• Skrevet: 21.05.2015  //  Kl: 22:48  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 11

I dag har det virkelig gått i ett! I første delen av dagen var jeg på jobb, og etter jobb dro jeg videre for å rekke foreldresuppe i barnehagen til sønnen min. Det var veldig hyggelig! Vi spiste brenneslesuppe som var laget fra grønnsakshagen deres, og den var helt nydelig! På ettermiddagen da vi kom hjem ble det også travelt utpå ettermiddagen ettersom jeg måtte avgårde å få ordnet med utenlandsturen vi skal på etterhvert!

Men tilbake til temaet! Jeg tenkte bare å vise dere noe av makeupen ForeverLiving har å by på og som jeg som forhandler selger! Vi har blant annet tolv ulike leppestifter i mange elegante farger! Merket på leppestiften heter Flawless By Sonya?og jeg har virkelig lagt min elsk på dette merket! Personlig så liker jeg best #Guava på meg selv. Den har en fin, dus rosa farge. Ikke for knæsj, og ikke for matt, men en fin mellomting som passer både til hverdags og til fest! Den sitter veldig godt på og gir både farge til leppene samt pleiende Aloe Vera. #Watermelon og #Peach er også veldig fine synes jeg. De andre er også lekre, men jeg liker farger som ikke er for knæsje på meg selv. 

Prisen på leppestiftene helt innafor, og absolutt verdt hver eneste krone! Kunne du tenkt deg å prøve en slik?  Legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail på kristina_torgersen@outlook.com ♥


Nydelige farger, ikke sant? ♥
Ve selger også ulike liplinere, diplinere, mineralpudder, BBcream, foundations og concealer!


Vi har 90 dagers fornøyd garanti, så om du ikke skulle like produktet så kan du få pengene igjen!


#foreverliving #flawlessbysonya #makeup #kosmetikk #aloevera 

  • Skrevet: 19.05.2015  //  Kl: 22:31  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 7

Nå er det noen dager siden sist jeg var innom her!
I løpet av dagene som har gått har vi vært med familien og hatt det hyggelig! Dagen før 17. mai som er bursdagen min så kom mammaen min innom på formiddagen og vi spiste en god lunsj sammen. Det var veldig koselig! Hun hadde også handlet med noen kjempe fine blomster til meg i gave! En slik blomst som dere ser på bildet, en jordbærplante og en annen hvit blomst. På ett lite blunk ble plutselig verandaen min så mye mer hjemmekoselig og pyntet! ♥

17.mai feiret vi også med familien. Vi grillet og spiste mange deilige kaker! Christoffer hadde på seg en rå lekker bunad. Om han kunne valgt selv så hadde han nok villet hatt på hverdagsklær for han er ikke så opptatt av å pynte seg, men han godtok å ha den på seg under hele toget, og jeg er ganske sikker på at han følte seg fin, for det var han virkelig!
Jeg derimot planlagte veldig dårlig dette året og gikk ut i fra at jeg hadde noe i klesskapet som ville passe til anledningen, men det hadde jeg altså ikke, så jeg måtte ta på meg sort jeans og en grønn skjorte, og var egentlig ikke så veldig fornøyd! Jeg er ikke ett kjolemenneske og andre ser meg sjeldent i kjole med mindre det er noe virkelig spesielt, eller hvis jeg har hatt veldig flaks med kjøpet!

 Forresten så bakte jeg franske makroner for første gang dagen før den store dagen. Franske makroner kan være litt avansert ettersom man må være nøye, å gjøre det på riktig måte for å få ett godt resultat. Mine ble overraskende bra og veldig gode, men de så litt rare ut, og ble ikke helt flate oppå, så jeg får nok prøve på nytt igjen, og når jeg får det ordentlig til så skal jeg vise dere på bloggen! 
 Hva gjorde du på 17.mai?

 


#17mai #nasjonaldagen

  • Skrevet: 14.05.2015  //  Kl: 21:32  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 10

Heisann!

I dag har jeg hatt barnefri i flere timer på dagtid, så jeg fikk god tid til å få trent litt. Det er min førsteprioritet når jeg får fri siden jeg ikke alltid rekker det ellers i hverdagen. 

Siden jeg har bursdag om få dager så fikk jeg til min store overraskelse en førbursdagsgave av kjæresten min her om dagen, og gaven var en 2XU tights som jeg hadde ønsket meg veldig! Jeg ble kjempe glad og veldig fornøyd, og da jeg dro å trente i dag fikk jeg endelig tatt den i bruk! ♥
De tightsene er veldig gode å ha på btw! Nederst i innlegget ser dere bilde av den! Jeg fikk kjørt godt gjennom rumpe og bein og sa meg fornøyd etter å ha avsluttet med litt cardio i løpet av de to timene jeg trente.


Da jeg kom hjem i ettermiddag kom jeg på at jeg ikke hadde sjekket posten på ett par dager, og der lå det visst en pakke til meg fra Amepure som jeg helt hadde glemt! Endelig kom
 vippeserumet jeg ventet på. Dette serumet (2 in 1 Lash & Brows Magnifique) er en nyere og forbedret versjon av det forrige vippeserumet dem hadde i nettbutikken tidligere, og dette skal gi god effekt på både øyevipper og bryn. Jeg har ikke testet det enda, men skal starte med det ikveld! Det forrige serumet dem solgte var veldig bra synes jeg. I starten så jeg ikke så stor effekt, men etter jeg satte på vippextensions for en stund tilbake og tok dem av igjen så var vippene så tørre, men da passet jeg på å bruke serumet og det gav enorm fuktighet til vippene og dem grodde fort ut til normal lengde og så helt ut som før bare kort tid etter, så dette har jeg virkelig troen på! 


Vippeserumet består av kun naturlige ingredienser og det er parabenfritt, og heller ikke testet på dyr! Om du vil vite mer om vippeserumet, kan du trykke HER!
Det er på tilbud for tiden også, så det kan lønne seg å handle det nå, og om dere oppgir "kristinavalerievna" i annet feltet på bestillingen så får dere med en ekstra ting også!Ha en fin kveld alle sammen! #trening #amepure #vippeserum

 

  • Skrevet: 11.05.2015  //  Kl: 20:06  //  Kategori: Superfood  //  Kommentarer: 14

Hei dere! 

Jeg må bare fortelle dere om en kjempe god kake jeg lagde i helgen! Kjæresten min var nemlig innom helsekost og kikket litt tidligere i uken og endte opp med å kjøpe en pakke med halvfabrikata sunnere kakemix som han tok med til meg. Vi vurderte å lage den samme kvelden siden vi hadde filmkveld sammen, men siden vi begge prøver å spise sunt i ukedagene så lagde vi heller en sunn kveldsmat og lot kaken vente til helgen. 

Som dere sikkert har sett så er jo jeg glad i å bake og lage mat og lager som oftest alltid fra bunn av, men det er ikke så dumt lage en kake på kort tid i blant også! Denne kaken er sukkerfri og uten hvetemel, og med denne kakemixen kan man lage enten gulrotkake, eplekake, sjokoladekake eller krydderkake. Alt ettersom hva man velger å tilsette i mixen. Vi gikk for gulrotkake denne gangen og den ble kjempe saftig og god, og det er over 13 g protein pr 100 gram kake. Det er ikke så verst til å være kake! Det eneste usunne var egentlig fyllet på toppen siden jeg blandet melis og sukrinmelis sammen i fyllet jeg lagde, men i og med det var lørdag så var det jo igrunn greit!  Anbefaler dere å prøve denne mixen engang, hvis dere er i tvil om hva dere skal lage og ønsker en sunnere kake enn ellers!  :-) 


Jeg måtte skynde meg å ta ett bilde av kaken før den forsvant så denne gangen ble det med mobilkamera, men den anbefales altså!


Forresten vil jeg også fortelle dere at det var litt gøy å våkne opp til 20.plass på blogg.no i dag ettersom artikkelen fra Se Og Hør ble lagt ut på nettet i går ettermiddag!
Har du ikke lest den, så kan den leses HER!

Ha en fin kveld dere!  Følg meg gjerne på instagram: kristinaavalerievna  ♥

#sunnerekake #sukkerfri #kake #trening #helse 

  • Skrevet: 10.05.2015  //  Kl: 18:33  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 15

Hei dere! ♥ Nå som solen har begynt å komme mer og mer frem er det veldig viktig å passe på å beskytte huden best mulig. Dere som har barn er sikkert veldig nøye på at barna deres blir smurt i ansiktet, på ører, i nakken og slike steder hvor solen ofte står på store deler av dagen før dem går ut. Men hva med oss voksne? Er det lurt at vi bare smører oss inn i olje og ligger å steker hele dagen? Nei! Det er faktisk like viktig for oss voksne å bruke solkrem! Skadene fra solen vises gjerne ikke før flere år etter, så derfor er det viktig å ta gode forhåndsegler mens man kan!

Tidligere brukte jeg sjelden solkrem med mindre jeg var på steder hvor jeg visste at  solen virkelig ville brenne, og grunnen til det var fordi jeg var redd for å ikke bli brun på kroppen, men etter å ha lest endel om akkurat dette så har jeg funnet ut at man blir faktisk like brun selv om man bruker solkrem, men at huden blir beskyttet mot de skadelige UV-strålene som finnes i solen, og uten solkrem så er du altså ikke beskyttet mot det. Da kan du lettere få hudkreft, bli ekstremt solbrent, få eksem med mer.  

Du trodde kanskje at det var negativt å bruke høy faktor på solkremen hvis man ønsker å få farge på kroppen? Det er det ikke!  Ved å bruke faktor 30 slik som jeg har så kan jeg være ute i solen 30 ganger så lenge uten å bli brent frem til jeg smører meg på nytt igjen, som hvis jeg bruker for eksempel faktor 20 eller 10.


Jeg bruker solsprayen til Foreverliving og er virkelig kjempe fornøyd med denne! Selv om jeg er forhandler av produktene og selger disse så skal dere vite at jeg ikke ville anbefalt det videre om jeg ikke likte det! 

Denne finnes både som spray og krem, men jeg foretrekker sprayen fordi jeg synes det blir mindre søl med den, og det er lettere å påføre men det er jo en smakssak! 
Solsprayen/kremen er helt parabenfri og inneholder fuktighetsgivende Aloevera og vitamin E.

Det er synes er fordelen med denne er at den er ikke klissete i det hele tatt og den tørker raskt inn i huden, i tillegg til at den har en svak deilig duft! ♥ Til god fordel er den også ekstra vannfast slik at man kan fint bade med den uten å måtte ta på ett nytt lag når man kommer opp av vannet. Det er i allefall greit å bruke en vannfast solbeskyttelse på barn siden de gjerne synes det er kjedelig å bli smurt.  

Sun lips er en leppebalsam med en herlig duft av mint og solfaktor 30. Denne synes jeg er kjempe god og bruke og man får utrolig myke lepper!
Den er helt blank i fargen og du kan bruke den under leppestifter om du ønsker. Den kan brukes i all slags vær, men før sommeren begynner for fult så kan det med fordel være veldig lurt å gå til innkjøp av en slik så slipper du å få tørre, oppsprukne lepper! 

Denne er ikke tilsatt vann, noe som gjør at den fungerer veldig godt i kjølig vær slik som foreksempel i skisesongen også. Det er faktisk mange som ikke er klar over at de fleste billige leppomader er tilsatt vann og at det faktisk ofte gjør leppene værre enn de i utgangspunktet var, så husk å alltid kikk på innhold før du handler. Sun lips er også basert på aloe vera og jojobaolje som både er pleiende og mykgjørende. 


Beskytter du huden din mot skadelige UV-stråler?


Hvis du ønsker å bestille solspray/krem eller andre produkter, høre om priser eller få mer info om hva vi har å tilby i Foreverliving så kan du kan du kontakte meg på kristina_torgersen@outlook.com eller skrive en kommentar i dette innlegget :-)


Ønsker dere en strålende søndag i solen! ♥

#sol #beskyttelse #solfaktor #barn #voksen #familie #sommer #sommer2015 #syden #ferie #parabenfri #parabenfree #aloevera #foreverliving #sun 

  • Skrevet: 06.05.2015  //  Kl: 21:42  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 9

Hei! Hvordan har dere det?  

Nå begynner det å bli noen dager siden sist jeg var innom her. De siste dagene har jeg vært skikkelig forkjølet og det har sittet ordentlig i med en ekkel hoste, men heldigvis er jeg på bedringens vei, så i dag fikk jeg endelig mulighet til å ta en god treningsøkt igjen! Det var så deilig, og jeg følte meg utrolig fresh etterpå!

Jeg hadde faktisk egentlig tenkt å oppdatere bloggen i går, men jeg og kjæresten min hadde avtalt en filmkveld sammen så da ble det høyere prioritert. Vi hadde det veldig koselig og spiste litt sunn kveldsmat sammen, men typisk nok sovnet jeg lenge før filmen var over, haha! Egentlig er det litt komisk, for det skjer nesten hver gang! 

Nå begynner det å nærme seg bursdagen min, faktisk er det bare elleve dager igjen! Jeg har ingen spesielle planer hittil men ettersom det er 17.mai så har jeg allerede begynt å tenke på å finne frem penklær til Christoffer siden det er min tur til og ha ham dette året. Han har en fin dress som han skal bruke, tenkte jeg! ♥ Det er egentlig ganske rart å tenke på at dette faktisk er det siste året han går i barnehagen og at han kommer til å gå i skoletog på 17. mai de neste årene som kommer. Da er han jo på en måte forpliktet til det. Barn vokser så utrolig fort! 
Hva gjør dere om dagen? Skjer det noe spennende?:-)


 

  • Skrevet: 02.05.2015  //  Kl: 21:28  //  Kategori: Matoppskrifter  //  Kommentarer: 23

Aaaah!! Jeg må virkelig dele en supergod oppskrift med dere! Det er jo lørdag i dag så jeg fikk lyst til å prøve meg på en sunn oppskrift fremfor å kjøpe lørdagsgodt.
Jeg er en sjokoladeelsker og denne kaken falt skikkelig i smak hos meg ihvertfall og det tror jeg den vil gjøre hos flere! Den er ganske mektig og en typisk konfekt kake!
Det beste av alt er at kaken både er sukkerfri og glutenfri!

Du trenger

2 egg
100 g sukrinmelis
50 g sukrin gold
30 g kakao
130 g mager kesam
30 g havremel (man velger selv om man vil bruke glutenfritt eller ikke, og man kan bruke havregryn og lage havremel av det med mixer om man har).
25 g kokosmel (du kan bruke peanøttmel, speltmel, havremel, hvetemel eller annen type mel om du ikke vil ha kokossmak)
En klype salt
1 ts ekte vaniljepulver, eller frø fra 1 vaniljestang.  (kan sløyfes)

Sjokoladeglasur

100 g philadelphia light
10-15 g kakao
60-80 g sukrinmelis
En kype salt
 
Du kan selvsagt bruke annen søtning i stedefor sukrinmelis, men da bør du bruke vanlig melis.  Eller begge deler.
 

Fremgangsmåte

Miks sammen ingrediensene til kakerøren blir jevn og klumpfri. Om røren blir veldig tykk kan du evt. justere med litt vann/melk. Hell røren i en smurt kakeform. Jeg brukte rundform med 23 cm i diameter men det lønner seg å bruke en som er litt mindre om man har. (smak gjerne til røren også at den ikke blir for bitter)

Bland ingrediensene til sjokoladeglasuren, og smak til underveis så du får den passe søt og kraftig uten at den blir for bitter. Jeg tok glasuren i en sprøytepose, men du må gjerne bruke en skje og fordele glasuren rundt tett om i kakerøra. Trykk litt nedi så sjokoladeglasuren blir innbakt. Stek midt i ovnen på 180 grader i 15-30 minutter.  (er litt usikker på steketiden ettersom jeg stekte den ganske kort tid første gang jeg lagde den, mens andre gang måtte jeg steke den over dobbelt så lenge. Beste er å følge med)

Tips: Du kan tilsette 1 ts bakepulver og la kaken steke litt lengre dersom du vil ha en mer luftig sjokoladekake-variant med innbakt sjokoladeglasur. 

Ha en fin lørdag ;D (Følg meg gjerne på instagram for flere oppdateringer:KRISTINAAVALERIEVNA)

#sunn #mat #dessert #kake #lørdag #lørdagskos #protein #sukkerfritt #sukrin #sukringold #trening #kalorier #vekt #kokos #glutenfritt #helse #kosthold #sommerform #fettprosent #kalorifattig #matoppskrifter #hverdagskos #konfekt #lørdagsgodt 

 

  • Skrevet: 01.05.2015  //  Kl: 16:51  //  Kategori: Matoppskrifter  //  Kommentarer: 7


Vil du gjerne unne deg noe ekstra i hverdagen/helgen samtidig som du ikke vil skeie ut ordentlig? Da har jeg en perfekt oppskrift til deg!
Jeg har laget oppskriften sukkerfri, men man kan bruke vanlig sukker om man ønsker det. Denne oppskriften er veldig enkel og røren er klar på under fem minutter.

Av oppskriften fikk jeg seks muffins. Perfekt når man ikke skal spise så mange. Da kan man enten spise dem sammen med noen andre eller fryse ned de man ikke spiser og ha til en senere anledning!
Jeg synes disse er gode, men man kjenner at det er en typisk "sunn muffins" på smaken ettersom det ikke er hverken smør eller hvetemel i disse, så hvis du forventer en typisk "usunn bursdagsmuffins" så vil du kanskje bli litt skuffet over denne, men de er perfekte som snacks hvis man vil unne seg litt ekstra! 

Ingredienser:
75 g speltmel/havremel
150 g mager kesam
1 egg og 1 eggehvite
1 ts fiberhusk
1 ts bakepulver
1 scoop (30 g) vaniljeprotein (valgfritt)
3-4 ts sukrin
3-4 ts sukrin gold

Ekstra; blåbær, bringebær, vaniljesukker, kardemomme, kanel, steviadråper ect.
Rør det sammen og stek i ovn på 180 grader i ca 15-20 minutter. (tiden varierer fra ovn til ovn).
Jeg liker best å ha blåbær i for da blir muffinsen mer saftig ettersom det ikke er noe smør eller olje i dem.God helg da, dere! ♥


#mat #muffins #sunnmat #sunn #helse #kosthold #energi #proteiner #antioksidanter #fredagskos #lørdagskos #trening #sukkerfritt #fit #fitness #helg #treningsmat #vekt 

 Om megMitt navn er Kristina og jeg er 20 år gammel.

På denne bloggen vil du få en smakebit av min hverdag som mamma til en gutt på 6 år, skjønnhet, mote og alt som ellers interesserer meg.

Jeg er i fulltidsjobb, men på siden er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produkter fra ForeverLiving.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg eller kjøpe produkter kan du sende mail til kristina_torgersen@outlook.com

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Reklame


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits