• Skrevet: 30.11.2014  //  Kl: 16:21  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 7

Jeg har hørt mange usaklige kommentarer oppigjennom med sjalu mennesker som mener at man er dum hvis man tar silikon, eller at man ødelegger kroppen sin hvis man velger det. Jeg blir litt irritert når jeg hører det egentlig. Kommentarene jeg har hørt har ikke vært rettet mot meg for jeg tror egentlig ikke jeg fikk så mye dritt når jeg la inn silikon selv, men jeg vet at veldig mange andre får det. Gjerne eldre voksne tror at silikon er noe som ødelegger kroppen. Da tenker jeg litt sånn; greit du er godt voksen og du har noe lengre livserfaring endel ting men da tror jeg du trenger og fornye informasjonen du "vet" om akkurat dette.....

Jeg forstår at mange synes det er veldig dyrt og at kanskje foreldre er redd for at deres unge jenter skal måtte føle ett press på det, men jeg synes man skal velge helt selv om man vil ta silikon eller ikke, og om man ønsker det skal man fint kunne gjøre det uten at noen skal komme og si noe stygt eller usaklig om det.

Etter jeg fikk barn og hadde ammet ett halvt års tid så var jeg helt flat og det var bare to mikroskopiske ammeslafser igjen. Tror dere jeg følte meg vell og kvinnelig etter det? Nei det gjorde jeg ikke!

Jeg tok silikon med engang det året jeg fylte 18 og jeg kan med hånden på hjertet si at det er en av de beste tingene jeg har gjort i hele mitt liv!  Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke la inn litt mer. Jeg ønsket naturlige bryster og ikke noen overdrevene silikonbryster, og i tillegg mente  kirurgen at det ikke var plass til noe mer i første omgang, men det ble ganske lite, men det ser hvertfall naturlig ut. Personlig synes jeg at en D eller F -cup på en x-small/small jente kan bli veldig overdrevent. Glemmer ikke hun Paradise Hotel Tine som hadde litt vel mye av det gode... Haha! Men om hun synes det er fint så får man vel velge det selv. 

Siden jeg trener såpass mye har dem blitt enda mindre enn hva dem var for ett halvt år siden også pga jeg har mistet det lille fettet rundt. Man mister jo gjerne fett der man minst ønsker det uheldigvis. men uansett så er jeg mye mer fornøyd nå enn hva jeg var før jeg tok det, og jeg kunne ikke tenkt meg ett liv uten disse! , Jeg tror at ingen som ikke vet at jeg har silikon ville klart å gjettet det. Jeg synes selvfølgelig det er litt kjipt at de har blitt enda mindre dette halve året, men jeg får ikke gjort noe med det annet enn en eventuell ny opperasjon, så om 10 år må de sikkert byttes ut og da får jeg heller vurdere om jeg vil legge inn litt mer kanskje.

 

 Det viktigste er hva enn føler selv og hvis man føler at det er det rette så synes jeg man skal gå for det! 
 

Hva mener du om silikon? 


 

 • Skrevet: 29.11.2014  //  Kl: 19:12  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 2

Har du problemer med tørre og oppsprukne lepper? Da er du ikke alene!
På vinteren er dette ofte ett problem, og man er gjerne på let etter den perfekte leppomaden. 
Trenger du noe som virkelig fungerer så bør du prøve Nivea's nye lip-butter som nettopp har blitt lansert i butikken.


 
Det nye lip butter`et heter Blueberry Blush og er laget av sheasmør slik som resten av lip butter-serien for å holde leppene myke gjennom hele dagen.
Lip butteret er i en silkemyk konsistens og har en herlig og lett duft av blåbær. 

Jeg var så heldig å fikk teste Blueberry Blush og Vanilla & Macadamia og jeg kan med glede si at jeg likte begge to veldig godt, men blueberry har blitt min nye favoritt i vesken! Man får en kjempe fin og matt glans på leppene, og de holder seg myke og deilige!


Du får kjøpt Nivea´s 
lip butter på Vita og andre dagligvarebutikker!                                                                                                                                                                                               Sponset innlegg 

 • Skrevet: 28.11.2014  //  Kl: 15:47  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 4

Heisann!

Når denne helgen er over og det blir mandag så er vi allerede i desember måneden. Det er en koselig tid!
Jeg har rukket å fått pakket inn mesteparten av kalendergavene til Christoffer i dag, så det er deilig og slippe og tenke på det i tillegg til alt annet. 
Julegavene er jeg også straks ferdig med, så da kan jeg snart ta det med ro og nyte tiden frem til jul hvis jeg ser bort i fra alle prøver på skolen som er om kort tid!

I dag er det Black Friday på de allerfleste kjøpesentere og nettbutikker, så hvis man er kikker litt finner man kanskje noe man kunne tenke seg selv, eller som passer fint for noen andre :)Jeg er ikke så flink på å pakke inn gaver, men det spiller ikke noen rolle for en 5 åring om kantene er brettet pent eller ikke! ;-)


Ønsker dere en kjempe fin helg alle sammen! ♥

 

 • Skrevet: 28.11.2014  //  Kl: 11:40  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 0

Her sitter jeg og gruer meg til at jeg ikke får feire jul med Christoffer fordi han skal til pappaen sin dette året, men det er egentlig bare en bagatell i forhold til de barna eller de menneskene som ikke har noen å feire jul med i det hele tatt. Eller barn med foreldre som ikke har råd til å gjøre i stand til jul, eller å kunne gi en julegave.

Juletiden kan være en tung tid for mange, så vi bør være veldig takknemlige vi som faktisk har råd til å feire jul, og har noen og være sammen med.

Selv om ikke gaver bør være det største temaet i julen så kan man jo tenke seg den følelsen av og ikke gi noe av den grunn at man faktisk ikke har råd..
Følelsen av at barnet ditt er den eneste i barnehagen eller på skolen som ikke har fått oppleve juletiden og kosen rundt dette når alle de andre barna snakker om dette etter juleferien. Det finnes også mange narkomane som ikke har noen familie eller noen og tilbringe julen med, og må nøye seg en tørr brødskive på julaften. Det må være ganske tøft.

I barnehagen der Christoffer går har dem det slik at alle barna tar med en pent brukt leke eller klesplagg hver, og når adventstiden kommer blir barna trukket ut etter tur i kalenderen og da får dem en stor pepperkake i bytte mot gaven dem hadde med. Det synes jeg er en veldig fin ordning! Da lærer dem seg gleden av å gi noe til andre som er trengende.Kirkens Bymisjon har vært år en kampanje som heter "gled en som gruer seg til jul" Hvor nettopp DU kan være med å bidra. 
Ved og sende en sms med GLEDE til 2490 så gir du 80 kroner til Kirkens Bymisjon som dekker to middager til dem som strever med rus. 
Dere kan lese mer om Kirkens Bymisjon HER (link)

Vær med og spre glede i hverdagen til en gruer seg du også, enten det er barn eller voksene. Det finnes også mange andre kampanjer og aksjoner hvor man kan være med og bidra! 

#jul #juletid #Frelsesarmeen #gledensomgruerseg #rus 

 • Skrevet: 27.11.2014  //  Kl: 17:05  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 3

Dette er kanskje gammelt nytt for mange, men samtidig så ser jeg likevel så alt for mange som farger eller striper håret sitt blondt, men ender opp med en gul/gyllen farge som ikke er særlig fin, og gjerne også etter det har gått en stund, så jeg tenkte å gi dere et aldri så lite tips!

Kjøp en god sølvshampoo og vask håret regelmessig med denne. I en sølvshampoo er det lilla pigmenter som trekker ut det gule og oransje tonene i håret, og gir tilbake den fine fargen du faktisk farget det i. Sølvshampoo er "kosmetikk" for håret, så det bør vedlikeholdes om du vil ha noen varig effekt av det. Gulskjæret kan altså komme tilbake om du kun gjør dette en gang. Husk også å kure håret ditt ofte og bruk varmebeskyttende!

Naturlig er håret mitt lysebrunt, men jeg har hatt blonde striper i flere år og trives best med det. På vinteren prøver jeg å passe på å ta vare på håret mitt ekstra godt for å slippe nettopp dette gulskjæret, ettersom solen ikke er sterk nok til å bleke det. 

Jeg bruker faktisk sølvshampoo nesten hver gang jeg dusjer. Noen mener det ikke bør brukes hver gang ettersom man faktisk kan oppleve å få en lilla tone i håret hvis man bruker det for ofte og lar det sitte for lenge, men jeg har ikke opplevd det hittil, så jeg tror man må finne ut av det selv.


Kanskje jeg bør ønske meg speilreflekskamera til jul? Mobilbilder får holde inntil videre!

L'Oréal Professionnel Série Expert Silver Gloss Protect Shampoo, Matrix & Joico er noen av de merkene jeg liker best!

Jeg handlet på Blivakker.no (link) og der er det jo ulike tilbud nesten hver eneste dag og Nikita.no (link) selger også drøssevis med gode produkter, og har mye tilbud, så jeg anbefaler dere å kikke innom!

 

 

 

 

 


#Nikitahair #Nikita #hårpleie #blondine #blondiner #shampoo
Innlegget inneholder affiliatelenker
 • Skrevet: 27.11.2014  //  Kl: 12:13  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 35

Dere som har lest bloggen min tidligere da jeg blogget en del for noen år tilbake (ruth09 bloggen) vet kanskje en del om meg og mitt liv, men samtidig er det nok mange av leserene mine som er nysgjerrig på hvem jeg er og hvor jeg kommer fra. Jeg har jo også vokst litt på den tiden, og ser også mange ting fra et litt annet perspektiv enn hva jeg gjorde den gang, men jeg tenkte å fortelle dere litt om det å være adoptert ettersom jeg er det, og mine tanker rundt dette.

Det å være adoptert kan være et sårt tema for mange som har opplevd det selv, så for noen så kan det være veldig vanskelig å prate om.
For meg er ikke dette ett tema som er så veldig sårt eller vanskelig og fortelle om ettersom jeg ikke husker noe fra den tiden og jeg var såpass liten da det skjedde.

Jeg er opprinnelig født i Russland i byen St.Petersburg,og bodde først på sykehuset de tre første månedene jeg levde av ulike årsaker, og så ble jeg flyttet over til et barnehjem frem til jeg var ett år gammel. Der ble jeg hentet av adoptivsforeldrene mine som er mamma og pappa for meg. Det er de jeg har vokst opp med og de jeg ser på som mine foreldre.

Før jeg fikk Christoffer interesserte det meg nesten ikke i det hele tatt, men etter jeg fødte og ble mamma selv så begynte jeg å tenke mer på dette.
Selvfølgelig stiller jeg meg selv ulike spørsmål og tenker "hvem er egentlig foreldrene mine? Hvorfor dro hun fra sykehuset? Hvorfor kunne hun ikke ta vare på meg? Lever hun? Hvordan ser hun ut?
Det er mange spørsmål som det er vanskelig og få noen god oppklaring i. Det eneste jeg vet var at hun var 19/20 år gammel, og at hun forlot sykehuset kort tid etter at hun fødte meg.

(innlegget fortsetter under bildet)


Nå den dag i dag kunne jeg nok gjerne tenkt meg og funnet mer ut om dette, men jeg vet at det er en stor prosess, og det vil ta tid. Og når det går lang tid bygger man seg også gjerne forventninger, ønsker og håp, og det er noe jeg er fullstendig klar over.

Jeg vet liksom ikke helt hvor jeg skal begynne hen, hvis dere forstår hva mener. Hvor skal jeg starte? Hvem skal jeg kontakte og hvordan gjør jeg alt dette?

Mamma har en god del adoptivspapirer fra meg fra den tiden, og jeg vet at de var i kontakt med noe som heter Adpotivsforum som visstnok skal ligge i Oslo.
Jeg har selv prøvd litt forsiktig og sjekke litt smått opp i dette, men har ikke klart å søke opp noe som heter det, så det kan jo hende det heter noe annet nå.
Det er jo heller ikke sikkert at sykehuset som jeg ble født på har tatt vare på papirene om meg/min mor som fødte (hvis dem har) ettersom det er mange år siden, og dette ikke er i Norge.

Om jeg hadde klart og finne ut av det så er det jo ikke heller sikkert at min biologiske mor eller far faktisk hadde ønsket og ha kontakt med meg hvis dem lever, for det vet man jo faktisk aldri, men jeg tror nok ikke de forlot meg uten grunn.
Hvis noen av dere som leser dette har noe informasjon om hvem jeg kan kontakte, så må dere gjerne sende meg en mail på: kristina_torgersen@outlook.com

Mamma og pappa skilte seg da jeg var seks år gammel og jeg bodde litt frem og tilbake hos begge.
I senere år på den tiden jeg ble gravid så flyttet jeg i fosterhjem av ulike andre grunner, og bodde der og fikk mye god hjelp, det har nok vært en mer vanskeligere tid for meg, ettersom jeg fikk barn og livet mitt ble snudd opp ned på hodet.
Vi bor i leilighet nå, men jeg får fremdeles hjelp om det trengs og har en god støtte i familien rundt meg.

Jeg har klart meg bra, så jeg prøver virkelig ikke å si at jeg synes synd på meg selv på noen måte, men samtidig så setter det jo spor i en person og vite at det er slik man har vokst opp. Og det er heller ikke bare meg som har opplevd å bli adoptert, så det er nok mange som kjenner seg igjen i lignende situasjon!c

Jeg tror det er viktig og tenke på at uansett hvor gammel man er, så er det godt og ha noen rundt seg, noen som er der for deg og som kan hjelpe deg, uansett om du er i en vanskelig situasjon eller ikke. Vi mennesker må være flinke til å hjelpe hverandre!♥Del gjerne innlegget om du likte det! :-)

#adoptert #ung #mamma

 • Skrevet: 27.11.2014  //  Kl: 07:42  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 10

God morgen alle sammen! Over natta har jeg tydeligvis kommet på 2.plass på blogg.no over Norges mest leste blogger!
Dere kan tro jeg ble litt sjokkert da jeg våknet opp og så dette, men samtidig er det utrolig gøy og få oppleve dette også.

Jeg prøver ikke og ta plassen til noen av de andre toppbloggerne hvis noen tror det, men det er vel kanskje gøy for leserne og lese om litt nytt i blant også, og ikke bare det de samme? Ikke vet jeg, men dette var kjempe kult hvertfall! Jeg er jo klar over at jeg fort kan dette ned fra listen igjen, men uansett.

Håper dere får en kjempe fin alle sammen! :-)

 

#toppblogger #blogg.no #2.plass #andreplass

 • Skrevet: 26.11.2014  //  Kl: 17:48  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 10

I løpet av det siste døgnet har det vært utrolig mange som har vært innom bloggen min. Jeg har faktisk hatt over 40 tusen sidevisninger blant annet.
Når det er sagt så er det jo ganske sannsynlig at man får en del kommentarer på innleggene, noe jeg også har gjort. Jeg har fått masse hyggelige kommentarer!
Var veldig gøy å se at jeg har kommet på topplisten selv om jeg ligger ett stykke nede også, men uansett så er det litt moro!

Men.. Så er det noen prosent mennesker som har så utrolig lite og gjøre og ikke har det særlig bra med seg selv, så de synes det er greit og skrive upassende og stygge kommentarer på innleggene mine mens de utgir seg for å være anonym eller ett annet "navn".
Jeg kommer ikke til og godkjenne stygge kommentarer da det har ingenting på min blogg og gjøre. Hvis noen av dere ønsker å si noe så fortell meg hvem du er og si meg hva du mener i stedefor å være anonym og gjemme deg bak et tastatur.

Det verste av alt er at jeg vedder på mange av dere er voksene mennesker. Godt voksene mennesker med stolthet nok til å måtte føle behov for å skrive en stygg, frekk, nedlatende kommentar på en ung mammablogg? *Applaus til deg og dere*
Nå føler du deg mye bedre tenker jeg?Jeg vet jeg er en god mamma til tross for at jeg er ung, og alle de hyggelige kommentarene veier ganske så lett opp for de små rottene dere er som sitter der å har fritidsproblemer og bare føler dere er nødt til å ha noe negativt å si.

Ha en fin kveld dere :)

 • Skrevet: 26.11.2014  //  Kl: 09:16  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 6

Hei!

På Facebook har jeg for en god stund tilbake opprettet en side som heter "få flere lesere til bloggen" (link) og der kan hvem som helst kan være medlem og poste innlegget sitt, slik at det blir lettere for andre bloggere og lesere og følge med! Del siden og inviter gjerne venner også til og like. Jo flere, jo bedre, også for deres egen del hvis dere ønsker ett større lesertall!


Jeg fikk forresten masse god og positiv respons på innlegget jeg postet i gårkveld (13 år og gravid). (link). Det var veldig hyggelig og se at så mange av tidligere blogglesere enda følger med! Jeg har tenkt litt rundt dette, og lurer på om noen av dere har noen ønsker til hva dere vil høre mer om i denne bloggen? Det er viktig for meg og skrive om noe som interesserer leserene mine også, så andre får lyst til å lese

Kom gjerne med forslag!

Ønsker dere en super dag!

 • Skrevet: 25.11.2014  //  Kl: 21:18  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 57

Nei, dette er faktisk ikke tull, selv om det kanskje høres litt spesielt ut.
Dere som har fulgt med på bloggen jeg hadde tidligere før jeg opprettet en ny vet nok endel om hvordan jeg oppfattet mammalivet som ung på den tiden.
Den dag i dag er jeg 19 år og har en liten (stor) gutt på 5 år. Vi har bodd sammen siden dag en, og jeg har klart dette livet med god hjelp fra familie rundt meg! Nå høres det ikke lenger så unormalt ut for andre hvis noen spør hvor gammelt barnet mitt er, og hvor gammel jeg er som på den tiden før.  Det er rart igrunn hvordan bare litt tid kan gjøre så stor forskjell?!

Jeg var 14 år (i 2009) når jeg fødte min lille vakring, og om ukjente hørte om meg eller alderen min så etterfulgte det gjerne med en million spørsmål.. Så man kan si jeg er vant til å få en del spørsmål både fra den ene og den andre. Men det betyr ikke at det ikke var ubehagelig for det om, jeg opplevde og få mange kommentarer og spørsmål som ble spurt på med en nedlatende tone selv om personer gjerne bare spurte av "ren nysgjerrighet".
Når jeg ser tilbake på det så ser jeg at jeg selvfølgelig var veldig ung (som jeg er enda) og veldig usikker, og mennesker takler det på ulike måter, og det er heller ikke alltid så lett å se det selv der og da, før det har gått en stund og man kan se tilbake på det. 

Jeg fikk selvfølgelig mange spørsmål rundt dette på min tidligere blogg, og på den tiden valgte jeg å være mye mer åpen om det, men ettersom han har blitt større så tenker jeg det er viktig og være mye mer forsiktig over hva man deler på internett. Jeg ser ikke noe galt i å legge ut ett bilde eller to, men på en offentlig blogg er det viktig og passe på hva man legger ut. Christoffer Dimitri som sønnen min heter er faktisk ett menneske han også, og det er ikke sikkert han ønsker at det skal stå masse informasjon om han på en offentlig blogg hvis han hører om dette når han blir eldre, men det må være opp til hver enkelt hva folk velger å legge ut, og ser på som greit og ikke.

Nå i dag er det mye lettere å kunne svare for meg, ettersom det ikke er like mange forventningsfulle spørsmål og blikk med "store øyne" lengre.
Det er deilig og kunne gå på gata uten at folk lurer på hvorfor en så ung jente har barn.

(Innlegget fortsetter under bildet)


Men som jeg har skrevet i ett tidligere innlegg i en av de første postene mine her på bloggen så kommer det ikke til å være noe stort fokus på Christoffer i denne bloggen. Den kommer til å handle om meg, andre ting som interesserer meg og som jeg er opptatt av i hverdagen. Om noen har noen spørsmål så svarer jeg om jeg ønsker og mener det er rett, og om jeg ikke svarer så er det en grunn til det. Jeg kan gjerne skrive om ulike temaer rundt mammalivet også om det er ønskelig. 

Jeg har også sett det siste året at mange andre unge jenter også har blitt gravide, så kanskje det er blitt litt mer vanlig nå enn hva det var da jeg fødte, ikke vet jeg?
Men jeg håper dere som leser dette innlegget enten dere er unge eller eldre tenker dere om før dere kommer med haugevis av spørsmål om dere kjenner en ung gravid jente eller en ung mor, spesielt hvis du møter henne. Ta litt hensyn. Selv om en hver mor er stolt over barnet sitt og gjerne ønsker å fortelle, så er det ikke hyggelig og bli kikket på med ett vurderende og nedlatende blikk og samtidig føle enn blir avhørt! ;-)
 
Har du barn?  


♥♥♥


Del gjerne innlegget mitt videre om du likte det! :-) 

 

 

 


 #Gravid #gravidsomung #ungmamma #ungmor #alenemamma #13åroggravid #mammalivet #barn #familie


 

 

 

 • Skrevet: 25.11.2014  //  Kl: 18:29  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 2

Hei! 

Etter skolen i dag dro jeg og trente med ei venninne! Vi trente rygg, skuldre og biceps. Det ble litt "kosetrening" i dag hvor vi tok litt bilder under de forskjellige øvelsene, men vi fikk også trent bra.

Det er veldig kult og se utviklingen man har når man er opptatt av trening, og det er jo gjerne det som er det viktigste av alt og som gir enn en videre motivasjon og styrke til å fortsette, og hvis man er flink og ta litt bilder i blant så ser man gjerne selv at det skjer utvikling i både ulike øvelser,og utseende-messig. Jeg klarte ikke og dra meg opp og holde meg oppe som dere ser på bildet under for bare noen måneder tilbake, men det begynner å komme seg, så det er bare og fortsette og bli sterkere nå, og ikke gi opp! En av mine mål er å klare mange ordentlige pullups med overhåndsgrep. Det er en tung øvelse og det krever god styrke og at du bygger deg opp for å klare det, og det er ikke gjort på en dag! Jeg har ikke klart en enda, men jeg begynner såvidt det er å klare en chin-up eller to. Vil ikke skryte på meg noe mer enn det som er sannheten, men om en stund skal jeg oppdatere dere igjen om jeg har økt noe i denne øvelsen.

Det er lurt å ha en treningsdagbok hvor man kan skrive opp hvor mye vekt og hvor mange repetisjoner man tar i de ulike øvelser for hver uke. Da er det mye lettere å klare og pushe seg selv til å øke også. Jeg begynte så vidt det var å skrive ned litt i en dagbok, men nå i det siste har jeg vært litt sløv på det men jeg kommer til å gjøre det igjen snart!

Det er litt ettersom hvilke muskelgrupper jeg liker best å trene. Det kan faktisk variere litt fra uke til uke og kommer selvfølgelig ann på humøret og motivasjonen, men jeg liker å trene rygg fordi det er moro og føle at jeg øker i øvelsene, men det er også kjempe digg og trene rumpe og bein når jeg får skikkelig kontakt med rumpa. Da kjenner man at det trenes!!
 
Hvilke muskler liker du å trene best?:)  (hvis du trener)Ha en fin kveld alle sammen ♥

 

 

#trening #fitness #muskler #gym #proteiner #eatclean #trainhard

 • Skrevet: 21.11.2014  //  Kl: 15:11  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 5

Hei dere! Vil bare ønske dere en god helg nå som det er fredag! :-)

Tidlig på formiddagen i dag dro jeg og trente bein og rumpe siden det var dagen for det i dag. Jeg hadde en utrolig god økt og følte jeg fikk trent skikkelig, så det var veldig deilig. Ofte kan jeg bli litt grinete når det er legday, ettersom det er ganske tungt, men i dag gikk det veldig fint!
Nå har jeg trent hele uken så jeg kan ta helg med god samvittighet, men jeg koser meg sånn når jeg trener, så hvem vet, kanskje jeg tar en økt i helgen også! Det er virkelig avhengighetsskapende! Hehe
Q: Trener du? :-)

 • Skrevet: 20.11.2014  //  Kl: 21:54  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 25

Vil bare gi dere ett lite tips på hvordan dere ganske enkelt kan lage en telysholder og gi som gave/julegave til en i familien eller kanskje en god venn. 
Det er alltid hyggelig å gi noe man har laget selv, hvertfall hvis man føler at det man har laget ble bra. 

Det er ikke så ofte jeg tar frem de kreative evnene annet enn når jeg har laget scrappbookalbum til sønnen min, men i blant er det gøy og gjøre noe ekstra.Alt du trenger
er Frost Spray  (fåes kjøpt på Biltema)
Rub-ons, altså teksten som skal stå på glasset (fåes kjøpt i ulike hobbybutikker).
Sløyfebånd, hamptråd, hjerteannheng eller hva enn du måtte ønske.
Slik gjør du: 

Først vasker- og tørker du glasset du skal bruke. 
Så sprayer du et tynt lag med frostspray rundt glasset. Det lønner seg å snu det opp ned mens du sprayer, og i tillegg er det lurt å gjøre dette ute eller i en garasje ettersom det lukter ganske sterkt av sprayen.

Når det har tørket (ca 10-15 minutter) sprayer du ett tynt lag til. Du kan også gjenta dette enda en gang hvis du ikke føler det dekker nok. (mens det tørker lønner det seg å la det stå i romtemperatur, ellers tar det mye lengre tid, så om du sprayer ute, bør du ha det på ett brett slik at du kan bære det med inn rett etter).

Valgfritt: Du kan sette stekeovnen på 160 grader og herde glasset i ovnen i ca 30 minutter. Om du gjør det så vil glasset tåle å bli tørket av med en våt klut uten at det flasser av, men du kan ikke tørke av rub-on'sa. Jeg vil anbefale og herde glasset. 

Når glasset har blitt kaldt etter herding eller tørt etter spraying kan du legge rub'on merket over glasset og ta en teip bit på sidene av plastbiten med skriften slik at skriften ikke blir ujevn. Så gnikker du med en ispinne på skriften, og voila; skriften er på!

Deretter kan du dekorere og pynte med silkebånd, sløyfer, tråd eller hva du måtte ønske. 
Du kan bruke vanlige syltetøy glass, men det bør være noen glass uten inngravert skrift i glass, ellers kan du billig kjøpe glass på Dags Marked, Europris ++

Jeg har familie som også leser bloggen min så da kan jeg ikke legge ut alle jeg har laget siden dette er julegaver, men dere skal få se en av dem jeg har laget.
 
 

 • Skrevet: 20.11.2014  //  Kl: 08:21  //  Kategori: Matoppskrifter  //  Kommentarer: 6

Tiden er inne for og begynne å bake julekaker, og en av de faste julekakene vi spiser til jul er maryland cookies (sjokolade kjeks) som vi har bakt så lenge jeg kan huske. 
De er utrolig gode. Herlige kjeks med deilig, mørke sjokolade- og mandelbiter (valgfritt). 

Men julekaker er ikke akkurat slankemat, men så er det jo også bare jul en gang i året. Hvis man er redd for å legge på seg i juletiden, så bør man jo passe på å begrense hvor mye mat  og godsaker man velger å dytte i seg. Det holder å spise noen få julekaker, og man kan også erstatte sukkeret med sukrin, noe jeg gjorde da jeg bakte mine kjeks. 

Jeg har sett at flere har lagt ut oppskrifter hvor de har brukt ulikt type mel, som sesam-mel, mandelmel osv, og det er jo en smakssak. Jeg synes det er viktig at julekaker skal smake som dem pleier og at man ikke skal begynne å bytte ut alle ingredienser slik at smaken blir helt annerledes, for da er det vel kanskje like greit å la være å spise i det hele tatt, eller så kan man jo heller begrenset inntaket av julekakene og passe på å være litt bevisst på hvor mye man spiser, det ville heller jeg gjort i allefall, for ellers så er jo litt av vitsen med all julekosen borte. 

Men å bytte ut sukkeret med sukrin gjør ingen forskjell smaksmessig, så det vil jeg anbefale dere hvis dere skal bake slike som disse.

(Oppskrift finner du under bildet)


Sjokoladekjeks med sjokolade- og mandelbiter.Maryland Cookies (ca 30 stk)

75 g mykt smør
100 g sukker
50 g brunt farin (jeg erstattet både brunt sukker og hvitt sukker med sukrin)
1 egg
150 g hvetemel
1 ts vaniljesukker
1/3 td natron
En liten 1/2 ts fint salt
125 g kokesjokolade eller annen mørk sjokolade, grovhakket (sukkerfri sjokolade kan også brukes)
Litt havsalt til å strø oppå (valgfritt) (jeg gjorde ikke det med mine)  

Sett ovnen på 175 grader. Rør smør og sukker hvitt. Tilsett farin og egg og bland godt sammen.
Blan mel, vaniljesukker, natron og salt i en liten bolle, og vend inn i smørblandingen.
Rør inn sjokolade
Sett to teskjeer med deig i en topp på en bakeplate og trykk den litt flat. (Strø evt. litt havsalt på toppen)

Gjør det samme med resten av deigen og stek til slutt kakene 7-10 minutter.
De er ganske skjøre når de kommer ut av ovnen så de bør få hvile på bakepapiret noen minutter før du tar dem over på rist.
De er myke når du tar dem ut, men de blir mer og mer kjeks i konsistensen når dem blir kalde. 
La dem gjerne ligge på rist til dagen etter eller i en boks med åpent lokk, og deretter kan dem ligge i en tett boks, og da holder dem seg i mange uker"

PS: Kakene smaker mye bedre dagen etter enn samme dag!

 

#trening #baking #julebakst #sukrin #kalorier #julekos #juletid "#november 
 • Skrevet: 19.11.2014  //  Kl: 23:12  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 8

 Dere har sikkert lest lest reklamen som stadig vekk popper opp på Facebook om at det finnes en vidunderfrukt som dreper fettcellene i kroppen. Denne frukten fungerer virkelig. Etter jeg begynte å spise denne forsvant magen min etter en uke så nå føler jeg meg helt fantastisk. Så jeg har bestemt meg for at jeg ikke gidder å prioritere å trene så mye lengre, og jeg trenger heller ikke lengre å passe på hva jeg spiser ettersom den dreper alt magefettet uten at jeg trenger å løfte en finger, så nå har jeg kjøpt et helt lager av denne frukten slik at jeg kan spise denne gjennom vinteren for å ikke komme tilbake til slik jeg så ut før. Dere burde virkelig prøvde den altså!
 Neida, nå tuller jeg med dere, så folkens, dette her stemmer absolutt ikke!
Jeg vil bare si at jeg synes det er litt trist at folk kan poste så mye rart og så mye ting som overhodet ikke er sant på internett, og mange godtroende mennesker der ute som ikke har peiling lar seg lure til å bestille denne frukten, eller pilleboksen med "vidunderfrukten i" eller hva det nå enn er. 

Facebooksidene som legger ut disse annonsene reklamerer med bilder av jenter som til og med i tilfeller så mye bedre ut før på bilde nr 1, men har blitt radmagre på bilde nr 2. I tillegg hvis man tar en liten reeceach på nettet etter bildene av disse jentene så finner man fort ut at det er bilder som overhodet ikke har noe med tenkten å gjøre på flere av tilfellene, men det er heller ikke alle man får opp noe på. 


Denne jenta skal visstnok ha tatt av 11 kg med "den rare frukten som dreper fett".  
(bilde lånt fra Facebook siden med annonsen)   

Haha, så latterlig! Og denne jenta her gikk visst helt tilfeldigvis ned akkurat 11 kilo hun også. Merkelig tilfeldighet!
(bilde lånt fra Facebook siden med annonsen)

Om du ønsker å bli kvitt magen din så finnes det ingen annen oppskrift enn å spise riktig, og gjerne spise noen kalorier under hva du ellers ville gjort, trene riktig, og få en god nattesøvn. En stram mage kommer ikke på en dag eller en uke uansett hvor mye vi skulle måtte ønske det, og for noen tar det lengre tid enn andre. Noen særlig annen mirakelkur finnes ikke med mindre man ønsker å legge seg under kniven.

Det finnes kosttilskudd som kan hjelpe deg med å øke forbrenningen din og som faktisk fungerer, men da må du gjøre en innsats selv også! 


Er lov og ta en treningsselfie etter en god økt med mage og bein! 


Ha en fin kveld :) 


#trening #fit #proteiner #kosthold #gym #helse #forbrenning #slank  #søvn #riktigtrening

 • Skrevet: 16.11.2014  //  Kl: 21:57  //  Kategori: Interiør  //  Kommentarer: 5

Hei! Nå er det ikke lenge igjen til jul. Jeg synes tiden går så fort. 
Jeg og sønnen min har vært på familiebesøk i helgen, og der startet vi allerede smått med litt julebakst. Vi bakte deilige mayland cookies (sjokolade kjeks) som mange gjerne baker rundt juletider. De ble veldig gode, så jeg kan legge ut en oppskrift senere hvis dere ønsker det! 

Hadde også forresten bare lyst til å tipse dere om Ellos (link) sin nettside hvis dere er på utkikk etter interiør, sengetøy, pynteputer, klær ect.
Ellos har faktisk tidligere vært veldig undervurdert fra min side ettersom jeg trodde det bare var kjedelige ting på den nettsiden frem til jeg klikket inn på siden deres å så ordentlig, og da fant jeg overraskende mye fint til en grei pris.

Jeg handlet pynteputer til å ha i sofaen min derfra, og nå er jeg på utkikk etter noen fler. Man får jo aldri nok av søte puter!

Ønsker meg en lys krone til leiligheten etterhvert også, men det får nok kanskje vente litt, men det er jo lov å se! ;-)Ååh!! Så mye fint ♥♥

Fra venstre linje 1: .Pyntepute med stjerner (HER), Taklampe Butterfly (HER), Julestjerne (HER), HOPE pyntepute (HER)
Linje 2: Lamour putevar (HER),  Bokser (HER), Skullhead pyntepute (HER)
Linje 3: Juletrepynt (HER), Krystallplafond (HER
Linje 4: Lyslykt (HER), Glasspynt (HER), Taklampe (HER), Pyntepute (HER)

 

Q: Har du handlet hos Ellos før?  

 

(Jeg blir ikke sponset av Ellos) 

 • Skrevet: 09.11.2014  //  Kl: 22:43  //  Kategori: Matoppskrifter  //  Kommentarer: 4

Er du også en av dem som liker å være på kjøkkenet og lage sunn, god og ordentlig mat? Da er du ikke alene! 

Som dere har sett i mine tidligere poster her på bloggen så har jeg lagt ut flere bilder med sunn mat, og det er noe som er viktig for meg i hverdagen, og som jeg trives med, men jeg er også glad i å kunne kose meg litt i helgene og lage noe ekstra, eller på dager hvor det er noe spesielt.
Hvis man er glad i å lage mat, så er man ofte opptatt av å ha mesteparten av det som trengs til kjøkkenet tilgjengelig til en hver tid også. 

På en nettside som heter bakerenogkokken.no (link) kan du kjøpe alt som trengs til kjøkkenet. 

Nettsiden ble startet opp i 2005 og har vært populær siden den tid, og i 2013 ble de kåret til årets e-handler innen kjøkkenutstyr av Pricerunner, og målet deres er og bli den ledende nettbutikken som selger kjøkken- og bakeutstyr. 

De har mange ulike og fancy design på ulike ting og redskaper som trengs på kjøkkenet.

 De har også mange forskjellige redskaper som er spesielt egnet til barn slik at det blir lettere for dem og kunne delta i og lage mat.
Sønnen min har ikke vært så veldig opptatt av å være med å lage mat, men de gangene han ønsker det så får han mer enn gjerne lov.  

Innlegget fortsetter under bildet
Nå som det nærmer seg adventstid og jul så begynner vi og finne frem pepperkakeformer, kjevler og tilbehør. 
På bakerenogkokken.no finnes det ett bredt utvalg av dette. Hvor stas er det vel ikke for barnet ditt om han eller hun får en pepperkakeform i kalenderen i begynnelsen av desember som h*n kan bruke når det skal bakes pepperkaker?   
I tillegg er jo tiden inne for å begynne å handle julegaver, så hvorfor ikke kjøpe noe til kjøkkenet og gi til noen som du vet vil like det. 

Jeg har funnet utrolig mange ting der inne som jeg liker og ønsker m
eg til jul, så jeg anbefaler dere å ta en titt innom nettsiden dems for litt inspirasjon. 

 
Kjøkkenmaskin er veldig nyttig og ha, og spesielt hvis det skal bakes. 
Denne kjøkkenmaskinen er fra SMEG og kan kjøpes HER (link) i flere ulike farger. 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                      Sponset innlegg

 

    Om megMitt navn er Kristina og jeg er 20 år gammel.

På denne bloggen vil du få en smakebit av min hverdag som mamma til en gutt på 6 år, skjønnhet, mote og alt som ellers interesserer meg.

Jeg er i fulltidsjobb, men på siden er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produkter fra ForeverLiving.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg eller kjøpe produkter kan du sende mail til kristina_torgersen@outlook.com

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Reklame


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits