• Skrevet: 27.05.2016  //  Kl: 16:43  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 3

Før helgen mottok jeg Cit Roller Platinitum i posten som er et av de nyeste produktene til AmePure. Det ble lansert for kort tid tilbake og er en oppgradert utgave av Cit Roller Basic produktet jeg har skrevet om tidligere.Som dere ser så har designet blitt fornyet med det glitrende utseende og selve formelen i platinitum gel har blitt oppgradert. De avanserte aktive ingredisensene i platinitum gel er nå over tredoblet! Dette gjør at aknearr, uren- og oljete hud raskere blir redusert. Behandlingen har vært testet i en rekke kliniske studier som har vist dokumentert effekt.Du lurer kanskje på hva Cit Roller Platinitum brukes for og hvordan man bruker det? Produktet brukes til redusering og fjerning av;

- Akne og uren hud
- Aknearr og arr
- Fet/ Oljete hud
- Hudormer
- Store porer
- Rynker
- Grov hudstruktur
- Pigmentflekker 

Først vaskes og renses huden vanlig, så ruller man face rolleren frem og tilbake over ansiktet. Den vil skape en kontrollert skade i huden grunnet sine syltynne nåler. Naturlig nok vil kroppen starte med og reparere skaden og derfor vil det umiddelbart begynne og produsere gro-substanser i form av kollagen og elastin og ny frisk hud vil erstatte gammelt arrvev.  I tillegg vil det dannes nye kapillær, som øker blodsirkulasjonen i huden. Resultatet blir en jevn, myk hud der arr og rynker fjernes.​Den økte produksjonen av kollagen og elastin sies og kunne sammenlignes med effekten av laserbehandling.

Behandlingen bør gjøres om kvelden siden man gjerne blir litt rød og hoven rett etter man har brukt cit rolleren, og ikke minst bør huden få hvile over natten."CIT Face Roller PLATINUM en vitenskapelig avansert behandling, som gir den mest konsentrerte formen for eksklusiv hudpleie med høydoserte aktive ingredienser. Du oppnår like gode resultater som på en hudklinikk, hjemme i fred og ro til en brøkdel av prisen."


Trykk HER om du vil lese mer om- eller kjøpe produktet. Akkurat NÅ får du 30% rabatt på Platintum!


#amepure #skjønnhet #beauty #akne #hud #helse 

  • Skrevet: 07.05.2016  //  Kl: 22:46  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 2

Hei!! Nå er det lenge siden jeg har vært her inne men jeg tenkte og gi dere en liten produktanbefaling! Jeg savner bloggingen litt i blant, og ikke minst så er det veldig koselig med alle de fine kommentarene jeg har fått i fra dere ♡ men jeg trives best med å skrive litt nå og litt da. Her jeg bor og i Vestfold generelt er det meldt sommervær hele helgen, og hittil har værekspertene holdt sine ord, så vi har vært på stranden store deler av dagen i dag og kost oss. Jeg har faktisk fått fargeskille etter toppen jeg hadde på meg, og blitt en nyanse brunere i ansiktet. Det ville vært fantastisk om været fortsetter slik! 


Her ser dere hva jeg mottok i posten på torsdag. Jeg har vært så heldig å få teste ut den nye eksklusive anti-akne fuktighetskremen til Amepure. Designet på denne søte krukken var skikkelig stilfult synes jeg! Den ser enda bedre ut i virkeligheten enn på bildene.

I mange år har jeg hatt problemer med veldig uren hud, akne og sorte porer. Jeg renser huden min daglig med produkter som passer min hudtype og lever en sunn og aktiv livsstil, men huden har likevel ofte ikke villet spille på lag til en hver tid så derfor syntes jeg det hørtes veldig spennende ut å få teste ut et produkt som er spesielt utviklet for nettopp dette. Hittil har jeg brukt kremen kun i få dager så det er litt for tidlig å gi noen mening om den enda, men jeg vet at det er veldig mange som anbefaler denne, og hittil syns jeg den var kjempe fin å påføre huden, den ble veldig myk og ikke minst så luktet den godt!

Duo-Multiplex- Moisturizer som kremen heter er parabenfri og har dokumentert effekt i 21 kliniske studier der den har gitt umiddelbart synlige resultater, og den er utviklet for kvinner og menn med sensitiv hud, fet/blank hud, ujevn hudtekstur, dehydrert og tørr hud, eller aknedisponert hud. I tillegg styrker kremen hudens immunforsvar.


Akkurat nå er det tilbud på Duo Multiplex Moisturizer. Dere kan både lese mer om den og bestille HER!


(Amepure tester ikke på dyr)Har dere hørt om dette produktet før? :-)                                                                                                                                                                     (sponset produkt)

#akne #acne #hud #helse #velvære #skjønnhet #makeup #amepure

 Om megMitt navn er Kristina og jeg er 20 år gammel.

På denne bloggen vil du få en smakebit av min hverdag som mamma til en gutt på 6 år, skjønnhet, mote og alt som ellers interesserer meg.

Jeg er i fulltidsjobb, men på siden er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produkter fra ForeverLiving.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg eller kjøpe produkter kan du sende mail til kristina_torgersen@outlook.com

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Reklame


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits