• Skrevet: 30.10.2014  //  Kl: 00:01  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 2

Hei! Den siste uken har jeg vært forkjølet, men jeg begynner heldigvis å bli bedre nå.
Jeg har hatt mye skoleting å få gjort så jeg har ikke prioritert bloggen så mye heller, men tenkte å vise dere hva jeg fikk i posten her om dagen.

Jeg bestilte en ny boks med bcaa og en liten pakke med proteiner fra Gymgrossisten. (link) 
Jeg har testet ut flere typer proteiner. Både proteinfabrikken sin, my reveloution, fit & smart protein (jenteprotein) og noen andre, men jeg har ikke vært så veldig fornøyd med smaken på dem, så jeg har ikke turt å bestille i så store pakker av gangen ettersom jeg har ett stående her som jeg ble dritt lei av, men dette proteinet fra Star Nutrition er en av de bedre jeg har smakt, så det angrer jeg hvertfall ikke på!
Både proteinpulver og bcaa kommer i utrolig mange ulike smaker, så det er greit å finne en man liker!

Dette proteinet tas langsomt opp i kroppen så det egner seg fint som ett kveldsprotein eller mellom mens etter en treningsøkt lønner det seg å bruke ett som tas opp raskt. 
Gourmet pro skal også være veldig fint å bake med om man ønsker det siden den har en fin og fyldig konsistens.
Jeg er opptatt av å få i meg mye proteiner fra mat, så proteinpulveret er ikke kun en erstatning til kosten, men heller for å sikre at jeg får nok av det gjennom maten og med dette i tillegg. Proteiner metter mye bedre enn andre næringsstoffer, og brukes til oppbygging av vev. (muskler osv)

(innlegget fortsetter under bildet)


Link til proteinpulveret finner du HER (LINK) #DoubleChocolate)
Link til Bcaa finner du HER (LINK)


BCAA+Glutamine pulveret fra IronMax.
Dette er aminosyrer (ferdig nedbrutte proteiner) og det er veldig bra å drikke før/under trening for da slipper du og miste muskelmasse ettersom den har proteiner tilgjengelig. Jeg synes denne var godi i smaken (blueberry rasberry) og den gir meg ett lite energiboost hvis jeg tar denne før trening så jeg føler meg mer utholden også, og det er bra!

I tillegg kan bcaa gjøre så du får forbedret restitusjon og mindre stølhet i etterkant av treningen. Jeg opplever stadig å bli støl, spesielt hvis jeg har trent hardt, og brukt andre muskler enn jeg pleier, men det utgjør nok en liten forskjell.

 Dette er to av de viktigste kosttilskuddene jeg har i skapet som er ett must for meg, men kostholdet spiller jo såklart inn her. Det hjelper ikke å bruke dette hvis du bare spiser dårlig mat ellers, så ett sunt kosthold med rikelig av proteiner er viktigst. 

Jeg pleier å bestille på nettsiden til Gymgrossisten dersom jeg trenger noe av dette. Prisene er greit overkommelige der og det er ett godt utvalg av produkter så man kan fint finne noe til en ikke alt for dyr pris selv om man er student, sånn som meg. I tillegg er leveringstiden veldig rask, noe som er veldig positivt!


Har du bestilt noe fra Gymgrossisten før? :)

(TRYKK HER om du vil sjekke ut nettsiden dems)  • Skrevet: 22.10.2014  //  Kl: 16:13  //  Kategori: Matoppskrifter  //  Kommentarer: 14

For noen uker tilbake fant jeg en oppskrift på nettet med noen rundstykker jeg hadde lyst å bake.

Jeg likte dem kjempe godt og de var supre og ha med som lunsj da jeg skulle på skolen, i tillegg til at dem er sunne. 
Du kan telle minuttene på to hender omtrent for hvor lang tid det tar og lage dem også, så disse bør dere prøve!

Det er cottage cheese i denne oppskriften og personlig er ikke jeg så glad i å spise cottage cheese slik som mange gjør, men det fungerer supert å bake med og gir en saftig bakst i tillegg til at det er ett bra innhold av proteiner i det.


Oppskrift:

150 g havregryn
150 g cottagecheese
2 egg
1 ts bakepulver
1 ss sukrin (eller annen søtning)
1 klype salt.

Rør alt sammen (du kan gjerne bruke hendene) og del det opp i 4-6 biter. Rull ut en og en og klem de litt ut på ett bakepapir.  
Jeg brukte en mixer og mixet deigen slik at havregryna og cottage cheese'n ikke ble så kornete, men man kan fint lage dem uten å bruke mixer også, men da blir deigen litt mer "grov". Men om du bruker mixer så vil deigen bli litt klissete når du skal trille dem ut, men det gjør ingenting. 

Stek de på 200 grader i ca 15-20 minutter. 

La rundstykkene kjøle seg ned på en rist i noen minutter om du har tenkt å spise dem med en gang.

Disse rundstykkene passer perfekt som matpakke for barnehage- eller skolebarn også! 
 

 • Skrevet: 21.10.2014  //  Kl: 21:31  //  Kategori: Matoppskrifter  //  Kommentarer: 12

Her ser dere bilde av tre ulike matretter som jeg synes er kjempe gode og lettvinte å mekke sammen og i tillegg er det sunn mat med mange vitaminer.
Jeg spiser mye salat og grønnsaker men gjerne med kylling eller annet kjøtt ved siden av.  
Her kommer noen forslag dersom dere har lyst til å lage noe kanskje litt utenom det vanlige. :-)


Salat med paprika, agurk, tomat ++  fetaost, pinjekjerner, spekeskinke og litt balsamicoeddik på toppen. Jeg valgte eggerøre ved siden av.
Lagde dette til lunch på en lørdag da jeg hadde fri,og her falt det hvertfall i smak.
 


Kylling, brokkoli, champinjong, cherry-tomater, agurk og spinatblader.
 


Fylt paprika med karbonadedeig,mais, løk og litt ost på toppen. Man velger jo selvsagt hvor mye ost man selv vil ha på.
Trengs ingen smør eller olje når denne lages, enkel og sunn middag.
Fyll paprikaen og ta de på 200 c ti ca 30 minutter eller til osten er gyllen og kjøttet er gjennomstekt.

Q: Hva liker dere å lage til lunch/middag? :)

 

 

 • Skrevet: 21.10.2014  //  Kl: 17:50  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 9

Heisann! 
Jeg har ikke fått så mye tid her inne i det siste. Det blir liksom litt nok med det som ellers skjer i hverdagen min når jeg har skole å komme meg opp til og lekser som trenger å bli gjort, i tillegg en nydelig gullgutt som jeg tilbringer meste parten av tiden med, og ikke minst kjæresten min, trening og mye mer.

Dagen store høydepunkt var da jeg fikk telefon fra en i kommunen som ringte og fortalte at jeg får lærlingplass fra januar 2015 ennå dem egentlig ikke tar inn lærlinger midt i året, men de hadde lovt meg plass med engang jeg ble ferdig på skolen, så jeg ble veldig glad da telefonen ringte og beskjeden kom! Jippi!
Da slipper jeg å søke rundt etter andre jobber i mellomtiden i vertfall. Vet om flere som ikke har fått lærlingjobb og sliter med å få jobb andre steder enn så lenge, så jeg er glad jeg slipper det!  

Nå nærmer det seg jul også. Jeg synes disse månedene har gått overraskende fort, og om bare to måneder er det faktisk julaften.Det blir noen spennende måneder fremover. 
  
 

 

 

 • Skrevet: 10.10.2014  //  Kl: 15:52  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 12

Hei dere!

Tviler på at jeg kommer til å skrive så mye om sminke på bloggen min, men vil bare vise dere hva jeg fikk i posten her om dagen. 
Jeg bestiller endel sminke fra Makeupmekka (link) ettersom jeg synes de har en utrolig bra kvalitet på sminken til en latterlig billig pris.


Jeg bestilte en liten primer som skal virke mattende på huden og reduserer synlige porer.. Den passet veldig bra til meg siden jeg ofte blir litt skinnende i ansiktet.
Foundation i fargen cream beige. Den skal også virke mattende. Synes det kan være vanskelig å bestille foundation over nett tilfelle man får en farge som ikke passer slik man trodde, men denne var kjempe fin på meg. 
 
Den hvite tuben er en "sugar lips scrub". Den påfører du på leppene og så gnir du dem mot hverandre. En slik scrub kan du lage hjemme også ved å bruke olje og litt sukker, så får du akkurat samme effekt, men jeg fikk lyst til å prøve den for å se hvordan den var og i tillegg kostet den 19,- så det var virkelig ikke dyrt.
Hvis du bruker scrub regelmessig så slipper du ofte å få oppsprukne og tørre lepper.

Kosten og highlighter`en fikk jeg gratis med på kjøpet. Det får alle som bestiller derfra, og det kommer ulike gratis produkter veldig ofte.  
Jeg har aldri brukt highlighter tidligere, men prøvde litt forsiktig samme dag. Hadde jeg skullet bestilt en selv så ville jeg nok valgt en litt lysere farge enn den jeg fikk. 
Man skal være veldig forsiktig med å bruke det hvis ikke man vet hvordan man gjør det, ellers blir gjerne ikke resultatet særlig pent. 

Anbefaler dere som ikke har handlet der før å ta en tur innom nettsiden. Kan garantere dere at dere vil finne noe der liker! 

Ha en fin helg!(Link til makeupmekka HER)


Har dere bestilt derfra før? ♥

 • Skrevet: 07.10.2014  //  Kl: 23:31  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 15

Må bare si en ting først, har nemlig fått høre fra flere som har lest bloggen min at de ikke ser hele innlegget men bare ser en bit av det, jeg trodde først at årsaken til dette var fordi de ikke har trykket på  "les mer" som står på venstre side rett under innlegget, eller klikket på selve innlegget fordi jeg ble selv litt forvirret av dette den dagen jeg skrev mitt første innlegg og ikke skjønte hvorfor bare litt av teksten syntes, og lurte først på om det var noe galt med designet, men det er ikke en feil, det er slik designet er laget!
Men problemet var at om dere leser bloggen min fra mobilen så ser dere ikke all teksten fra venstre siden fikk jeg vite. Jeg dobbeltsjekket med min egen mobil og da så jeg heller ikke alt selv, så det er nødt til å bli ordnet opp i.

Hadde vært veldig fint om dere kunne gitt meg tilbakemelding på om flere av dere opplever det samme, eller kan dere lese den fra mobiltelefon uten problemer? 
I såfall vil det bli ordnet opp så snart som mulig.Ha en fin kveld! 

 • Skrevet: 07.10.2014  //  Kl: 19:05  //  Kategori: Interiør  //  Kommentarer: 10

Hei!

På bildene under ser dere litt av hvordan det ser ut hjemme hos meg,og hvordan jeg har det i min lille sofakrok.
Vi flytter i ny leilighet om en drøy måned så jeg har ikke innredet helt ferdig enda, og penger koster det jo også, men jeg er ganske fornøyd. 
Kjenner det skal bli deilig og flytte. Leiligheten vi flytter i holder på å bli bygd og skal være ferdig før jul, så vi følger spent med på hele prosessen, og det er veldig spennende! Blir kjempe gøy å flytte i en leilighet som ingen andre har bodd i tidligere også, alt blir jo selvsagt helt nytt! :)


Så i ettertid at bildene ble litt skjeve, så det får speilet på veggen til å se litt skjevt ut, mulig det kanskje er det også men, hehe.
Den svarte skyggen på høyre side vet jeg ikke helt hva er. Tror nok det er på tide med et nytt kamera.  

Er dere opptatt av og innrede det fint i leiligheten/huset deres? :-)
 
 • Skrevet: 06.10.2014  //  Kl: 21:11  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 16

De siste ti månedene har jeg vært medlem på treningssenter.
Kjæresten min er over gjennomsnittet opptatt av trening og det har jo også påvirket meg positivt i den retningen, så takket være han har jeg fått et skikkelig push til å komme meg på trening, og han har gitt meg stor motivajon. Han har lært meg en hel rekke trenings øvelser, og vi har jogget mange turer sammen både i skogen, langs veien og på mølla.
Trenings kunnskapene hans har gjort at det ble mye enklere for meg og sette meg inn i det på kort tid, og i tillegg også klare og opprettholde det.
I tillegg har jeg lest mye om det og blitt kjent med andre som er opptatt av det samme og dem har lært meg en del. Man lærer jo av hverandre!

Før jeg begynte og trene fikk jeg nesten angst bare jeg satte foten innenfor et treningssenter. Jeg følte alle så på meg, og at jeg ikke helt visste hva jeg skulle gjøre og hvilken øvelser som var best å ta, men nå som det har gått flere måneder har jeg blitt mye mer selvsikker og jeg vet hva jeg kan og bør gjøre.

Jeg vet at alle må begynne ett sted(!), og det er veldig viktig å huske på og ha i bakhodet.
Tenk deg en kjent fitnessutøver/bodybuilder eller en eller annen person du ser opp til. For nybegynnere eller andre som også har trent en stund er det viktig å huske på at verken han eller henne var verdensmester eller hadde særlig kunnskap om trening da h*n startet å trene, og som oftest blir du ingen verdensmester heller. Men du lærer mer og mer med tiden, og samme er det med resultater av treningen. De kommer ikke over natten, men det er noe man må jobbe for og gi av seg selv for. 

Jeg tror det er veldig mange andre der ute som føler akkurat det samme som hva jeg følte den gangen jeg startet.
Kanskje man egentlig ønsker å starte å trene, men man klarer ikke og gjennomføre det og ta tak i det. 
Det kan lønne seg og ha en treningspartner, det kan gjøre at du klarer å presse deg mer, og du blir kanskje mer motivert for å komme deg avgårde, men samtidig er det viktig og ikke være avhengig av noen andre for å kunne trene. 

Jeg har trent mellom 3-5 ganger i uken nå i noen måneder siden jeg kun studerer to dager i uken for tiden, så jeg har derfor ganske god tid på dagtid, i tillegg til at motivasjonen min er på topp, så da er det ingenting som kan stoppe meg for det! 

Setter forresten kjempe pris på om dere har lyst til å dele innleggene mine eller like Facebook siden min (HER) om dere ikke allerede har gjort det! ♥

Trener du? 
 • Skrevet: 06.10.2014  //  Kl: 08:29  //  Kategori: Matoppskrifter  //  Kommentarer: 4

God morgen dere!

I helgen liker jeg og kose meg litt ekstra. Spesielt hvis jeg er hjemme med sønnen min. Da prøver vi å finne på ting vi ellers ikke rekker i en travel hverdag, eller lager litt ekstra god mat. Til tross for at jeg har blitt veldig opptatt av å spise sunnere mat så mener jeg også at det er viktig å kunne kose seg litt når det er helg. 

På fredags ettermiddag dro vi på butikken og kjøpte en pose med epler og litt ingredienser til eplekake. Jeg søkte litt rundt på internett for å se etter noen fristende oppskrifter som var litt utenom det vanlige. Eplekake har jeg laget mange ganger før og det er veldig godt, men det er gøy og prøve ut noe nytt å håpe på at det blir bra når man først setter i gang å bake. 
Det ble eplekake med hjemmelaget vaniljekrem inni. For de av dere som ikke har prøvd dette er det noe jeg virkelig vil anbefale dere! 

Man kan kjøpe ferdig vaniljekrem på boks fra butikken, men jeg synes at når man først baker så bør man gjøre det ordentlig og ikke halvveis, så jeg lagde vaniljekremen selv. Mange tror at det er vanskelig å få til dette, men det er det absolutt ikke.

Kaken ble helt nydelig og kjempe saftig! Denne kaken er noe jeg virkelig vil anbefale dere å bake. Både jeg, kjæresten og guttungen likte denne. ♥
Eplekake er jo også en typisk "høstkake" siden epler er modene rundt denne årstiden, så hvorfor ikke lage den med en liten vri? 

Jeg bruker vanligvis sukrin fremfor sukker når jeg skal tilsette søtning, men i denne kaken brukte jeg faktisk vanlig sukker, men for dere som ønsker en sunnere kake kan bytte sukkeret ut med sukrin.

 


Jeg bakte kaken i en langpanneform som var ca 20x30

Oppskrift:

Forvarm stekeovnen på 200 C

3-4 syrlige epler 
4 egg
300 g sukker/sukrin
100 gram smeltet smør (jeg tok bare 50 gram smør i kaken, faktisk fordi jeg leste feil først, men den ble like god fordet, så igrunn holder det med 50)
1 & 1/2 dl melk
300 g hvetemel
1 ts malt kanel 


Skrell epler og skjær dem i båter og legg dem i kaldt vann.
Visp egg og sukker til en luftig eggedosis. Bland smør og melk og visp blandingen i eggedosisen.
Bland mel og bakepulver og rør det inn til slutt.

Hell deigen i en smurt langpanne eller med bakepapir.  Hell vannet av eplebåtene og bland dem med kanel og litt sukker.
Dytt dem ned i deigen.
Legg vaniljekremen over eplene ved hjelp av en spiseskje, og dryss osv kanel, sukker og mandeler (kan sløyfes)
Legg noen tynne skiver med smør litt fordelt rundt på kaken ved hjelp av en ostehøvel før den settes inn i ovnen. (dette kan også sløyfes, men for å få det lille ekstra).

Stek eplekaken i ca 35-45 min. (avhenger nok litt av hvilken ovn man har) Sjekk etter ved å stikke en pinne midt i kaken underveis, og ta den ut når det ikke henger deig igjen på den.
Om kaken blir mørk oppå men ikke er ferdig kan du legge ett bakepapir over kaken mens den steker. 

(Jeg lagde 4 dl med vaniljekrem. Om dere lurer på hvordan dere lager det, finner dere oppskrift overalt på internett. Det er kjempe enkelt, bare vær nøye og følg oppskriften, og husk; hjemmelaget er best).

Enjoy!
 

Ønsker dere en flott uke forresten!
 

 1.  

 

 • Skrevet: 05.10.2014  //  Kl: 20:39  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 12

Har fått flere spørsmål på den tidligere bloggen min om jeg har byttet navn, og fikk i dag på denne bloggen ett spørsmål om akkurat det samme så jeg tenkte og skrive ett innlegg om dette så dere vet det. Jeg har byttet navn. Jeg het Ruth før og dere som har fulgt meg tidligere husker meg nok som det, eller Ruth Kristina, men nå heter jeg bare Kristina.  

Årsaken til at jeg byttet navnet mitt er fordi jeg ikke trivdes med å hete det. Noen mente det var "såå meg" å hete det og at jeg kledde det navnet, men jeg mener at det vil jo alltid være sånn hvis man er vant til å kalle en person ett navn og så plutselig bytter han eller hun navnet sitt. Da vil det bli uvant i starten, men etterhvert blir det en vane-sak og man tenker ikke mer over det. Det viktigste er jo hva enn føler selv også. 
I tillegg het jeg bare Kristina når jeg bodde i Russland, før jeg ble adoptert til Norge. 
 
Har noen av dere byttet navn? Eller tenkt på å bytte navn? :-) 

 • Skrevet: 05.10.2014  //  Kl: 14:55  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 13

Hei! 

Nå er det lenge siden jeg har vært inne i "blogg verden", men jeg har valgt og opprette en ny blogg igjen, og fikk en veldig grei jente til å lage ett nytt og enkelt design til meg.
Til personer som har fulgt med på bloggen min tidligere og vet hvem jeg er, husker nok meg som én av de mange svært unge mammabloggerene. 
Jeg var fast bestemt på å ikke blogge mer. Ikke bare fordi jeg ikke hadde tid til å sitte hver kveld og holde på med det, men også fordi jeg vet det er viktig for sønnen min Christoffer, som nå er blitt fem år gammel og blir større og større  for hver dag som går, kan få ha ett privatliv. Som liten blir det litt annerledes mener jeg, men jo eldre barn blir jo mer forstår dem, og da synes jeg det blir feil å utgi formye. Noen mener kanskje helt motsatt.
Jeg mener ikke å si at jeg ikke deler bilder av ham på sosiale medier, men jeg er mer bevisst på det når jeg gjør det, og jeg ser heller ikke noe galt i og legge ut ett bilde i ny og ne, men man trenger ikke og fortelle en ukjent verden alt om sine barn.

Om jeg leser tilbake på mye av det jeg skrev for noen siden så ser jeg ville formulert meg annerledes på veldig mange steder, og mye av det ville jeg nok den dag i dag latt være og dele, men likevel har jeg bestemt meg for å la det ligge litt til.

Grunnen til at jeg har valgt og opprette denne bloggen er fordi jeg ønsker å være med å inspirere andre mennesker slik som så andre bloggere gjør, men denne bloggen vil ikke bli en "mammablogg" på samme måte som min forrige var. Fokuset på mammalivet vil ikke være hovedtemaet, selv om jeg helt sikkert kommer til å skrive om det.
Jeg har heller ønske om å skrive om ting utenom mammalivet som interesserer meg i hverdagen.  

Trening, sunn mat, men også litt søtsaker, og interiør er noe jeg har planer om å skrive litt mer om i denne bloggen. 
Jeg skriver innlegg når jeg har tid og lyst, og ønsker kun og bruke bloggen som noe positivt og hyggelig når meg tid. 
Håper dere har lyst til å følge med videre!

Ha en fin søndag! 
 

 Om megMitt navn er Kristina og jeg er 20 år gammel.

På denne bloggen vil du få en smakebit av min hverdag som mamma til en gutt på 6 år, skjønnhet, mote og alt som ellers interesserer meg.

Jeg er i fulltidsjobb, men på siden er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produkter fra ForeverLiving.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg eller kjøpe produkter kan du sende mail til kristina_torgersen@outlook.com

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Reklame


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits