• Skrevet: 31.03.2015  //  Kl: 20:58  //  Kategori: Superfood  //  Kommentarer: 6

Har dere hørt om- eller er opptatt av Raw Superfood?

Superfood har blitt en trend de siste årene og er en betegnelse på matvarer som er spesielt bra for helsa. Det har ett høyt innhold av vitaminer, mineraler og antioksidanter, alt ettersom hva det er snakk om.  Det skal ikke store mengdene til med superfood for å dekke dagsbehovet for næringsstoffene.

Eksempler på superfood er mulberries (morbær) som jeg har lagt ved bilde av under, gojibær, kakao, acai, hamp, chia, kokosfett, andre typer riktig fett, alger,  maca, inkabær, chlorella, spirulina, bygg, hvetegress, spirer, bipollen, frø osv. 

Noe av det viktigste som gjelder når man skal kjøpe superfood er å passe på at det er ubehandlet, og rått (ikke varmebehandlet over 42 grader), viltvoksende og økologisk. Det er av en grunn: for å bevare flest mulig av vitaminer, mineraler og enzymer.

Jeg har ett normalt sunt kosthold og har ikke gått over til å kun spise superfood slik som jeg har hørt om at endel gjør, men bærene og produktene man kan få tak i innenfor superfood er som å åpne en dør til en helt ny verden og det  synes jeg det er kjempe spennende! Jeg kommer garantert til å bestille endel fra Iherb eller lignende nettsider fremover. Det er utrolig mye jeg ikke har smakt, og knapt engang hørt om engang! Om man kan bytte ut noen av produktene man ellers ville spist med sunnere varianter og være mer bevisst på hva man spiser så er man allerede på god vei!

 
Mulberries foreksempel er kjempe godt å spise disse som hverdagsnacks. Jeg har lagt min elsk på disse!

Mulberries eller morbær som det heter på godt norsk, er søte, soltørkede og næringsrike bær! Utseendet er kjedelig men man bør ikke la seg lure til å unngå dem av den grunn. Smaken minner litt om rosiner, men med ett hint av karamell smak. De må bare smakes!

Mulberries er egentlig en populær ingrediens fra tradisjonell kinesisk medisin hvor det sies at bærene skal være bra for nyre og leverfunksjon i tillegg til at det skal virke som en anti-age og være bra for øyne og håret, samt motvirke kreft, overvekt og diabetes.

Mulberries er rike på næringsstoffer som vitamin C og K, jern, kalsium, fiber og antioksidanter) og særlig antioksidanten resveratrol som er en naturlig antibiotika produsert av planter for å angripe infeksjoner, bakterier, sopp osv

Tørkede morbær eller mulberries passer perfekt i frokostblandinger, smoothies, kakeoppskrifter, som snacks eller i mat-boksen til enten deg selv eller barna. ;-) Anbefales!! 

Mulberries skal være veldig gode å dyppe i smeltet sjokolade slik at dem får ett trekk rundt seg også, hvis man virkelig vil ha snacks. Det har ikke jeg prøvd enda, men jeg kommer helt sikkert til å gjøre det en dag!


Her har jeg blandet mulberries og gojibær. Mange synes at gojibær er litt spesielle i smaken, men jeg synes dem er kjempe digge og pleier og ta en neve av disse om jeg fyser på kveldene eller på frokostblandingen.


Ett annet tips hvis du har lyst på noe ekstra så kan du skjære opp ett eple i båter og strø litt kanel over! Delicious ♥
Har du hørt om  raw superfood?


#organic #raw #superfood #mat #sunn #rawsuperfood #gojibær #mulberries #healthy #helse #velvære #pleie #forebygging #sykdom #frisk

 

 • Skrevet: 30.03.2015  //  Kl: 22:13  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 6

Heisann! Som dere kanskje har merket så har det vært ganske så stille på bloggenfronten denne helgen. Jeg har egentlig bare kost meg og gjort de tingene jeg har hatt lyst til uten og føle at jeg må bruke flere timer på blogging, selv om jeg for all del liker å blogge! Jeg har hatt fri fra jobb i dag så jeg og Christoffer har vært på både biblioteket og på lekeland! Det er koselig å finne på noe ekstra i påsken, så vi skal nok gjøre mer hyggelig de neste dagene!

Jeg skulle egentlig trekt vinneren av påskekonkurransen for noen dager siden men jeg glemte helt at uken allerede var gått, men jeg regner ikke med at det gjorde noe ettersom flere da fikk sjansen til å melde seg på. Vinneren jeg trakk i konkurransen ble denne gangen Linn Davidsen Weber!  Gratulerer til deg og takk for hyggelig påskehilsen! Håper du koser deg med dette i påsken! ♥

Ønsker dere en god påske! ♥♥♥Har dere noen planer i påsken? :-) 

 • Skrevet: 27.03.2015  //  Kl: 07:29  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 23

                                                                                                                                                           //reklame//Jeg har den siste tiden fått flere kommentarer om at huden min ser bra ut for tiden. Både på bloggen og privat fra folk jeg kjenner. Det er selvfølgelig veldig hyggelig høre! ♥

Selv om jeg har sminket meg på bildene så kan jeg med hånden på hjertet fortelle dere at huden min har blitt utrolig mye bedre enn hva den var før jeg startet med cit roller behandlingen i ansiktet!  Jeg er kjempe fornøyd og føler meg mye mer fresh i ansiktet enn tidligere. Jeg får akne i blant enda, men de sorte prikkene på nesen (hudorm) har minsket veldig og til dels forsvunnet og huden min ser utrolig mye mer ren og jevn ut enn hva den gjorde før.

Den fine huden min er takket være Cit Face Rolleren som jeg har brukt i ansiktet en god stund nå. Jeg har skrevet om denne behandlingen i flere tidligere innlegg som dere kan lese om blant annet HER og HER.  


Collagen Therapy Gel har nå kommet ut med enda forbedrede ingredienser som skal virke enda mer effektivt på uren hud, rynker, arr og ujevnheter. Flasken selges også nå i nytt design. Uten gel`en får man ikke ett ordentlig resultat av behandlingen! I tillegg har cit rolleren til ansiktet også fått ett nytt design med ett blankere utseende!


Cit face roller behandlingen har dokumentert effekt og passer for deg om du ønsker å fjerne:
Akne arr
Rynker
Store porer
Pigmentflekker
Fet hud 

Det er mange som velger å kjøpe en billig etterligning av cit roller på Ebay framfor å handle fra Amepure ettersom Ebay er billigere i pris. Husk at det frarådes og kjøpe en roller på slike steder ettersom billigvariantene ikke er laget av kirurgisk stål og det kan gi store skader på huden!Ønsker du og bestille produkter til ansiktet og Face Rolleren kan du trykke (HER)

Husk å skriv KristinaValerievna med i "annet" feltet ved bestilling, så får dere med en ekstra ting! ♥

HER kan du lese om studiene som viser at disse produktene er dokumentert effekt!#skjønnhet #amepure #citroller #acne #kviser #strekkmerker #cellulitter #slapphud #pigmentflekker #ren #naturlig #ikketestetpådyr #makeup #beauty #menn #kvinner  

 

 

 

 • Skrevet: 25.03.2015  //  Kl: 22:41  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 10

Hei hei!  :-) Hvordan har dere det? Håper dere har hatt en fin uke hittil? ♥

I kveld har jeg prøvd å rydde litt. Her i huset ryddes det hver dag men det blir av en eller annen merkelig grunn alltid rotete etter veldig kort tid igjen... Kan ikke skjønne det altså.. Haha! 

I morgen får jeg besøk av en journalist fra NRK. Hun kommer på vegne av en Unge Mødre sak, og i og med at jeg ble mamma i ung alder og sa ja til å bli med i intervjuet så vil hun stille meg noen spørsmål rundt det. Det blir litt spennende for jeg er ikke vant til å bli intervjuet, men det går nok fint!  Jeg skal oppdatere dere mer om det i morgen! Forresten så har jeg fått mange ulike nye produkter fra Amepure som ligger i den søte beautybagen som jeg holder på bildet over.  Jeg tok mange bilder i kveld med produktene slik at dere skal få se dem ordentlig! Jeg kommer til å fortelle dere mer om dem nærmeste dagene når jeg får litt bedre tid. Gled dere!

 

 

 


#beauty #helse #skjønnhet #makeup #sminke #kosmetikk #amepure #journalist #NRK #travel #hverdag 

 

 • Skrevet: 23.03.2015  //  Kl: 19:32  //  Kategori: Matoppskrifter  //  Kommentarer: 16

I dag klarte jeg ikke helt å bestemme meg for hva jeg ville lage til middag, men jeg ville lage noe sunt selvfølgelig, og noe som ikke tok alt for lang tid.
Etter å ha fått litt inspirasjon fra Instagram så prøvde jeg meg på en super enkel rett som består av Paprika og asparges med skinke og det ble utrolig godt!


Oppskrift:


Gi aspargesen ett lett kok i saltet vann i 2-3 minutter før du tar dem av kjelen. 
Skjær papirka i lange strimler og ta en asparges og en paprika strimmel og snurr en skinke eller to rundt dem (jeg brukte røkt kalkunfilét fra Prior) og krydre med det du har lyst til (jeg brukte grillkrydder, men jeg anbefaler å bruke ett annet krydder som det ikke er så mye salt i) før du steker dem i litt smør. 

Ved siden av kan det passe godt med enten foccacia, en salat eller andre grønnsaker!

Ha en super uke dere!!♥

#sunn #mat #trening #inspirasjon #matinspirasjon #kalorifattig #proteiner #fit #slank

 • Skrevet: 21.03.2015  //  Kl: 21:10  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 60

Hei dere! ♥  Nå nærmer det seg snart påske så jeg fikk lyst til å overraske dere med en ny konkurranse hvor jeg gir ut ett påskeegg til en av mine herlige lesere som melder seg på denne konkurransen!

I påskeegget ligger det produkter som Victoria Secret Body Lotion, ett reisesett med Clarinsprodukter (sminkefjerner, mascara og øyekontur gel som motvirker mørkeringer under øynene) og en eyelinerspisser. Disse produktene er bestilt fra parfymenettsiden www.daisies.no   Og litt sjokolade! ♥


For å være med i konkurransen må dere:

Like Facebooksiden til Daisies.no HER

Like Facebook siden min HER

(OM DU I TILEGG DELER KONKURRANSEN PÅ FACEBOOKEN DIN VED Å TRYKKE DEL NEDERST TIL VENSTRE I INNLEGGET SÅ GIR DET EKSTRA VINNERSJANSE)

Legg igjen en kommentar i feltet med mailen din når du har gjort dette, og skriv med om du har delt innlegget på Facebook! 


Lykke til og god påske!!  ♥  Vinneren blir trukken 30.03.15

 

 

 #Konkurranse #clarins #victoriasecret #påskeegg #påske #makeup #beauty #skjønnhet #velvære #hudpleie #kroppspleie #bodylotion #sjokolade

 • Skrevet: 19.03.2015  //  Kl: 19:40  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 9

De fleste av oss kvinner bruker sminke!

Hvor mye vi bruker varierer og er selvsagt individuelt. Noen tar på litt mascara, øyenskygge og foundation ved spesielle anledninger, mens andre bruker det daglig.
For de fleste av oss som bruker sminke daglig kan nok med hånden på hjertet si at dem har en eller annet produkt i  sminkepungen som de er helt "avhengig" av. Nå snakker jeg iallefall av egen erfaring, for jeg er helt avhengig av mye av sminken min.

 
Sminken er vår "skjønnhetsmaske" som får oss til å føle oss bedre, selv på dårlige dager!


Jeg liker å dekke til urenheter i huden med litt foundation ettersom jeg har problemer med uren hud, og i tillegg har jeg slitt mye med acne i mange år.
Tidligere har jeg prøvd ut mange ulike produkter og behandlinger, men det er vanskelig å finne noe som passer til huden min så om jeg først finner noe så blir jeg veldig fornøyd! 

Noe som er vel så viktig for meg som sminke er å rense huden ordentlig! Man bør rense huden helst både morgen og kveld for og fjerne eventuelle sminkerester og for å hindre bakterier og andre uønskede ting i ansiktet. Men husker dere å vaske sminkekostene deres like ofte? 
Mange tenker nemlig ikke på hvor viktig det er å vaske disse, og det kan være en stor årsak til uren hud!

Sminkekostene er gjerne med overalt! På jobb, på trening, på fest, til byen, på hotell.... Det er ikke alltid man er like ren på hendene om man er avgårde og bare skal slenge på litt mineralpudder i ansiktet! Dere kan jo tenke dere hvor mange bakterier som legger seg i disse kostene. Når vi gnir kosten ut i ansiktet dag etter dag så sprer vi fort bakterier og det fører igjen til stygg og dårlig hud!  


Selv gikk jeg til innkjøp av makeupmekka sin Brush Soap som jeg vasker kostene jevnlig med. Det er ett såpestykke med en nydelig duft av sitron. Den vasker kostene ordentlig rene, og i tillegg så tørker kostene mye fortere hvis jeg bruker denne fremfor om man vasker med annen såpe. Jeg er ikke sponset av Makeupmekka men jeg er kjempe fornøyd med produktene deres så, og Makeupmekka er utrolig undervurdert fra mange ettersom produktene er så billige og kanskje ikke så kjent som andre produkter, men det er produkter jeg virkelig vil anbefale dere!


Jeg fikk også pakken min i dag med foundation, concealer og neglelakkfjerner. Bedre foundation enn denne skal man lete lenge etter! Jeg har veldig sensitiv hud og reagerer nesten på alt jeg tar i ansiktet, men denne tåler huden min fint og den dekker kjempe bra og gir en matt effekt.Renser du huden og sminkekostene dine? 
 

#makeupmekka #makeup #kosmetikk #hud #pleie #hudpleie #skjønnhet #beauty #produkter #ikketestetpådyr #amepure

 


 

 

  

 • Skrevet: 18.03.2015  //  Kl: 21:54  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 15


Helt siden jeg våknet til morges har det vært ett skikkelig tungt gråvær liggende over himmelen. Jeg blir helt tom for energi når det er sånt vær ute! Trøttheten lusket seg innpå meg etter jeg var kommet meg avgårde, og jeg fikk egentlig bare lyst til å dra hjem å sove ett par timer til fremover å være på jobben. I morgen satser jeg på en bedre dag!

Etter vi kom hjem var det bare å lage middag i en fart før vi kjørte avgårde til turn. Jeg var lite oppfinnsom i dag så det ble noe så enkelt som proteinpannekaker, med litt spelt-mel i for Christoffer sin skyld. Han elsker pannekaker, men ikke mammas proteinpannekaker, så da må det mikses og trikses litt slik at det blir bra! 

Jeg har en uvane med at jeg sparer på mat i kjøleskapet helt til siste rest er spist. (Gjelder ikke alt selvfølgelig) Jeg var nemlig helt sikker på at jeg hadde blåbær-syltetøy i kjøleskapet ettersom det er ett lite must på pannekaker, med mindre jeg har ferske bær på, men da jeg kom hjem å kikket etter så klarte jeg så vidt det var å skrape ut  "en liten teskje" fra det syltetøyglasset jeg trodde jeg hadde mye i, og ettersom Christoffer fikk med seg dette så var konkurranseinstinktet på plass med engang, og det var ikke spørsmål om hvem som skulle ha siste rest av det, haha!  Jeg måtte heller nøye meg med jordbærsyltetøy på glass! 
Ved matbordet spiser han så vidt det er, men om noen ønsker å konkurrere i å "spise opp først" med han så forsvinner det oftere fortere enn man aner! 


Barn er virkelig noen rare og herlige skapninger!
 De gjør så mye rart, og som forelder kan man i blant bli helt sprø av all trassing og uønsket oppførsel, samtidig som man får oppleve de unike øyeblikkene med morsomme gullkorn og herlige ting dem gjør!
Christoffer har fantastisk personlighet! Han er en utrolig morsom og sprudlende gutt med masse godt humør, samtidig som han er en sta, ung mann med egen vilje! ♥(Forresten har jeg kåret vinneren av konkurransen jeg hadde på bloggen hvor dere kunne vinne ett vippeserum, og vinneren denne gangen ble Ishbel. Gratulerer! ;D Jeg har sendt deg mail) 

 #proteinpannekaker #trening #proteiner #konkurranse #vippeserum #barn #foreldre #turn #gym #jobb #hverdagslivet #hverdag
 • Skrevet: 16.03.2015  //  Kl: 18:56  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 3

                                                                                                                                                                                    //reklame//
Følger noen av dere med på tv-programmet 71° Nord?Jeg må virkelig si at de personene som er med på den knallharde reisen på 71°nord er noen riktige tøffinger! 

Kjendisene jeg vet om som er med i denne sesongen er blant annet Aylar Lie, bloggeren Emilie "voe" Nereng og Nils-Ingar "Nilsi" Adne. De andre kjendisene har jeg ikke stort kjennskap til, men de er også kjente personer. Sammen skal dem ut på tur fra Lindesnes til Nordkap!

Kjendisene fires ned fra helikopter, kastes ut i fallskjermduell, klatrer i stupbratte fjell, henger i nett og mye mer. 

Med en gruppe bestående av både en komiker, en popartist, en blogger, en pokerspiller og flere idrettshelter, så ligger det uten tvil sterke følelser og mye dramatikk i kortene i blant deltagerne. 

Personlig så er ikke jeg noe friluftsmenneske selv. Jeg kunne helt fint sovet i telt en natt og synes det er nydelig å ta en utendørs joggetur, eller grille og lignende men å dra på en reise som disse kjendisene gjør står det respekt av synes jeg!

 71° Nord (sesong 6) kan du se på TVNorge hver søndag klokken 20.00 eller på TVNorge sine nettsider HER!

Kampanjen kan dere se under her:Hvem heier du på?


 


#TVNorge #TVprogram #Friluftsliv #Kampanje

 

 • Skrevet: 12.03.2015  //  Kl: 19:54  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 7

                                                                                                                                                                           //sponset produkt//
Aahh.... I ettermiddag har jeg kikket gjennom parfymesamlingen min!

Jeg har egentlig utrolig mange parfymer som bare ligger i kurven og tar unødvendig med plass. 
På det nederste bildet i innlegget ser dere bilde av mesteparten av parfymene jeg har. Flere av dem er faktisk 7-8 år gamle, og jeg kunne ikke tenkt meg å brukt dem i dag, men jeg er veldig dårlig på å kaste produkter når ikke de er "dårlige" på noen måte, og i tillegg innbiller meg hele tiden at jeg vil komme til å ta en av dem i bruk, men det skjer nesten aldri, haha! Noen av dem er selvsagt parfymer som kun brukes til spesielle anledninger så de tar jeg vare på med grunn.

Som kvinne får man gjerne en parfyme her, og en parfyme der! Både fra kjæreste, familie og venner. Jeg har i tillegg handlet parfymer når jeg har vært på Taxfree også. Enten det har vært i forbindelse med sydenturer eller Sverigeturer.
Jeg elsker parfyme!


Min nyeste parfyme er fra DOLCE & GABBANA (light blue) og heter dreaming in portofino. (489,-)

Parfymen har toppnoter av siciliansk sedertre, eple og blåklokke, med hjertenoter av bambus, jasmin og hvite roser. Til slutt er den fylt med bunnoter av sitron tre, rav og musk. Jeg vil beskrive den som en god blanding av en frisk og mild parfyme som passer like godt til hverdags som til fest! Dette er min nye favoritt i skapet!  Jeg synes den lukter helt fantastisk! ♥

Parfymen fikk jeg fra en nettside som heter Daisies.no (link). 
Daisies.no har ett stort utvalg parfyme, kosmetikk, hudpleie og gavesett til både han og henne. De har gode priser og i tillegg har dem gratis frakt ved bestilling og raske leveringstider!

Nettsiden dems oversiktlig og ryddig og man finner lett frem hvis man leter etter ett produkt. Det synes jeg er et stort pluss hvis jeg handler på nett! 


En av mine favoritter! ♥
Hvilken parfyme er din favoritt? 
Har du mange parfymer? 

#parfyme #duft #han #henne #hudpleie #kropp #hud #ansikt #negler #parfymer #dolce&gabbana #nuit #hugoboss #escada #dkny #dior 

 

 • Skrevet: 11.03.2015  //  Kl: 17:11  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 35

Heisann!

I dag er det onsdag, og i dag starter jeg opp med en ny konkurranse her på bloggen! Det er en stund siden sist, og forrige gang fikk vinneren ett vippeserum i premie, men ettersom jeg hadde ett vippeserum til overs så kjører på med en ny konkurranse med samme vippeserum som jeg kommer til å gi ut til en av dere som melder dere på! 

(Konkurranseregler under bildet)

(bilde av mitt vippeserum, men slikt ser det ut!) 

For og delta i konkurransen må dere gjøre dette:

1. Lik AmePure på Facebook (HER)

2.
Lik Facebooksiden min (HER

(Om dere deler innlegget gir det ekstra vinnersjanse, men dette er valgfritt!)

Skriv til slutt en kommentar i innlegget når du har gjort dette! Husk og skriv mailadressen deres slik at jeg får kontaktet vinneren!Konkurransen avsluttes om en uke! Lykke til ;-) ♥


(vippeserumet kan kjøpes (HER)#konkurranse #øyevipper #vippeserum #skjønnhet #velvære #pleie #hudpleie #naturlig #ikketestetpådyr #parfymefritt #parabenfritt #amepure #bloggkonkurranse  • Skrevet: 10.03.2015  //  Kl: 22:26  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 17

Hei søte blogglesere!

I dag har timene løpt avgårde. Jeg har det så utrolig travelt om dagen, dere aner ikke! Alt går i ett og det er ikke lett til å få tid til å gjøre alt det jeg har lyst til, men litt tid må jeg sette av.  I ettermiddag har jeg kost meg med min lille familie og vi har vært ute i godværet. Det er jo så deilig! Sånne ting er iallefall høyt prioritert. Det er verre med oppdateringer på bloggen, men jeg gjør så godt jeg kan! Og det gjør vel de fleste av oss.Jeg fikk endelig satt av litt tid i kveld til å pleie huden min ordentlig. Jeg har nemlig vært litt sløv på å bruke cit rolleren i det siste ettersom jeg har ligget syk i en uke og i tillegg har vært bortreist, men nå fikk jeg endelig gjort det. Det var kjempe deilig! Det utrolig hvor lite som skal til for å få en kvinne til å føle seg litt bedre. 

Vi kvinner har det i oss at vi ønsker å være vakre.Jeg tror det ligger i vår natur. Ja, faktisk så vakre som mulig. Jo vakrere man kan bli, jo bedre er det! Kanskje ikke for alle, men for de alle fleste.
 Jeg elsker og stelle med meg selv ihvertfall! Kure håret, bruke masse deilig body lotion, ta på neglelakk, rense huden osv. ♥ 


Cit rolleren er fra AmePure og er på tilbud nå! (om dere skal handle noe der så får dere med en ekstra ting om dere skriver "kristinavalerievna" i bestillingen)Har du et godt skjønnhetstips?


 

 

 

 

 

 

 • Skrevet: 08.03.2015  //  Kl: 22:09  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 20

Heisann!

Hvordan har dere det? Har dere hatt en fin helg?:-)Jeg tenkte å gi dere en aldri så liten søndagsoppdatering!
Vi har nemlig vært bortreist på hele helgen, så i ettermiddag kom vi endelig hjem fra en kjempe fin hyttetur på fjellet. Vi har stått på ski og kost oss skikkelig! 
Det er mange år siden sist vi var på hyttetur så det var utrolig hyggelig! Det var også kjempe gøy å se utviklingen til Christoffer time for time i hvor utrolig mye bedre han ble på ski enn det han var da vi kom opp dit. Barn lærer ekstremt fort! 

Vi hadde selvsagt med oss en god del godis og lørdagskos på turen så jeg tror nok i teorien at jeg faktisk blir nødt til å holde på med intervalltrening i ett par dager i strekk for og få av meg alle de kaloriene igjen, men det var jo helg og det er ikke ofte vi gjør dette, så da er det vel kanskje innafor! ;-) 

I blant er det deilig å komme seg litt bort. Gjøre litt andre ting enn det man ellers er vant til å gjøre. Det tror jeg vi alle trenger i blant. Bare koble litt av og kose oss!


Vakkert!
Ønsker dere en fin kommende uke!

 #natur #mamma #barn #familie #hyttetur #lørdagskos #kalorier #skitur #trening #vinter #vår #snø 

 • Skrevet: 05.03.2015  //  Kl: 21:10  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 5

Det er ikke unormalt og ha et stort søtsug selv om man har en sunn livsstil!

Jeg er en sjokoladeelsker og kunne gjerne spist det flere ganger om dagen om ikke det hadde vært for alle konsekvensene det fører med seg. Jeg vil rett og slett ikke bli feit! Det er som oftest mye sukker i sjokolade med mindre man kjøper en spesiell type, sukker-fri og lignende, så sjokolade og andre godsaker prøver jeg og holde til helgene, eller hvis det er noe ekstra. 

Problemet mitt er at jeg ofte er veldig fysen på noe søtt, og det er gjerne på kveldene. Det er en veldig typisk tid på døgnet å bli fysen. Det er den tiden på døgnet hvor man endelig har fått tid til å sette seg ned i sofaen og slappe av, og da frister det gjerne å gå i godteriskapet og hente seg noe digg, flere kjenner til den, ikke sant? ;-)  

I håp om å dempe søtsuget så var jeg på apoteket for noen dager siden og kjøpte krom. Krom hjelper til med å balansere blodsukkeret slik at søt-suget dempes.
Man merker som regel mest forskjell etter man har brukt det en liten stund, (ihvertfall i følge det folk som bruker det sier) så vi får se etter noen uker om jeg fremdeles ofte er fysen, eller om det har blitt bedre!

Tar du krom? Synes du det fungerer?

 #krom #sukkerfritt #fysen #sukkersugen #demp #søtsuget

 • Skrevet: 04.03.2015  //  Kl: 15:39  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 7

Nå som det går mot våren står ønsket for ett par gode løpe sko høyt på listen, eller ikke minst et par sneakers til hverdagsbruk. 

Det er veldig populært med farger denne sesongen, og det tror jeg de fleste som har vært i en sportsbutikk det siste halvåret også har lagt merke til. Det er gøy å prøve noe nytt og være litt kreativ. Litt farger er bare spennende så lenge det ikke blir for mye synes jeg. 

Nettsiden Footmall.no kjører nå en bloggkonkurranse hvor alle bloggere som ønsker kan delta og vinne gavekort på sko! Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive ett innlegg på bloggen deres hvor dere linker til tre av deres favorittsko. Konkurransereglene kan dere lese mer om HER.

Hva er Footmall.no?
Footmall er en stor nettside som samler og sammenligner sko fra over 20 nettbutikker. Det vil altså si at du kan finne sko fra nettbutikker som Nelly, Zalando, Sarenza og mange fler inne på footmall. Det gjør det enklere for deg å finne de skoene du er på let etter, siden alt er samlet på ett sted og du slipper og se på ti ulike nettsider. Footmall selger ikke skoene, men når du finner sko inne på siden blir du videresendt til nettbutikken der du kan få tak i skoene. Smart? JA! 


Under ser dere tre av mine favorittsko som jeg gjerne kunne tenkt meg! Utvalget på footmall.no er veldig stort, så jeg fant mange andre jeg også fikk lyst på!
Blant annet fant jeg noen kjempe fine pumps og boots, men jeg tenkte å vise dere denne typen sko nå som det er vår.


Ett par sneakers med sporty farger, ja takk, gjerne! Dette er høst og vintersko, men de kan fint brukes på vårparten også. 
//HER kan du se nærmere på skoene////HER kan du lese mer om disse skoene//
 //Link til disse skoene finner du HER//

 

Meld deg på konkurransen du også!  
 #sko #konkurranse #footmall #nelly #zalando #vårsko #sneakers #joggesko #favorittsko #wants

 • Skrevet: 02.03.2015  //  Kl: 10:08  //  Kategori: Matoppskrifter  //  Kommentarer: 9


Jeg spiser mye kesam og har som oftest alltid en boks eller to med enten mager vanilje-kesam eller mager kesam naturell stående i kjøleskapet. 

Vanilje-kesamen spiser jeg mest hvis jeg skal kose meg litt ekstra i hverdagen, mens kesam naturell bruker jeg i middagsretter, lager dressinger av eller lignende.
Jeg synes ikke den er så god å spise alene uten at man blander den med noe, men jeg har ett godt tips til dere som også er glad i kesam!

Bland kesam naturell sammen med litt sukkerfri saft, så får du en kjempe god yoghurt som er stappet med proteiner, lite karbohydrater og lite fett!

Første gang jeg prøvde det så blandet jeg kesamen med Fun Light saft men jeg synes ikke den saften er så god å bruke til det. Fun Light ble veldig fake i smaken, men med ZerOh saften så ble smaken helt perfekt!

Det er jo igrunn en smakssak hva man liker best, men jeg synes ihvertfall at den saften passet veldig bra og blande med. Den gir en litt syrlig smak samtidig som den er søt, uten og bli kvalmende og ekkel.

Kesam naturell har ett høyt innhold av proteiner, er naturlig uten sukker og har et bedre innhold enn vanilje kesam. Det passer veldig bra å ta fruktbiter oppi også. For eksempel melonbiter, amerikanske blåbær osv. 

Dette passer supert som frokost, lunsj, mellommåltid eller hvis du vil kose deg litt ekstra. Selv de som er på diett kan spise dette med god samvittighet. Enjoy!  


Jeg bruker Zeroh saften med Peach & Nectarine smak.


Jeg pleier å bruke en del saft hvis jeg blander en hel boks. Da kan man smake til underveis og tilsette saft frem til man er fornøyd med smaken.


Når den er ferdig kan man tilsette bær, nøtter, mandler, frukt eller lignende om man ønsker. Her har jeg strødd over gojibær.

Det kan godt hende dere har prøvd dette før, men om ikke så er det verdt og teste ut! ;-)
 

Har du prøvd dette før? :-)

 #kesam #sukkerfritt #diett #sunnkost #sunt #trening #frokost #lunsj #proteiner #mat #kosthold #proteinrik #proteiner #gojibær

 • Skrevet: 01.03.2015  //  Kl: 21:42  //  Kategori: Matoppskrifter  //  Kommentarer: 28

Hei! Denne helgen har vi kost oss med god mat og tatt det rolig. Jeg og kjæresten bestemte oss for å være sunne i går på lørdagskvelden, så vi kjøpte masse god frukt istedenfor å kjøpe godteri. Egentlig pleier jeg og spise hva jeg vil med god samvittighet i helgen, men ettersom jeg har spist kose-mat og funnet på unnskyldninger til og spise noe ekstra nesten hele uken så får jeg heller være litt forsiktig i helgen.
Det var utrolig digg og kose seg med frukt og jeg følte meg mye bedre etter og ha spist masse av det fremfor og ha dyttet i meg en haug med potetgull og godteri, haha!På morgen i dag sov vi lenge. Vi stod faktisk ikke opp før nærmere tolv. Det er deilig være litt treg når jeg først har fri og muligheten til det.
Jeg lagde proteinpannekaker til frokost etter vi stod opp og de ble kjempe gode. Proteinpannekakemixen jeg bruker har jeg skrevet om HER. Jeg var ikke fornøyd første gang jeg prøvde å lage dem, men om du blander pannekakemixen sammen med litt speltmel, fiberhusk, litt mager kesam naturell, ett egg, melk, en klype salt og litt kardemomme så blir dem perfekte og samtidig ganske sunne med greit proteininnhold! Kjæresten sa at disse pannekakene var noe av de bedre han hadde smakt, så da må det nok ligge noe i det! ;-)

I tillegg hadde vi mye frukt igjen etter gårdsdagen så jeg brukte de ferske jordbærene som lå i kjøleskapet  og rørte sammen jordbærene og sukrin til det ble syltetøy Det ble utrolig godt altså! 
Anbefales å prøves ;-) 

Pannekakemixen jeg bruker er  forresten glutenfri. Ikke fordi jeg er allergisk mot gluten men fordi jeg ikke vil ha en boks stappet med kun hvetemel og proteiner slik som mange av de andre boksene som selges fra andre produsenter inneholder. Fint hvetemel er noe jeg prøver og styre unna i kosten, mens andre grovere og sunnere mel-typer er heller et alternativ og da vil jeg heller tilsette det selv. Jeg anbefaler dere å sjekke innholdet før dere handler, og ikke bare kjøper den som smaker best. Etter min erfaring så er det som oftest det som smaker best som er mest usunt.
Ha en fin kveld alle sammen! DEL GJERNE INNLEGGET VIDERE OM DU LIKTE DET! ♥
#pancakes #pannekaker #proteinpannekaker #proteiner #sunt #sukkerfritt #trening #kosthold #helse #frukt #livsstil 

 Om megMitt navn er Kristina og jeg er 20 år gammel.

På denne bloggen vil du få en smakebit av min hverdag som mamma til en gutt på 6 år, skjønnhet, mote og alt som ellers interesserer meg.

Jeg er i fulltidsjobb, men på siden er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produkter fra ForeverLiving.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg eller kjøpe produkter kan du sende mail til kristina_torgersen@outlook.com

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Reklame


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits