penger nok ville jeg kanskje endret på ett par små ting selv, men samtidig føler jeg ikke noe som helst press på det, men jeg tror nok dessverre det er slik for mange, og det er nok flest jenter som føler det, i motsetning til gutter.


(bilde lånt fra internett)

Dere som leser topplistebloggene vet nok at rosabloggerne har fått mye "hat" fordi mange synes at dem står frem som ett dårlig eksempel til de yngre leserne inne på blogg.no når dem pumper leppene fulle av restylane og legger ut bilder av det i tillegg til å ta så mye silikon at det går langt over grensen for hva som ser naturlig ut!

Når man har så mange lesere som de jentene så bør man nok være litt forsiktig med hva man legger ut, for det er tross alt jenter helt nede i 8-9 års alderen som er på internett å leser disse bloggene, og de ser gjerne ting på en helt annen måte enn de som er litt eldre. De ser ofte opp til disse jentene og det er gjerne forbildene deres, og da kan dem fort føle presset på at dem ikke ser bra nok ut som dem er om ikke de gjør det samme.


(bilde lånt fra internett)

Men for eksempel så er det jo slik at noen liker og bruke mye sminke, mens andre synes det er helt ok å se mest mulig naturlig ut, og det er jo noe man bør få velge selv synes jeg, men om man først skal fikse på noe så er det viktig at man gjør det for sin egen del fordi man selv ønsker det og mener man vil føle seg bedre med det, og ikke fordi man føler presset fra andre jenter, og det gjelder ikke bare restylane men også andre ting som botox, silikon osv. 

Personlig har jeg egentlig ingen formening om hva andre ønsker å gjøre og ikke når det kommer til å fikse litt på utseendet sitt, så jeg er på ingen måte i mot det. 
Jeg valgte selv å ta silikon for snart to år siden, og jeg angrer ikke for noe i verden, men jeg skal innrømme at jeg synes  mange jenter tar helt av noen ganger, og spesielt med restylane. Litt kan være fint synes jeg men jeg synes det ser dumt ut når jenter tar så mye at de ser ut som ett skikkelig duckface.Noen blir jo aldri fornøyde uansett hvor mye dem fikser og ordner!Q: Har du restylane? Silikon? eller tatt en kosmetisk opperasjon?

Q: Hva mener du?  

 

 
#silikon #restylane #lepper #pupper #opperasjon #utseeende #skjønnhet #ung #jenter #naturlig #duckface #botox 

 • Skrevet: 10.01.2015  //  Kl: 23:55  //  Kategori: Matoppskrifter  //  Kommentarer: 9

Hei dere! I dag har det vært skikkelig dårlig vær mesteparten av dagen med masse regn og en helt ekstrem vind, så vi har kost oss inne store deler av dagen. Heldigvis var det oppholdsvær en times tid på formiddagen og da fortet vi oss ut og gikk en tur i skogen. Det er deilig å få ut litt energi og komme ut i frisk luft. Spesielt for en 5 åring som er full av krutt! 

Da vi kom hjem bestemte vi oss å bake noe ekstra siden det er lørdag, og for å ha noe hyggelig å finne på. Vi kikket i ulike kakebøker og endte opp med cupcakes/muffins med limetopping. Jeg bare dekte toppen av kakene med toppingen og strødde litt pynt over i stede for å sprøyte det på ettersom det kun er til oss her hjemme og i tillegg er jeg ikke så flink til å lage dem så pene at det gjør noe heller. Egentlig burde det kanskje vært en gyllen anledning til å øvd litt på pene toppinger når vi kun skal spise dem selv, men det får bli en annen gang. Gode ble dem ihvertfall, så i kveld har vi kost oss!
 

 • Skrevet: 08.01.2015  //  Kl: 21:58  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 7

Hei! De siste dagene har vært utrolig hektiske! Hele uken har bare løpt avgårde. Noen ganger skulle jeg ønske det var litt flere timer i døgnet slik at jeg kunne fått gjort alt som trengs å gjøres. Haha! Dagene har gått til jobb, og når jeg har vært ferdig på jobb så går tiden til min lille gullgutt, kjøring til fotballtrening, kjæresten, og andre husmorting som må gjøres, i tillegg til og klemme inn litt trening i timeplanen, så er det plutselig kvelden før man vet ordet av det. Flere som kjenner seg igjen? 

Jeg skal bli flinkere til å skrive litt mer her inne de dagene jeg har tid, men hvis dere har noen spesielle ønsker om saker eller temaer dere vil høre om så er det bare å legge igjen en kommentar!

Kåring av vinneren!

Vinneren av konkurransen som jeg har hatt gående på bloggen hvor dere kunne vinne et vippeserum fra AmePure er nå trukket og det ble ei som heter Monica som får gleden av å teste ut vippeserumet denne gangen! Gratulerer til deg! 


En vanlig dag på jobb!

 

Ha en fin kveld! ♥


 

 


 • Skrevet: 05.01.2015  //  Kl: 07:04  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 16

Hei alle morgenfugler! Flere som er oppe allerede? I dag er min første dag i helt ny jobb som lærling. Jeg skal jobbe med eldre mennesker i over to år fremover nå så det blir spennende å se hvordan det er, og jeg håper jeg vil trives! 

Forresten må dere ikke glemme å melde dere på konkurransen jeg har gående på bloggen hvor en heldig vinner stikker av med ett vippeserum da! :-)


Ha en fin dag da folkens! ♥


Hva jobber dere med? :-)  • Skrevet: 03.01.2015  //  Kl: 15:13  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 22

Hei! Dere har nok fått med dere at jeg har skrevet  noen innlegg om produktene til Ame Pure (link) her på bloggen? Blant annet vippeserumet som jeg mottok for ikke lenge siden, og jeg har faktisk merket forskjell noe allerede. Vippene mine har begynt å få en litt mer fyldigere look enn hva dem hadde før jeg begynte, men jeg har ikke brukt det så lenge enda, så jeg kommer til å skrive mer om det om en stund.

Siden jeg er så fornøyd med produktene deres, så fikk jeg i samarbeid med dem kjøre en konkurranse hvor en heldig vinner får det samme vippeserumet som jeg fikk teste til en verdi av 699,- (nå på tilbud til 499,-)

For å melde deg på konkurransen må du gjøre følgende:

Lik âmePure på Facebook (HER) og inviter minst 5 venner. 

Lik facebook siden min; kristinavalerievna.blogg.no (HER) 

Til slutt trykker dere "del" nederst i dette innlegget slik at konkurransen blir delt på Facebook siden deres. (Dette er frivillig, men det gir ekstra vinnersjanse) 

Skriv en kommentar i kommentarfeltet når det er gjort, og skriv hva du har gjort. Husk og legg ved mailadresse!
Jeg trekker vinneren om 5 dager!

Lykke til! ♥Forresten, om dere bestiller ett produkt fra nettsiden til AmePure og skriver "kristinavalerievna" i rabattkodefeltet så får dere med en gave!
For å lese mer om vippeserumet kan dere trykke HER (link)

 
#Konkurranse #amepure #skjønnhet #vippeserum #makeup #januar #tilbud #sminke #velvære

 

 • Skrevet: 02.01.2015  //  Kl: 18:35  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 4

Hei og godt nytt år til alle dere der ute! Jeg håper dere hadde en fin kveld natt til nyttårsaften, det hadde i vertfall vi!
Jeg fikk ikke tatt så mange bilder for kameraet mitt gikk uheldigvis tom for strøm, men noen ble det. 

Hva gjorde dere på nyttårsaften?  


God helg! :-)Om megMitt navn er Kristina og jeg er 20 år gammel.

På denne bloggen vil du få en smakebit av min hverdag som mamma til en gutt på 6 år, skjønnhet, mote og alt som ellers interesserer meg.

Jeg er i fulltidsjobb, men på siden er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produkter fra ForeverLiving.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg eller kjøpe produkter kan du sende mail til kristina_torgersen@outlook.com

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Reklame


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits