• Skrevet: 31.05.2017  //  Kl: 07:51  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 1


God morgen dere!

Den siste tiden har jeg testet den nye Cleansing gel'en fra AmePure. Dette er en rensegel til ansiktet med bla. ren vitamin E som skal hjelpe til med å styrke huden og stimulere kollagenproduksjonen. Vitamin E inneholder mye antioksidanter og beskytter mot UV-stråling og skal ha god anti-aging effekt. 

Det er veldig viktig og rense huden godt og være flink til å ta vare på den hvis man vil opprettholde en fin hud lengst mulig. Spesielt viktig er det om når vi bruker makeup daglig. Hvis ikke sminken blir vasket ordentlig vekk på kvelden så får ikke huden hvile, og det vil være med på å tette porer og skape uren hud og irritasjon. 

Jeg bruker gel'en morgen og kveld, og for meg med sensitiv hud går det fint og bruke denne ettersom den er veldig mild mot huden. Den fungerer både som en sminkefjerner og rens i ett, og er faktisk overraskende drøy i bruk. Man trenger kun et lite "pump" ut av flasken, så holder det til hele ansiktet.

Gelen egner seg godt om du har problemer med uren hud, store porer eller overflødig talgproduksjon. Verdt og prøve om du er på let etter en god rens.


Produktet er ikke testet på dyr og er 100 % naturlig og økologisk fremstilt.


Her kan du lese mer om produktet.

Tar du vare på huden din og renser den hver dag? ❤️
 Om megMitt navn er Kristina og jeg er 20 år gammel.

På denne bloggen vil du få en smakebit av min hverdag som mamma til en gutt på 6 år, skjønnhet, mote og alt som ellers interesserer meg.

Jeg er i fulltidsjobb, men på siden er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produkter fra ForeverLiving.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg eller kjøpe produkter kan du sende mail til kristina_torgersen@outlook.com

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Reklame


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits