• Skrevet: 27.02.2015  //  Kl: 16:19  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 10


Hei jenter! Jeg vil bare fortelle dere en helt super mascara fra Foreverliving og heter Flawless Volumizing

Jeg prøvde den for første gang for noen dager siden og ble kjempe overrasket over hvor lange og fine vipper den gav. Til tross for at den heter Volumizing, gav den meg lite volum men derimot heller en kjempe fin lengde som jeg likte vel så godt. Personlig synes jeg ikke det er fint hvis vippene blir for tykke. Da får man fort en følelse av å ha inseksbein hengende over øynene, så for meg gjorde det egentlig ingenting at mascaraen skapte en fin lengde i stede. Jeg børster vippene godt når jeg tar på mascara for og unngå klumper og at det skal bli for tykt, men om jeg ikke hadde gjort det så ville jeg nok fått mer volum, i tillegg til at om man legger flere lag med mascara får man også mer volum. Mascaraen gav en kjempe fin og naturlig look så jeg er veldig fornøyd med den. 

Dere kan lese mer om mascaraen HER!

Ettersom jeg er forhandler av Foreverliving sine økologiske aloevera baserte produkter så er det fint mulig å bestille en slik mascara eller andre produkter via meg!
Hvis dere vil vite mer info om produktene til foreverliving, priser på produktene og lignende så kan dere også legge igjen mailen deres i kommentarfeltet, og jeg vil sende dere en mail med litt info!

God helg ;-D

 

 • Skrevet: 26.02.2015  //  Kl: 23:32  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 17

Natt til i går skjedde det noe veldig spesielt her i huset! Jeg trodde alarmen hadde ringt og at klokken var halv 7 på morgen og at det var tid for å stå opp og gjøre seg klar til barnehagen og jobb.Jeg var utrolig trøtt men det er man jo ofte tidlig på morgenen så jeg tenkte ikke så mye over det. Christoffer var så trøtt at han sovnet igjen etter jeg hadde vekket han, så jeg måtte omtrent bære han opp. Jeg stelte meg og han, gjorde klart frokost, ordnet mat og lagde litt kakao til han for at han skulle få kose seg litt ekstra før vi skulle dra hjemmefra. Etter det var gjort satt han seg på fanget mitt og vi satt begge og bare slappet av i sofaen ett par minutter før vi skulle dra.

Da vi gikk ut døra kikket jeg på klokken på armen og den så ut til å stå på halv 3. Jeg tenkte at det helt sikkert hadde skjedd noe galt med den så vi gikk til bilen for å sette oss, men jeg sjekket mobilen også for sikkerhetskyld. Til min store overraskelse viste mobilen OGSÅ halv 3(!), og for å være helt sikker sjekket jeg klokken i bilen også siden vi allerede hadde satt oss klar til å kjøre. Det hadde seg visst sånn at vi hadde tenkt til å reise til barnehagen og jobben klokken halv 3 på natta vi, mens vi trodde klokken var halv 8! 

Jeg ble utrolig forvirret da jeg skjønte at jeg virkelig hadde drømt at klokken hadde ringt og at jeg hadde sett så feil og vimsa så mye at jeg klarte og tro det var morgen når det var midt på natten! Det var jo helt mørkt ute og ikke en lyd heller! Vi gikk inn og slengte fra oss alle tingene igjen og sov ett par timer til for og si det sånn! Haha!

Må si det var ganske morsomt og fortelle surrehistorien til andre i ettertid. Jeg får meg en god latter selv når jeg tenker på det! ;-)


Har du en god historie på lur? Fortell den gjerne! 


Ha en fin kveld folkens!  ♥

 • Skrevet: 24.02.2015  //  Kl: 22:32  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 14

Heisann! Dere husker kanskje at jeg for ikke så lenge siden snakket om at jeg ville bli forhandler for Foreverliving sine aloe vera baserte produkter, ikke sant? 
Nå kan jeg gledelig fortelle dere at jeg tok sjansen på å prøve det ut, og har nå blitt forhandler av produktene!  

Jeg har testet endel av produktene til ForeverLiving tidligere og de jeg har prøvd har jeg vært kjempe fornøyd med, i tillegg til at jeg kjenner flere som bruker ulike produkter i merket, så det gjorde at valget ble lettere og bestemme. 

Foreverliving har blant annet makeup, hudkremer for all type hud til både barn og voksne, aloevera drikker til hele familien, trening- og kosttilskudd, tannkremer uten fluor, spa produkter og mye mer.  Dere kan se produktene på hovednettsiden HER, men det går ikke ann å bestille fra nettsiden. Bestilling foregår alltid via en forhandler.


Dette bestilte jeg til å teste ut selv i dag. Leppestiften er i fargen #guava og liplineren er i fargen #nude og mascaraen heter Flawless Volumizing.


Jeg kommer til og fortelle mer om dette og legge ut flere bilder en av de nærmeste dagener, så dere som interesserer dere for dette har noe og se frem til!  

 
Forever Marine Mask heter produktet dere ser på bildet. Det er en deilig ansiktsmaske som rengjør huden i dybden og gjenoppretter hudens balanse.
Denne skal jeg nyte litt tid med nå før det er kvelden!


Kontakt med gjerne på kristina_torgersen@outlook.com dersom dere har spørsmål rundt produktene eller ønsker og bestille produkter fra meg! Det hadde jeg satt stor pris på! ♥ Ellers kan dere legge igjen mailen deres i kommentarfeltet så kan jeg kontakte dere dersom dere er interessert i og vite mer om produktene! :-) 

Har du testet produktene før?   #aloevera #forhandler #foreverliving #forever #hudpleie #velvære #makeup #barn #familie #vitaminer #trening #kosttilskudd

 • Skrevet: 23.02.2015  //  Kl: 18:33  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 16


                                                                                                                                                                                                //sponset produkt//
Husker dere at jeg fortalte om Cit body-roller'n til AmePure som jeg skulle teste ut?  


Kort fortalt: Cit (body)roller er en rulle med 400 mikroskopiske nåler som skal rulles over huden på problemområder med strekkmerker, celulitter eller rynkete hud. (Denne skal ikke brukes i ansiktet). Dette er Norges første Cit Body Rolle som faktisk er utviklet etter dokumenterte studier.

Rolleren har en behandlingstid på to måneder. Den skal ikke brukes hver dag i to måneder men for eksempel kan man bruke bodyrolleren i fire dager i strekk, for så en uke uten, så fire dager igjen osv. 

Nålene i rullen lager bittesmå hull i huden og lurer den til å tro at det er sår i huden slik at ny hud produseres over.
Det er anbefalt og bruke Collagen Therapy Gel som inneholder mange aktive ingredienser for å øke kollagen produksjonen i huden, som igjen gir et enda bedre resultat med oppstrammende, sunn og frisk hud! 
Rolleren skal minske strekkmerker og celulitter betydelig og til dels fjerne dem helt.  (Dette er beviste kliniske studier)

Behandlingen blir også mer behagelig og du unngår rødhet og en brennende følelse, som kan oppstå dersom man bruker Collagen Therapy Gel, i tillegg til at gel'en s
timulerer og regenererer immunforsvaret i huden kraftig som gjør at opptaket av collagen blir optimalt, men også at huden din er best mulig beskyttet mot fremtidig aldringsprosess. Collagen Therapy Gel tilfører maksimal fuktighet til huden, og det er viktig for å få best mulig resultat. Behandlingen blir langt i fra like bra uten gel'en.

Dere kan lese mer om BodyRolleren i mitt tidligere innlegg HER.


 


Jeg har nå brukt rolleren over en periode men jeg er ikke helt ferdig med behandlingstiden enda. Til tross for dette så har jeg allerede begynt å se forskjell på huden!

Som dere ser på bilder over så har jeg endel strekkmerker på magen etter jeg var gravid og fødte barn for flere år siden, og noen av merkene er ganske dype så det tar tid og få behandlet disse ordentlig, men jeg ser at behandlingen hjelper så det er veldig overraskende og moro for det er sjeldent jeg faktisk finner produkter som gjør det dem lover! Jeg gleder meg til og fortsette og bruke produktet og se enda bedre resultater! 

Strekmerkene har selvsagt ikke blitt helt borte for det finnes ingen magisk kur som kan fjerne slikt over natten, da må du isåfall legge deg under kniven, men derimot så kan man se store endringer om man bruker dette produktet og fullfører behandlingstiden på 2-3 måneder.  

Til neste uke så lanserer forresten AmePure en helt ny strekkmerke-og cellulitt krem som visstnok skal være enda mer effektiv å bruke på slike områder etter man har brukt rolleren. Denne kremen skal være en av de mest effektive kremene på markedene. De har brukt to år på å utvikle den sammen med flere professorer.
Den er jeg så heldig og får teste ut, så  jeg gleder meg til og fortelle meningen min om den.

Psst! Hvis dere bestiller noe fra nettsiden til AmePure og skriver Kristinavalerievna i rabattkode feltet så får dere med en gratis velkomstgave! ♥ Dersom du sliter med kviser, arr, store porer eller rynker i ansiktet  kan jeg anbefale Cit faceroller som jeg også bruker. Les mer om min erfaring HER

Dere kan lese om andre som har prøvd denne behandlingen HER

Alle de dokumenterte studiene for denne behandlingen kan dere lese om HER

 

 


#amepure #sponsor #kosmetikk #strekkmerker #produkter #hud #velvære #beauty #sminke #makeup #cellulitter #rynker #arr • Skrevet: 21.02.2015  //  Kl: 23:18  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 30

Hei dere! De siste dagene har jeg vært på "søkeren" etter min biologiske familie i Russland. Jeg har kikket litt rundt på internett i håp om å finne noen form for informasjon som kan lede meg på rett vei. Jeg føler meg litt hjelpes løs oppi det for jeg vet ikke helt riktig hva jeg skal lete etter eller hvem. Ikke noe konkret navn eller sted så det gjør det vanskelig. Heldigvis er det flere i familien min som ønsker og hjelpe meg og prøver og bidra det dem kan til og finne ut noe dem også. 

Etter at jeg la ut ett innlegg på bloggen min for en stund tilbake hvor jeg skrev om at jeg var adoptert og hvor jeg var fra så ble jeg kontaktet av flere hyggelige lesere som anbefalte meg og ta kontakt med Silje Stang eller Tore på Sporet som er, eller var detektiver for adopsjonssaker. Jeg er egentlig ikke så interessert i og komme på tv men likevel så hørtes det litt interessant ut så jeg kontaktet Silje, men hun fortalte at hun dessverre ikke jobbet med det lengre og at dem ikke sender noen nye episoder av programmet hennes på tv, så det var dumt. 

Jeg har fått hjelp av en i familien som har snakket med noen fra Russland og de skal prøve og finne ut litt på en annen måte så nå venter vi bare på at at skal kontakte oss etterhvert hvis dem finner ut noe, men det kan ta tid, og det er heller ikke sikkert at dem finner noe. 
Jeg må si det er litt spennende også! Jeg håper jo at jeg en gang i tiden kan være så heldig at jeg finner ut noe!Dere som ikke har fått med dere hvor jeg er fra kan lese om det HER (link)
Hvis noen av dere har noen andre nyttige tips til hvordan man kan finne  sin biologiske familie så legg gjerne igjen en kommentar! :-)

Ønsker dere en fin kveld!

 

 

 
#adoptert #familie #barn #foreldre #russland #saintpetersburg #biologiskeforeldre 

 • Skrevet: 20.02.2015  //  Kl: 17:32  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 12For et fantastisk vær det har vært ute i dag! Strålende sol og vårfølelse i lufta!

Jeg kom hjem igjen fra joggetur for litt over en time siden. Jeg har ikke jogget ute i friluft siden i fjor så det var faktisk ganske slitsomt men fra nå av så skal jeg bli flinkere til og få til det jevnlig, så innen noen måneder så blir nok kondisjonen og formen enda bedre.
Det er spesielt på sånne solfylte dager som i dag at det virkelig er deilig å komme seg ut i frisk luft og jogge. Vi spurtet opp trapper, tok litt utfall opp bakker og jogget i en times tid før vi sa oss ferdig! 

Hvis du tror at du er råsprek fordi du klarer å løpe 20 minutter på tredemølla så bør du heller komme deg ut og prøve og løpe like langt ute i naturen. Det er mye tyngre og mer slitsomt, men til gjengjeld så er det mye bedre trening!!


Senere i dag skal jeg, kjæresten og et venne-par av oss på kino og se Fifty Shades Of Grey. Det virker som det er få menn som har interesse av og se den filmen, men jeg har klart og lure han med meg, haha! Personlig har jeg ikke lest bøkene men jeg vet om mange som har gjort det og sa at de var veldig bra så til tross for det dårlige terningkastet som filmen har fått så har jeg veldig lyst til og se filmen.  ;-)

Jeg har lest flere steder at enkelte personer eller feminister! reagerer på innholdet i filmen og mener at filmen er basert på grotesk porno og sadosex som kan virke negativt inn på mennesker og at filmen oppfordrer til vold mot kvinner og lignende.?

Selv om jeg ikke har sett filmen enda og derfor kanskje ikke kan uttale meg helt om det så forstår jeg virkelig ikke hvordan noen kan reagere på det. For det første så er det en film. Det finnes milliarder av filmer man kan få tak i som er helt sinnsyke, men allikevel er det en film. Så for de som har hengt seg helt opp i det så bør dem kanskje lære seg og skille mellom film og virkelighet!

Jeg leste også om kvinnegruppa Ottar som hadde stått utenfor Collusseum kino og demonstrert mot Fifty Shades Of Grey den dagen filmen var på premiere. Jeg er for all del i mot vold mot kvinner, så ikke misforstå, men og demonstrere på grunn av en film...Virkelig?! Da synes jeg faktisk at de bør gå og ta seg en bolle! 


Har du sett fifty shades of grey? Hva mener du?


 #fiftyshadesofgrey #feminist  #porno #sex #kjærlighet #trening #iform #kardio #sommerkoppen2015 #workforit #proteiner #muskler 


 

 • Skrevet: 18.02.2015  //  Kl: 21:49  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 6

Heisann! Idag var jeg og hentet pakken min fra Gymgrossisten. Den har jeg gått og ventet på og gledet meg til!

Jeg var tom for mitt forrige proteinpannekakepulver og fikk lyst til og prøve ett nytt ett så jeg bestilte en pannekakemiks i merket Fairing.
Da jeg kom hjem i ettermiddag fikk jeg lyst til og teste det så jeg blandet litt av dette i en bolle sammen med litt vaniljeprotein og stekte dem i vaffeljern isteden for i stekepannen, men faktisk så ble jeg utrolig skuffet over smaken. Da jeg spiste dem var det som å tygge på en svamp og enda jeg prøvde meg frem med ti ulike pålegg, syltetøy og sukin for og se om det kunne gjøre det noe bedre så smakte de ikke noe særlig så jeg kastet faktisk det jeg hadde laget i søpla, så de er ikke noe jeg vil anbefale. 


Jeg har ikke laget dem uten og blande i vaniljeprotein da, og i tillegg tok jeg oppi melk istedenfor vann som det egentlig skulle være, men det burde jo egentlig bare gitt en bedre smak. Denne miksen er også sukkerfri og glutenfri. Jeg har ikke glutenallergi men jeg blir fort oppblåst og om man sliter med det så bør man prøve og styre unna for mye mel produkter for og se om det kan gjøre magen bedre, men det er nok mulig jeg tilsetter litt grovt spelt mel i disse for og se om de kan bli bedre av det.Jeg har ikke opplevd og bli så skuffet over noe jeg har bestilt derfra før så jeg vet dem har mye bra, men det var veldig dumt. Jeg fikk bestilt et nytt vaniljeprotein også da (det er forresten på tilbud nå) og det har jeg lyst til å prøve å bake med engang hvis jeg finner en god oppskrift, eller kanskje jeg skal prøve å lage vaniljeproteinbar!?Har du smakt denne før? Passer du på å få i deg nok proteiner daglig?  

                                                                                                                                                                            //inneholder affiliatelenker// 

  

 

 


#trening #proteiner #kosttilskudd #helse #skjønnhet #pannekaker #sukkerfri #glutenfri #shaker #proteinpannekaker #tilbud #gymgrossisten 

 

 • Skrevet: 14.02.2015  //  Kl: 23:53  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 12

God kveld alle sammen!

Nå sitter jeg i sofaen og slapper av med kjæresten min. Vi har kost oss skikkelig i ettermiddag, og han overrasket meg veldig tidligere i dag!
Ettersom vi ikke hadde barnefri så bestemte vi oss for å dra på bowling utpå ettermiddagen for og ha noe koselig og finne på som vi alle syntes er gøy.

Da vi møtte ham kom han med en kjempe nydelig rose pyntet med glitter, NUIT parfyme, vin og et kjempe nydelig designer hjerte som jeg kan ha te-lys i. Den var veldig søt  så den tenkte jeg og sette på soverommet! Jeg ble veldig overrasket ihvertfall, for det hadde jeg virkelig ikke ventet meg.  Kjæresten min kan virkelig imponere! ♥♥♥ 


Etter bowlingen dro vi ut og spiste en kjempe deilig biffmiddag i stedenfor og lage noe hjemme slik som jeg egentlig hadde planer om. Christoffer ble med og fikk pølse og chips og var fornøyd med det!  Jeg pleier ikke og ta ham med på restaurant så ofte så han var litt utålmodig da vi ventet på maten, men ellers gikk det veldig fint. 

Selv hadde jeg handlet inn litt jordbær, sjokolade og kjøpt en ny sjokoladefondue kopp som vi kunne dyppe jordbærene i sjokoladen på kvelden. Det var denne jeg mente i mitt forrige innlegg da jeg skrev at jeg skulle vise dere hva vi skulle kose oss med senere! Jeg synes den var kjempe søt, og den passet perfekt på valentine´s day! Jeg har hatt en fantastisk dag, og håper dere der ute har hatt det samme!

Happy valentine ♥
 

 Følg meg gjerne på instagram for og se flere bilder! ( kristinaavalerievna)
Bilde fra Tyrkiaturen i fjor!


Rosen likte ikke å ligge i bilen de timene vi var avgårde som dere kanskje ser, men like nydelig uansett synes jeg da! ♥


Jeg føler meg utrolig heldig i dag! 


Flere som har fått en rose eller blitt positivt overrasket av kjæresten eller en beundrer i dag? 

 

 

 #valentinesday #valentine #happyvalentine #roser #parfyme #vin #sjokolade #kjærlighet #love

 

 • Skrevet: 14.02.2015  //  Kl: 14:00  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 17

Hei dere!

Etter jeg kom hjem fra jobb i går så dro jeg rett hjem og fikset meg. Jeg var nemlig bedt bort til jentekveld hos en god venninne av meg! Det har vært planlagt i flere dager så det så jeg veldig fram til! Det er jo så sjeldent vi får til og samles bare vi jentene!

Det var tapas som stod på menyen og hver av oss syv jentene hadde med seg en liten rett hver mens hun vi var hos stod for mesteparten.  Vi spiste foccacia med en utrolig god aioli på, kjøttboller, baconfylte sopp, asprages og serranoskinke, lakseruller, roastbiffruller, vårruller og ja, mye mer!  Det var sinnsykt digg! Jeg spiste meg ihvertfall veldig god og mett. Senere på kvelden tok vi noen glass hadde det hyggelig! 

Håper dere der ute får en fortsatt fin lørdag! I dag er det valentine´s day så for de som har en kjæreste så er det  jo ekstra koselig og gjøre noe romantisk. Jeg og min kjære skal kose oss hjemme i kveld siden vi ikke har barnefri i dag. Jeg tenkte muligens og lage en god middag som jeg har gått og tenkt på, og i tillegg så kjøpte jeg noe som jeg tenkte vi skulle kose oss med i kveld! Det jeg kjøpte kan dere få se på bloggen min senere i dag eller i kveld når jeg får lagt ut bilde! ♥


Ble ikke så bra bilder siden jeg tok bilder via snapchat og lagret dem, men her ser dere noe av maten vi spiste.
Så det ikke godt ut?  
 

 

 
#jentekveld #girlsnight #girls #valentine #valentinesday #romantic #love

 • Skrevet: 11.02.2015  //  Kl: 19:19  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 15

Hei folkens :-) Dagen i dag har vært travel! Jeg har jobbet hele dagen, timen etter vi kom hjem bar det avgårde til turn med Christoffer. 
Nå er vi endelig hjemme igjen og i kveld skal jeg prøve og få ryddet litt i klesskapet mitt. Der liker jeg egentlig og ha orden, men siden jeg har begynt og ha alle klærne mine i kurver etter jeg flyttet, så har det blitt skikkelig kaos i alle kurvene. Jeg har stresset tidlig før jobb og dratt ut klær og slengt det jeg ikke skal ha på allikevel tilbake i feil kurver.. Ja dere skjønner poenget.. Det må altså ryddes og brettes ordentlig, så jeg har en jobb foran meg!

 


Startet dagen med havregrøt med sukrin og kanel på! Nam :-) 

Forresten så har jeg fått tilbud om å bli forhandler av produktene til ForeverLiving. Det er noe jeg vurderer sterkt men jeg har bestemt meg for og tenke på det litt til. Jeg kommer til og motta noen produkter om ikke så alt for mange dager (håper jeg) og dem kommer jeg til og legge ut her så dere får se. Jeg har testet enkelte av produktene til ForeverLiving tidligere og har vært veldig fornøyd med dem.  I tillegg har jeg flere kjente som forteller mye positivt om de produktene.

Produktene deres er basert på økologisk dyrket AloeVera og de har produkter som passer all type hud, og dette gjør det interessant for meg siden jeg selv har veldig sensitiv hud og ikke kan bruke hva som helst av produkter. I tillegg har dem produkter til trening som kosttilskudd osv. Alt dette får dere vite mer om dersom jeg velger og bli forhandler!

Har dere hørt om ForeverLiving før? Hva synes dere? Bør jeg bli forhandler? 

 • Skrevet: 09.02.2015  //  Kl: 20:55  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 17

Har du vansker med og spare til lange negler uten at dem knekker eller fliser seg? Jeg opplever ihvertfall det og må derfor file dem korte for at dem skal se ok ut. Jeg glemmer stadig å ta B-vitaminer hver dag, så det er noe jeg kanskje burde blitt flinkere på. B-vitaminer er kjent for å styrke både negler, hud og hår!

I tillegg jobber jeg på sykehjem og der er vi ganske rause med bruk av håndsprit. Hendene blir gjerne spritet opptil femti ganger dagen og det gjør ikke akkurat neglene mine særlig fine.

Jeg synes fransk manikyr er veldig pent men jeg har verken penger eller tid til og sette på negler hos en profesjonell så ofte som det trengs og gjøres, så da fikser jeg dem heller hjemme. Da jeg var innom H&M her om dagen handlet jeg en French Liner fra Dipend. Denne prøvde jeg for første gang i går og resultatet ble faktisk overraskende bra til og være såpass rimelig i pris og til at jeg gjorde det selv. Man kan jo selvsagt bruke hvit neglelakk og legge på tuppen av neglen i stede for og bruke en slik penn, men fordelen med å bruke lakkpennen er at det er mye enklere og påføre med den uten at det blir mye utenfor neglen. 

Neglene mine er ganske korte, men hvis man lager en hvit stripe som ikke er alt for tykk så ser det faktisk ganske naturlig ut! 
Ulempen med lakkpennen var at jeg måtte ta veldig mange lag med blank neglelakk over for at den skulle sitte ordentlig, men jeg ble hvertfall fornøyd med resultatet, og med litt øvelse så blir det nok en enda finere og jevnere strek.


Her ser dere hvordan det ble! 


Essie! ♥
Husker du og ta B-vitaminer?


 

 • Skrevet: 09.02.2015  //  Kl: 19:18  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 10

Hei dere!

I dag stod vi opp til en kjempe vakker himmel og i tillegg var det varmegrader ute. Mye av snøen har smeltet i løpet av dagen, og nå er det skikkelig slapse vær her.  Jeg har igrunn ingenting i mot at snøen forsvinner, men nå synes jeg faktisk det er litt dumt for jeg fikk helt nye ski i helgen og gledet meg til og få prøve dem ut ordentlig, men heldigvis finnes det kunst snø i mange skiløyper, så da går det vel bra. Christoffer synes derimot det er veldig dumt og skulle ønske snøen kom for fult.

Jeg har hatt fri fra jobb i dag så jeg startet uken med å ta en tur på treningssenteret, også fikk jeg endelig tatt en tur til byen og handlet litt. Det er så deilig og få kjøpt nye klær og føle seg litt ny! God følelse :-) 

 
Vakkert? ♥ 


Bilde fra helgen da vi stod på ski! Christoffer var så ivrig!


Håper dere har hatt en fin dag!

#hverdag #barn #foreldre #mamma #ski #snø #vinter #trening 

 

 • Skrevet: 06.02.2015  //  Kl: 22:57  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 3

Hei kjære lesere!

Endelig er internettet oppe og går igjen så nå kan jeg begynne å bli litt mer aktiv her! Dessverre har jeg mistet litt blogg lysten siste tiden og blitt lite kreativ på hva jeg vil skrive om etter noen dagers pause, men forhåpentligvis så kommer vel blogg lysten tilbake igjen?
Kanskje dere kunne tenkt dere at jeg har en spørsmålsrunde  som så mange andre bloggere har? Jeg husker at jeg hadde det på min tidligere blogg og da var mange nysgjerrige sjeler der ute som gjerne ville ha svar på det ene og det andre. Det var gøy og svare på mange av spørsmålene og jeg må si det var og er veldig koselig at mange skrev og skriver hyggelige kommentarer til både meg og sønnen min, det holder motivasjonen min oppe til og fortsette, i tillegg til at jeg synes det er bra og dele erfaringer med andre både som mor, men også oppskrifter jeg liker, treningen min og andre ting som interesserer meg, men samtidig må jeg innrømme at jeg i blant synes at noe kan bli for privat. og i blant stiller jeg meg selv spørsmål om hvorfor skal jeg fortelle så mye om mitt liv til alle og en hver? 
Jeg er nok ikke den første bloggeren som har tenkt dette selv om jeg velger og fortsette, men i blant kan det nok være lurt å spørre seg selv om det. 

 Håper dere får en helg! Ikke glem at det er morsdag til søndag, så gi en liten oppmerksomhet til deres snille mammaer! ♥
Jeg ville heller være litt tidlig ute enn for sent så mammaen min fikk tulipaner, sjokolade og en glasskrukke med hjemmelaget granola! Hun ble veldig glad! ♥


Hva er din motivasjon til og blogge?
 

 • Skrevet: 02.02.2015  //  Kl: 18:58  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 17

Hei :-)

De siste dagene har gått i ett kjør. Jeg har blant annet vært på Spa Hotell i Kragerø i helgen og spist god mat og slappet av i bassengene og boblebadene de hadde. Det var veldig fint der og det var utrolig fin utsikt fra hotellrommet, men Kragerø er jo kjent for å være en veldig fin sommerby, så jeg kan tenke meg det er helt fantastisk der på sommeren! 
Jeg må forresten også fortelle dere hvordan det gikk med øyevippene mine som jeg satte på for en ukes tid siden (det kan dere lese om HER)
Den første dagen- og dagen etter jeg satte dem på så var jeg utrolig fornøyd og det så kjempe bra ut! Det var faktisk noe jeg ville anbefale til dere, for hun virket veldig flink, men dagene etter så datt dem av og ble ikke fine i det hele tatt, og etter uke så var det kun noen få igjen som var limt på vippene mine
Hun som satte dem på glemte og gi meg en vippekost så jeg fikk ikke børstet dem og sa i fra om det.

Til "gjengjeld" gav hun meg egentlig en ny gratis time til påfyll, men da jeg fortalte henne at de datt av og at jeg ikke var fornøyd likevel på en saklig måte likte hun utrolig dårlig, så da kunne jeg visst bare glemme den timen jeg skulle få av henne med mindre jeg kom akkurat på ett tidspunkt som var umulig for meg og komme på ettersom jeg har ett barn og er i full jobb, og  da ble hun veldig barnslig og mente jeg bare kunne skrive dritt på bloggen min om det for hun brydde seg visstnok ikke. Jeg er ikke så barnslig at jeg vil skrive dritt om henne, men jeg følte jeg var nødt til og skrive dette ettersom jeg anbefalte hun til leserne mine for en uke siden. Hun gav i ihvertfall elendig service og skrev til meg på en måte som jeg virkelig ikke hadde forventet av en som skal holde en seriøs vippesalong. I tillegg har jeg forhørt meg litt rundt og flere andre som jeg kjenner har også vært der tidligere og har blitt behandlet dårlig med engang det har vært noe. Det bør man ikke finne seg i, så henne anbefaler jeg virkelig ikke likevel. Vippene skal ikke dette av etter to dager, og en dame som driver en seriøs salong bør svare med respekt til kundene sine! 

Jeg kommer kanskje til og sette på vipper en annen gang igjen, men ikke der jeg tok det første gang for og si det sånn!


Slik så vippene ut samme dagen jeg tok vippene! Da så dem kjempe fine ut!


Og slik så dem ut etter UNDER EN UKE!... Skal det være sånn?

 

Har du satt på øyevipper før? Har du vært fornøyd?

 

 

 

 


#øyevipper #vipper #skjønnhet #velvære #kosmetikk #profesjonell #makeup #mamma #hverdag
Om megMitt navn er Kristina og jeg er 20 år gammel.

På denne bloggen vil du få en smakebit av min hverdag som mamma til en gutt på 6 år, skjønnhet, mote og alt som ellers interesserer meg.

Jeg er i fulltidsjobb, men på siden er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produkter fra ForeverLiving.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg eller kjøpe produkter kan du sende mail til kristina_torgersen@outlook.com

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Reklame


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits