• Skrevet: 31.08.2015  //  Kl: 23:56  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 9


Er du også av den typen som liker å bruke kveldene på å pleie deg selv litt ekstra i blant? Ta på en deilig ansiktsmaske, smøre deg inn med en god body lotion, kure håret, lakke negler? Rett og slett bare pleie deg selv fra topp til tå! Da er vi to!

Siden jeg elsker hverdags luksus så bestemte jeg meg for å bestille Aloe Body Toning Kit. Nå gleder jeg meg virkelig til å få hentemelding fra posten slik at jeg kan skynde meg hjem å få testet det ut.Jeg har flere venninner og kjente som bruker dette settet og de har skrytt det opp i skyene, så denne gangen ble jeg nødt til å legge inn en bestilling på dette til meg selv.

For dere som ikke vet hva Aloe Body Toning Kit er, så er det en hjemmebehandling som er designet for å hjelpe huden med å bli både fastere og mer spenstig, samtidig som den skal virke mykgjørende og minske forekomsten av cellulitter. Produktene inneholder aloe vera som hovedingrediens,i tillegg til utvalgte urtekstrakter og andre gode stoffer som går dypt ned i huden og hjelper til i kampen mot cellulitter og vassen hud. Denne skal også være til god hjelpe med å trekke ut vann av kroppen. 

Jeg kommer til å fortelle dere mer om disse produktene når jeg har fått testet dem ordentlig selv. Da kan jeg gjerne lage et innlegg om hvordan man påfører og bruker produktene trinn for trinn hvis dere ønsker! 
Har du testet Aloe Body Toning Kit før? #hverdagsluksus #aloebodytoningkit #foreverliving #hudpleie #skjønnhet #helse

 

 

 

  • Skrevet: 28.08.2015  //  Kl: 16:22  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 4


 I skrivende stund er jeg nesten på vei ut døren. Jeg er nettopp ferdig for jobb og kan endelig ta helg med god samvittighet. Crossfit timen jeg skal på begynner klokken fem. Det ser jeg frem til! En venninne jeg ikke har sett på lenge skal også bli med å trene. Det blir koselig!

Denne helgen har jeg fri, så senere i dag skal jeg kanskje bort til en god venninne av meg som skal ha en liten avslutning ettersom hun skal reise om få dager til Bali å bli der i tre måneder for å lære mer om trening. Hun er kjempe heldig som får oppleve det. Det må være en fin opplevelse å få reise helt dit for dem som ikke har et barn å ta ansvar for.

Jeg ser på bildet jeg la ut at det kanskje er på tide å få reist til frisøren igjen snart å tatt etterveksten i håret mitt og, hehe. Men det blir nok ikke denne helgen akkurat
I flere år har jeg bleket striper, så neste gang jeg skal til frisøren vil jeg prøve noe nytt. Jeg synes sånt er litt skummelt faktisk. Jeg er ikke så glad i forandringer, men hvem vet, kanskje jeg vil trives med det?


Forresten er det gratis prøvetimer ut august på SB Crossfit som ligger i Bullsgate 1 i Tønsberg. Så om noen av mine lesere bor i nærheten og kunne tenke seg å prøve, så er det bare å ta kontakt med treneren på Facebook HER eller på www.sbcrossfit.no 


Ønsker dere en fin helg!

#Crossfit #SBcrossfit #Trening #Tønsberg

  • Skrevet: 25.08.2015  //  Kl: 22:16  //  Kategori: Matoppskrifter  //  Kommentarer: 18

Etter jeg var ferdig på jobb og fikk hentet Christoffer på SFO så reiste jeg rett på SB Crossfit for å trene. I dag hadde vi cardioøkt. Kondisen min er ikke helt på topp, men det gikk greit, den kommer seg sakte men sikkert. To venninner av meg var også med å trente. Det er så hyggelig å trene sammen med dem. Jeg føler det gir meg skikkelig motivasjon og trenings glede, og ikke minst så får vi sett hverandre litt oftere siden vi også møtes der.

Siden jeg visste klokken ville bli sent på ettermiddagen før vi var hjemme igjen så tenkte jeg det var best å planlegge en rask middag, så da stod speltlompe pizza for tur. Det er både sunt, godt og utrolig enkelt! Tomatsausen jeg brukte hadde jeg i fryseren fra tidligere ettersom jeg lagde en stor porsjon fra bunn av og frøs ned sist jeg lagde dette, i tillegg hadde jeg en åpnet boks med mais fra dagen i forveien som jeg brukte til å ha på, i tillegg til kyllingkjøttdeig, kalkunskinke, champingnon og litt lett ost. Det som er så fint med speltlompe pizza er at det smaker himla godt og man kan bruke alle mulige rester man har i kjøleskapet som man gjerne ønsker å få spist opp! 

Jeg har fått med meg at det er mye reklame i det siste for Polly sin nye nøttemiks som er både uten olje og salt. Jeg måtte selvfølgelig dra med meg denne miksen i handlekurven da jeg var innom butikken. Jeg saltet noen av dem litt selv med urtesalt for å gi dem litt ekstra god smak, det er jo tross alt mye sunnere enn nøtter som allerede er saltet, og i tillegg fritert i olje. Nam!


#trening #kosthold #helse #speltlompepizza

  • Skrevet: 21.08.2015  //  Kl: 21:59  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 7

What a beautiful day!  <3 Endelig er det helg og i ettermiddag reiste vi på besøk til mamma. Det er flere uker siden sist, så det hadde vi gledet oss til. Vi fikk servert god middag da vi kom. Etter vi var ferdig å spise gikk vi ned i hagen for å plukke litt bær. Hun har både blåbær, plommer og flere andre deilige frukter og bær i hagen. Det er jo så godt! 

Litt senere tok vi en liten kveldstur ned på stranden for å fiske litt krabber Men i spontanpakkingen klarte vi selvfølgelig å glemme både bøtte og fiskesnøret hjemme som vi hadde satt frem i gangen, så vi måtte reise hjem igjen for å hente det. Da fikk vi litt mindre tid, men siden det er helg nå gikk det helt fint, så det ble likevel en fin tur.

Det er viktig å i blant sette av litt tid til å gjøre hyggelige ting med barna, og ikke minst for seg selv uten at man selv skal føle at det skal bli et evig stress og mas, og i dag følte jeg vi fikk til det. Vi ble der så lenge vi ønsket uten å føle at klokken løp helt i fra oss. Det er herlig og avslappende!

Ha en fin helg alle sammen! 


Følg meg gjerne på Instagram for flere oppdateringer (kristinaavalerievna)

#summer

  • Skrevet: 20.08.2015  //  Kl: 22:24  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 7

De siste dagene har vært helt nydelige! Helt uventet kom plutselig dét digge sommerværet som vi har gått å ventet på i flere måneder, eller igrunn var det kanskje ikke så uventet i og med at værmeldingene varslet om det i forkant, men samtidig så kan man jo aldri stole blindt på det, så jeg ble ihvertfall positivt overrasket! Siden været var så bra så bestemte jeg meg får å legge treningen litt til side denne uken og heller nyte varme dager med Christoffer på stranden og i solen, for trening blir det jo mye av fremover uansett.

En venninne av meg har båt så Christoffer og jeg har vært så heldige og fått være med henne ut på vannet for å hygge oss de to siste dagene, det var veldig koselig! Det er ikke så ofte vi får muligheten til det siden vi ikke har båt selv, og ikke minst fordi hverdagen vår er så hektisk, så det var stas for både Christoffer og meg. Vi hadde ordentlig fiskelykke den ene dagen og fisket to makrell som vi stekte til middag dagen etter. Det var veldig godt, og ikke minst sunt! Jeg syns faktisk det er kjempe gøy å fiske!

På mandag var det forresten første skoledag for Christoffer og det gikk veldig fint. Det virker som at han trives godt på den nye skolen han har begynt på, det gjør meg veldig glad! Jeg tror nok ofte at vi foreldre er vell så spent på hvordan det vil bli, som barna selv. Det er litt rart å tenke på at jeg plutselig har en skolegutt i hus. Snart begynner han med lekser og da er det min tur til å hjelpe han. Jeg har aldri vært spesielt skoleflink selv, men som mamma så er man jo nødt til å holde hodet hevet og hjelpe til med det som trengs. Kanskje jeg om noen år lærer endel av det jeg selv ikke fikk med meg på skolen, hehe.


Jeg prøver egentlig å unngå å legge ut så mye bilder av Christoffer offentlig på bloggen min, men jeg har skjønt at det igrunn er ganske obligatorisk å poste bilde av barna sine fra første skoledag, det virker ihvertfall sånn. Hvis noen lurer på hvorfor jeg ikke legger ut så mye bilder av ham offentlig til tross for at mange sikkert ser på bloggen min som en "mammablogg" så kan jeg skrive ett innlegg om dette senere i tid. Kvaliteten på bildene er dessverre utrolig dårlig også, ettersom mobilen min har knust og jeg har måttet bli nødt til å bruke en midlertidig telefon. Jeg bør egentlig bli flinkere til å ta med meg kamera når jeg er avgårde.


Vi blogges! Klem fra meg ♥

  • Skrevet: 16.08.2015  //  Kl: 22:17  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 2

God kveld dere og beklager for lite blogging! De siste dagene har jeg igrunn "dødd ut" litt fra sosiale medier. Ihvertfall her på bloggen. Jeg har hatt så mange ting som har måttet ordnes de siste dagene, og så har det jo vært helg. Planen min var å trene litt crossfit i helgen, men det endte isteden med å bli en treningsfri helg som gikk til å ha det hyggelig med venner og kjente! Det var egentlig veldig hyggelig og siden det blir endel trening i ukedagene er det lov å droppe det en helg også. 

Jeg er veldig klar over at jeg skulle trukket vinneren av Giveawayen i går og det gjorde jeg, men jeg rakk dessverre ikke å få postet noe innlegg, men vinneren ble Marte Kitang! Gratulerer så masse til deg! Jeg har kontaktet deg på mail. Til dere andre som ikke vant så husk at jeg kommer til å kjøre noen nye konkurranser fremover, og selv om du ikke vant denne gangen så kanskje du gjør det en annen gang! 

Det ble en fin avslutning på søndagsettermiddagen da vi reiste ut å spiste sushi på en ganske så nyåpnet sushibar i Tønsberg som heter SunFish. Jeg har aldri vært der tidligere men jeg synes maten var veldig bra, og eieren av stedet er kjent for å ha jobbet med sushi i over 18 år og har jobbet i flere ulike land med dette, så da går jeg ut i fra at han både vet og kan det han driver med. Jeg har aldri likt smaken på sushi tidligere og tanken på rå fisk gjorde meg kvalm frem til jeg plutselig våknet opp en morgen og fikk lyst til å kjøpe et brett med nettopp sushi. Sprøtt, ikke sant?

I morgen venter første aller skoledag for min herlige 6åring Christoffer! Det er stort for oss begge, og jeg ser veldig frem til å få ta del i hans første skoledag og ikke minst en ny tid i livet hans som nå vil starte fremover.  Han er så god, og smart og skjønn! Ønsk oss gjerne lykke til! :DHva har dere gjort i helgen? 

  • Skrevet: 10.08.2015  //  Kl: 23:43  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 46
Siden jeg har startet opp med et nytt samarbeid med personligalmanakk.no så ble vi enige om å kjøre enda en Giveaway her på bloggen min hvor en av dere som melder dere på får sjansen til å vinne deres egen personlige almanakk! 

For å delta i konkurransen
trenger dere kun å skrive en kommentar i feltet på dette innlegget om at dere er med, men dersom dere ønsker ekstra vinnersjanser så kan dere trykke "følg" på min instagram (HER) og på Personligalmanakk sin (HER)


Almanakken kan du designe helt selv både på utsiden og på innsiden ettersom hvordan du måtte ønske, og du kan også velge ulik størrelse på den. Jeg har selv en almanakk derfra som jeg er veldig fornøyd med. Den er akkurat passe stor til at den får plass i vesken min slik at jeg kan ha den med meg overalt og det synes jeg er kjempe praktisk. I den kan jeg skrive ned viktige avtaler, trening fra uke til uke, eller andre ting som interesserer meg. Viktige ting blir ihvertfall ikke glemt dersom jeg husker å notere det i denne! Hvis dere går inn på (denne linken) så kan dere se bilde av hvordan jeg designet min almanakk.


Vinneren vil bli trukket lørdag 15. august!

Lykke til! TRYKK GJERNE DEL PÅ INNLEGGET NEDERST I VENSTRE HJØRNE!


Personligalmanakk finner du også på Facebook: www.facebook.com/personligalmanakk og på snapchat: pers_almanakk. Der vil dere finne masse inspirasjon til flotte forsider!

#Personligalmanakk #Giveaway #Konkurranse #2015

  • Skrevet: 09.08.2015  //  Kl: 23:25  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 21

Dette har virkelig vært litt av en dag! Ikke på en negativ måte, men heller svært positiv! Siden jeg er forhandler i Forever var jeg i dag med på et av arrangementene som heter Kick Off, og det ble holdt på Ås Kulturhus! Dette har jeg gått å gledet meg til i flere dager!

Salen ble fylt opp med rykende god energi og stemning fra flere hundre mennesker gjennom hele dagen! Jeg møtte mange nye forhandlere som jeg aldri har truffet før, men også flere jeg i de siste månedene har vært i kontakt med! Det var veldig hyggelig! Det ble holdt mange foredrag der vi blant annet fikk høre flere rørende historier, og ikke minst Trine Grung (bilde av meg og henne over) som er Norges Første Blogger, gav oss alle masse inspirasjon og tips på en humoristisk måte! Siden jeg blogger selv så var det også veldig interessant for meg å høre på henne!

Jeg har fått masse påfyll av både inspirasjon og motivasjon og jeg har lært en hel masse og selv fått nye erfaringer. Dette var veldig nyttig og lærerikt for meg å delta denne gangen, så det er jeg meget glad for at jeg gjorde. Jeg ser allerede frem til neste Kick Off!

Fra nå av bli enda mer bestemt på å nå mine mål, planlegge mer, skrive ned mine mål,  og ikke minst hjelpe teamet mitt til det samme! 


Disse tre vakre jentene er noen fantastiske forbilder og til stor motivasjon for oss andre! Eva, som står i midten er min sponsor, og hun er jeg utrolig stolt av!
De har oppnådd ekstremt mye på kort tid, og viser oss alle at det "umulige" faktisk er fult mulig bare man gir litt for det! 

I natt kommer jeg til å sove godt! God natt alle sammen!
Jeg blir kjempe glad om dere trykker "liker" på Facebook siden min HER !

  • Skrevet: 07.08.2015  //  Kl: 21:22  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 0

Nå vet jeg at mange er spent på å høre hvordan det gikk på C9!

Jeg oppdaterte dere noen av dagene i begynnelsen men jeg følte det ville blitt litt mye om jeg skulle skrevet om det hver eneste dag så da syntes jeg det var bedre å gi dere en liten oppsummering etter kuren.

Den første dagen gikk overraskende bra, men jeg var ganske slapp og energiløs før jeg gikk å la meg den kvelden. På dag to hadde jeg også litt mindre energi enn ellers, men fra dag tre kom energien tilbake og jeg har de siste dagene følt meg utrolig fresh og kvikk! Både på trening og ellers. 

Jeg har spist masse god mat selv om ingrediensene er mer "begrenset" enn ellers. Dersom man er vant til å spise sunt fra før av så er det ingen problem å lage mat som passer til dette programmet. Jeg har derimot slitt med at jeg alltid er så fysen på noe søtt, men det har faktisk roet seg litt i løpet av disse dagene. 

Jeg har trent så og si hver dag bortsett fra 1-2 hviledager, men det gjør jeg jo ellers også så for meg var ikke det noe nytt. Både styrke, kondisjon og Crossfit, og jeg merker godt at jeg har fått et skikkelig overskudd de siste dagene! Det er så deilig!

Målingene jeg tok på dag én viser faktisk så og si det samme nå som da jeg startet, men jeg veier 48 kilo og er en XSmall fra før av, så for meg så var det heller ikke noe mål å gå ned flere kilo, men heller et ønske om å få renset kroppen skikkelig og bli mer markert.  

Som dere ser på bildet over så er det ekstremt liten forskjell mellom bildene men magen min var litt oppblåst da jeg startet, men den har også roet seg en veldig, og det er takket være blant annet aloe vera gel som jeg drikker daglig.

Hvor store synlige resultater man får av C9 vil selvfølgelig variere fra person til person fordi vi har alle forskjellig grunnlag så hvor mye nettopp du vil gå ned i vekt eller cm rundt midje eller andre steder på kroppen kommer helt an på din livsstil i forkant av programmet. Men jeg vet at de fleste personer som har hatt dårlige vaner og en usunn livsstil i forkant gjerne er dem som får flest synlige resultater. Det sier jo igrunn seg selv ettersom kroppen da vil kvitte seg med masse giftstoffer og vann. Og det er veldig viktig å huske på at det er mye lettere å gå ned i vekt og få den kroppen man ønsker dersom man har en ren kropp innvendig! For en rens av kroppen vil det være uansett hvor godt du ser det på målebåndet eller badevekten i ettertid!

Jeg er veldig fornøyd med kuren ihvertfall og gleder meg til dagene og ukene fremover med sprudlene energi! :D

 


Lurer du på hva C9 er? Eller ønsker du å bestille? Kontakt meg HER(link) eller på mail: kristina_torgersen@outlook.com 

 


#Helse #C9 #Foreverliving #Vekt #Detox #Kur #9Dagersprogram #Sunn #Helse #Motivasjon 

  • Skrevet: 04.08.2015  //  Kl: 22:38  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 8

Nå begynner hverdagen sakte men sikkert å snike seg innpå igjen. Christoffer som i fjor var barnehagegutt, har nå blitt skolestarter og vi har allerede begynt med tilvenning på SFO. Det er kjempe spennende for oss begge, og i tillegg er det greit og komme inn i noenlunde rutine igjen før jeg starter å jobbe igjen. Jeg nyter nå den siste uken som er igjen av min egen ferie selv om det føles som det er høst. Jeg har faktisk gått i ull cardigan store deler av ferien min, men jeg får heller se positivt på det å tenke at det er herlig og kunne sove nesten så lenge jeg ønsker å somle litt uten å være nødt til å stå opp senest halv syv på morgenen av en alarm som ringer. 

I helgen tok vi en tur til Oslo for å prøve tannbleking ettersom det var et godt tilbud på en klinikk! Mine ble ikke helt som jeg hadde håpet og forventet, så de skal fikse opp i det så jeg skal reise inn igjen om noen dager og få tatt en ny runde til så da blir det nok veldig bra får vi håpe! :-) 

Jeg fikk også handlet litt nye klær, og dratt innom IKEA. Jeg trengte noen nye håndklær, puter, glass og diverse. Det er så billig å handle der, men det blir fort dyrt når man drar med seg en hel haug av ting til kassen som man tidligere har klart seg fint uten, haha! Godt og avslutte ferien med å gjøre litt hyggelige ting!Hva har dere gjort i ferien?

  • Skrevet: 02.08.2015  //  Kl: 12:43  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 3

Kjenner du noen nær deg som har blitt rammet av kreft? Kanskje en i familien din, en nær venn, eller en bekjent? 
Om du gjør det så bør du lese dette innlegget!

Årsaken til at jeg ønsker å skrive om dette på bloggen min er fordi jeg har en i nær familie som ble rammet av kreft flere år tilbake og døde. Det var min tante, og kusinen min Helene var bare tretten år gammel da moren hennes forlot verdenen vi lever i. Det er kjempe trist! Jeg har også en onkel som døde av kreft så jeg vet hvordan det er å føle på den sorgen man opplever når man mister noen, men jeg vet (heldigvis) ikke hvordan det er å være barn av en kreftrammet. Det må være helt ubeskrivelig vondt.

Og i det hele tatt miste noen man er glad i og bryr seg om er vondt, og det tror jeg de aller fleste av oss har fått kjenne på uavhengig av hva årsaken er.I forbindelse med dette ønsker jeg å fortelle dere at kreftforeningen frivillig holder rideleir på Lefdal rideskole fra 28.- til 30. august for de barna og ungdommene som er pårørende av kreft i nær familie, så hvis du er interessert i hester, og ønsker eller har behov for å komme i kontakt med noen i samme situasjon så kan dette være noe for enten deg eller de du kjenner.

Det er rundt 60-70 deltagere på leieren og alle som deltar er i samme situasjon. Der kan du være med å skape et godt fellesskap og bygge nettverk, noe som er veldig viktig for barn for at de skal kunne komme seg gjennom tunge og vanskelige tider. Der finnes det mange forståelsesfulle sjeler! ♥ På leiren vil barna få et avbrekk fra vanskeligheter de opplever hjemme og i hverdagen, og det er en kjempe fin mulighet for barn til å få oppleve hestenes fine virkning på hodet og kropp. Dyr generelt kan gi mye støtte når en opplever sorg.

Helene og hennes venninne Madeleine som begge mistet en av sine foreldre i kreft har vært aktive deltagere på denne leiren helt siden den startet opp i 2006, og i løpet av de to siste årene har dem også vært ledere for barn i samtalegrupper sammen med andre! De vet godt hva dem snakker om når det kommer til dette og sier selv at dem vet hvor viktig denne leiren er, og hvor stor virkning den har på de barna som får være med. Leiren har hjulpet dem veldig med å kunne bearbeide sorgene.

Fakta om rideleiren

Dette er den niende rideleiren som arrangeres på tiende året. 
Leiren ble startet opp av Bente Christina Alveng som selv har mistet mor i kreft.
Vil vite mer, se videoer fra tidligere rideleir kan du gå inn på DENNE linken!

Som sagt, om du selv er pårørende etterlatt eller kjenner noen så bør du spørre dem om dette kunne vært av interesse!


Hadde blitt veldig glad dersom dere deler innlegget videre! ♥

#kreftforeningen #kreft #familie #mamma #pappa #nærfamilie #vennerOm megMitt navn er Kristina og jeg er 20 år gammel.

På denne bloggen vil du få en smakebit av min hverdag som mamma til en gutt på 6 år, skjønnhet, mote og alt som ellers interesserer meg.

Jeg er i fulltidsjobb, men på siden er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produkter fra ForeverLiving.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg eller kjøpe produkter kan du sende mail til kristina_torgersen@outlook.com

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Reklame


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits