• Skrevet: 30.04.2015  //  Kl: 23:02  //  Kategori: Superfood  //  Kommentarer: 13

Idag har jeg ligget rett ut store deler av dagen og på morgen og formiddagen var jeg helt tappet for energi. Jeg har vært så uheldig å blitt bitt av en skikkelig forkjølelse, så alle dagens planer måtte utsettes. Egentlig skulle jeg på jobb i dag, og senere på dagen hadde jeg tenkt til å trene litt og få reist en tur til byen og ordne noen småting. Det er så typisk, men været har vært veldig varierende de siste dagene igjen så det er ikke lett å kle seg riktig til en hver tid!

                                                                                                                                                                                           
                                                                                                                                                                             //sponset produkt//        

Siden jeg har blitt så forkjølet så passet det meg egentlig veldig bra at jeg senest for noen få dager tilbake mottok amla i posten som dere ser bilde av over. Amla skal nemlig virke både rensende på kroppen og styrke immunforsvare på grunn av et høyt C-vitamin innholdet i tilskuddet!

Hva er amla?
Amla er bedre kjent som et indisk stikkelsbær som både har vært- og blir brukt som indisk medisin i India for og forebygge forkjølelse og for å rense kroppen, gjøre deg fortere frisk, og i tillegg til at det skal virke foryngende.

Man trenger ikke å ta amla hver dag, men 1-3 ganger i uken er lurt og ellers kan man ta det etter behov. Om du begynner og kjenne at en forkjølelse er på vei så det veldig fint å ta en skje av dette, og hvis du er heldig så kanskje du slipper unna, og om ikke så hjelper det deg hvertfall til å bli fortere frisk igjen. Uansett hvilke kosttilskudd man tar så kommer man dessverre ikke unna alt. Amla er i pulverform men har nesten ingen smak så denne klarer jeg å drikke med rent med vann eller eplejuice.  

I tillegg har jeg begynt å ta spirulina i tablettform. Jeg har kun brukt spirulina i pulverform tidligere og smaken er ikke særlig god med mindre man blander og mikser, så jeg må jeg må ærlig innrømme at til selv om det er kjedelig at man må ta såpass mange tabletter (4-6stk) for å få tilsvarende dose som da er en teskje med pulveret, så ville jeg heller gått for tablettene om jeg skulle handlet nå som jeg har prøvd begge deler. Jeg har ganske sensitiv gane, spesielt fra morgen av så om jeg bruker pulveret tar jeg det som regel ikke før på ettermiddagen, mens tablettene kan jeg ta tidlig på morgen!

Hva er spirulina?
Spirulina er en økologisk dyrket ferskvanns/saltvanns-alge med helt utrolige nærings egenskaper og er kjent for å være en skikkelig energibombe med vitaminer og mineraler. Jeg tok tablettene utpå dagen i dag og utrolig nok var jeg litt kvikkere på ettermiddagen i noen timer frem til jeg hadde lagt Christoffer. De gav meg ett lite energiboost! 

Disse produktene er frawww.iampure.no og de selger alt mulig innenfor rawfood og har stadigvekk gode tilbuder!
Jeg må virkelig si liker designet på veldig godt! Det er så praktisk at innholdet er i små fargerike bokser. Hos meg står dem fremme på kjøkkenbenken! :-) 

Visste du dette? 
Pr 100 g inneholder spirulina:

10 ganger mer betakaroten enn gulrøtter
50 ganger mer jern enn spinat
3 ganger mer protein enn fisk
10 ganger mer kalsium enn melk
5 ganger mer klorofyll enn grønne blader.

Spirulina har jeg skrevet om HER tidligere hvis dere ønsker å lese mer om dette!


#iampure #superhelse #helse #rawfood #organic #økologisk #supermat #superfood #raw #mat #kosttilskudd #tilskudd #energibooster #energibombe #energi #forkjølelse #vår #sommer #forebygging 

 • Skrevet: 28.04.2015  //  Kl: 22:34  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 10

Hei dere! Etter jobb i dag var jeg å trente en time før jeg dro hjemover. Det er så deilig å få ut litt energi, samtidig som man fyller på med masse ny energi og nytt overskudd!  :-D 

Jeg skaffet meg en Doorgym i går. Faktisk handlet jeg den over finn.no siden jeg ikke har så mye penger til overs å bruke nå for tiden. Doorgym er kjempe kjekk og ha hvis du ønsker å få en sterkere rygg. Den hektes enkelt av og på rundt dørkarmen uten å lage noe merker, og man kan like lett ta den på som av.
På denne kan du ta både chins eller pullups, og om du ikke klarer mer enn max noen få stykker slik som meg så kan du ta de du klarer, eller klatre opp på en stol og ta negative reps som vil si at du skal holde deg lengst mulig oppe og senke deg sakte nedover, eller så kan du bruke strikk under. Det er også god trening og da får man raskere fremgang!  Faktisk så tror jeg at jeg vil komme til å bruke denne mye fremover, selv om jeg ikke er så flink til og "orke" hjemmetrening. Tar du chins eller pullups? Hva var din metode for å klare din første?


 

 

 

#trening #chins #pullups #doorgym #training #muskler #fit #fitmom #sommerkroppen #sommer2015 #sommer 

 • Skrevet: 25.04.2015  //  Kl: 17:07  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 23

                                                                                                                                                                //sponset behandling//

God lørdag dere!

I dag startet jeg dagen med en god kjærestefrokost/lunsj før jeg dro avgårde til Eiktoppen- Hud og Helseklinikken og satte på nye flotte volumevipper! Nå føler jeg meg kjempe lekker altså! Jeg valgte å gå for volumevipper denne gangen også ettersom jeg var så fornøyd med mine forrige. Den eneste forskjellen er at disse ikke er like lange. Jeg synes den ble kjempe fine og mye mer passe i lengden!! Denne gangen valgte jeg 8 og 10 mm lengde, og det ble jeg veldig fornøyd med! Nå ble lengden mer naturlig, men jeg fikk heller en god fylde på dem!  (HER kan du se bilder av mine forrige vipper + før & etter bilder)

Slik ble vippene jeg satte på i dag ut! Fine, hva? ♥ 

Etter jeg var å fjernet de forrige vippene jeg hadde før jeg satte på disse så følte jeg at øynene mine så veldig "nakne" ut. Det føltes plutselig kjempe uvant uten vippextensions. Mine naturlige vipper virket veldig korte og tørre de første dagene etter, og det er jo helt normalt ettersom jeg har vært vant med ekstra lange og fyldige vipper over en lengre periode. I tillegg knekker som oftest dine naturlige vipper når man setter på extensions, men de gror ut igjen etter noen uker men det kan fort føles som en evighet. Heldigvis husket jeg på å bruke vippeserumet mitt fra Amepuré fra samme dag jeg tok dem av så mine naturlige vipper ser akkurat ut som de gjorde før! Det er iallefall betryggende å vite at de naturlige vippene ikke blir ødelagt av en slik behandling synes jeg, for det skal de normalt ikke gjøre annet enn at det kan slite litt, men sånn er det jo med all mulig extensions.


De hyggelige damene på Eiktoppen tilbyr flere ulike typer vippextension samt negldesign, massasje, spa, hudpleie, piercing, permanent hårfjerning, makeup og mye mer til en god pris! De har også i blant ulike tilbudskampanjer i blant og månedens tilbud!

Om du ønsker å vite mer om klinikken, se priser, bestille time eller stille noen spørsmål så kan du kontakte dem på Facebooksiden deres HER, eller gå på www.eiktoppen.no  eller ringe dem på telefon: 33 31 87 03

Jeg har skrevet ett tidligere innlegg med bilder av mine egne vipper og litt info om vippene som dere også kan se HER!


Ønsker dere alle en fin helg videre! ♥

  


#vipper #volumevipper #vippeextension #extension #hudpleie #helse #skjønnhet #permanent #hårfjerning #piercing #negldesign #nails #beauty #kosmetikk #tønsberg #vestfold  #eiktoppen #makeup

 • Skrevet: 24.04.2015  //  Kl: 00:23  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 28

De siste dagene har det vært deilig vær ute. Hvertfall her hvor jeg bor! Solen har stått på store deler av dagen, og varmegradene har steget mye i forhold til hvordan det var for bare en uke tilbake eller to.
Nå håper jeg  ikke det er lenge igjen til sommeren kommer. Jeg har på følelsen av at det kommer til å bli en skikkelig bra sommer! ♥

Vi planlegger å dra utenlands om ikke så alt for lenge, men vi har ikke bestemt oss helt for hvor vi skal reise enda. Valgene står mellom å enten reise til Tyrkia, Kypros, Rhodos eller Mallorca. 

Dette bildet er lånt fra Google, men en slik strand er drømmen altså!

Siden vi skal ha med oss gutten min på snart 6 år så er det viktig at det er barnevennlig og ikke for mye «bymas». Også mener jeg at når man først betaler mye for å komme til sol og varme så er det hvertfall viktig for meg å ha muligheten til å bade i sjøen og at temperaturen er grei, men det bør jo ikke være så varmt at man blir helt slått ut av og bare sitte ute noen timer, så det er nok lurt å finne en mellomting!

Jeg har aldri vært på verken Rohdos eller Kypros men jeg har hørt at de stedene er fantastiske, men jeg var faktisk på Mallorca selv da jeg var 4-5 år gammel og husker at jeg trives kjempe godt! Det var varmt, langrundt og gode bademuligheter, så jeg synes det hadde vært gøy å dratt dit igjen og tror at det hadde vært en fin plass å dratt med barn.

I tillegg var jeg og kjæresten min på Tyrkia tur i fjor og der var det også veldig fint og varmt, og man kan jo fint slippe bymaset dersom man finner ett ordentlig hotel. Det eneste som var litt dumt med den turen var at det var for kaldt å bade i sjøen ettersom vi dro tidlig i aprilmåneden, så neste gang jeg skal til utlandet så vil jeg dra ett sted hvor det er varmt nok til å bade, ellers kan jeg likegjerne oppholde meg i Norge.


Har dere et land eller sted og anbefale? Som også er barnevennlig?  Eller har dere vært på en av stedene vi vurderer å dra til?♥

#ferie #utelands #utlandet #syden #varme #sommer #sol #flytur #fly #reiser #goodfeeling #reisefeber #sydenvarme #familietur

 

 • Skrevet: 21.04.2015  //  Kl: 21:53  //  Kategori: Superfood  //  Kommentarer: 14

                                                                                                                                                                      //samarbeid med naturalis.no//

Bipollen er utrolig undervurdert! Grunnen til det er fordi det er alt for få mennesker som vet hvor fantastiske egenskaper og ekstremt mange helsefordeler det faktisk har!
De av oss som er kjent med rawfood verdenen har gjerne hørt om dette, men jeg er selv ganske ny i det så jeg fikk høre om det for ikke så alt for lenge siden selv, men det er utrolig spennende!

Bipollen er pollen som honningbiene samler på beina sine år dem flyr fra blomst til blomst! 
Hvert pollenkorn inneholder over 2 millioner blomsterpollen-støv, og en skje som er anbefalt daglig inntak inneholder over 5 billioner støvkorn fra blomsterpollen som igjen er stappet med både vitaminer mineraler og proteiner.

Visste du at bipollen faktisk kan gi deg økt sexlyst og normalisere prostata? 
Grunnen til dette er fordi bipollen balanserer hormonene i kroppen.

Bipollen er kjent for å styrke immunforsvaret, hindre aldring, hjelpe på hud problemer ettersom det er veldig rensende mot avfall- og giftstoffer, og i tillegg er det fordøyelses fremmende og hjelper deg til å lettere ta opp de viktige næringsstoffene som kroppen trenger! 
Bipollen sies også å hjelpe på søtsug og små abstinenser. 

Om du har pollenallergi så kan du faktisk redusere, og i enkelte tilfeller fjerne allergien ved å spise bipollen. 
Er ikke det ganske utrolig? 
(vet pollen allergi er det viktig å starte smått for så øke mengden gradvis) 


Jeg pleier å drikke dem ved å røre ut kornene i bittelitt kokt vann slik at de blir flytende, men man kan fint ta det i smoothie/juice/matretter eller spise dem som dem er, eller for eksempel strø litt over yoghurten som pynt. Smaken er litt søt, og smaker igrunn pollen. De er ikke vonde på smak.

Det er bestilt fra www.naturalis.no. De selger rawfood til en god pris og der inne står det masse nyttig info!
I tillegg er jeg også forhandler for Foreverliving sine produkter og vi selger også beepollen, så om dere skulle få lyst til å vite mer må dere gjerne sende meg en mail på kristina_torgersen@outlook.com. :-)

Jeg har forresten også smakt på noen spennende rawbarer de selger. Hittil er Laquorice & Chili min favoritt. Det som var så rart var at da jeg tok den første biten var jeg litt usikker på om jeg likte den eller ikke. Jeg klarte ikke helt å sette fingeren på hva jeg syntes om smaken, men etter flere biter av den ble den bare bedre og bedre. Den er litt søt samtidig som chili og anis gir den en sterk ettersmak. Den er bare kjempe god! ♥ mmMMm!
Har du hørt om bipollen før? :-)

#bipollen #pollen #beepollen #rawfood #supermat #superfood #purefood #pure #helse #skjønnhet  • Skrevet: 19.04.2015  //  Kl: 19:21  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 14

God søndag alle sammen! ♥

Mange har spurt meg hvilken produkter jeg renser huden min med så jeg tenkte  at det kanskje var på tide å lage ett innlegg om det.
Som mange av dere sikkert har sett så har jeg lagt ut flere innlegg  tidligere med citr olleren fra Amepure. Den er helt fantastisk og har gjort huden min mye bedre, men denne bruker jeg kun i perioder. Som for eksempel en uke av, og en uke på, i tillegg til kollagen kremen som hører til, men til hverdags bruker jeg både rens, maske, og skrubb fra Foreverliving som jeg er kjempe fornøyd med!

Før tviholdt jeg på rensegelén til Exuviance (merke), og den har jeg egentlig brukt i flere år og likt godt, men etter jeg ble forhandler for Foreverliving sine produkter så er det jo også selvsagt viktig at jeg har god erfaring selv med produktene for å kunne anbefale dem videre, så for en tid tilbake bestemte jeg meg for å prøve ut nye produkter og bytte dem ut med de gamle.

Jeg er litt skeptisk på hva jeg tester ut ettersom huden min reagerer så utrolig fort hvis jeg påfører den noe den ikke liker, for da våkner jeg gjerne dagen etter med masse akne og nupper i ansiktet, men alle disse produktene har virket bra på min hud og jeg har fått veldig fin og myk hud etter jeg begynt å bruke de så derfor vil jeg med god grunn anbefale dem videre til dere. Aloe vera produktene er også mye billigere i pris enn hva for eksempel Exuviance produktene er så jeg har spart litt på det i tillegg. 

Foreverliving bruker økologisk kaldpresset Aloe Vera som hovedingrediens i alle sine produkter, i tillegg til andre gode ingredienser som honning, rosmarin og jojobaolje som er kjent for å fungere godt på så og si alle hudtyper.


Aloe cleanser renser bort sminken i tillegg til at den fjerner smuss og minsker synlige porer.
Den bruker jeg hver morgen og kveld. Den er veldig god og huden blir glatt og myk, og den etterlater en god renhets følelse.  
Som sagt har jeg veldig sensitiv hud, men huden min har ikke reagert på noen av disse produktene i det hele tatt, og jeg har hørt om flere andre som også har slitt med huden som kan bruke disse produktene.

Forever Aloe Scrub bruker jeg en til to ganger i uken eller ved behov. Det er en peelingkrem med bittesmå korn i som jeg masserer på huden før jeg skylder av. Den fjerner døde hudceller og får huden ordentlig ren og klar. Den hjelper veldig godt mot uttørking og andre skader som  syntetiske rengjøringsprodukter kan forårsake. 
Man kan  egentlig bruke denne på hele kroppen, men siden kornene er så små så pleier jeg kun å bruke denne i ansiktet og heller velge en body-scrub med større korn til kroppen. Ofte lager jeg faktisk en bodyscrub selv med bare litt olje og sukker. Det funker også kjempe bra synes jeg og ikke minst er det jo mye billigere! 

Forever Marine Mask
er en maske som jeg legger på huden etter den er renset. Masken rengjør i dybden og gjenoppretter hudens balanse.

Denne bruker jeg en til to ganger i uken. Etter en lang dag så er det utrolig deilig å bare sette seg ned i sofaen og slappe av å la denne virke på huden. Den er veldig lett i konsistensen og ikke en sånn typisk "tykk" krem men den stivner litt når den tørker.  Jeg ble faktisk utrolig imponert da jeg brukte denne første gang, for huden ble helt babymyk og glatt etter jeg hadde skylt av med vann! ♥
Jeg pleier å la masken virke mellom 25-30 minutter på huden. Da gir den meg ihvertfall best effekt fremfor om jeg lar den sitte på i 5-10 minutter.

Ingrediensene i denne er naturlige havsmineraler fra tang og alger, samt de fuktighetsgivende og hudpleiende egenskapene til Aloe vera, honning og agurk. I tillegg inneholder den rosmarin som er kjent for å virke både rensense og stimulerende på huden, samt naturlig E-vitamin. 

Dersom dere har lyst til å vite mer om disse produktene eller andre Aloe Vera produkter så må dere gjerne skrive en kommentar eller sende meg en mail på kristina_torgersen@outlook.com. Jeg tar også i mot bestillinger!

Har du problemhud? Hvilkent merke liker du?
#hudpleie #helse #skjønnhet #beauty #amepure #citroller #foreverliving #aloevera #foreveraloe #økologiskhudpleie #økologisk #organic #forever #peeling #face #body #spa 

 

 • Skrevet: 15.04.2015  //  Kl: 22:14  //  Kategori: Superfood  //  Kommentarer: 16

Heisann! I dag har vi tilbringt hele dagen hjemme, så til lunsj koste vi oss litt ekstra og lagde noen gode proteinpannekaker med chiafrø!

Chia er supermat og er visstnok det nye begrepet innenfor "slankemat". Vil du vite hvorfor? Og hva chia er?

Da kan du se her; 

Chia, eller chiafrø er bittesmå frø med et høyt innhold av essensielle fettsyrer, proteiner og antioksidanter, samt vitaminer og mineraler.
Dem kommer opprinnelig fra Amerika men dyrkes hovedsakelig i Mexico

Chiafrø er stappet med både fiber, kalsium og omega 3 uten at det påvirker smaken. De har faktisk ingen smak vil jeg si, så man kan fint tilsette chiafrø i mange ulike retter som blant annet pannekaker som jeg har gjort på bildet under, eller for eksempel salater, supper, sauser, som pynt på kaker, smoothier, yoghurter ect.
Frøene sveller når dem kommer i kontakt med vann og gir en god 

Chiafrøene fungerer som ett bindemiddel og gjør feks pannekakerøren tykkere. Mange finmaler chiafrøene og bruker det som en erstatning for egg! 

Mine er fra Naturalis.no  og de selges til en veldig grei pris!


Disse proteinpannekakene er såå mye bedre enn vanlige pannekaker i tillegg er dem tilsatt chiafrø for ett høyere næringsinnhold  og bedre metthetsfølelse♥


I følge Christopher MCDougall som skriver bestselgeren "født til å løpe" skriver han; "en spiseskje med chia er like næringsrikt som en smoothie laget av laks, spinat og veksthormoner".
 

 


 #proteinpannekaker #chiapannekaker #chiafrø #superfood #rawfood #food #healthyfood #trening #proteiner

 

 • Skrevet: 14.04.2015  //  Kl: 19:51  //  Kategori: Superfood  //  Kommentarer: 11


Hverdagen min har blitt betraktelig sunnere enn hva den var for bare ett år tilbake. Både i form av hva jeg spiser, men også i forhold til hvor mye mer aktiv jeg har blitt. 
Jeg har fått stor interesse av raw superfood, også kalt supermat  som er økologisk dyrket  mat, og den sunneste maten du kan få tak i. Jeg har fått testet disse produktene fra naturalis.no

Jeg har nettopp begynt å starte hverdagen min med ett glass hvetegress og spirulina hver morgen. Jeg blandet begge deler i samme glass slik at jeg slipper å drikke to glass ettersom det ikke smaker like godt som det er sunt. Hehe! 

Hvetegress er supermat
! Det er fult av vitaminer og mineraler, inkludert enzymer, aminosyrer, proteiner og klorofyll.

Fordelen med hvetegress er at det beskytter immunforsvaret ditt, gi bedre blodsirkulasjonen, gjenopprette PH-balansen i kroppen din og i tillegg kan hvetegress øke forbrenningen din samt  veksthormonene i kroppen din og gi deg bedre energi siden det inneholder vitaminer og mineraler og antioksidanter kroppen trenger. 

Hvetegress kan også bidra til å holde kolesterolet lavt og er bra for diabetikere siden det senker blodsukkeret. I tillegg til at det hjelper til å motvirke sykdommer som blant annet kreft.

Klorofyllet  i hvetegresset har en rensende og fornyende effekt på både kroppen, hud og hår.  
Legende næringsstoffer.


Du forstår kanskje nå hvorfor det kalles supermat? :-) 


Det finnes enkelte bivirkninger med hvetegress!
Noen mennesker vil få en mild følelse av kvalme etter inntak. Det kan være på grunn av at smaken, men også fordi hvetegress er veldig konsentrert og man bør derfor være forsiktig med doseringen i starten til kroppen vender seg til det. Det lønner det seg å blande ett glass med pulveret og litt eplejuice for å slippe å smaken. Andre bivirkninger kan være hodepine. Som oftest skjer det hvis produktet er av lav kvalitet, så for å finne ut det kan man da for eksempel prøve hvetegress i ett annet merke.

Mange tror at de med glutenintoleranse ikke tåler hvetegress, men det er bare tullHvetegress er glutenfritt!

Du kan lese mer om hvetegress HER !

Spirulina er en økologisk dyrket  ferskvanns/saltvanns-alge med unike nærings egenskaper, vitaminer og mineraler. Spirulina-algen får den blågrønne fargen på grunn av et høyt klorofyllinnhold.

Spirulina hjelper på mye av det samme som hvetegress gjør egentlig. Men spirulina kan ha en apetittnedsettende virkning i tillegg og hjelpe til med å dempe søtsug. 
I tillegg skal spirulina beskytte nyrer og indre organger, og hjelpe til med å kvitte infeksjoner i kroppen i tillegg til at det inneholder vegetabilsk protein.

Jeg vet ikke eksakt om dette stemmer, men det sies at algen skal forhindre at mennesker får kreft, herpes, HIV og allergier, faktisk!  

Smaken og lukten på spirulina er enda verre enn hvetegress synes jeg, men det er en vanesak og de fleste som tar dette hver dag vender seg til det. Og når man blander det ut med juice så kjenner man så og si ingen smak. Spirulina kan også kjøpes i tablettform men jeg har hørt at det tas bedre opp i tarmen om man drikker det med pulver fremfor i tablett form, men det vet jeg ikke eksakt om stemmer eller ikke?! Men man kan fint ta pulveret i grønne smoothier/shaker, og da forsvinner smaken nesten helt.

spirulina inneholder feks 100 g:
10 ganger mer betakaroten enn gulrøtter
50 ganger mer jern enn spinat
3 ganger mer protein enn fisk
10 ganger mer kalsium enn melk, 5 ganger mer klorofyll enn grønne blader.

Du kan lese mer om spirulina HER!


Har du smakt dette før? :-)
 


#supermat #raw #superfood #rawsuperfood #spirulina #hvetegress #økologisk #organic #pure #naturalis #utentilsetningsstoffer


 • Skrevet: 13.04.2015  //  Kl: 22:05  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 7Hei dere! ♥ 

Endelig fikk jeg tid til å sette meg ned å skrive litt på pc´n. Dagen i dag har gått i ett til tross for at jeg har hatt fri fra jobb. Etter frokost i dag tidlig dro jeg avgårde for å trene en times tid før jeg fortet meg hjem igjen. Utpå formiddagen ventet jeg nemlig besøk av Sven Aage som jobber i Se & Hør og fotografen i teamet som skulle komme for å ta av Christoffer og meg. 

De ønsket å lage en reportasje om meg fra tiden jeg gikk gravid ettersom jeg har en litt spesiell historie utenom det "vanlige". Jeg syntes det hørtes spennende ut, så jeg sa ja til og stille opp! Jeg synes det er viktig at vi mennesker skal kunne få dele erfaringer med hverandre både på godt og vondt og at man skal kunne få lov å stå frem og være seg selv, til tross for at man har tatt ett litt "annerledes" valg enn de fleste andre kanskje ville gjort. Min historie tror jeg kan gi både erfaring og mer forståelse for andre som enten har vært- eller er i samme situasjon eller for foreldre som har barn på den alderen jeg var i den gang. 

Ellers var besøket kjempe hyggelig, og jeg er helt sikker på at Christoffer og jeg fikk mange flotte bilder sammen. Han som fotograferte oss var kjempe dyktig og hadde lang erfaring i yrket. Jeg vet ikke eksakt hvor lang tid det vil ta før saken kommer ut i Se & Hør bladet, men jeg kan oppdatere dere på bloggen når jeg vet mer!

I tillegg var jeg så heldig at jeg til min store overraskelse fikk overlevert en Goodiebag fra jentene i Topp som  de så gjerne ville gi meg! Ikke vet jeg hvorfor, men jeg følte meg ihvertfall meget heldig! Dette er virkelig ikke hverdagskost!!


Goodiebagen var fylt med BodyShop produkter, neglelakker, peeling mask, og makeup!♥


Egentlig håpet jeg på å ha nye, fine vipper til fotograferingen i dag men uheldigvis var jeg å fjernet dem forrige fredag. Heldigvis er det ikke lenge igjen til jeg setter på nye vipper hos de supre damene på Eiktoppen! Men neste gang vil dem ikke bli like lange som forrige gang slik dere ser på bildet, men heller mer naturlig! 
 

 

 

 


#seoghør #bodyshop #lancome #makeup #vipper #trening #intervju #fotografering #bilder #nails

 • Skrevet: 10.04.2015  //  Kl: 10:31  //  Kategori: Matoppskrifter  //  Kommentarer: 9

God morgen!

Jeg har allerede vært ute på en liten times sykletur før frokost! Det var kjempe deilig!
Da jeg kom hjem lagde jeg havregrøt. Jeg spiser som regel dette hver dag. Det er veldig godt, samtidig som det er kjempe enkelt og lage, og i tillegg liker Christoffer å spise det! Jeg pleier å ta oppi ett par ekstra ting for at det skal bli enda mer mettende og næringsrikt!

Faktisk så var ikke jeg så glad i havregrøt før, og grunnen var fordi at jeg syntes konsistensen var så limaktig, men så viste det seg at jeg faktisk tok alt for lite væske oppi i forhold til havregryn...Haha!


♥ Oppskrift på perfekt havregrøt ♥

Kok opp Store havregryn med litt melk og litt vann mens du rører om. Jeg pleier å ta 50/50 ca. TIlsett litt light kokosmelk på boks. Vet ikke eksakt hvor mye jeg tar oppi men jeg bruker endel, men man kan smake seg frem. Det avhenger litt av hvor mye smak liker å ha på grøten også.

Tilsett litt salt og litt sukrin gold eller vanlig sukrin (1-2 ts)
Når grøten er kokt ferdig trekker jeg kjelen bort fra plata og tar oppi en scoop vaniljeprotein. Det kan fort klumpe seg ettersom grøten er varm så jeg bruker en h

dmixer i kjelen for å jevne grøten. Når man bruker håndmixer vil grøten få en litt "babygrøtaktig" konsistens, men jeg synes det er digg!  

Man kan også tilsette ett rått egg etter at grøten er ferdig men jeg synes ikke det er så godt. Da foretrekker jeg mye heller å spise ett egg ved siden av! 

Topp grøten med frosne bær som foreksempel blåbær, bringebær eller jordbær, eller skjær opp ett eple og strø over kanel og sukrin. Gojobær eller mandler er også veldig godt! ♥

I tillegg til havregrøten, så er også Aloevera juicen blitt en viktig del av hverdagen min! Denne drikker jeg hver eneste dag, og denne juicen er faktisk kjempe god i smak! Juicen dere ser på bildet er med smak av tranebær.  Det er den jeg liker best av de forskjellige smakene!

Juicen gir meg ett skikkelig antioksidant boost og i tillegg er det en hel rekke med helsefordeler ved å drikke aloe vera daglig. Jeg har skrevet om det tidligere og det kan du lese om HER !♥


Hva liker du å spise til frokost?

Ha en fin fredag og god helg!

 #mat #frokost #trening #sunt #sunn #helse #kosthold #sunnlivsstil #livsstil #glede #matglede #sukrin #sukkerfritt 

 • Skrevet: 08.04.2015  //  Kl: 20:29  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 2

                                                                                                                                                                                                   //reklame//

Det er ikke bare jeg som sliter med uren hud, akne og sorte prikker i ansiktet. Kjæresten min har også hatt problemer med dette og i tillegg har han små arr i kinnene som han gjerne ville blitt kvitt. Han ble veldig nysgjerrig på cit rolleren jeg bruker fra AmePure ettersom jeg har fortalt han så mye positivt om den, og i tillegg har han sett med egne øyne at huden min har blitt mye bedre etter jeg startet med behandlingen.

Han fikk lyst til å få tak i en slik selv så han gjorde det og startet behandlingen for ienkke lenge siden. Til tross for at han var nysgjerrig på produktet så var han også ganske skeptisk til om dette ville ha noe effekt, men etter bare første behandling begynte huden å bli bedre og bare etter noen dager så merket han positiv bedring i huden!


Dette er hva han selv sier om Cit Rolleren;  "Jeg merket faktisk forskjell etter første gang jeg brukte den, og huden har i løpet av kort tid blitt mye bedre. Jeg vil anbefale Cit Roller videre til andre  menn som sliter med hudproblemer som uren hud, arr osv. Jeg ser fram til å fortsette med behandlingen og få enda bedre resultater."


Cit roller er like godt egnet for menn som for damer, så har du en kjæreste eller en venn som han problemer med huden og trenger å få gjort noe med den, så anbefaler jeg dere å tipse han om denne behandlingen!  ♥


Trykk HER for å se de ulike pakketilbudene på Cit Face Roller!

 

 


#AmePure #citroller #faceroller #akne #acne #beauty #arr #pigmentflekker #kviser #urenhud #renhud #skjønnhet #hudpleie #hudprodukter  

 • Skrevet: 07.04.2015  //  Kl: 18:46  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 31

Etter at NRK publiserte nettsaken hvor blant annet jeg forteller litt om tankene mine da jeg ble gravid og det å være ung mor så ble det en kjempe-debatt i kommentarfeltet på NRK sin Facebookpage. (Dere kan se kommentarene HER)

Jeg ble spurt i intervjuet om hva jeg savner mest ved å ikke ha barn. For meg er det helt naturlig å svare at jeg savner friheten! 
Å med det mener jeg friheten til å gå ut å gjøre det jeg har lyst til akkurat når det måtte passe meg. Dra å møte venninner, dra å trene, dra å handle, dra på kino, dra på kjærestetur ect. Før man får barn så kan man gjøre hva man vil uten og måtte avhenge av å hverken planlegge, skaffe barnepass eller lignende, men med ett eller flere barn så må alt man gjør planlegges!

Men selv om friheten er noe jeg savner fra jeg ikke hadde barn, så er jeg på ingen som helst måte misfornøyd med livet mitt og det er heller ikke noe problem for meg at jeg ikke kan gjøre alt jeg vil, til en hver tid. Jeg har tross alt byttet "friheten min" ut med noe som er ti ganger så verdifullt og innholdsrikt! ♥ 

Jeg tror faktisk at så og si alle foreldre ville svart dette så sant de tør å si meningen sin rundt akkurat dette. (Jeg ser forøvrig ikke greia med at det skulle være så vanskelig å si det men.)Noen  av de som kommenterte i debatten mente også at unge mødre er uansvarlige og ikke kan ta vare på barna sine, og godt voksne "bedrevitende" damer og menn prøvde seg på noen etterpåkloke kommentarer om at det bare er å bruke prevensjon som ung slik at man slipper å bli gravid. Noen klarte også å lire ut av seg at "det beste ville vært abort, og at unge jenter bare kan ta abort."  BARE TA ABORT?!
Jeg har aldri tatt abort selv, men jeg kjenner flere som har gjort det og det har vært et utrolig tøft valg for dem å ta abort og noe mange av dem sliter veldig med i etterkant, så jeg blir egentlig ganske sjokkert av at noen personer kan si at det BARE er å ta abort! Det er skremmende!

Hvem er dere egentlig til å komme å si noe sånt bare fordi dere enten er godt voksne med barn, eller ikke har barn selv? l tillegg skal enkelte spekulere i at det hadde vært best om jeg bare hadde tatt abort, snart seks år etter jeg fikk barn til tross for at vi klarer oss så fint som vi gjør, bare fordi jeg var såpass ung som jeg var? Dere som kommenterer noe sånt  må ha det utrolig dårlig med dere selv!

 Er det slik mange av dere lærer opp barna deres til å oppføre seg, snakke til andre og tenke om andre som har vært eller er i en tidligere sårbar situasjon? Jeg håper virkelig ikke det!  Da synes jeg isåfall mye mer synd på de barna i motsetning til barn med unge foreldre!  

Det er veldig lett å sitte å dømme andre om man ikke har gjort noe dumt eller vært i en slik situasjon selv i tiden vil jeg tro, men jeg anbefaler dere som kommer med bedrevitende kommentarer på hvordan ting burde vært, å heller tenke dere om litt ekstra før dere kommenterer!

Hva får dere til å tro at vi som er unge mødre ikke kan være like gode mødre som de som er godt voksne?

Jeg ble mamma veldig tidlig og som jeg har sagt tidligere så er ikke det noe jeg vil anbefale andre å bli med mindre det skjer. Å være forelder er en tøff, hard, slitsom og vanskelig jobb i blant, men vi unge mødre kan da virkelig gi like mye omsorg, forståelse, trygghet og kjærlighet ovenfor barna våre, på lik linje som godt voksne mødre kan? Vi kan lykkes på akkurat samme måte som andre! Kanskje har vi behov for litt mer veiledning i starten, men det gjør oss ikke til noe dårligere foreldre. Vi trenger mennesker rundt oss som fokuserer på det vi får til! Det positive! ♥ Ikke å høre alt vi har gjort feil og hvordan ting kunne vært hvis vi ikke hadde gjort det sånn eller sånn.

Jeg skriver ikke dette bare fordi jeg følte at kommentarene ble rettet mot meg i henhold til artikkelen, men jeg synes at det er alt for mange der ute som er dømmende ovenfor de som velger å få barn tidlig og faktisk prøver å gjøre så godt dem kan! Så lenge man klarer å være gode, omsorgsfulle foreldre og rollemodeller ovenfor barn(a) så fortjener man ikke å bli kritisert! 


Hva mener dere? 

 

 
#ungmamma #ungoggravid #gravid #foreldre #ungemødre #ansvar #barn #mamma #mammalivet #dømmende #abort #trangsynte 

 • Skrevet: 05.04.2015  //  Kl: 22:05  //  Kategori: Matoppskrifter  //  Kommentarer: 12

Ingenting er bedre enn å avslutte helgen med en hjemmelaget sunn italiensk pizza! ♥

Jeg har hatt skikkelig cravings på italiensk Pizza Di Parma i det siste og bestemte meg for å lage det i dag. Det passer så fint på en søndag!

Jeg lette overalt etter en sunnere variant av pizzabunnen på internett men fant nesten ingenting så jeg mikset og trikset litt og brukte havre- og speltmel fremfor hvetemel og tilsatte litt fiberhusk, og resultatet ble kjempe bra! Jeg lagde pizzadeigen på morgenen i dag før jeg dro på trening slik at den kunne stå å kaldheve i kjøleskapet hele formiddagen frem til jeg kjevlet ut pizzadeigen på ettermiddagen. Christoffer fikk være med å lage sin egen lille pizza med fyll på, mens jeg lagde den store.  Han pleier ikke å være så opptatt av å hjelpe til på kjøkkenet men i dag ville han, så det var gøy! 

Da jeg handlet inn ingrediensene jeg trengte på butikken så glemte jeg at man vanligvis bruker creme fraiche til fyll på Pizza Di Parma, så ved en feil kjøpte jeg hermetiske tomater i stede, men det går fint an å lage pizza ut av det og den ble like god fordetom!

Oppskriften får dere her:

Pizzabunn: 

150 gram havremel (jeg mixet havregryn til mel)

1 SS Ferskere bakst

1 ss fiberhusk

1/2 ss sukrin

350 gram speltmel

3-4 dl vann (romtemperert)

2-3 ss olivenolje 

1/2 ts salt 

10-12 gram fesk gjær eller tørrgjær (jeg brukte nesten en hel pose tørr pizzagjær) 

Bland sammen ingrediensene til pizzadeigen og elt deigen i 10-15 minutter i en kjøkkenmaskin til den er smidig og elastisk. Om du ikke har kjøkkenmaskin kan du fint gjøre det for hånd. Det gjorde jeg!
Tilsett eventuelt litt mer vann dersom du synes deigen blir for kompakt. Dekk så bakebollen med plast og la deigen heve til dobbel størrelse. (Deigen kan gjerne lages kvelden før og kaldheve i kjøleskapet, men jeg lot deigen heve i kjøleskapet siden jeg lagde den flere timer før jeg kjevlet den) La den hvile ca en time i romtemperatur, før du kjevler ut deigen.Pizzasaus: 

1 boks hermetiske tomater

1 fedd hvitløk/eller en halv ts ferdig crunshet hvitløk (smak til)

1 liten neve frisk basilikum

½ ts salt

½ ts sukrin/sukker

1 ss olivenolje

Litt kajennepepper Fyll: 

Gjør klar toppingen, slik at du har alt klart til du skal fylle pizzaen.

Mozzarella, i skiver (jeg kjøpte en pakke med revet ost blandet med mozzarella siden jeg liker det)

Parmaskinke 

Rucculasalat (renset, vasket og tørket)

Pinjekjerner, ristet

Parmesan, i flak (valgfritt)

Eventuelt litt god olivenolje (valgfritt)
 

Kjevle ut pizzadeigen til en tynn bunn og legg den på en bakepapirkledt stekeplate. Jeg kunne kjevlet min pizza enda litt tynnere for den ble litt tykkere enn hva en italiensk pizza normalt pleier å være etter steking.

Ta på et tynt lag av pizzasausen over pizzabunnene.  Fordel mozzarellaen eller revet ost over og stek pizzaen på maksimal styrke til den er ferdigstekt.  Jeg stekte min på 250 grader i ca 15 minutter, og den lille pizzaen til Christoffer holdt det med 10 minutter.

Fordel rikelig med rucculasalat over den ferdigstekte pizzaen og ha på parmaskinke og ristede pinjekjerner! Enjoy! ♥

Hvit saus lagde jeg forresten ved å blande sammen mager kesam naturell, litt hvitløksdressing og bittelitt lettmajones!


Jeg glemte å steke pinekjernene men var så sulten da jeg fant det ut at jeg droppet det! De er gode fordet om så det fikk fint.


Christoffer sin hjemmelagde pizza! 


#mat #sunnmat #trening #sukkerfritt #speltmel #havremel #italienskpizza #pizza #sunnpizza #sunnerevarianter #sunnerealternativer #kosthold #helse 

 • Skrevet: 05.04.2015  //  Kl: 15:48  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 16

Hei! :-)

Husker dere jeg skrev at jeg skulle bli intervjuet av NRK for noen dager tilbake? Egentlig skulle det bli et radiointervju så jeg ble intervjuet med opptak, men etter hun som intervjuet meg hadde vært her, bestemte de seg heller for å at det skulle bli en nettsak på NRK Vestfold sine sider, og det var igrunn i orden for min del!Saken omhandler det å bli mor i ung alder og det er meg og en annen ung mor som har blitt intervjuet i saken. Jeg forteller blant annet litt om hvordan det var da jeg fant ut av jeg var gravid i en så ung alder som 13 år. Dere kan se hele intervjuet HER!


Dere skal vite at Christoffer er det allerbeste som har skjedd meg og jeg kunne aldri sett for meg ett liv uten han, og angrer ikke ett sekund på at jeg valgte å bli mamma i såpass ung alder, men jeg vil ikke anbefale andre unge jenter å bli gravid så tidlig eller å planlegge å få et barn som veldig ung. Det kan være lurt å få på plass stabilitet i livet, jobb og andre lignende ting før man får barn! 

Hva er deres syn på jenter som blir gravide i ung alder? Er dere dømmende eller synes dere vi unge mødre også kan gjøre en vel så god jobb og være like ansvarsfulle som godt voksne mødre?  

#ungmor #ungemødre #mammaiungalder #mamma #sønn #barn #foreldre #familie #ansvar 

 • Skrevet: 03.04.2015  //  Kl: 11:55  //  Kategori: Matoppskrifter  //  Kommentarer: 17Jeg har hatt noen bananer liggende på benken i flere dager nå som jeg fikk så lyst til å lage noe ut av, så til morgen i dag satte jeg i gang med å lage ett kjempe deilig bananbrød stappet med proteiner! Noen vil kanskje kalle det en kake fremfor å kalle det ett brød, men da vil jeg isåfall kalle det en ganske så sunn kake! De kan faktisk lages som muffins også, men da er det nok kanskje best med litt glasur på toppen!

Brødet ble ihvertfall utrolig godt og smakte helt nydelig med litt nutella sjokoladepålegg på toppen, i tilllegg er brødet veldig mettende. Fordelen med å lage noe som er såpass sunt er at man kan spise det oftere, og i tillegg kan man heller ta på sjokoladepålegg/syltetøy eller annen søtning på toppen om man ønsker og kose seg litt ekstra. 


Ingredienser:

2 bananer

30 g kokosmel 

3 egg (jeg brukte to hele egg, og en eggevitte)

60 g havregryn

40 g vaniljeprotein

1 dl melk, jeg brukte lettmelk

2 ts bakepulver

3 ts kanel 

1 ss sukrin eller annen søtning (valgfritt)Mos bananene godt med en stavmikser (bruk gjerne godt modne bananer), og bland inn de våte ingrediensene.
Lag havremel av havregrynene med en mixer. Tilsett resten av de tørre ingrediensene med eggene og melken og rør godt om til du har en jevn og klumpfri røre.
(valgfritt: tilsett hakkede nøtter/mandler/bananbiter/sjokolade/ ect.) Ta en smurt brødform eller dekk den med bakepapir og stek på 170 grader i 30-40 minutter. (stikk en pinne i brødet for å sjekke om det er ferdig.

Avkjøles på rist før den kuttes i skiver. Denne oppskriften får jeg ca 12-14 skiver av.

Jeg er ikke flink på å regne ut kalorier i det heletatt, men i følge oppskriften jeg har fulgt så skal dette brødet tilsammen være ca:

957 kcal

Protein 80 g

Karbohydrater 93 g

Fett 29 g 

(ca 80 kalorier pr skive) 

♥♥mMMMm!♥♥

Ha en fin dag da dere! 

 

 


#proteiner #brød #bananbrød #proteinbrød #proteinkaker #sunt #fit #fitness #diett #trening #hverdagsglede #kalorier #kalorifattig #sunnmat #frisk #iform

 • Skrevet: 02.04.2015  //  Kl: 11:35  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 8

God morgen!  

Vi har vært våkne i mange timer og er allerede godt i gang med dagen!  Etter Christoffer hadde fått sin daglige dose med barnetv satte vi oss ved kjøkkenbordet og begynte å blåse ut av egg slik at han kunne få male på dem!  De ble kjempe fine, men Christoffer ble lei av å male så det ble bare fire stykker i stedefor seks slik som jeg hadde tenkt. Jeg så for meg at de ville passe veldig bra og henge opp i fastelavensriset med fjær som han pyntet i barnehagen for flere uker tilbake ettersom jeg har vært så treg med å få ut av huset igjen, men så kom jeg på at vi kunne gå ut å finne gåseunger "puselabber" i stede, og det gjorde susen og lagde veldig fin hjemmelaget påskestemning her i huset hvertfall!Ellers vil jeg bare ønske dere alle en riktig god påske og jeg håper at dere får noen fine dager og at dere finner på masse hyggelig med barna deres! - De av dere som har barn!  Om det blir fint vær en av dagene har vi tenkt til å dra ut på tur å grille, det er hyggelig for både liten og stor! ♥ Husk og følg meg på instagram HER (kristinaavalerievna) for mer oppdateringer! ♥#påske #godpåske #familie #barn #mamma #ungmor #ungmamma #påskehygge 

 • Skrevet: 01.04.2015  //  Kl: 19:28  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 0

                                                                                                                                                                                        //reklame//

Hei lesere! ♥

For litt siden kom produktene jeg lenge har gått og ventet på. AmePure har nemlig lansert to helt nye kremer som jeg er heldig å få teste ut!
Dere har sikkert lest innleggene som jeg har postet tidligere om produktene jeg bruker både til huden i ansiktet mitt, og til strekkmerkene på magen som jeg fikk etter jeg gikk gravid. Om ikke, kan du lese om hvilken behandling jeg bruker for huden i ansiktet HER og hvilken produkter jeg bruker på strekkmerkene mine HER.

Tidligere brukte man Collagen Therapy Gel til både ansiktet og på strekkmerker, cellulitter eller arr, men nå har det kommet nye og forbedrede produkter som skal være enda mer effektive på de ulike problemområdene, men Collagen Therapy Gel kan fint brukes for dem som kun har den ettersom det er en veldig god og effektiv krem det også, men de nye produktene er litt mer spesifisert til hver av problem områdene.


På bildet over ser dere de nye kremene som skal brukes ved behandling av Cit Body Roller. 

Til venstre holder jeg Cellulite & Stretch Marks Induciton Therapy CRÉME. Denne er til etterbehandling, og denne tilfører fuktighet. Den skal smøres på hver morgen og kveld under hele behandlingen. 

Til høyre holde jeg Cellulite & Stretch Marks Induction Therapy GEL. Gelen skal påsmøres med engang etter rulling med CIT Body Rolleren.
Ved bruk av denne vil du oppnå en optimal effekt, og samtidig unngå at huden blir rød og varm i lang tid etterpå. Gelen kan smøres på 2-4 ganger, eller inntil huden ikke lengre er rød og varm. Den skal virke nedkjølende på huden.


Virkestoffene i produktene består av fire aktive ingredienser.
Botox-93 (93 % ren beta glucan) er ekstrahert fra medisin sopp og skal stimulere immunsystemceller i huden, og dermed øke immunsystemets aktivitet og gjør det effekt i kampen mot bakterier som angriper huden. Effekten er at collagen vil arbeide mer effektivt med å lage ny hud. 

Liporeductyl er en effektiv anti-cellulitt ingrediens.

Silusyne hjelper til med å redusere fettknuter som er årsak for cellulitter, samt redusere ujevnheter i huden. Huden blir dermed glatt og jevn.

Vanistryl Skal fungere effektivt på strekkmerker som allerede er dannet,men også de gamle, samt at det hindres dannelse av nye. I tillegg reduserer  vanistryl spenningen i huden og fremmer regenerering av komponentene. Huden gjenvinner sin elastisitet, og reduserer/fjerner strekkmerker.

(Hvis du vil vite enda mer om ingrediensene så kan du lese mer på AmePure.no) 

 
Dere kan lese mer om produktene eller bestille en pakke med Cit Body Roller  produktene  i ett til en god pris på nettsiden til AmePure (HER).

Husk å skriv KristinaValerievna med i "annet" feltet ved bestilling, så får dere med en ekstra ting! ♥


 

 


#skjønnhet #amepure #citroller #acne #kviser #strekkmerker #cellulitter #slapphud #pigmentflekker #ren #naturlig #ikketestetpådyr #makeup #beauty #menn #kvinner  

 

 Om megMitt navn er Kristina og jeg er 20 år gammel.

På denne bloggen vil du få en smakebit av min hverdag som mamma til en gutt på 6 år, skjønnhet, mote og alt som ellers interesserer meg.

Jeg er i fulltidsjobb, men på siden er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produkter fra ForeverLiving.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg eller kjøpe produkter kan du sende mail til kristina_torgersen@outlook.com

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Reklame


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits