• Skrevet: 27.09.2015  //  Kl: 18:44  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 6

Hei!Har dere hatt en fin helg?

Jeg har hatt fri denne helgen så på fredag leverte jeg sønnen min på skolen og etter det startet jeg og en venninne morgenen med en god treningsøkt før vi reiste inn til byen og spiste sushi og handlet litt. Senere på dagen dro vi hjem til henne og så kom det en venninne til og spiste litt mat. Etter det fikset vi oss sammen før vi senere på kvelden tok en tur ut for å være litt sosiale. Det var veldig lenge siden sist, så det var kjempe koselig!

På lørdags ettermiddag og frem til i dag har jeg koset meg på Farris Bad med tre retters middag, avslappende boblebad og sauna. Maten var god, men ikke noe jeg vil skryte veldig av, men det så veldig delikat ut! Jeg glemte å ta bilde av desserten, men det var en tallerken fylt med sjokolade og sorbet is, og det smakte kjempe digg! Jeg er jo en skikkelig sjokoladeelsker da, så det var igrunn kanskje ikke så rart! På spa avdelingen var det veldig fint og jeg fikk en fin opplevelse.

Det har vært strålende sol og varmt i luften denne helgen så egentlig har jeg veldig lyst til å komme meg ut litt i løpet av kvelden å få jogget litt før det blir for sent. I morgen starter enda en ny uke og da er det fult opp med jobbing igjen, men denne uken blir onsdag min siste dag i min nåværende jobb. For dere som ikke vet det så utdanner jeg meg til å bli helsefagarbeider og jeg har hittil jobbet ti måneder på sykehjem (rehabilitering) nå. De ti månedene har gått veldig fort og jeg har lært veldig mye og blitt kjent med mange hyggelige mennesker. Om knappe to uker begynner jeg å jobbe i bolig for psykisk utviklingshemmede. Det blir nok lærerikt, og jeg håper at jeg vil trives! Så for meg er det mye spennende og nytt skjer de neste månedene! Ønsker dere en fin uke!    • Skrevet: 21.09.2015  //  Kl: 21:40  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 4

Gårsdagens bursdagsfeiring med familien ble ordentlig vellykket! Før gjestene kom dekorerte vi bordene med høstfarger og pynt. Det passer perfekt nå i september måned. Maten som ble servert var kjøtt og suppe med en type bollegrøt og grønnsaker ved siden av. Det høres veldig rart ut for de som ikke har smakt det, men det er faktisk kjempe godt. Det har vært en tradisjon i familien i mange år og da min mormor levde pleide hun å lage det, så denne gangen ble det mamma sin tur til å prøve. Det ble ordentlig digg! Fikk nesten litt flashback følelse fra jeg var liten, hehe. 

Vi reise hjem til oss selv igjen sent på ettermiddagen og fikk pakket ut og slappet av litt før det ble kveld og klart for en ny uke. Det er helt merkelig hvor fort helgen går når man har det koselig og gjør ting man liker! 

Denne uken må jeg prøve å trene så mye som mulig for den siste uken har jeg kost meg litt for mye merker jeg. Det har vært opptil flere selskaper og litt for mye søtsaker så nå er det på tide og stramme inn på rutinen. Heldigvis har jeg fri på formiddagen i morgen så da rekker jeg og starte dagen med litt cardio på SbCrossfit! Det ser jeg frem til!

Hva har DU gjort i helgen?


Ønsker dere en flott uke!


Følg meg gjerne på Instagram - Kristinaavalerievna

  • Skrevet: 19.09.2015  //  Kl: 18:18  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 5

Hello dere! Hvordan er det med dere? Har dere det bra?

De siste dagene har jeg hatt veldig mye å gjøre. Timeplanen min har vært fylt opp og jeg har ikke fått tid til noe som helst blogging. Jeg skulle trukket vinneren av konkurransen jeg har hatt gående på bloggen min i går men det rakk jeg ikke så vinneren blir heller annonsert her i dag. Det var mange som meldte seg på og jeg trakk en tilfeldig vinner, og denne gangen ble det Sara Diesen som var så heldig å få Triple Multiplex fra Amepure! Gratulerer så masse, jeg har sendt deg en mail!

Jeg så at det var mange der ute som kunne tenkt seg en Cit Body Roller, men ikke fortvil for det kommer helt sikkert nye konkurranser igjen, om ikke har Amepure stadig ulike tilbud! 


Dersom dere ønsker flere slike konkurranser i fremtiden så gi meg gjerne et likes på innlegget! 

I morgen formiddag har vi invitert familien hjem til oss i bursdag selskap. Jeg hadde egentlig bursdag i mai men det har jeg ikke fått feiret enda, så da ble det bedre sent enn aldri, haha. Og Christoffer hadde i juli, og mamma fylte år i starten av september så da ble det like greit slått sammen som en liten bursdagsfest med tre generasjoner! Det kommer til å bli kjempe koselig. Vi har stått på å bakt kake i dag og holder på og gjøre ting klart til i morgen. Jeg ville egentlig lage makroner til i morgen for det er så sinnsykt godt men det tar litt tid å lage det og spesielt om man ikke har så god erfaring med det. Jeg har bare laget det en gang før men det er lenge siden, så jeg prøvde å få tak i halvfabrikatet ettersom jeg har hatt det så utrolig hektisk de siste dagene men det viste seg å være mye vanskeligere enn jeg trodde, ja faktisk ganske så umulig. Utrolig irriterende, for jeg hadde sett frem til å få laget disse, men da ble jeg heller nødt til å bake noe annet.. 

Nå skal jeg slappe av og nyte lørdagen med min lille gullklump før han skal legge seg!

Ha en fin kveld folkens!


#Konkurranse #AmePure

  • Skrevet: 15.09.2015  //  Kl: 21:46  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 8

Visste dere at man kan bruke vanlig destilisert hvit eddik til både rengjøring i hus og hjem, og ikke minst for å bli kvitt ubehagelig lukt i klær eller vaskemaskin? For mange høres det sikkert rart ut, for eddik i seg selv lukter surt om man lukter rett fra flasken, men det er faktisk helt sant at det fungerer! Jeg liker ikke skyllemiddel med masse parfyme i og ofte kan huden reagere på det så det handler jeg aldri på butikken. I stede har jeg begynt å bruke eddik som skyllemiddel til klær og det funker skikkelig bra! Om man bruker vanlig skyllemiddel når man vasker jeans så ødelegges også fort stretchen, men med eddik blir den ikke det. I stede gir den frisk lukt til rene klær, og eddik er en naturlig luktfjerner i seg selv og absorberer lukt istedenfor å dekke over, den dreper bakterier og fargene i klærne bevares mye bedre!


Selv har jeg egentlig aldri hatt problemer med hverken vond lukt i klær eller i vaskemaskin, men jeg vet om flere som har det, og ikke minst om man vil fjerne røyklukt, eller har barn som søler sterkt fargede flekker på klærne, så funker det supert! Grunnen til at det fungerer så bra til å fjerne bakterier er på grunn av sitt høye innhold av syre!

Man kan bruke eddik til utrolig mye og det er både miljøvennelig og økonomisk, så hvorfor ikke?


Smart? :D

 

#trening #smart #tips #økonomisk #miljøvennelig

  • Skrevet: 11.09.2015  //  Kl: 15:32  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 58


Nå har dere sjansen til å melde dere på konkurransen på bloggen min og vinne en Triple Multiplex behandling fra AmePure til en verdi av 2622,-.

Triple Multiplex er en hjemmebehandling som reduserer strekkmerker, kropps arr og cellulitter og gir et langvarig resultat.

Jeg har selv brukt produktene som mange av dere nok har lest, og om du lurer på min erfaring og vil se før og etterbilde kan du gå inn på mitt tidligere innlegg HER.

 


Slik deltar du i konkurransen!

Del innlegget på Facebook ved å trykke DEL nederst i venstre hjørne, eller kopier linken. For ekstra vinnersjanse; gå inn å lik Facebook siden min og AmePure sin HER og HER.

Skriv en kommentar når du har gjort det. Husk og skriv med mailadresse.

Jeg trekker vinneren om en uke!


Behandlingen DU kan vinne kan du se HER!


Fakta om produktene!

âme pure®  tilbyr en revolusjonerende hjemmebehandling, som du før bare kunne gjøre på en hudklinikk! 


Dette er en klinisk dokumentert hudbehandling som er drevet frem av forskning og vitenskap.

GEL og CRÈME sin avanserte formulering med hele 14% aktive ingredienser kombinert med CIT Body Roller gir et langvarig resultat.

Normalt inneholder lignende preparater kun 1- 3%.Det er en av årsakene til at produktene gir så utrolig gode resultater.

Studier viser at opptaket av GEL og CRÈME faktisk kan bli opptil tusen ganger bedre når du påfører disse produktene rett etter at du har brukt CIT Body Roller!

Avhengig av hvor dype og gamle strekkmerkene dine er, viser erfaringen fra Amepure sine kunder at du kan få opptil 50% reduksjon av strekkmerker etter kun 8 ukers behandling. Hvis du repeterer behandlingen vil strekkmerkene reduseres ytterligere. Noen opplever opptil 80% reduksjon av strekkmerkene etter kun 8 ukers behandling.

God helg! 

  • Skrevet: 09.09.2015  //  Kl: 22:28  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 3

 Nå sitter jeg i sofaen og har nettopp vinklet plastfolie rundt begge lårene mine og magen. Hvorfor lurer dere kanskje på? Jo, fordi jeg tester ut mitt nye aloe body toning kit. Jeg tok først en lang dusj og skrubbet huden med en herlig loofasvamp før jeg smurte på aloe body toner og snurret folien rundt. Denne kremen lukter sinnsykt godt forresten! Skikkelig kanelduft, så om du er som meg og elsker kanel, så ville du nok likt denne! 

Når man har startet denne behandlingen skal man helst være så mye som mulig i ro og anstrenge seg minst mulig i en times tid frem til man tar folien av så da la jeg meg likegodt ned på den beste delen av sofaen med et glass vann for å slappe av. 

Egentlig  føler jeg at jeg har utrolig mange "må få gjort ting" som å rydde og ordne både det ene og det andre i huset, men det føler jeg jo hver dag. Akkurat det tar aldri slutt, men slik er det nok for de fleste, så noen ganger er det deilig å bare glemme alle "må gjøre" ting, ihvertfall for et lite

Dette var ihvertfall utrolig avslappende! <3 Man får en varmende og beroligende følelse på stedet man behandler.
Lurer du på hva aloe body toning kit er? 

Aloe body toning kit hjelper til med å trekke ut vann av kroppen, og kan være til god hjelp om du ønsker en spenstigere hud og en slankere figur.
Men husk; regelmessig trening og sunt kosthold er alltid nøkkelen til et langsiktig resultat! 

Ha en fin kveld alle sammen!


Kontakt meg gjerne her eller på kristina_torgersen@outlook.com dersom du har spørsmål! 

  • Skrevet: 07.09.2015  //  Kl: 20:51  //  Kategori: Superfood  //  Kommentarer: 8


Hei dere!

Jeg har for tiden fått skikkelig hekta på en kjempe god smoothie. Den er super sunn og inneholder mange ulike vitaminer og mineraler, i tillegg metter den bra så den er super som en frokost/mellommåltid/lunsj. Alt ettersom hvor mye man liker å spise til hvert måltid. Så denne oppskriften tenkte jeg å dele med dere her på bloggen!

I denne er det en blanding av både frukt og grønnsaker. Jeg serverte sønnen min på seks år denne uten å si hva det var i den ettersom barn i seks års alderen kan ha en tendens til å være "allergiske" mot grønne drikker, haha! Spesielt hvis det er spinat og grønnkål i. Men Christoffer syntes den var kjempe god og spurte etter mer da han hadde drukket opp, så denne anbefales til både liten og stor.

Til denne grønne smoothien trenger du trenger dette!


En banan, grønnkål, avocado, spinat, sukrin (eller vanlig sukker om ønskelig eller evt honning) og litt soya melk. Jeg har også hatt oppi litt av saften til en lime og det har gitt god smak. Ta alle ingrediensene oppi en blender og mix det sammen til det blir en grønn drikk. Enkelt og greit!


Både spinat og grønnkål er kjent for å være to store næringsbomber og ved å spise avokado får du i deg mange sunne fettsyrer som kroppen trenger. Banan gir god søtsmak og fylde, i tillegg har den mange ulike vitaminer i seg. 

Når man skal lage smoothie kan man jo egentlig bare prøve seg frem med ulike ingredisenser fra kjøleskapet. Det skal mye til for at det ikke blir god smak på en smoothie.  Om ikke du allerede har prøvd så kan du jo for eksempel prøve å ha i ulike urter, ingefær, lime/sitron sammen med frukt, grønnsaker og bær osv.


#superfood #rawfood #næringsbombe #helse #kosthold #smoothie #fruktoggrønt 

 

  • Skrevet: 05.09.2015  //  Kl: 21:39  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 24

Dere som har lest bloggen min en stund eller kjenner meg vet at jeg er veldig opptatt av trening, så jeg tenkte å fortelle dere litt om hvordan og hva jeg trener.

I 2011 trente jeg kickboxing et års tid, men på den tiden hadde jeg ikke bil lappen så det ble vanskelig for meg å henge med. I tillegg hadde jeg både skole og følge opp, og en sønn som ikke var så gammel, så jeg sluttet etter et år. I 2013 startet på treningssenter. Da var jeg helt fersk men jeg kom mer inn i det etter litt og lærte meg etterhvert hvilke øvelser som passet best for meg. 

Siden 2013 og frem til nå (2015) har jeg trent mye styrke og sirkeltrening. I blant trener jeg også litt kardio i form av jogging eller rask gange i skogen og i ulike bakker, men det har ikke vært noe førsteprioritet for meg. Jeg liker veldig godt å trene styrke og føler det gir meg god trening. De siste månedene har jeg også begynt å trene Crossfit og det er noe jeg kommer til å fortsette med fremover. Det er kjempe gøy å variere treningen, og på SBCrossfit der jeg trener er det et godt miljø og det er lett å få masse motivasjon. 


Etter at jeg fikk barn har jeg følt at magen min har vært veldig stor. Jeg er ikke spesielt høy, så jeg følte at den ble veldig i øynefallende, og for meg har det vært utrolig irriterende. Men så kikket jeg igjennom bildene mine for litt siden og fant et bilde av meg selv fra høsten 2013 (bilde under til venstre), og bildet til høyre er tatt nå i høst 2015.
Vekten min har hele tiden ligget stabilt på rundt 48 kg og det samme gjør den nå, men jeg ser likevel stor forskjell på kroppsfasongen min når jeg ser bildet under. Dette viser tydelig at vekten bare er ett tall og at det spiller liten rolle hvor mye eller lite den viser. Jeg har i løpet av tiden gått ned i fettprosent men opp i muskelmasse, noe som også var- og er målet mitt.

Selv om jeg ikke er fornøyd med kroppen min enda så føler jeg meg likevel mye bedre nå enn hva jeg gjorde for to år siden. Slik som dere ser på bildet under til venstre hadde jeg fremdeles sett ut i dag dersom jeg ikke hadde begynt å trene og spise sunnere. Slik vil jeg virkelig ikke se ut igjen selvfølgelig, for jeg føler meg ikke akkurat særlig komfortabel med å se sånn ut når jeg ser tilbake på det.

Om noen av mine lesere velger å ta seg nær av hva jeg mener om min egen kropp så får dere bare gjøre det, for jeg har lov til å mene akkurat hva jeg vil, og det er jo derfor man trener. Nettopp for å bli en bedre utgave av seg selv!

Det betyr absolutt ikke at jeg mener at du eller du der ute ikke ser bra ut bare fordi jeg selv ikke følte meg bra da jeg så slik ut!


Jeg vet at mange som sliter med kiloene går frustrert opp på badevekten annenhver dag for å sjekke om vekten har minsket, men jeg anbefaler folk og droppe å følge vekten. Bruk heller et målebånd. Jeg vet om flere som veier nesten 100 kg og ser helt smashing ut, mens andre veier det samme men ser overvektige ut, så det kommer helt an på livsstilen du lever.


Jeg er av den person som elsker mat, og ikke minst så elsker jeg sjokolade og søtsaker. Jeg koser meg når helgen kommer og jeg spiser også fries og hamburger ute i blant, men likevel er jeg mye mer bevisst på kostholdet mitt i det daglige, og det å være bevisst er nesten det viktigste, for små endringer i hverdagen kan gi store resultater! Hovedsaklig består måltidene mine av ren mat, mye proteiner, karbohydrater.  Mange er redd for å spise karbohydrater men det er faktisk utrolig viktig for å kunne ha nok energi igjennom dagen, og til å orke å trene. Karbohydrater  i sunn form er hjernens drivstoff!

En hverdag kan for eksempel se slik ut for meg:

Frokost: enten havregryn, kesam og bær, proteinshake, egg, smoothie eller knekkebrød.

Lunsj: Knekkebrød med skinke/ost, egg, salat, kesam eller salat.

Mellommåltid: Nøtter, frukt, bær, shake, proteinbar, smoothie.

Middag: Rent kjøtt! Kylling, kalkun, karbonadedeig, fisk (laks, torsk eller skalldyr) med grønnsaker, salater og quinoa, ris, pasta eller potet.

Mellommåltid: Frukt, smoothie eller nøtter.

Kveldsmat: En shake eller litt mat. Alt ettersom hvor sulten jeg er.

Og en veldig viktig ting; Drikk nok vann! Jeg er selv ikke så flink til det med mindre jeg tvinger meg selv, men et tips kan være å bruke en desilitermåler og måle opp fra den og helle oppi en kopp. På den måten er det lettere å både huske på, og klare å drikke mer i løpet av dagen.


Skriv gjerne en kommentar om dere lurer på noe!

Trener du?


#trening #fitness #gym #gains #crossfit #sbcrossfit #tønsberg #training #muskler #fat #fit #vekt #helse #kosthold #livsstil #hverdag #sunn #velvære #skjønnhet #ernæring #næring #aktiv #vekt #fett #foreverliving #forever

  • Skrevet: 04.09.2015  //  Kl: 11:22  //  Kategori: Matoppskrifter  //  Kommentarer: 17


For noen dager siden var jeg å besøkte en venninne. Hos henne fikk jeg smake noen kjempe gode hjemmelagde energi barer hun hadde i kjøleskapet. De falt veldig i smak hos meg så jeg sikret meg oppskriften for å prøve å lagde disse selv. De var utrolig enkle og lage, i tillegg er dem sunne og gir god energi!

Energi barene passer perfekt å spise før trening eller som et lite mellommåltid.


Oppskrift:


5 ss honning
5 ss rapsolje
100g kokesjokolade (gjerne 70%. Man kan gjerne bruke sukkerfri sjokolade også om man ønsker)

Smeltes over svak varme eller i vannbad i en kasserolle.


1,5 dl skivede mandler (du kan også hakke opp hele mandler)
1,5 dl havregryn
4,5 dl tørkede tranebær (2 dl kan gjerne byttes ut med rosiner)

1 dl solsikkefrø
1 dl gresskarkjerner
1 dl sesamfrø 
1 dl linfrø

Alt røres sammen og blandes godt med olje, honning og sjokolade

Dekk stekeplaten/formen med et bakepapir og fordel massen i et passe tykt lag jevnt utover.
Stekes ved 150 grader i 25 minutter midt i ovnen.
Del opp i passende biter med vanlig kjøkkenkniv. (Det kan være litt vanskelig å få fine biter ettersom bitene "detter" litt fra hverandre når de er ferske, så et tips kan være å avkjøle før man skjærer i biter)

La det avkjøles. Disse oppbevares i kjøleskap men kan også fryses da de tiner lett og kan spises etter ca. et kvarter.#homemade #energybars #trening #training #fitness #fit #gym #helse #kosthold #sunn #hverdag #iform

  • Skrevet: 02.09.2015  //  Kl: 22:34  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 23

                                                                                                                                                                                                    (sponset behandling)

 


I dag har jeg hatt fri fra jobb så på morgen reiste jeg først for å ta litt sol før jeg dro videre for å rekke Crossfit. Jeg var litt i tvil om jeg skulle trene i dag eller ta fri for jeg følte meg småforkjølet da jeg våknet i dag tidlig, men jeg tok sjansen. Nå angrer jeg igrunn litt på det for jeg har ble mer forkjølet utover dagen, så håper ikke jeg blir syk de neste dagene. Det har jeg absolutt ikke tid til.

Klokken 12:15 reiste jeg Nexus som ligger midt i Tønsberg By(Snorresgate 14) for å farge håret og sette på gelénegler hos Elisabeth Vik. Hun har nettopp startet å jobbe på Nexus men har mange års erfaring innenfor frisør yrket og det hun driver med. I salongen har hun sitt eget lille hyggelige rom hvor hun tilbyr all mulig vippextensions, negler og voksing av både ansikt og kropp.

Jeg har gledet meg masse til dette! Jeg har lenge tenkt på å få gjort noe nytt med håret mitt, og nå som det går mot høsten er det perfekt tid å farge det litt mørkere. Jeg ønsket ombre med blondt i tuppene og en blanding av karamell og brunt oppover og i hodebunn. Elisabeth hjalp meg med å velge farge ettersom jeg var litt usikker på hva som ville bli best. Jeg var litt redd for at det villle bli for mørkt ettersom jeg har vært blond så lenge og er vant til det, men det ble det absolutt ikke. Jeg ble utrolig fornøyd så tusen takk til deg! Ombre er veldig pent synes jeg, og da sklir fargene mye finere i hverandre og man får et naturlig fint spill i håret.


Her ser dere bilde av Elisabeth! Kjempe koselig og søt jente med mye erfaring.

Hun startet på neglene mine mens fargen i håret stod å virket. Hun legger kun gelénegler og de er fra Pronails. Disse tar ingen skade på egen negl og gjør ikke vondt å legge på i det hele tatt. Jeg ønsket en naturlig lengde på dem siden jeg jobber på et sted hvor man helst ikke skal ha veldig lange negler, og i tillegg er jeg mest komfortabel med det. Jeg gikk for fransk manikyr for det synes jeg er kjempe pent. (Bilder ser dere nedover)


Her ser dere håret mitt før jeg farget det. Etterveksten var ganske synlig i tillegg var tuppene ganske slitte og håret ganske så tørt.


Slik ble håret mitt etter både farge og klipp og litt styling! Jeg ble veldig fornøyd med resultatet! :D 
Neglene mine før jeg satte på! Fysj, de var ikke noe pene i det hele tatt. Spesielt ikke på høsten når neglebåndene blir så tørre og lett fliser seg opp.


Superlekre!!Om du ønsker timebestilling hos Elisabeth eller har spørsmål så kan du ringe inn på Telefon:33319946  eller gå inn på Facebook siden deres HER.

Følg gjerne Elisabeth på Instagram om du vil se flotte bilder av vipper og negler hun legger ut; Elisabeth_nexus
#Negler #Nexus #Frisør #Tønsberg #Vestfold #Negltrend #Gelenegler #Pronails #Nails #Extension #Vippeextension #Voksing #BikinilinjeOm megMitt navn er Kristina og jeg er 20 år gammel.

På denne bloggen vil du få en smakebit av min hverdag som mamma til en gutt på 6 år, skjønnhet, mote og alt som ellers interesserer meg.

Jeg er i fulltidsjobb, men på siden er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produkter fra ForeverLiving.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg eller kjøpe produkter kan du sende mail til kristina_torgersen@outlook.com

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Reklame


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits