• Skrevet: 28.06.2015  //  Kl: 15:20  //  Kategori: Matoppskrifter  //  Kommentarer: 12

Det er ikke feil og kose seg ekstra i helgen! Eller hva? På lørdags morgen lagde jeg dødsgode proteinpannekaker toppet med ferske jordbær og sukrinstrø. Det smakte himmelsk, også er de veldig sunne så det går helt fint å spise flere av dem med god samvittighet! Blåskjellene jeg og Heidi spiste sammen i går ble forresten super vellykket og smakte helt nydelig! Tidligere har jeg kun spist det hos andre eller ute på restaurant, men det er jo egentlig overraskende enkelt og lage det selv, og i tillegg tar det ikke lange tiden! Som tilbehør lagde Heidi hvitløksmør til og ha på ferske brødskiver ved siden av sjømaten. 
Om du ikke visste det så er blåskjell en veldig god kilde til protein, så om du vil fylle på litt ekstra så er det bare å spise blåskjell, og igrunn generelt sjømat.
Ha en strålende søndag!
#food #foodporn #healthy #fit #proteinkilder

  • Skrevet: 27.06.2015  //  Kl: 19:26  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 27

Heii dere! ♥  Endelig er det kommet en lørdag hvor vi for engangskyld bare har vært hjemme å kost oss og tatt det helt med ro. Som regel er vi alltid på farta, men denne lørdagen er vi ikke det. Det er egentlig veldig deilig. Jeg og Christoffer dro ut å syklet tur på formiddagen og lekte ute en stund før vi reiste hjemover! Det er viktig å få beveget seg litt i løpet av dagen, spesielt når det er lørdag og jeg har planer om og unne meg litt godis på kvelden, haha! 

Om litt får jeg venninnebesøk og vi skal spise blåskjell sammen! Det blir nok kjempe hyggelig, og det er jo så godt!
I tillegg har jeg nettopp tatt ut en sunn brownie av ovnen, så i kveld skal vi kose oss altså! 


Husker dere jeg skrev i ett innlegg at jeg synes det var så vanskelig å finne en maxikjole? Men nå, til tross for min lave høyde så fant jeg endelig en maxikjole som passet  og ikke var A-L-T  for lang slik som de fleste som selges i butikkene er! Denne bestilte jeg fra Bubbleroom.no.
Jeg har aldri bestilt derfra tidligere og frakten var veldig treg synes jeg, ventet faktisk en hel uke på den, men lengden på denne passet ihvertfall til meg, så da er det greit likevel! Hehe!

Hva er deres planer i helgen?

 

  • Skrevet: 26.06.2015  //  Kl: 21:26  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 13

Aloe Fleur de Jouvence er én av de fantastiske hudpleieseriene ForeverLiving har og by på, og denne serien selges blant annet som som gavepakke med seks ulike produkter. Så om du enten er på utkikk etter god pleie til deg selv eller en venn, så bør du få med deg dette.

Hovedingrediensen i alle produktene er selvfølgelig den næringsrike og fuktighetsgivende planten Aloe Vera. I tillegg er de laget av eteriske oljer, urter og vitaminer, samt kollagen og elastin. Produktene er veldig godt egnet til ung hud og gjerne litt uren hud. De passer også veldig godt til sensitiv hud. Det har jeg selv erfart ettersom jeg bruker mange av de produktene daglig selv, og min hud reagerer med en gang hvis jeg påfører den noe den ikke liker, men disse har huden min tålt veldig godt!

I settet følger det med en mild cleanser, som rengjør i dybden og tilfører fuktighet. En toner (ansiktsvann) som renser, fukter og gjennoppbygger huden (helt uten alkohol). En dagkrem som pleier, styrker og bevarer hudens fasthet og spenstighet. Denne liker jeg veldig godt selv, da den tørker raskt, ikke blir fet på huden, og den er perfekt som underlag til makeup. En nattkrem med kollagen som styrker og bygger opp huden.

Det følger også med powdermask som er ett ansiktsmaske-pulver, og en en activator som du må blande sammen med pulveret. Pulvermasken er fettabsorberende og strammer opp huden. I settet følger det med en liten kopp, måleskje og en pensel til å blande masken.

Disse produktene er rensende, oppfriskende, opp-strammende og fuktighetsgivende. Få en fornyet glød og en opplevelse du sent vil glemme! :-) 

Produktene er fri for både parfyme og parabener!


Produktene kan også bestilles hver for seg, men settet er veldig rimelig i pris så man sparer mer på å kjøpe hele pakken!


 


Kunne du tenke deg å teste ut dette settet?
Jeg legger inn en ny bestilling med varer fra ForeverLiving i løpet av helgen, så hvis du ønsker å legge inn en bestilling så skynd deg å send meg en mail på kristina_torgersen@outlook.com Hvis du lurer på priser, eller vil vite mer info så legg gjerne igjen mailen din i kommentarfeltet så kan jeg sende deg en mail!
Vi har også et stort utvalg av mineralsminke, leppestifter, body lotion og andre spennende produkter til en god pris!

HUSK: DU har også mulighet til å bli forhandler!


Det er alltid 90 dagers returrett på alle produkter fra Foreverliving!

 

  • Skrevet: 25.06.2015  //  Kl: 22:50  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 16

Det er så god følelse å få ett par helt nytt sko i posten! Jeg er en skikkelig Reebok fan og har brukt det merket i flere år, og denne gangen fikk jeg ett nytt par gjennom Footmall.no ettersom jeg blogget om konkurransen for dem, som dem hadde gående for en for noen måneder siden.

Footmall er en stor nettside som samler og sammenligner sko fra over 20 ulike nettbutikker. Det vil altså si at du kan finne sko fra nettbutikker som  Zalando, Nelly, Sarenza og mange fler på ett og samme sted. Det gjør det enklere for deg å finne de skoene du er på let etter, siden alt er samlet på ett sted og du slipper og se på ti ulike nettsider. Footmall selger ikke skoene, men når du finner sko inne på siden blir du videresendt til nettbutikken der du kan få tak i skoene. Veldig smart! Anbefaler dere å sjekke det ut!

Disse skoene er så gode og ha på i hverdagen, og de passer veldig fint til både jeans og shorts siden de er så smale! 


                                                                                                                                                                                                                           //sponset produkt//

 

  • Skrevet: 24.06.2015  //  Kl: 22:54  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 14

I dag har vi feiret barne bursdag for sønnen min som fyller seks år. Han fyller ikke år før i midten av juli, men siden det er felles ferie da og de fleste er bortreist på den tiden så passet det bra å gjøre det nå. Jeg gjorde klar kaken i går og handlet inn godteriposer som de skulle få fiske med en minifiskestang, så i dag var det bare å dekke på border å blåse opp ballonger så var det klart for barnefest. Det gikk veldig bra og Christoffer var fornøyd etter selskapet, men jeg tror nok det var mange barn som var trøtte og slitne etter dem kom hjem, for selv om det bare varte i to timer, så blir man jammen sliten! 


Jeg har alltid pleid å lage ulike figurer eller ting på bursdagskaken hvert år, og denne gangen prøvde jeg å lage fotballkake. Det er egentlig ganske enkelt, men likevel ble ikke helt perfekt. Jeg baker mye mindre nå enn hva jeg gjorde før, så kanskje det kan være litt av grunnen, men uansett så var barna veldig fornøyde og kaken smakte godt, så da er det egentlig ikke noe å klage på. Det er jo egentlig vi foreldre som lærer barna våre til at alt skal være- og se så perfekt ut, noe som egentlig ikke er nødvendig i det hele tatt. Man gjør så godt man kan, og det bør egentlig være mer enn bra nok! 


Da jeg endelig fikk satt meg ned i sofaen for å slappe av så kom jeg plutselig på at jeg hadde glemt å kjøpe brød da jeg var på butikken, men heldigvis hadde jeg en halvferdig blanding i skapet med grovbrød så jeg skyndte meg og gjøre dem klar og sette den inn for steking, så da blir det nybakt brød i morgen! Det er ikke så verst!
Det er ett sunt brød fra helsekost med masse proteiner og lite carbs, så det kan man fint spise med god samvittighet. Håper det er like godt som det ser ut som! Vi blogges!


  • Skrevet: 21.06.2015  //  Kl: 15:15  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 2

Denne våren lanserte Nivea enda en ny lip balm, og denne gangen har de laget den med duft av kokos. Jeg har testet flere ulike lip balms fra Nivea tidligere, men denne ble min favoritt! Jeg forbinder lukten veldig med sommer og sol så den passer perfekt nå, og den er veldig god å ha på leppene og gir en blank og klar farge! 

Lipbutteret inneholder sheasmør og mandelolje som både pleier, gir god fukt og tilfører vitaminer til leppene.


NIVEA Lip Butter Coconut har ett begrenset antall og er kun i salg på våren og sommeren 2015.
Du kan kjøpe dem på blant annet Vita, H&M og enkelte matvarebutikker! Prisen på denne er 39,-

Dette Lip Butteret fra Nivea og AloeVera lips med solfaktor i som jeg selv selger fra Foreverliving er mine to favoritter i vesken nå om dagen! 

.

Hvilkent merke er din favoritt?

                                                                                                                                                                             //reklame//

 

  • Skrevet: 15.06.2015  //  Kl: 22:44  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 10

Hei! Hvordan har dere det?

Nå begynner sommeren endelig begynt å komme for fult her hvor jeg bor også, det er så deilig! I helgen monterte vi opp en splitter ny gassgrill og grillet masse godt i solen! Det var kjempe godt! Bare det blir enda litt varmere i luften nå så kan vi snart dra på turer til stranden! Gleder meg veldig til det, og selvsagt til jeg får litt sommerferie!

I helgen mottok forresten ett brev i posten fra en ukjent leser som hadde lest artikkelen om meg i Se og Hør og syntes jeg tok et godt valg den gangen jeg valgte å gå gravid og bære frem barnet til tross for min alder. Det var hyggelig lesing! Så om du som sendte meg brevet leser dette så vil jeg bare si tusen takk! :-) Det satte jeg pris på! Ellers om dagen er jeg på utkikk etter den "perfekte kjole" som jeg aldri finner eller som aldri dukker opp, haha! Jeg skal i et stort familieselskap om en måned og bestilte først en pakke fra Nelly med de to nydelige kjolene dere ser på bildet under, men da jeg mottok dem var dem ALT for lange! Nå skal det sies at jeg ikke er spesielt høy, men jeg synes det er dumt at de tilpasser kjoler etter modeller som er over 1.70 cm i størrelse xsmall, for det er ikke ofte man er såpass høy men likevel bruker en så liten størrelse.  Hvis dere vet om en nettside som selger kjoler med litt mindre størrelser så gi meg gjerne en link i kommentarfeltet! 

Denne kjolen var så fin altså!

Ha en fin uke alle sammen! 

  • Skrevet: 06.06.2015  //  Kl: 13:49  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 17

Hei dere! Nå er det lenge siden sist! Jeg tok meg en velfortjent ferie til Rhodos i forrige uke og kom hjem igjen for noen dager siden. 

Egentlig var planen å reise til Kypros, men vi reiste uspesifisert og var derfor litt sent ute med å bestille, så plutselig ble det fullbooket på det flyet og vi måtte velge noe annet. På andre plass stod Malloca for tur men i og med at jeg har hørt at været er så variabelt  på denne tiden så tok jeg ikke sjansen, så vi valgte derfor Rhodos etter å ha hørt mye positivt om det stedet. 

Jeg kan si meg enig i at Rhodos var fint, og spesielt i Lindos som vi reiste til en av de første dagene vi var der. Lindos er kjent som den "greske perle" og er ett sted alle sier man MÅ dra til! Der red vi på esler opp til Akropolis og på toppen fikk vi se den fantastiske utsikten, og ikke minst hjertet av Lindos som dere ser på bildet over. Det var nydelig! I tillegg var vannet i havet krystallklart!

Jeg har fått høre masse skryt om Rhodos fra mange andre og vi var heldige med varmen og været, men helt ærlig så ville ikke det vært stedet jeg hadde reist til med det første en gang til, for så bra synes jeg ikke det var der! 

Det jeg syntes var utrolig negativt var blant annet at det ene hotellet vi kom på var døds skittent og ekkelt med. Blant annet kom vi til urene senger og håndklær, og døde kakelakker inne på hotellrommet for og nevne tre ting, og dessverre for oss så var det fult over alt så muligheten for å bytte hotell gikk ikke. Og en annen ting som var kjipt var at det var vanskelig å finne sunn og god mat synes jeg. Rundt hvert eneste gatehjørne kunne man finne så og si de samme restaurantene med det samme utvalget av frityr stekt mat, men noen av dagene var vi heldige å fant noe vi likte, og noen av salatene var gode heldigvis!

Når det kommer til by mas så var det mye mindre mas der enn hva det var i Tyrkia da, og det var jo positivt, men mange av selgerne var likevel ganske så ivrige!

                                    Her blåste vi bort på busstoppet da vi skulle til Lindos!
 Har du vært i Rhodos før? Hva synes du?

 

 Om megMitt navn er Kristina og jeg er 20 år gammel.

På denne bloggen vil du få en smakebit av min hverdag som mamma til en gutt på 6 år, skjønnhet, mote og alt som ellers interesserer meg.

Jeg er i fulltidsjobb, men på siden er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produkter fra ForeverLiving.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg eller kjøpe produkter kan du sende mail til kristina_torgersen@outlook.com

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Reklame


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits