• Skrevet: 30.07.2015  //  Kl: 20:11  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 12

I dag har det gått tre dager siden jeg startet på C9 og endelig får jeg spise ordentlig middag igjen. Jeg valgte derfor å lage kylling og ris med grønnsaker ved siden av. Det var virkelig godt å få i seg en skikkelig middag igjen og ikke minst karbo. Det er tross alt viktig å få i seg det også selv om det ikke er bra med for mye.
 
Jeg har hatt god energi i dag og følt meg som ellers, i tillegg så har jeg vært på to crossfit økter, og kjørt en vanlig styrkeøkt i løpet av disse dagene så jeg har ihvertfall fått trent godt igjennom hele kroppen!Målingene jeg tok av meg selv på dag én for så på nytt igjen til morgen i dag har ikke vist noe særlig forskjell enda men jeg har jo seks dager igjen av kuren så mye kan skje, og ikke minst så er alle kropper forskjellige, og dette er jo heller ikke en slankekur som mange tror, men en rens av kroppen, men veldig mange som tar denne kuren mister en god del cm og noen kg i løpet av de 9 dagene. Dem som har endel ekstra kg på kroppen er ofte dem som mister mest og ser mest forskjell har jeg erfart, men absolutt ikke alle. Det kommer jo også helt an på hvor mye "dritt" man har inni kroppen fra før av. Hvis man ikke har så mye kroppen trenger å kvitte seg med så er det ikke sikkert man går ned så mye heller, men kroppen blir likevel renset.


Hvem sier at sunn mat ikke kan smake godt eller se fristende ut? Vil du vite mer om C9? Send meg mail på kristina_torgersen@outlook.com


 • Skrevet: 28.07.2015  //  Kl: 22:18  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 18


I dag fikk jeg endelig startet på C9 som jeg fortalte dere om her på bloggen for flere uker siden. Jeg planlagte å starte i dag i og med at jeg var i selskap i helgen så alt har gått etter planen. 

Dagen i dag har gått overraskende bra! Jeg dro å trente på formiddagen og egentlig var det meningen at jeg skulle ta en ganske så rolig økt men siden jeg ikke er helt nybegynner på trening lengre så trente jeg en vanlig økt siden det føltes greit, men passet på å fylle på godt med proteiner og litt raske karbohydrater etterpå.

Jeg har vært mer trøtt enn hva jeg ellers pleier å være og har i tillegg gått rundt å gjespet så det skyldes merkbart mindre energi enn ellers, men jeg har spist gteit med grønnsaker fra den "frie listen" tidligere på dagen og til middag kokte jeg tre asparges ved siden av andre rå grønnsaker og så lagde jeg en veldig god fruktsalat for å fylle på med litt energi, og det hjalp veldig! Så lenge jeg får en god nattesøvn i natt så er de fleste problemer løst! 

Jeg er veldig motivert til å følge opplegget de dagene det er satt opp. Jeg har en sunn livsstil til vanlig også, men jeg vet at jeg må bli flinkere på å ikke gå rundt å små spise ved hver anledning, og det er både godt og viktig for kroppen og bli renset skikkelig i blant.

Hvis dere vil kan jeg gjerne oppdatere dere!
#c9 #diett #foreverliving #forever #sunnerelivsstil #slank #trening #livsstil #enklereliv #sunnere #helse #velvære #skjønnhet

 • Skrevet: 26.07.2015  //  Kl: 21:58  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 18

Er du opptatt av å ta vare på deg selv og helsen din? Liker du skjønnhet og velvære? Er du opptatt av trening? Da bør du fortsette å lese!

Jeg holder for tiden på å bygge team og søker derfor etter nye medarbeidere, kanskje du er en av dem jeg leter etter?
Uansett bakgrunn kan du bli forhandler i Forever, og det kan hjelpe deg til å oppnå dine drømmer!

Som mange av dere sikkert vet så jobber jeg som lærling på fulltid for å utdanne meg som helsefagarbeider, men for et halvt år tilbake bestemte jeg meg for å bli forhandler i Forever på siden av jobben min. Jeg var veldig skeptisk i begynnelsen fordi det "ukjente" virker alltid skummelt, men på grunn av at jeg hadde testet litt av produktene fra før av og likte dem så bestemte jeg meg for å ta sjansen å prøve siden det ikke er noen som helst binding, og i dag angrer jeg ikke på det!

Jeg bruker produktene daglig selv, og jeg kan virkelig fortelle dere at disse produktene er meget gode! 

Det er helt gratis å registrere seg som forhandler og det er helt opp til deg selv hva du vil gjøre ut av det. Enten om du bare ønsker å være forhandler til eget forbruk for å få innkjøpspris på fantastisk gode produkter basert på ren, økologisk, kaldpresset aloevera og tjene inn litt ekstra på siden, eller om du ønsker å tjene stort og få dette som en stor virksomhet.

Noen tror at de er nødt til å være "den fødte selger" for å kunne være forhandlere, men det er feil, for det trenger man absolutt ikke!

I Forever velger du dine egne arbeidskollegaer og det spiller ingen rolle hvor i landet du bor. Du vil få god oppfølging og hjelp for å føle deg trygg på det du jobber med, og sammen jobber vi som et team for å nå våre mål! Vil du se mer av produktene vi selger? Ta en tur innom min nettshop og se da vel! www.myaloevera.no/kristinasliving


Hvis du synes dette høres spennende ut og tror at dette kan vært noe for deg så legg gjerne igjen mailen din i kommentarfeltet så kan jeg fortelle deg mer på mail, eller send meg gjerne en mail selv:
kristina_torgersen@outlook.com


#forhandler #nyemedarbeidere #jobbsøking #foreverliving #forever #økologisk #velvære #helse #skjønnhet #makeup #beauty #aloevera

 

 

 • Skrevet: 25.07.2015  //  Kl: 15:28  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 20

Hei!

Rett før helgen kjørte jeg, Christoffer og Hedda en tur ut på Tjøme for å besøke 8 Glass. Det er en superfin restaurant med et skikkelig preg av "Syden stemning". Der finner du både palmetrær, sandbunn og god stemning, i tillegg til at det er veldig barnevennlig der. Christoffer kjørte tråbil mens vi tok noen bilder, og noen av dem ble kjempe fine synes jeg. Det ser nesten ut som om vi hadde forlatt Norge for et lite øyeblikk. Det frister i hvert fall veldig i og med at sommertemperaturen ikke er helt som jeg hadde håpet på dette året.

Resten av helgen skal jeg være på Karmøy. Vi kom hit i går for å besøke familien min, og i dag har vi gått rundt i bygatene å kikket litt. Det er en koselig liten by i rolige omgivelser. Veldig annerledes i forhold til hva jeg er vant til i Tønsberg i hvert fall. Jeg har ikke vært her siden jeg var liten, så jeg husket ikke stort av hvordan det så ut her. Vi kjørte over fjellet på veien hit, og stoppet på en cafe for å ta en liten pause og der var det faktisk snø og iskaldt så vi bestemte oss fort for å kjøre videre.
Om en time så skal vi i familieselskap! Det kommer til å bli kjempe hyggelig!


Hva er deres planer for helgen?

Ha en fin lørdag!

 • Skrevet: 22.07.2015  //  Kl: 20:18  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 25

Synes noen av dere at min blogg er støtende? Er det et problem at jeg blogger? Ja, jeg vet det finnes mange sære sjeler der ute, men hallo? 


Jeg er én av mange bloggere som daglig poster innleggene mine på ulike blogg-grupper på Facebook og inkludert på min egen vegg i blant. Det har aldri vært et problem frem til jeg plutselig fikk denne beskjeden da jeg skulle poste innlegget mitt "Meldingen din ble ikke sendt fordi den inkluderer innhold som andre personer på Facebook har rapportert som støtende." Det vil altså si at enten en jeg har på min venneliste eller en annen ukjent føler seg plaget over at jeg som blogger deler innleggene mine og derfor har rapportert dem. Jeg kan ikke forstå hvordan min blogg kan være støtende? Jeg mener, Facebook burde da se igjennom årsakene til hvorfor folk rapporterer ting, før dem blokker muligheten for delinger?  Det finnes mange bloggere der ute som jeg med hånden på hjertet vil si at VIRKELIG kan og provosere leserne sine, men jeg vil ikke si at min blogg går under den kategorien?  

Hvis noen har ett problem med at jeg blogger så vil jeg gjerne vite det personlig i stedenfor å bli rapportert helt uten grunn. 
For det er utrolig irriterende og ikke ha mulighet til å kunne dele innleggene mine på Facebook lengre...... 

 


Forresten vil jeg bare si i fra om at konkurransen på bloggen min er avsluttet  og jeg vil gratulere Heidi som vinner! Håper du blir fornøyd med produktene! :-) 
 

 • Skrevet: 21.07.2015  //  Kl: 22:35  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 7

Det er ikke så ofte jeg legger ut så mye om mammalivet på bloggen min lengre men i dag føler jeg at det er den rette dagen og gjøre det, for i dag er det akkurat seks år siden jeg ble mamma til Christoffer, og nå er han allerede skolegutt om få uker. Det er helt utrolig å tenke på hvor fort tiden egentlig har gått. Han har utviklet seg og blitt en stor og fantastisk, herlig, morsom og sprudlende seks åring! Han er en ordentlig gledesspreder! Hipp hipp hurra, og gratulerer så mye med dagen, verdens beste god gutt! 

Siden vi feiret en skikkelig barnebursdag før ferien startet for en måned tilbake så valgte vi å ikke gjøre så mye ut av det i dag, men noe hyggelig måtte vi jo få til så da han våknet til morgen i dag fikk han gaver på sengen før vi kledde på oss og spiste en god frokost sammen. Været var så utrolig dårlig så vi bestemte oss for å ta en tur til badeland. Det er hyggelig for både store og små! Da vi kom frem hadde det enda ikke åpnet ettersom det var nye sommertider nå i ferien så vi ble ventende en times tid før vi fikk bade. Det var litt dumt i og med at vi hadde hastet avgårde for å rekke det til men sånt skjer i blant så vi får heller dobbeltsjekke tidene neste gang. Vi hadde det veldig hyggelig, og da vi kom hjem igjen spiste vi en kjempe god lunsj og dessert sammen med familien. Vi har hatt en kjempe fin dag!

Jeg er så stolt over å ha Christoffer som min sønn, og jeg føler meg så heldig som får lov til å være mamma til en så fin og snill gutt!Følg meg gjerne på instagram: Kristinaavalerievna

 • Skrevet: 17.07.2015  //  Kl: 00:25  //  Kategori: Superfood  //  Kommentarer: 15

Den følelsen av å komme hjem fra en handletur hvor du har handlet masse nytt til deg selv, og faktisk er veldig fornøyd med kjøpene, er ikke så ofte!

Jeg var på en liten handlerunde i dag tidlig, og jeg lette etter noen pene flipflop sko (usikker på hva det heter) som kan brukes til både kjoler og til hverdags. Jeg hadde flaksen med meg i dag for jeg fant noen kjempe søte sko og i tillegg var dem satt ned til halv pris, så jeg kjøpte likegodt to par siden jeg ikke klarte å bestemme meg for hvilken av dem jeg ville ha. De var veldig fine på!  Enda jeg egentlig ikke er så glad i for mye "bling bling" så passet disse utrolig bra!

Jeg fikk også endelig tatt den store avgjørelsen å gått å handlet en ny mobil i dag. Min forrige mobil ble nemlig ødelagt for en stund tilbake, og i panikk for å gå uten telefon var jeg litt for spontan da jeg handlet en ny og glemte dermed å sjekke kvaliteten på kameraet. Det viste seg jo selvfølgelig å være dårlig kamera og ikke helt som jeg tenkte selv om designet og selve telefonen i seg selv var veldig fin, å da ble jeg nødt til å skaffe meg en ny! 

Var ikke disse søte?♥ De var enda finere når man får tatt dem på foten også! 


Senere på dagen stekte jeg masse deilige grønnsaker til middag! Det ble kjempe godt og smakfullt! Vi hadde også litt kylling ved siden av, men egentlig så hadde ikke det trengtes, det var mest fordi jeg har en kresen 6 åring i hus. Grønnsaker i seg selv er så mettende og næringsrikt, spesielt om man velger de riktige sortene. 

Jeg er ikke vegetarianer og har absolutt ingen planer om å bli det heller, men jeg vet at mange har slengt seg på trenden med for eksempel å ha en "veggie monday" i uken hvor dem da den mandagen ikke spiser noe som helst kjøtt. Det synes jeg er en god idé å gjøre, enten om man velger å gjøre det en gang i uken, eller bare i blant! Da får man smakt litt nytt og prøvd ut litt forskjellig. Det er jo tross alt ikke slik at vi mennesker nødvendigvis behøver å spise kjøtt hver dag for å kunne ha det bra. Faktisk har kroppen vår har det mye bedre når den får servert næringsrike grønnsaker og rene produkter rett fra naturen, fremfor masse kjøtt. Vi kan få i oss mer enn nok av proteiner fra planteriket også, bare synd at kjøtt er så godt!

En ting jeg også har lagt merke til er at alle som er vegetarianere holder seg som oftest veldig godt og har ett friskt utseende selv om dem begynner å bli oppi årene!? Jeg tror selvfølgelig at det kan ha en sammenheng. Hva tror dere? Ønsker dere en fin kveld! ;-) 

 • Skrevet: 12.07.2015  //  Kl: 23:19  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 14

Vi er allerede julimåned og sommeren er i gang for fult. Her i Tønsberg er ikke sommeren så mye å skryte av synes jeg, men forhåpentligvis kommer det ordentlige godværet om noen uker når jeg går ut i ferie.

I forbindelse med at det er sommer, og ikke minst at jeg nettopp har åpnet en nettbutikk så ønsker jeg å gi ut en liten spennende sommerpakke til en av dere som melder dere på konkurransen min her på bloggen! Sommerpakken jeg skal gi ut til en heldig vinner inneholder selvfølgelig produkter fra Foreverliving og disse kan du også finne i nettbutikken min HER.


For å delta i konkurransen må du gå inn å LIKE Facebooksiden min som heter Kristinas Living HER, og invitere minst 5 av dine venner!
Når du har gjort det, så kan du legge igjen en kommentar i feltet under om at du er med! Husk å skriv mail adressen din slik at jeg får kontaktet deg dersom nettopp DU vinner!


Vinneren vil få tilsendt en tre fantastiske produkter som er et must å ha om sommeren! 
Solspray (SPF 30) som er en ekstra vannfast solspray beriktet med aloevera og vitamin E.
Gelly - ren økologisk aloevera på tube som kan brukes til hele kroppen og er fantastisk og bruke på solbrent, rød eller tørr hud, etter barbering, som underlag til makeup med mer, og en sunlips (SPF 30) som er en herlig leppebalsam med duft av mint som gir en avkjøende deilig følelse. Denne inneholder ikke vann så den kan også brukes i vintervær! ;-)


VINNEREN TREKKES OM EN UKE! LYKKE TIL! 


HER kan dere forresten lese mer om solsprayen og sunlips'en som jeg har skrevet om tidligere på bloggen min! #konkurranse #giveaway #foreverliving #summer #sommerpakke #2015 #helse 

 

 

 • Skrevet: 09.07.2015  //  Kl: 21:28  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 9

Hei!

Nå har jeg endelig fått satt meg ned i sofaen for og slappe av med en film etter en god treningsøkt med en venninne! Vi var på café tidligere i dag og delte ett stykke oreo kake, så da var det på sin rette plass med litt trening etterpå, haha! Er mye mer motiverende og gi litt ekstra på trening også når man er to fremfor når man er alene synes jeg. Spesielt hvis jeg er i en periode hvor jeg mister litt motivasjonen til å trene. Det er jo egentlig helt naturlig å heller få lyst til å finne på andre ting når sommeren er kommet og det er mye som skjer!Var gøy å se at så mange registrerte seg som kunde i den nye nettbutikken min forresten! Går ut i fra at flere av de som gjorde det er blant mine lesere! Det er kjempe koselig! :-) 

Ønsker dere alle en super kveld! :-) 

 • Skrevet: 06.07.2015  //  Kl: 22:08  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 20

De siste dagene har jeg jobbet masse med å få gjort ferdig nettbutikken min med produktene jeg selger, og nå kan jeg endelig fortelle dere at alt er oppe å går slik det skal! Dette er så utrolig motiverende!  Håper dere vil ta en tur innom nettbutikken min, da hadde jeg blitt SUPER GLAD!

For å komme til den trykker dere her: www.myaloevera.no/kristinaslivingNå skal jeg stupe i seng, men jeg forteller mer en annen dag! God natt! 

#KristinasLiving #Helse #Velvære #Skjønnhet #AloeVera #Kosmetikk #Makeup #ForeverLiving #Økologiskeprodukter #KaldpressetAloevera

 • Skrevet: 04.07.2015  //  Kl: 22:11  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 9

Hei alle lesere!  Håper dere har hatt en fin dag! Jeg tenkte bare å stikke innom for å ønske dere en fortsatt god helg og til dere som har sommerferie; nyt den og kos dere!  
De siste dagene har jeg hatt treningsfri, men fra i morgen av og når uken starter igjen blir det full fart! Viktig å få trent litt selv om det er helg synes jeg!
I går hentet jeg en stor bestilling fra Foreverliving med ulike produkter til diverse kunder og litt til meg selv. Blant annet skal jeg teste ut noe som heter Change 9 (C9) som skal gi deg en skikkelig kickstart til ett sunnere liv, bli kvitt søtsug, få strammere kropp, bedre helse, bedre balanse i kroppen og ett ordentlig motivasjonsboost til å skape sunne vaner!
.

C9 er en kur går ut på å drikke ren Aloe Vera drikk, proteiner, innta fiber og krom i 9 dager, hvor man de tre første dagene kun skal drikke det men man kan spise grønnsaker og frukt fra noe som kalles den «frie listen» som man får med i håndboken. Resten av dagene kan man spise inntil 600 kalorier med ulike måltider hver dag, noe som er veldig lite, men om man velger smart så skal det gå fint, men jeg skal ærlig si at jeg gruer meg litt til å ikke kunne spise noe særlig de første tre dagene. Men man drikker også shake, fiber og andre ting så tilsammen utgjør det mer enn 600 kcal pr dag.

Når man starter på C9 får man god oppfølging alle dagene ved hjelp av en håndbok som det står masse nyttig info i, målebånd og mye mer! Jeg vet om mange som har brukt C9 og fått KJEMPE GODE resultater og følt seg veldig mye freshere enn hva hun før gjorde, blant annet en venninne av meg, men for at resultatene skal vare så må man være bygge gode kostholdsvaner og være flink med kostholdet også i ettertid av kuren , og selvfølgelig burde man trene ved siden av og være i daglig fysisk aktivitet, men det viktigste er kostholdet hvis man vil bli markert! Poenget med «kuren» er jo at man skal få renset opp i kroppen, bli kvitt søtsug, og bli mer bevisst på hva man putter i munn!
Jeg skal oppdatere dere når jeg begynner på den! Det blir spennende!

 Jeg er veldig fokusert på å spise sunt i hverdagen og gjør som regel det, men jeg må bli flinkere på å ikke gå å småspise på jobben (der har vi ofte godsaker), og spesielt siden jeg ønsker å bli mer markert og i tillegg er det viktig for meg å få god erfaring med produktene selv ettersom jeg er forhandler for disse produktene! 
Har du trent i helgen?


Kontakt meg gjerne på mail hvis du vil vite mer, og kanskje kunne tenke deg å gå litt ned i vekt, bli mer markert, få en smalere midje og en sunnere livsstil! Kristina_torgersen@outlook.com

 • Skrevet: 02.07.2015  //  Kl: 22:06  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 6


                                                                                                                                                                                               (sponset produkt)

Etter jeg skrev mitt første blogg-innlegg om produktene til AmePure som jeg selv begynte å bruke for flere måneder siden så har mange kontaktet meg både på mail og her på bloggen for å høre hvordan det har gått med behandlingen og om den har fungert, og jeg kan love dere at det har den faktisk! Jeg var litt i tvil i starten da jeg begynte, og jeg var heller ikke så flink til å følge opp behandlingen, men etter å ha brukt den en stund så ser jeg merkbart forskjell. Strekkmerkene mine har blitt mye mindre synlig enn hva de var tidligere. Jeg er SUPER FORNØYD! (Se bilder under)

Mange lurer på hvordan de skal utføre behandlingen. Det kan dere lese om på nettsiden til AmePure men jeg forklarer det gjerne også her. 

1. Huden skal være ren, tørr og gjerne desinfisert før du bruker rolleren.
2. Rull nålene over problemområdet 5-6 ganger eller mer både frem og tilbake og på kryss og tvers. 
3. Påfør GEL.
4. Skyll rolleren i lunkent vann og desinfiser med sanitizer spray som bør kjøpes med og la den tørke til neste bruk.
5. CREME skal brukes uten om behandlingen. For eksempel dersom du ruller på kvelden og bruker GEL etter du har rullet så kan du smøre området med CREME dagen etter. 

Jeg vet at mange velger å handle rollere på Ebay ettersom det er mye billigere og få tak i den der. Flere har spurt meg om det blir det samme som å handle AmePure sin roller, men jeg vil IKKE anbefale dere å handle slike produkter uten noen form for garanti eller dokumentasjon på produktet i og med at dette er produkter som lager hull i huden, og dersom man ikke desinfiserer det bra nok, eller nålene ikke laget av kirurgisk stål, eller om det er for mange nåler, så kan man risikere å få en infeksjon, og få et dårlig resultat.

 VS 
Det ene bildet er tatt i slutten av mars og det andre bildet er tatt i juni. Bildene er helt uredigert! Jeg var ikke fult så brun eller orange vil jeg kanskje heller kalle det som det ser ut som på det første bildet, men strekkmerkene var såpass store som dere ser på bildet, men etter jeg brukte Cit Body Roller ble strekkmerkene mye mindre i størrelse, og enda mindre synlige. Jeg må si at jeg synes at det er ganske sprøtt for når jeg sammenligner bildene nå så ser jeg virkelig forskjell! 

Noen spørsmål jeg har fått om Cit Body Roller:

Gjør det vondt å bruke rolleren?
Det er ikke behagelig og jeg skal ærlig si at jeg synes det gjør litt vondt, men jeg pleier å være ganske rask når jeg bruker den og med en gang man er ferdig å rulle så går "smerten" over. Må vi ikke lide litt for skjønnheten? Haha!

Blir man rød lenge etter behandlingen? 
Jeg pleier å rulle på kvelden så jeg er gjerne litt rød dagen etter, men kremen som brukes til er med på å roe ned huden. Det er IKKE farlig at huden blir rød og litt øm etter behandling. Det er helt naturlig ettersom man stikker bittesmå hull i huden. 

Hvilken lengde bruker du på nålene?
Jeg bruker 1.00 mm. Denne lengden gir best effekt på strekkmerker! 

Har du fått arr av å bruke Cit Rolleren? 
Nei det har jeg ikke. Cit rolleren skal fjerne arr, strekkmerker og celulitter, ikke gjøre så du får det.

Har du fått infeksjoner ved bruk av rolleren?
Nei det har jeg ikke!


"De tusenvis av hullene som CIT Body Roller lager i huden skaper en unik mulighet til at aktive kosmetiske ingredienser kan tas opp i huden. Studier viser at opptaket faktisk kan bli opptil tusen ganger bedre ved bruk av både rolleren for så kremen, enn dersom man kun benytter seg av kremen med ingrediensene på en normal hudoverflate. Derfor har âme pure® utviklet Cellulite & Stretch Marks Induction Therapy GEL og CREME, som inneholder 4 aktive ingredienser som utgjør hele 14% av produktet. Normalt inneholder lignende preparater kun 1- 3%. Det er nettopp dette som gjør at våre produkter er så effektive som de er. De 4 aktive ingrediensene har dokumentert effekt i i til sammen 10 studier." Sier AmePure!


Cit Body Roller kan brukes for å minske strekkmerker, arr og celulitter. Eller dersom du  har store porer, linjer, rynker, grov hudstruktur, hårtap eller pigmentflekker!

Vil du prøve samme behandling som meg så finner du den HER!

AmePure har gratis frakt  og rask levering! 
Om megMitt navn er Kristina og jeg er 20 år gammel.

På denne bloggen vil du få en smakebit av min hverdag som mamma til en gutt på 6 år, skjønnhet, mote og alt som ellers interesserer meg.

Jeg er i fulltidsjobb, men på siden er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produkter fra ForeverLiving.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg eller kjøpe produkter kan du sende mail til kristina_torgersen@outlook.com

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Reklame


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits