• Skrevet: 29.11.2015  //  Kl: 09:54  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 4

God morgen alle sammen!

I går holdt jeg stand på Fagertun som sikkert noen av dere fikk med dere siden jeg la ut info om det på bådeFacebook og Instagram. Det ble en fin dag med mange mennesker og hyggelig julestemning! Under ser dere bilde fra gårsdagen. Jeg tok bilder med mobilen i går så kvaliteten på bildet ble ikke supert men det får være! ;-) På ettermiddagen ble en venninne av meg og lille gutten hennes med hjem til oss og spiste middag og overnattet til i dag. Christoffer synes det er stas med overnattingsbesøk for det er ikke så ofte vi får til det ellers så vi handlet inn lørdagsgodt i går ettermiddag og ungene fikk kose seg. Mulig det ble litt mye sukker rett før leggetid, for det tok litt tid før dem sovnet men de var likevel oppe til vanlig tid igjen så nå sitter dem og slapper av i stuen og ser barnetv mens vi gjør istand til frokost. Det er ikke så ofte vi er hjemme sammen i helgene for ofte har vi så mye planer og starter dagene så tidlig, så når vi først har tid og faktisk ikke har lagt seg så mange planer så er det deilig og ta en helt rolig morgen.
Hva er deres planer i dag?  • Skrevet: 26.11.2015  //  Kl: 22:14  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 18

Jeg vet nesten ikke helt hvor jeg skal begynne, men i uken som har vært har det gått i ett med mailer frem og tilbake med det russiske etterforskningbyrået jeg har brukt til og løse adoptivssaken min og jeg må si jeg er virkelig imponert over jobben de har gjort og at dem har klart alt dette på så kort tid! 

Nå kan jeg endelig slå meg til ro med at jeg faktisk har fått vite om livet til både min biologiske mor, far og de nærmeste slektningene mine. Det er en stor lettelse for meg men historien viste seg og være tristere enn jeg hadde håpet på og trodd selv om jeg hele tiden har hatt i bakhodet at det godt var mulig at dette var tilfelle. Verken mine foreldre, onkelen min eller bestefaren min lever lenger, men bestemoren min lever utrolig nok enda i St. Petersburg og hun var veldig glad for og få vite at jeg har det bra her i Norge, og hun ønsket også og treffe meg. 

Moren min døde i 2010 og ble bare 35 år gammel. Hadde hun levd i dag så ville hun vært akkurat 40 år, og onkelen min døde for to år siden så hadde jeg vært tidligere ute så hadde jeg kanskje klart og kommet i kontakt med dem før det var for sent, men slik er ble det jo altså ikke så det er ikke noe å få gjort noe med selv om det er trist. Jeg har ikke tenkt til og gå for mye inn på det, men det viste seg og være en blanding av både rus, alkohol, kriminalitet og fattigdom i bildet som var årsaken til at dem har gått bort så tidlig.
Det viste seg også at jeg egentlig skulle hatt en søster, men hun døde visst ganske kort tid etter hun ble født. Altså da hun var baby.


Jeg fikk veldig mange bilder til sendt i går og jeg har valgt og legge ut noen få av dem her på bloggen min slik at dere kan få se min ekte familie.
På bildene under ser dere min mor fra hun var ung, min far som yngre på bildet øverst til høyre, og min bestemor og pappa som eldre nederst.

Egentlig har det nesten ikke gått helt opp for meg enda at dette virkelig er min familie og at det er slik dem så ut.  På en måte føles det helt uvirkelig at jeg endelig etter 20 år faktisk har fått sett bilde av dem, samtidig som det også føles naturlig. Etter så mange år så dannet jeg meg jo på en måte tanker om hvordan jeg har trodd at dem så ut, så når jeg faktisk fikk se bilde av dem så føltes det ganske sprøtt! Jeg er virkelig glad for og endelig kunne ha noen ansikter og forholde meg til rundt min biologiske familie. Det er både godt og viktig og vite hvorfor ting ble som det ble og vite hvem dem faktisk var! Det er jo alltid en grunn til at ting blir som det blir.


Selv om jeg skulle ønske at jeg rakk og møte mammaen min og hele familien min så er jeg veldig glad for at jeg ble adoptert hit til Norge som liten for jeg vet at jeg ville aldri fått et så bra liv og de samme mulighetene i Russland som det jeg har fått her dersom jeg hadde vokst opp der med min biologiske familie på den tiden, men siden jeg har fått vite at bestemoren min ønsker og møte meg så kommer jeg nok til og reise til Russland om ikke så alt for lang tid for og besøke henne. Jeg tror det er viktig og ikke vente for lenge med og besøke henne for man vet jo aldri hvor lenge hun lever. Hun har tross alt levd et hardt liv selv om det virker som det går bra med henne. ♥♥♥♥


#adoptert #russland #familie 

  • Skrevet: 20.11.2015  //  Kl: 13:34  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 5

Endelig er helgen kommet men jeg startet dagen tidlig som vanlig. Først kjørte jeg Christoffer på skolen, så bar det videre til crossfit klokken 9. 
Det var en skikkelig seig økt i dag, så det var deilig og komme hjem og ta en lang dusj og spise litt mat.

Her kom årets første snø kom for noen få dager siden, så nå begynner det å bli ordentlig kaldt. Jeg er en skikkelig frysepinne og fryser uansett hvor mye klær jeg tar på meg føler jeg.  Brr... Jeg gleder meg til det blir vår og sommer igjen, men det er kanskje best og heller prøve og se det positive i vinteren siden vi likevel ikke kan unngå den. Det er jo utrolig vakkert og hvitt ute når snøen brer seg over trærne, og ikke minst er det kjempe gøy for barna og for oss er ihvertfall juletiden er en koselig årstid om jeg ser bort i fra kulden. Det vil bli mer tid hvor vi gjør hyggelige aktiviteter sammen og vi vil komme til og tilbringe mer tid med familien.

Men dere, neste lørdag, altså den 28. November er det åpent julemarked og café fra klokken 11-15 på Fagertun som ligger på Nøtterøy, og der skal jeg stå på stand og selge produktene mine siden jeg jobber forhandler i ForeverLiving. Om du ikke har handlet ferdig julegaver enda så har jeg fantastiske produkter og tilby, både til barn og voksen. I tillegg er det mye annet spennende som skjer!

Alle som ønsker er hjertelig velkommen til å ta turen den dagen! Det blir en dag med både barneaktiviteter og førjulskos både innen- og utendørs, så hvis dere ikke har noen planer den dagen så ta med dere litt kontanter, og ta med dere barna eller kom alene og jeg garanterer at det vil bli en superhyggelig start på julen!

Om dere kunne tenke dere og komme og lurer på noe rundt dette så ta gjerne kontakt med meg! 


Ha en super helg!


#julemarked #jul #førjulskos #familie #barn #venner #foreverliving
 

 

  • Skrevet: 16.11.2015  //  Kl: 22:13  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 14

Hei! Jeg vet det har vært rimelig dødt på bloggen min den siste tiden, men jeg har egentlig ikke følt behovet for og dele så mye med folk rundt meg annet enn mine nærmeste, og i tillegg fikk jeg skikkelig skrivesperre da jeg satte meg ned for og skrive her om dagen. Hvis du er blogger selv og har vært det en stund så kjenner du deg nok helt sikkert igjen i nettopp det med skrivesperre. Det er faktisk utrolig irriterende! :p 

Jeg skrev i mitt forrige innlegg at jeg ville fortelle dere mer om den russiske adoptivsaken min som holder på og bli etterforsket, og hittil kan jeg fortelle dere at selskapet som jobber med saken min reiser ned til St.Petersburg førstkommende søndag for og prøve og få kontakt med mine biologiske slektninger og mor, og de vil gi meg beskjed på mandag når dem vet mer. Jeg er selvfølgelig veldig spent på hva dem klarer og finne, og om den i det hele tatt finner noe. Hittil har dem muligens klart og finne noen slektninger som jeg har fått tilsendt navnet på i tillegg til at dem har funnet navnet på min biologiske mor og hennes tidligere bostedsadresse, og bare det er jo et godt skritt på den vei.

Det er egentlig helt sprøtt og tenke på at vi på så kort tid har funnet ut så mye info. Til tross for at vi ikke har kommet ordentlig til bunns i saken enda og kanskje har en lang vei igjen og gå så har vi likevel kommet mye lengre enn jeg overhode trodde var mulig i fjor på denne tiden.

Både etterforskningbyrået jeg bruker, en venn av Tore på Sporet som har jobbet med og løse slike saker i 15-20 år og mamma har har hjulpet meg veldig mye og jobber på spreng for og løse saken min og det er jeg utrolig takknemlig for, så nå håper jeg på det beste og at jeg har lykken med meg. 

Tidligere følte jeg meg ganske likegyldig med tanke på hva dem kom til og finne ut om familien min, men jeg kjenner at jo nærmere vi kommer saken, jo mer følelser kommer frem. Følelser jeg ikke visste jeg hadde faktisk! Dette ble kanskje litt dype ord fra min side for jeg er ikke så flink i og åpne meg følelsesmessig, og spesielt ikke på bloggen, men samtidig tror jeg at det er mange adopterte der ute som kanskje leser dette og de vil kanskje føle seg veldig igjen i noe av det, og jeg synes det er viktig og huske på at om man ønsker og få oppklaring rundt sin biologiske familie så er det alltids verdt ett forsøk. 

For alt jeg vet så kan det jo hende at dem ikke finner noe som helst, eller at hun er død eller ikke vil ha kontakt med meg men da synes jeg det er mye bedre og sitte igjen med den følelsen av at jeg faktisk har prøvd, enn og i ettertid angre på at jeg aldri gjorde det når jeg faktisk hadde sjansen. Er dere ikke enig?


#adoptert #russia 

  • Skrevet: 06.11.2015  //  Kl: 18:07  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 13

God fredag folkens! Jeg har hatt fri fra jobb siden onsdag, så de siste dagene har jeg fått god tid til og trene styrke, men i tillegg har jeg også prioritert mer tid til og bli med på SB crossfit! Det er så gøy, men jeg merker at jeg ikke er helt inn i det enda. Mange navn på ulike øvelser som ikke er like lett og huske på, hehe.

Etter jeg kom hjem fra treningen i formiddag satte jeg meg i sofaen med en god kopp te. Jeg har for tiden fått helt hekta på Pukka's økologiske urte-te. De har et bredt spekter av ulike urtevarianter og by på med super kvalitet. Har dere smakt dem før? Om ikke så bør dere gå innom en helsekostbutikk og kjøpe. Dere vil nok elske dem!

Alle variantene jeg har smakt er nesten en favoritt i seg selv, så det blir vanskelig og si hvilken av dem jeg liker best. Hvis dere lurer på hvilken smak de ulike variantene har så kan dere gå inn på pukka.no og sjekke det ut!


Men dere!! Husker dere forresten at jeg skrev et innlegg på bloggen min for noen måneder siden der jeg fortalte at jeg er adoptert fra Russland? Det siste halve året jeg vært i kontakt med et russisk etterforskningselskap som etter sommeren satte i gang for og hjelpe meg med og finne informasjon om min biologiske mamma, og vet dere hva? På ettermiddagen i går fikk jeg beskjed om at de har klart og finne navnet hennes, så dere kan tro jeg har mye tanker i hodet om dagen!! Jeg skal fortelle dere mer om dette i et senere innlegg!Ha en super helg! Har dere noen planer forresten?  • Skrevet: 01.11.2015  //  Kl: 21:01  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 3

Hei alle sammen! Håper dere har hatt en fin helg, det har ihvertfall jeg.


Jeg vet at det blir mange kommende russ i 2016, og de fleste ønsker og få en morsom og minnerik russefeiring og trenger dermed penger til russebuss eller andre utgifter, så derfor ønsker jeg å gi deg som er russ et supert tilbud! 

Av erfaring vet jeg at mange tidligere russ har solgt vår aloe lips med en god fortjeneste! Aloe lips er en blank lipsyl med kombinasjon av aloe vera, jojobaolje og bivoks. Den gir fin glans og myke lepper, men kan også lindre kløe på små innsektsbitt, brannsår og tørre neglebånd grunnet et høyt innhold av Aloevera. Aloe Lips inneholder ikke vann så den er derfor er den like god å bruke både på vinteren som på sommeren.

Dette er et produkt som er populært både for menn og kvinner, og en fordel er at hele varelageret får plass i lommen slik at det er lett og ha det med seg rundt og selge.


Dere har mulighet til og få en fortjeneste på opptil 12.000 ,-

Om dette kunne være av interesse enten for deg eller noen du kjenner så gi dem gjerne et tips kontakt meg her eller på mail for mer info: kristina_torgersen@outlook.com
NB; Det spiller ingen rolle hvor i landet du bor! 


#russ2016 #russetid #russ  Om megMitt navn er Kristina og jeg er 20 år gammel.

På denne bloggen vil du få en smakebit av min hverdag som mamma til en gutt på 6 år, skjønnhet, mote og alt som ellers interesserer meg.

Jeg er i fulltidsjobb, men på siden er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produkter fra ForeverLiving.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg eller kjøpe produkter kan du sende mail til kristina_torgersen@outlook.com

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Reklame


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits