• Skrevet: 29.10.2015  //  Kl: 23:23  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 8


Morgendagen kommer til å bli en kjempe bra dag, det er jeg helt sikker på! Vi skal tilbringe de neste dagene med noen i familien vi ikke har sett på lenge, så i kveld har jeg pakket litt klær og gjort ting klart! Jeg syns det er koselig og ha med noe når jeg først har mulighet og siden jeg lagde en haug med knekkebrød for noen dager siden, så har jeg pakket inn noen av dem i en cellofanpose for og gi bort. Innpakkingen gikk litt fort denne gangen så det ble ikke perfekt, men det får gå! ;-)

Om dere er tidlig ute i år med å tenke på julegaver så vil jeg tipse dere om at hjemmelagde knekkebrød pent pakket inn i enten cellofan, papp eller en stilig boks kan være en kjempe fin gave og gi bort! Det er både sunt, godt og ikke minst veldig enkelt å lage da én oppskrift gir mange knekkebrød! Jeg la ut oppskriften på Instagram for noen dager siden og den kan dere se her om dere vil.


Siden formen min var bedre kveldingen fikk jeg satt av litt tid til og levere ut gratis produktprøver samt produktkataloger i ulike postkasser i nærområdet her jeg bor. Dette er et lite prosjekt jeg startet på for en stund tilbake men ikke fikk gjort helt ferdig før i dag, men nå er det ihvertfall gjort så nå håper både ukjente mennesker og naboer der ute blir fornøyde og tar seg tiden til og teste ut de gode produktene våre før eller siden! :-) 


Ønsker dere en fin helg!


 • Skrevet: 28.10.2015  //  Kl: 21:11  //  Kategori: Superfood  //  Kommentarer: 18

Har du lyst til å gi kroppen din det beste drivstoffet? Da har jeg to kosttilskudd og anbefale deg som virkelig er mine favoritter!


Aloe vera gel kan brukes både utvendig og innvendig, og har både gjort, og gjør daglig underverker for veldig mange! Både mine kollegaer og flere kunder av meg har slitt med store utfordringer i hverdagen, og de har faktisk fått en bedre hverdag etter de startet og drikke vår økologiske aloe vera daglig. Dersom du har en kranglete mage så kan dette være noe du absolutt bør forsøke for og bli bedre. Eller har du problemer med huden? Da bør du starte og drikke aloe vera gel! Dette kosttilskuddet gjør iallefall meg veldig godt! Selv bruker jeg mest naturell, selv om vi har aloe vera med både peachsmak og tranebærsmak.


Hvis du er som meg og i blant føler deg uopplagt og trøtt så bør du prøve Argi+. Det er nemlig ikke helt uten grunn at denne blir omtalt som husmorspeed på boks!
Argi+ gir deg skikkelig futt, fres og fart! Den røde boksen inneholder en samlet vitaminbombe med C,D, B6, B12, folsyre og fruktekstraktmiks fra blant annet druer, blåbær,granateple og bringebær og fungerer perfekt som en PWO før trening da den i tillegg inneholder aminosyren l-arginin, som har en utvidende effekt på blodårene og gir deg ekstra god pump på treningen, eller kanskje du bare ønsker og få rumpa opp av sofaen og starte dagen, eller ha energi til og gjøre noe nyttig?

 5 gode grunner til og drikke aloevera daglig!

1. Positivt for hud, hår og negler.

2. Mindre eller aldri mer en kranglete mage.

3. Inneholder aminosyrer.

4. Inneholder massevis av næring og skaper en god balanse i kroppen.

5. Gjør godt for hele kroppen og hjelper til med en bedre helse.


Lyst til og prøve du og?Eller er du på let etter en jobb med muligheter for GODE penger? Kontakt meg via nettsiden minFacebook eller mail: kristina_torgersen@outlook.com

#foreverliving #organic #aloevera #økologisk

 • Skrevet: 26.10.2015  //  Kl: 22:24  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 12

God kveld alle søte! løpet av helgen har jeg klart å dra på meg en influensa så i går kveld lå jeg rett ut med feber og hadde vondt i alle ledd og muskler så jeg tok derfor tidlig kvelden. Jeg ble også nødt til å være hjemme fra jobb i dag siden jeg ikke er helt frisk enda, men heldigvis er jeg litt bedre. Jeg håper på å bli frisk veldig snart igjen. Det skal bli digg å få trent crossfit og styrke også!

Heldigvis har jeg handlet en god og varm vinterjakke så nå er jeg klar for å møte kulden de neste ukene og månedene. Jeg bestilte den hos Bubbleroom og den nettsiden vil jeg virkelig anbefale dere og ta en tur innom. De har sinnsykt bra utvalg, og i tillegg har de et stort utvalg av små størrelser. Vinterjakken jeg bestilte kan dere se her!

Siden jeg bare har vært hjemme i dag har jeg for det meste ligget og slappet under teppet med varm urte-te. Men siden jeg er syk så syntes jeg at jeg fortjente og kose meg litt ekstra så til lunch spiste jeg en pose med potetgull. Ja, ikke hvilket som helst potetgull da, for det er jo tross alt mandag! Før helgen bestilte jeg nemlig to poser med et sunt --> potetgull som inneholder hele 21 g protein pr pose, samt har lite karbohydrater og fett, så da passet det jo fint og spise den ene i dag! De var overraskende gode på smak! Favoritten min ble cheddar & sour cream. Disse kan man faktisk spise med god samvittighet! Hehe.


Sist men ikke minst så er jeg klar over at jeg er litt sent ute med og publisere de tre vinnerene av lipbutterkonkurransen jeg hadde gående på bloggen, men nå er de valgt ut og denne gangen ble vinnerene;

 • Nikita som får tilsendt et Vanilla & Macadamia lipbutter
 • Maja Eklund får tilsendt Rasberry lipbutt
 • Tina T som får Blueberry lipbutter

 Gratulerer så mye, jeg har sendt dere en mail og håper dere blir fornøyde! 


Ønsker dere en super kveld og en fin kommende uke! 

Klem fra meg! 

                                                                                                                                                                                          (inneholder annonselenker)

 • Skrevet: 16.10.2015  //  Kl: 23:34  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 41


Endelig er fredagen her og jeg har gleden av og gi dere en skikkelig god nyhet! Nå har dere muligheten til og vinne deilige lip butter fra Nivea i tre ulike smaker. Vinnersjansene er store ettersom jeg har tenkt til å trekke 3 vinnere! Jeg har disse selv og liker dem veldig godt. De har en kjempe god duft og smak og gir en fin glans og myke lepper!


For og delta i konkurransen;

 • Trykk DEL nederst i dette innlegget!

 • Skriv en kommentar på hvilken smak du helst kunne tenke deg (Blueberry Blush, Vanilla &Macadamia  eller Rasberry Rose). Husk og skriv med mailadressen din slik at jeg kan kontakte deg om du vinner.


Hvis du gjerne kunne tenkt deg en av disse og ikke har tid til og vente på at konkurransen er over så fås disse kjøpt både på Vita, H&M og ulike matbutikker.

Jeg trekker vinneren om en uke!


LYKKE TIL OG GOD HELG!


#konkurranse #nivea 

 • Skrevet: 13.10.2015  //  Kl: 22:52  //  Kategori: Matoppskrifter  //  Kommentarer: 7

Siste tiden har jeg lagt ut flere oppskrifter på bloggen min. Jeg er jo i hovedsak ingen matblogger men nå som det går mot slutten av høsten og begynnelsen på en kald og mørk vinter så er det hyggelig og tilbringe tiden inne på kjøkkenet og lage god mat og prøve ut deilige oppskrifter.

Forrige uke planlagte jeg egentlig og lage denne eplekaken og da jeg hadde satt av tid på kvelden til og gjøre det så fant jeg ut at jeg manglet smør, derfor måtte jeg vente til jeg fikk handlet og i tillegg satt av ny tid igjen. Det har gått så i ett de dagene som har vært, men heldigvis fikk fikk jeg det til i dag, så i kveld har huset vært fylt med lukten av nybakt eplekake. Mmm!

Christoffer hadde besøk av fire skolevenner i nabolaget og en av dem fikk hjelpe til, det var veldig koselig. Uheldigvis måtte de reise hjem rett før kaken ble tatt ut av ovnen så de fikk ikke smakt, men jeg sa at de kunne komme og få et stykke i morgen, men så fikk jeg et spontant familiebesøk timen etter og serverte dem kake, og den viste seg og være såpass god at den forsvant fort så jeg blir nok nødt til og lage en ny i morgen eller en av de nærmeste dagene! Veldig greit og fryse ned litt og ta opp ved andre anledninger også, så og bake en ny er ingen sak! :-) 

Her er oppskriften!
 

 Forvarm ovnen til 180 c. 

100 g smør
25-30 g mager kesam
125 g sukker* (Jeg brukte 60 g sukrin da jeg pisket smør  og sukker, og  ca 32 g sukrin+ i melblandingen)
125 g mel* (Jeg brukte ca 50/50 med speltmel & fibra fullkornshvetemel)
1 ts bakepulver
2 store egg
Litt kanel (om man ønsker)

3-4 epler
2 ss sukrin gold (til eplene)
2 ts kanel (til eplene)

Pisk smør og sukker (sukrin) lyst og luftig med kjøkkenmaskin. Tilsett eggene. Ett om gangen og pisk godt mellom hvert egg. Sikt inn det tørre og vend kesam forsiktig inn i deigen. Smør en rund kakeform med smør/ olje/ cocosa (20 cm diameter) og fordel halvparten av deigen jevnt. 

Skrell eplene og fjern kjernehuset og del dem i tynne båter. Ha eplebåtene i en plastpose og tilsett sukrin gold og kanel. Rist godt slik at sukrin gold og kanel blir godt fordelt på eplebåtene. Ta i eplebitene, for så resten av deigen over, og legg gjerne eplebiter på toppen og strø evt. over kanel/mandler/sukrin gold.

Stek i ca 50 min på nederste rille. Men følg med! Jeg mikset og trikset litt ettersom jeg satte sammen denne oppskriften litt på egenhånd. Vanligvis brukes 24 cm diameter rund form, men her holdt det mer enn nok med 20 cm diameter. Dersom du ønsker og bruke 24 cm rund form, så anbefaler jeg og doble oppskriften!


* Det er valgfritt hvordan sukker du ønsker og bruke, men jeg anbefaler og bruke de ulike sukrin typene, eller i det minste sukrin gold og sukrin +. Dersom man kun bruker vanlig sukrin vil smaken bli veldig "kald" og det er ikke godt.

*Det er valgfritt hvordan mel du ønsker og bruke.


#sunnerekake #sukkerfritt #sukrin #trening #høst2015

 • Skrevet: 11.10.2015  //  Kl: 21:47  //  Kategori: Matoppskrifter  //  Kommentarer: 5

I går testet jeg en veldig god oppskrift fra matbloggen til Linda Stuhaug. Hun er en av de få bloggerene jeg følger. For meg er hun til stor inspirasjon i hverdagen når det kommer til sunn, enkel og god mat, og alle oppskriftene jeg har testet fra bloggen hennes har vært kjempe gode, så denne damen har virkelig peiling på mat! I tillegg lager hun veldig mye forskjellig sunn snacks og lavkalori desserter uten sukker og lignende. Om dere ikke har hørt om bloggen hennes tidligere så anbefaler jeg dere og sjekke den ut, for her finnes det hav av god mat!

Men tilbake til sjokolademoussen... Denne oppskriften var så god at jeg fikk lyst til og dele den med dere slik at flere får øynene opp for og prøve! Det ble skikkelig lørdagskos på oss, og det beste av alt med denne sjokolademoussen er at den er sunn, inneholder lite kalorier og har et høyt proteininnhold.


200 g mager kesam eller gresk yoghurt
30 g kakao
20  sukrin gold
50 g sukrinmelis
2 gelatinplater
2 eggehvitter
En klype salt 
3-4 ss vann

Evgt. hakkede sjokoladebiter eller nøtter.

Slik gjør du

Bland sammen yoghurt, kakao, sukrin gold, sukrinmelis og salt.

Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter, stivpisk eggehvittene med en miksmaster

Trykk vannet ut av gelatinplatene og smelt dem i 3-4 ss kokende vann. (Pass på og rør godt slik at det løser seg opp, før du mikser i yoghurtblandingen)

Vend inn de stivpiskede eggehvittene. Du kan gjerne bruke en visp og røre forsiktig på slutten for og få en jevn sjokolademousse uten klumper av hvittene. 
Om du vil ha i sjokoladebiter så vender du dem inn nå. 

Ha blandingen over i en skål eller 3 porsjonsskåler og sett kaldt i minst 4 timer før den er spiseklar. Oppbevares i kjøleskap.


Jeg lagde også sukkerfri hjemmelaget vaniljesaus til og ha ved siden av ettersom jeg hadde eggeplommer til overs. Det finner dere oppskrift på overalt på nett dersom dere skulle få lyst til og lage det.

Tips:Du kan gjerne bytte sukrinmelis og sukrin gold med annen tilsvarende søtning for 70 g melis. Sukrin+ kan gjerne brukes.


Følg meg gjerne på Instagram for mer updates.


#sunnsjokolademousse #sukkerfri #glutenfri #utensukker #iform #trening #fitness #sunndessert

 • Skrevet: 10.10.2015  //  Kl: 00:12  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 4Hei kjære lesere! 

I dag startet jeg dagen med og levere skatten min på skolen til vanlig tid før jeg reiste hjem og ryddet ferdig i leiligheten. Når helgen kommer for tur så liker jeg og ha det rent og ryddig. Det er en fast rutine og viktig for at jeg skal føle meg bra både med meg selv og i mitt egent hjem. Det er vel igrunn slik for de fleste, men likevel. Det er ihvertfall en veldig god følelse når man har fått gjort alt som trengs og gjøres!

Jeg ryddet og gikk over Forever produktene mine og sorterte siste rest som ikke er solgt ut enda. Det begynner og minke veldig på lageret mitt nå så det er godt at jeg venter en ny bestilling i løpet av de nærmeste dagene. Da blir både kundene mine fornøyde, inkludert meg selv.


En av bestselgerne våre som det går mye av er et produkt som heter First

Det er en lett spray som inneholder aloe vera, propolis og utvalgte urter, og den både kjøler ned og beroliger huden. Det som er så bra med dette produktet er at kan brukes til ekstremt mye, og ikke minst på både barn og voksen.

Blant annet er den superfin og bruke etter en dag i solen, ved insekts bitt eller utslett, tørr luft for eksempel på flyet, som toner i ansiktet, ved flass eller sår rens.
Selv opplever jeg at håret mitt fort blir veldig tørt og vanskelig og gre igjennom når kulden kommer, men det som er så fint er at den funker perfekt til å ha i håret for og gre ut floker og gjør håret blankt og mykt. Den fungerer som en leave in spray og man kan virkelig si goodbye til floker og elektrisk(?) hår om man sprayer denne i håret. Den tynger ikke på noen måte og gir heller ikke fett hår så for meg har denne blitt ett must og ha med meg i vesken, men da har jeg den i en liten sprayflaske ettersom den flasken man opprinnelig får den i er ganske stor.

Slik ser den lille søte flasken ut som jeg alltid har med meg i vesken. Jeg skulle gjerne vist dere originalflasken også, men ettersom jeg er bortreist i kveld og ikke har den med meg så får dere se bilde en annen dag.

For eksempel i går var jeg og sønnen min på badeland sammen og håret mitt blir alltid grusomt og gre etter alt klorvannet, men first reddet meg virkelig da jeg skulle gre håret!ge Jeg elsker allsidige produkter som FAKTISK fungerer! Når ett produkt fungerer til mange ulike bruksområder så slipper man også å ta med seg så mange ulike produkter om man for eksempel skal ut når man skal ut og reise! Jeg er ihvertfall slik at jeg har lett for og  pakke med meg en haug av forskjellige produkter og ting bare for en dag eller to borte, og det tar plass!

First fungerer like bra på hud som til hår. Fantastisk? 

Vil du vite mer eller kunne du tenke deg og prøve produktet selv? Send meg en mail på kristina_torgersen@outlook.com

Ta gjerne en titt innom nettbutikken min om dere ønsker og registrer mailen deres så ser dere prisene!

Ha en strålende helg!


#foreverlifestyle 

 

 • Skrevet: 06.10.2015  //  Kl: 15:55  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 5

 

                                                                                                                                                                                        (sponset behandling)
                                                                                                                                     

De siste dagene har virkelig gått i ett selv om jeg har hatt fri. På fredagsmorgen rett før helgen hadde jeg time hos Elisabeth på Nexus for og legge etterfyll på neglene mine. De hadde begynt og gro skikkelig ut så det var på tide og få fikset dem. Jeg fikk lyst til å prøve noe nytt siden jeg først var der så jeg gikk for litt glitter på to av neglene. Glitter kan være veldig fint, men da må det ikke bli for mye, men dette ble helt perfekt! Jeg hadde hatt på de forrige neglene i rundt 4 uker før jeg fylte på og alle satt som støpt på, så jeg er ihvertfall veldig glad for at ikke en av dem løsnet i løpet av de ukene, hehe. Vet at det skjer med mange, men disse geléneglene er i merket Pronails og er av utrolig god kvalitet.


Siden jeg først var innom ble det til at vi spontant bestemte oss for å gå over etterveksten og legge inn enda litt mer karamell farge i håret mitt også slik at ombreffekten blir enda tydeligere. Jeg ble veldig fornøyd med håret! På bildet ser dere hvordan det ble samme dagen som jeg farget det. Da var det veldig mørkt i bunn men det har lysnet litt de siste dagene! Ekstra fint blir det når jeg krøller det. ♡ Da kommer spillet og fargene ordentlig frem på en helt annen måte enn dersom jeg retter det, men det tar jo selvfølgelig litt lengre tid og er ikke noe jeg vanligvis rekker i hverdagen med mindre jeg har god tid. 


Siden Elisabeth er nyoppstartet  hos Nexus (Snorresgate) her i Tønsberg så får alle mine søte lesere 20% på alle negl- og vippebehandlinger ut oktober måneden dersom dere ringer inn og bestiller time på TLF: 333 19 946 og oppgir navnet mitt "kristinavalerievna". Både vippene og neglene er av beste kvalitet og dere har muligheten til og få en kjempe god pris, så her gjelder det og skynde seg og bestille time! ♡ Dere kan også gå inn på ---> Facebooksiden til Nexus og kontakte dem der.#nexus #tønsberg #vestfold #pronails #negler #vipper #negldesign #rabatt #frisør


 

 

 • Skrevet: 05.10.2015  //  Kl: 19:21  //  Kategori: Matoppskrifter  //  Kommentarer: 28

 

Disse lages på ca ti minutter fra man begynner til man har fått trillet kuler av dem, men de trenger og avkjøle seg litt.
Trøflene inneholder også masse antioksidanter fra både nøtter og kakao, i tillegg har de en kjempe søt og god sjokoladesmak og er seige i konsistensen. 
Om du følger min oppskrift så er disse naturlig sukkerfrie, glutenfrie og melkefrie, så disse passer bra om du vil lage sunne søtsaker eller har intoleranse/allergi.


Sunne browniestrøfler

4 store, saftige dadler, ca 80 g uten stein
35 g valgfrie nøtter (usaltede)
1 ss, 15 g kakao
Litt vann
En klype salt
Evt. 15 g valgfri tørrvare

*Du kan bruke alle type nøtter, men jeg har kun brukt cashewnøtter og det gir et veldig godt resultat.
15 g tørrvare er ikke nøvendig, men jeg tok i bittelitt kokos- og havremel og blandet til jeg fikk en såpass tykk deig at det gikk ann å trille kuler av den. 
Alternativer man kan bruke er proteinpulver, peanøttpulver, mandelmel, havremel....

Om man ønsker ulik smak så går det også an og tilsette litt vaniljeessens, vaniljesukker, romessens osv. 

Ha alle ingrediensene i en foodprocessor og kjør til en jevn og klumpfri masse. Jeg anbefaler og ta nøttene og det andre tørre i en runde først for så tilsette dadlene tilslutt for ellers kan det være vanskelig og få en helt klumpefri masse. Husk og fjern steinene i dadlene.
Ikke bruk for mye vann, det holder nesten med noen dråper. Det skal kun være sånn at kulene akkurat kan formes.

Rull til kuler - (Jeg fikk 6 stk, men man velger selv om man lager store eller små).
Om ønskelig kan man rulle dem i kakao, kokos, smeltet sjokolade eller hakkede nøtter før du setter dem i fryseren. 
La de stå en times tid før servering. Da får smaken satt seg best og de får en riktig konsistens.

Disse er holdbare i mange dager og kan oppbevares i både fryseren eller kjøleskap.Jeg vet mange er skeptiske til å smake på ting som inneholder dadler, men det kan love dere en ting, dere vil ikke angre dersom dere prøver denne oppskriften! Den vil passe perfekt dersom du er en ekte sjokolade elsker og etter du har smakt denne oppskriften finnes det nok neppe ingen grunn til å være skeptisk lengre, for man kjenner virkelig ikke smaken i det hele tatt når dem er ferdiglaget.


#sukkerfritt #glutenfritt #melkefritt #naturlig #søtsaker #helse #iform #trening

 • Skrevet: 01.10.2015  //  Kl: 21:30  //  Kategori: Matoppskrifter  //  Kommentarer: 9

Hei dere fine ♡

I dag var jeg og Hedda og trente på formiddagen. Vi gjennomførte en god bein økt og sa oss fornøyde etter nesten to timer. Beina føltes som gelé da vi var ferdig, men det er faktisk noe av det beste som finnes synes jeg, da har det vært en god økt.

På ettermiddagen var jeg på grilling hos fosterfamilien min. Jeg hadde egentlig planer om å spise noe helt annet enn grillmat i dag, men siden vi ble bedt så var det koselig og bli med. Dette var nok i tillegg siste gang med grilling for dette året vil jeg tro, så da skader det ikke.
Jeg lagde forresten karbonadekaker av ren karbonadedeig i går. Jeg blandet i litt melk, krydder, løk og hvitløk og stekte dem! Yum! Jeg spiser ofte karbonadedeig til middag så da er det viktig og variere litt med tilbredningen. De her ble døds gode, og ikke minst er dem veldig enkle og lage! Lite fett og godt proteininnhold! (Y) 

Og vet dere hva? Etter tips fra en annen blogger så testet jeg en oppskrift på supersunne kanelmuffins laget av cottage cheese i går. Jeg har laget rundstykker av akkurat den samme oppskriften tidligere som dere kan se her, og de er veldig gode, spesielt hvis dem er helt ferske og man har masse godt pålegg på, men denne gangen tilsatte jeg altså sukrin gold, kanel, kokos olje og litt vaniljefrø for å få en søt smak på deigen.

Jeg tok eplebiter i noen av muffinsene for å se hvordan det ble og det ble faktisk veldig godt. Men helt ærlig vil jeg nok si at jeg best liker denne oppskriften som rundstykker. 

Dette er ikke en oppskrift som egner seg å servere i bursdag og lignende, men den passer perfekt for deg om du vil holde deg unna sukker men likevel vil unne deg noe ekstra i hverdagen, eller dersom du ikke liker for søte kaker. Disse vil nok dempe søt suget ditt ihvertfall, og de kan nytes både som kveldsmat eller frokost og passer også til de fleste som er på diett.

De er veldig greie og putte i fryseren for så ta opp ved senere anledning og da for eksempel ta noen sekunder i microen og spise dem sammen med litt is! 


                                                                                       En god kombinasjon av karbs, proteiner, fiber og fett!


Oppskrift ♡

Sett ovnen på 180 grader.

400 g cottage cheese mager (en store boks)
225 g store havregryn
4 egg (legg av 1ss til pensling) 
1 ts bakepulver fyll: 

6-8 ts Sukrin Gold  (smak deg til)
Kanel 
2 ts Kokos olje (bruk smør hvis du ikke har)

topping ♡

1 neve Mandler
Evt eplebåter.

Bland alt sammen og sett i ovn i 30- 35 minutter.


#kosthold #sukkerfritt #trening #fitness #helse #sukrin #fett #karbohydrater #fiber #proteiner #iform #vekt #slankOm megMitt navn er Kristina og jeg er 20 år gammel.

På denne bloggen vil du få en smakebit av min hverdag som mamma til en gutt på 6 år, skjønnhet, mote og alt som ellers interesserer meg.

Jeg er i fulltidsjobb, men på siden er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produkter fra ForeverLiving.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg eller kjøpe produkter kan du sende mail til kristina_torgersen@outlook.com

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Reklame


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits