• Skrevet: 31.12.2014  //  Kl: 16:50  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 6

Hei dere! I dag er det siste dagen før vi går inn i det nye året 2015!

Jeg synes at året som har vært har gått kjempe fort. Jeg har hatt mange fridager fra sommeren og frem til nå ettersom jeg gikk på skolen to dager i uken og jobbet hjemme i fra resten av dagene. Jeg har også fått mye tid til trening og ting jeg har hatt lyst til i løpet av den tiden. Dagene går veldig fort når man gjør det man selv ønsker, det føles hvertfall sånn... Ellers har jeg hatt ett kjempe fint år med både kjæresten min, sønnen min og familien. Det er fint å ha så mange rundt seg!

Etter nyttår er over og hverdagen begynner så begynner jeg i full jobb. Da blir dagene annerledes men jeg håper jeg vil trives, og jeg håper jeg også får greit med tid til trening, og litt av den sosiale biten av livet, utenom jobb. Det er viktig!

Jeg ser at mange har nyttårsforsetter men egentlig tror jeg ikke så veldig på akkurat det. Det er gøy og sette seg noen mål, men det kommer an på hvilke mål man setter seg. Jeg tror det er viktig å ikke være for urealistisk, for om man setter seg mål man ikke klarer ellers i året, hvordan skal man klare det bare fordi det er et nytt år da?  Mange sier de skal slutte å røyke, slutte å drikke alkohol, og bla bla, aldri spise hamburger mer, og noen sier de skal begynne å trene for fult og det er gjerne folk som aldri har satt foten innenfor ett treningssenter før. For all del er det stor creds til dem som klarer å komme i gang etter nyttår eller spise sunnere eller hva enn det måtte være, men for veldig mange blir det bare tomsnakk, så om jeg skal ha noen nyttårsforsetter så må det nok bli av det mer generelle som å fortsette å være en god mamma for Christoffer, fortsette og være en god kjæreste, og fortsette og være en god venninne for mine venner, og selvfølgelig og trene mer og komme nærmere målene mine!


Forresten har jeg trukket vinneren av konkurransen hvor dere kunne vinne en almanakk, og den heldige ble Sølvi! Bloggen hennes kan dere se HER (link) Gratulerer til deg! ♥ Jeg har sendt deg en maili og håper du får god nytte av den!

Til dere andre som deltok så kan jeg trøste dere med at det kommer en ny konkurranse rett rundt hjørnet igjen innen få dager hvor dere kan vinne et skjønnhetsprodukt! Dere får vite hva det er når jeg starter konkurransen! 

Husk, man vinner ikke om man ikke prøver ;-) 

Her får dere se noen bilder fra året som har gått:

Tyrkia tur med kjæresten.


En herlig sommer med verdens beste gutt!


Krabbefisking på stranda i sommervarmen


Hove i Arendal i sommer


Holland-tur å besøkte ett vennepar.


Trening med begynnende resultater.
Håper dere får en fortreffelig kveld og jeg ønsker dere alle ett godt nytt år!  ♥ 


Hva mener dere om nyttårsforsetter?  

 • Skrevet: 30.12.2014  //  Kl: 15:28  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 6

Dere har sikkert sett noen av de ulike bildene som florerer rundt på Facebook av utenlandske damer og menn med helt grusomme øyebryn. Det er ikke bare i utlandet man finner slike personer, man finner dem også i Norge.

Jeg går stadig forbi jenter på gata som ødelegger det pene ansiktet sitt med å tegne noen skikkelig stygge øyebryn, og jeg vet om flere også. Flesteparten av oss jenter har nok hatt vår "periode" hvor vi var veldig unge og ikke helt visste helt hvordan vi skulle sminke oss pent og trodde vi så veldig bra ut med to tynne streker, men etter hvert skjønner man at det ikke var så fint likevel, og det er jo en ting.

Men en annen sak er de som går sånn i flere år og i tillegg får kommentarer og tilsnakk fra andre folk som sier i fra om at det ikke ser bra ut, men  fremdeles velger å ikke gjøre noe med det. Jeg lurer på hvorfor? Ser dem ikke det selv? Eller synes de det er fint? Liker dem å gå mot strømmen? Hva er greia?

På bildene under så ser dere skrekkeksempler, men jeg vet som sagt om flere som går rundt som dem.
Bare se på dette:

(bilder lånt fra facebook)

Hun ser ut som en kjempe søt jente, men så må de "følehornene" hun har tegnet og nappet ødelegge den søte sjarmen hennes.

 


 


Kjenner du noen som burde fått fikset øyebrynene sine?


Ha en fin dag folkens! 
 

 • Skrevet: 29.12.2014  //  Kl: 23:29  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 4

Etter dagens treningsøkt og nytt kjøp av vaskemaskin så har kvelden gått til hjemmekino-kos med Christoffer. Vi  skrudde av lysene, satte oss i sofaen med pleddet over oss og så Jul i Flåklypa mens vi koste oss med siste rest av pepperkaker, marsipan, sjokolade og litt fruktsalat. Det var koselig det! Jeg synes det er viktig å prøve å gjøre litt ekstra enn hva vi ellers gjør når vi begge har fri, men etter alt godteri og godsaker i skapet er spist opp kan julen sakte men sikkert ryddes bort igjen. Jeg kjenner det skal bli godt og komme inn i rutine igjen. Jeg har spist mye usunt denne julen, men jeg mener det er viktig å kose seg, så man må heller ikke bli for streng mot seg selv.

De siste timene frem til nå har gått til å rydde i skap og hyller. Såå mye rot, papirer og ting som må sees igjennom, sorteres og også mye som må kastes, men det er deilig og endelig komme i mål for da kan jeg legge meg med god samvittighet. 
Ha en fin kveld :-)
 

 • Skrevet: 28.12.2014  //  Kl: 13:25  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 27

Hei! 

I samarbeid med personligalmanakk (link) skal jeg ha en giveaway på bloggen hvor en av  dere som melder dere på konkurransen får en personlig almanakk i premie som dere kan ha glede av i hele 2015.

Jeg hadde faktisk en slik almanakk for noen år tilbake og jeg var veldig fornøyd med den, så den vil jeg anbefale! Det er veldig greit å kunne skrive opp avtaler, jobbklokkeslett, bursdager og alt du måtte ønske i den, og den passer supert i vesken! 

Det kule med den personlige almanakken er at du kan designe den akkurat slik du selv vil. Hva med ett bilde av barnet ditt på forsiden? Kanskje den fargen på skriften du ønsker? Navnet ditt? Bilde av deg selv? osv. Her er det bare fantasien som setter grenser.
 
(Konkurranseregler under bildet) 

(bilder lånt fra facebooksiden til personligalmanakk)

For å være med i konkurransen må du: følge Facebook-siden til personligalmanakk (HER)
-Følge min Facebook-side (HER). (Det blir sjekket opp om du har gjort dette for å vinne). 

Etter du har gjort det legger du igjen en kommentar i kommentarfeltet med epost adressen din og at du er med!

Jeg trekker vinneren av konkurransen om TRE DAGER, så nå håper jeg mange melder seg på!Personlig almanakk heter @personligalmanakk på Instagram og der kan dere også følge dem for inspiasjon om dere ønsker!Lykke til! ♥ • Skrevet: 27.12.2014  //  Kl: 21:23  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 8

Hei! Har blitt litt dårlig med oppdateringer nå i julen. Bloggen blir ikke førsteprioritert når det er så mye koselig som ellers skjer, og i tillegg er det bare rett over en uke igjen til jeg starter i full jobb, så da er det bare å nyte fridagene som er igjen mest mulig, men nå har jeg endelig litt tid til overs!

Jeg og kjæresten min har nettopp kommet hjem etter en tur på Big Horn Steak House.
Vi bestilte en forrett på deling som inneholdt en liten salat, scampi, løkringer, kyllingvinger og to brødstykker. 
Hovedretten ble indrefilét av okse med grønnsaker, champignon og annet tilbehør. Det var kjempe koselig og maten var veldig god! ♥Ellers må jeg bare fortelle dere at jeg starter en konkurranse i morgen, så følg med! 


Ha en fortsatt fin kveld! 


 

 • Skrevet: 24.12.2014  //  Kl: 22:30  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 0

Helloo :-) Jeg vil bare ønske dere en god jul! Håper dere koser dere masse i kveld, nyter tiden med familie og venner og spiser god julemat! Jeg håper også at de trengende får oppleve litt glede i kveld! 

Jeg har feiret jul med kjæresten min og familien hans. Det er litt tomt og trist og feire uten barn i hus siden sønnen min er hos pappaen sin dette året, men man må gjøre det beste ut av det, så da er det godt og vite at jeg har mange andre gode mennesker rundt meg som kan gjøre juletiden hyggelig!

God jul! :-) 

 

 • Skrevet: 23.12.2014  //  Kl: 20:05  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 22

Hei dere! Nå har jeg brukt CitRollerén fra AmePure (link) i eksakt 2 uker og 6 dager.

Jeg har veldig positive nyheter og fortelle dere! Jeg har merket stor forskjell allerede og huden min har blitt mye finere og glattere enn hva den var.  Porene på blant annet nesen min har også blitt mye mindre og endel har blitt helt borte. På kun rett over to uker! 

Vanligvis pleier huden min å reagere med kviser og uren hud når jeg bruker nye kremer og produkter som den ikke er "vant til", men disse produktene har utrolig nok gått helt fint og bruke og jeg fikk ingen "bivirkninger" da jeg startet opp med dem.

Jeg har brukt rolleren på kvelden før jeg har gått og lagt meg. Huden blir gjerne litt rød og sår (det skal den bli) så det er best å la den få hvile over natten. Morgen etter er huden helt fin igjen! Collagen gel som jeg har brukt rett etter citrollerén roer ned huden og tilfører godt med fuktighet.

Hittil er jeg veldig fornøyd og faktisk ganske  imponert over å endelig fått prøve noe som virkelig funker, så jeg gleder meg til å fortsette å bruke produktet!
Dere skal også vite at selv om jeg har blitt sponset med dette produktet, så er alikevel meningene mine ærlige. Jeg ville ikke anbefalt produktet videre om jeg faktisk ikke likte det. 

Det er også viktig å huske på at hudprodukter virker ulikt på hver person. Selv om du kanskje har hørt om en som prøvde produktet uten å merke noen stor endring på huden, så betyr det ikke at det er sånn for deg! Man må prøve seg frem så dette vil jeg virkelig anbefale!  Det er også viktig å bruke produktet hver dag, og ikke bare en gang i blant!

 Forresten så må jeg nesten bli nødt til å røpe for dere at det vil komme en konkurranse på bloggen min hvor dere kan vinne ett produkt fra AmePure en av de nærmeste dagene, så følg med så får dere se hva dere kan vinne! ♥


Om dere bestiller noe fra nettsiden til AmePure så husk å skriv "kristinavalerievna" i rabattkodefeltet, så får du med en gave!


Hvis du lurer på hva CitRoller er, og hva det hjelper mot så kan du trykke HER (link) for å lese 

 

 


 

                                                                                                                                                                                                                            //Sponset Innlegg//

 
#hud #velvære #skjønnhet #acne #hudproblemer #produkter #sponsor #collagen #vakker 
 • Skrevet: 22.12.2014  //  Kl: 23:45  //  Kategori: Matoppskrifter  //  Kommentarer: 7

Hei alle sammen!

I min familie har vi en juletradisjon hvor vi lager marsipan, men ikke en hvilken som helst marsipan! Den blir kalt falsk marsipan, men egentlig kan man ikke kalle den falsk heller, for falsk marsipan er helt uten mandler men det er ikke denne. I denne oppskriften koker vi opp mel og fløte til en "grøt" og kverner mandler og melis sammen og blander det til slutt med noen dråper mandel-essens, samt ønsket konditorfarge. Så lager vi de figurene vi ønsker og lar den stå til dagen etter. Da smaker den alltid best! Det er lov å kose seg litt i julen, er det ikke? ;-)


Jeg elsker denne oppskriften, så jeg er glad vi kun lager den til jul og ikke ellers, for om ikke ville det nok blitt ett problem å latt være å spise dem!

 

 


 #mat #oppskrift #marsipan #falskmarsipan #tradisjon #jul #desember #søtt #dessert #kos 

 

 

 • Skrevet: 21.12.2014  //  Kl: 23:40  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 15

Hallooo! I går kom pakken med favorittsminken min fra makeupmekka (link). Jeg trodde ikke jeg kom til å få det i posten før jul siden det gjerne er mye forsinkelser på denne tiden, men det gjorde jeg! 

 Jeg bestilte en foundation som jeg har har brukt tidligere og som jeg har vært veldig fornøyd med. Huden min kan fort bli veldig skinnende, men denne gir en matt og jevn farge på huden og sitter hele dagen.

Makeupmekka er kjent for å ha gratis vareprøver ved bestilling av ett produkt, og det liker jeg veldig godt! Hvis man følger med på siden deres så kommer plutselig en av produktene du kanskje har hatt lyst til å teste lenge ut som et gratis prøveprodukt, og da er det bare å hive seg rundt og få bestilt!  

Denne uken har dem Mineral foundation + mineral brush som vareprøve. Dette er ikke hélt gratis men du får kjøpt det til en latterlig billig pris. 
Vanligvis ligger dette på 268,- men nå kan du få det til 69,-.

Jeg bruker I.D bare minerals til vanlig men nå ble jeg nødt til å kjøpe med denne. Den er jo mye billigere så om jeg blir fornøyd med denne så slipper jeg å betale dobbel pris for I.D fremover.  


På nettsiden deres kan dere lese mer om mineral foundation. Trykk HER (link) for å se ulike vareprøver.Håper dere får en fin kveld der ute alle sammen! :-)

 
 


#makeup #makeupmekka #gratis #sminke #billig #jul #desember #gaver #skjønnhet #velvære #mineralmakeup #mineralsminke #minerals #beauty


                                                                                                                                                                          //Inneholder affiliate lenker//


 • Skrevet: 20.12.2014  //  Kl: 16:48  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 8

Hei dere!

I går var jeg i Sverige med kjæresten min og et vennepar. Vi fikk handlet inn siste rest før julen.
Jeg kjøpte litt nytt kosttilskudd.C-vitaminer og multivitaminer er veldig greit å kjøpe i Sverige for de har mye høyere dosering enn i Norge slik at man kan ta kun én i stedefor 4 tabletter for å få samme dosering. Jeg kjøpte også beta-alanine. Kort fortalt så er det  en aminosyre og den er viktig for å tilføre stoffet karnosin, som bidrar til økt muskelutholdenhet ved trening og for å unngå melkesyre. 

I tillegg kjøpte jeg en liten pakke med nytt protein. Er ikke så glad i å kjøpe så store dunker om gangen ettersom jeg fort blir lei av smaken, så da betaler jeg heller litt ekstra for de mindre og velger ulike smaker oftere. Kjøpte med en Questbar som jeg skal kose meg med en dag også! 

På Nordbysenteret (i Sverige) var det en veldig søt butikk med masse ulike bilder til en kjempe billig pris. Jeg fant ett bilde av Marilyn Monroe som jeg syntes var kjempe fint, så jeg tok det med meg. Jeg har ikke helt bestemt enda hvor jeg skal henge det, men jeg vet det vil passe bra å henge det opp i stuen eller på soverommet. Hun var en veldig pen dame!

Jeg fikk også kikket litt på vanlige klær og treningsklær og fant veldig mye fint, så det blir nok en til tur i nærmeste fremtid. 
Man sparer mye ved å ta en tur dit i blant, fremfor å handle alt i Norge.   
Ønsker dere en god helt videre!  • Skrevet: 18.12.2014  //  Kl: 08:53  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 1


Hvert år er det alltid noen som drikker  litt for mye i juletiden mens barn(a) er til stede.
Mange av dere har helt sikkert opplevd i barndommen deres at foreldrene deres drakk litt for mye, og det endte nok med at julen ikke ble så hyggelig som dere hadde håpet likevel. Noen barn gleder seg faktisk til julen er over slik at hverdagen kan starte igjen, og sånn skal det ikke være!


Det er mange delte meninger rundt alkoholdrikking med barn i hus. Noen mener det er helt greit og ta seg et par glass og bli brisen så lenge en annen i huset er edru, andre mener max ett glass alkohol, andre mener det er helt uaktuelt, og stemmer for en alkoholfri jul! 

Jeg stemmer også for en alkoholfri jul hos de barna som har opplevd ting som ikke er greit rundt det tidligere, men personlig synes jeg det er greit og ta ett eller to glass om man ønsker det (kommer an på hva slags alkohol det er) så lenge man ikke blir påvirket, men da er det viktig og kjenne sin egen begrensning!

(Innlegget fortsetter under bildet) 

(bilde lånt fra internett)


Her kommer noen tips til alle foreldre der ute


Kjenn din egen begrensning, ikke drikk til du er brisen eller full. Det får du heller gjøre når du har barnefri!

Julaften med barn i hus er ikke en voksenfest, men en barnefest. Oppfør deg deretter!

For god julestemning er ikke alltid positivt! 

Alle barn er forskjellige, og ett barn som tidligere har opplevd uheldige episoder med alkoholiserte foreldre "tåler" gjerne mindre enn ett barn som ikke har opplevd det.

Hvis du skal arrangere juleselskap så tenk deg godt om hvordan du vil ha det hjemme hos deg, og snakk med resten av familien som kommer dit om det hvis du vet at det er noen som har et vanskelig forhold til alkohol. I ditt hjem er det kun du som bestemmer!

Si fra på en grei måte!

Barn merker at vi forandrer oss!Q: Hva mener du?  

 • Skrevet: 16.12.2014  //  Kl: 21:53  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 15

                                                                                                                                                                          //Sponset innlegg//

I dag fikk jeg endelig vippeserumet mitt i posten som jeg har gått og ventet på ett par dager.

Vippeserumet er fra AmePure (link) og heter LASH magnifique.
Det skal være et av markedets mest avanserte- og effektive vippeserum som både forlenger,gir fylde og buede vipper etter noen få ukers bruk. Serumet stimulerer veksten av vippene og gjenoppbygger dem om dem er slitte.

Personlig har jeg alltid fått høre at vippene mine ser lange ut naturlig men jeg bruker mascara hver dag, noe som også kanskje gjør at dem ser litt lengre ut enn hva dem egentlig er, men mascara sliter på vippene og det er ingen hemmelighet, så det er viktig å bevare dem best mulig, og da er vippeserum perfekt!
Jeg skulle gjerne hatt litt fyldigere og enda litt lengre vipper også ♥

Det kommer en oppdatering på bloggen om en stund når jeg har brukt produktet litt!


Før vippeserumet påføres er det viktig at øyesminken er helt fjernet, og i tillegg bør området ved vipperøttene være helt tørre. Bruk gjerne en Q-tips på våtlinjen får å unngå sminkerester. Påfør ett tynt lag på øvre øyelokk på samme måte som en eyeliner og la det tørke i 5-10 minutter. Det bør påføres på kvelden.


Produktet er ikke testet på dyr, 100% naturlig, klinisk testet og EU godkjent og det inneholder ikke hormoner slik som mange andre produkter gjør.


Klikk HER for å komme direkte til produktet!

Om dere bestiller noe fra nettsiden til AmePure og skriver Kristinavalerievna i rabattkodefeltet så får dere med en liten gave! ♥Q: Har du testet dette vippeserumet før?

 

#vippeserum #serum #fyldigevipper #amepure #gave #jul #desember #øyevipper

 

 

 • Skrevet: 15.12.2014  //  Kl: 20:21  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 3

Etter trening er det viktig og med påfyll av proteiner og raske karbohydrater. Jeg pleier å spise en banan og drikke en proteinshake, og eventuelt spise noen riskjeks om jeg har det tilgjengelig. Når jeg kommer hjem og får tid så lager jeg ordentlig mat, men om man vil variere litt kan du veldig enkelt lage en milkshake gjort på max fem(!) minutter som du kan drikke rett etter trening, eller hvis du vil kose deg litt ekstra men liikevel være sunn.

I milkshake brukes det gjerne is, men jeg pleier å fryse ned mager vanilje kesam og bruke det som is. Det får i stor grad lik konsistens som vanlig is, men er ett mye bedre alternativ enn is midt i hverdagen.


I milkshaken tar jeg ett par jordbær, litt frossen kesam, en halv/hel banan, og  litt melk/styrk.
Putt alt dette i en mixer og mix ett halvt minutt, så har du en god "shake" etter trening, som også er sunn!
Det er også mulig og ta i vanilje proteinpulver i milkshaken.


mmm.. Milkshake♥Hva spiser du etter trening?


 • Skrevet: 13.12.2014  //  Kl: 23:11  //  Kategori: Interiør  //  Kommentarer: 4

De fleste av oss drømmer om å bo i ett vakkert hus eller leilighet hvor vi kan innrede det akkurat slik vi selv ønsker. Pusse opp, male vegger, fikse gulv, kjøkken, stue og bad osv på den måten vi liker best, men det koster mye penger og krever mye tid, så det er ikke alltid slik at man kan prioritere det i første omgang av alle andre utgifter som ellers kommer i hverdagen! 

I leiligheten vi snart flytter inn i er alt helt nytt, og jeg har fått vært med å komme med innspill på hvordan det skal bli der jeg skal leie! Splitter nytt kjøkken og ett stort soveværelse og mye mer. Dere kan tro jeg gleder meg!

Jeg vil tipse dere om en nettside som heter bygghjemme.no (link) om dere trenger noe som helst form for oppussing i hjemmet!

Hva er bygghjemme? 
Bygghjemme er et av Norges største byggevarehus med mange kjente varemerker og ble lansert i 2012. 


(Bilde lånt fra nettsiden)

Hos bygghjemme.no (link) finner dere alt innen bygg, renovering og innredning. 
Om du ønsker å få fikset vinduer, dører, bad, kjøkken eller hva enn det måtte være til hjemmet så bør du ta en tur innom nettsiden deres.
De er kjent for å selge produkter med smarte og enkle løsninger


(Bilde lånt fra nettsiden)

De har også mange ulike tilbud nå i juletiden, og på  baderomsprodukter har de opptil 62% rabatt, så det er verdt og ta en kikk om det er noe som trengs å gjøres i hjemmet av slike ting! Bygghjemme har  også gratis frakt og hurtigleveranse. 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                     Reklame


#perfekt #bolig #innredning #interiør #baderom #kjøkken #stue #soverom #renovering #oppussing #hus #leilighet

 • Skrevet: 13.12.2014  //  Kl: 18:25  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 7

I dag har store deler av dagen gått til baking med familien! Pepperkakebaking gir virkelig julestemning :-) mmm!

Har også fått hjelp til å sy litt på kjolen min som var akkuratt litt for lang, og som jeg har planer om å bruke i selskap i julen, så nå begynner det meste å bli klart!

Pyntet av min lille gullgutt:-)

Baker du til jul?  

 • Skrevet: 11.12.2014  //  Kl: 23:35  //  Kategori: Matoppskrifter  //  Kommentarer: 3

Hei alle sammen :-)

I kveld har jeg og Christoffer prøvd oss på en ny oppskrift med havrecookies.

De er laget av sunne havregryn og inneholder ikke sukker og i tillegg er dem glutenfrie. 

Disse passer supert i hverdagen om du vil unne deg noe ekstra, men alikevel ønsker å spise noe sunt.


Oppskrift:

160 g havregryn

3 ss nøytral vegetabilsk olje

2 SS sukrin eller annen søtning
 
2/3  ts bakepulver

1 krm salt

2 eggehvitter

50 gram mørk kokesjokolade (jeg brukte 70 prosent, men den er litt bitter i smaken, så om du ønsker en litt søtere smak, velger du en litt lysere type).
 
Melk (ca 4 ss)

(Tilsett eventuelt litt vaniljesukker om du ønsker for en litt søtere smak, men man må ikke) 
 
To scoops av 30 g sjokolade protein  (kan sløyfes om du ikke har tilgjengelig).


Bland alle ingrediensene bortsett fra melk og sjokolade sammen i en bolle. 
Tilsett melken litt etter litt til du får en jevn deig/røre.


Min lille hjelper♥


Rør inn finhakket sjokolade og bland det godt.Form runde flate cookies på et stekebrett dekket med bakepapir (ca 1 spiseskje deig til 1 cookie). 
Bruk feks en stekespade til å trykke de flate. (Jeg vil anbefale og trykke dem enda flatere enn dere ser på bildet, for mine ble litt for tykke).
Stek dem midt i ovnen på 200 grader i ca 10 minutter. (Obs; følg med så de ikke brenner seg!
 


Når kakene har en svak brunfarge rundt kanten er de ferdige.
La kakene hvile på en rist, før du nyter dem med ett glass melk!


Del gjerne innlegget om du likte det ♥ 

 
#cookies #havregryn #protein #proteincookies #healthy #trening #kjeks #proteiner #glutenfri #sukkerfri #søttutensukker #julekos #advent #oppskrift #vinter

 • Skrevet: 10.12.2014  //  Kl: 22:02  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 37

Hei dere!

Nå rett før jul er det så utrolig mye som må gjøres og jeg har tentamen i matte til neste uke, så de neste dagene kommer jeg til å gjøre det jeg kan for å forberede meg til prøven. Jeg fikk ikke karakter i faget for et år tilbake, så hadde vært en fordel og klart det denne gangen med tanke på fagbrevet jeg ønsker å ta.

Men jeg vil gjerne lese deres blogg de dagene jeg har litt tid til overs, og håper dere kan legge igjen en kommentar i kommentarfeltet og fortelle kort hva bloggen deres handler om! :-)Ha en fin kveld! :-)

 • Skrevet: 08.12.2014  //  Kl: 18:22  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 15

Hei dere!

Vil bare vise dere noen bilder fra en en fornøyd kunde som har brukt Cit Roller og fått minsket arrene i ansiktet. 
Hvis dere lurer på hva cit roller er kan dere trykke HER (link) og se det tidligere innlegget jeg har skrevet om produktet jeg mottok i posten.

Jeg har nettopp begynt å bruke det selv, og gleder meg til og oppdatere dere om en liten stund!

Ikke glem at hvis dere bestiller cit roller eller ett annet produkt fra AmePure.com (link) og skriver "kristinavalerievna" i rabattkodefeltet så får dere med en gratis gave ♥
Har du prøvd cit roller før?

                                                   

 


                                                                                                                                                                                                        Reklame

 • Skrevet: 05.12.2014  //  Kl: 18:56  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 5

Her får dere se litt av ønskelisten min for julen! Egentlig har jeg det meste av ting jeg trenger så jeg har ikke så veldig mange store ønsker nå, men det er jo alltids ting man har lyst på. Det blir nok en ny vaskemaskin, oppvaskmaskin og kjøleskap fra meg selv, til meg selv når jeg flytter i ny leilighet, men uten om det er det egentlig bare småting som jeg har tenkt til å kjøpe selv.
Nikon V1 stod veldig høyt på min ønskeliste, men jeg var så superheldig å få det som en skikkelig før-julegave i dag av pappaen min, (med litt større linse) så nå gleder jeg meg til å ta mange fine bilder fremover! Jeg har en venninne som har dette kameraet, og hun er veldig fornøyd med sitt. Det tar utrolig fine og klare bilder!


X2U trenings tights eller en annen, treningstopper fra Nelly, nye treningssko, og nytt undertøy blir man aldri lei av å kjøpe ;-)
Trenger en ny kjole og bruke til jul også. Jeg er litt treg ute i år med det ettersom jeg ikke har funnet noen så jeg håper jeg finner en! Hva er deres ønsker til jul? 
 

 • Skrevet: 03.12.2014  //  Kl: 20:51  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 14

Dere har kanskje hørt om Cit Rolleren fra Amé Pure (link) som mange andre kjente bloggere også snakker om? Jeg har hørt masse positivt om det hvertfall og har lenge ønsket å prøve dette selv!

Cit roller er en "rulle" med bittesmå mikronåler som skal rulles over huden, og lager mikroskopiske hull i hudens overflate.
Da blir huden lurt til å tro at den har fått en liten skade og da vil den med engang starte å produsere egne gro-substanser i form av ulike kollagentyper, i stedefor arrvev.

Jeg begynte få mye acne og uren hud da jeg var 9 år gammel(!!) og det har vært ett problem for meg siden den tid. Jeg har prøvd mange ulike behandlinger hos hudklinikker, men det har ikke hjulpet noe særlig, og jeg har også fått endel arr i ansiktet på grunn av dette, men med hjelp av foundation klarer jeg og sminke bort dette som oftest. Men jeg har vært så heldig å få teste dette produktet, og jeg gleder meg veldig til å ta det i bruk, og håper at dette kan bli en god løsning for behandling!
For de fleste av oss så har det jo faktisk utrolig mye og si hvordan huden vår er, og det gjør gjerne mye på hvordan vi føler oss, for vi liker jo å føle oss vell! 

 Ame Pure Cit roller skal kunne behandle mange ulike tilstander. Alt fra hårtap, til rynker, slapp hud, arr, celulitter og strekkmerker.

Jeg kommer selvsagt til og fortelle dere hva jeg synes om det!


Man kan få nålene i ulike lengder men siden jeg ikke har brukt dette produktet før så starter jeg på 0,25 mm.
Det er anbefalt og bruke Collagen Therapy Gel rett etter man har tatt Cit Rolleren over huden for og oppnå best mulig resultat!
Behandlingstiden er på to måneder så kommer til og oppdatere dere her på bloggen igjen om en stund når jeg har brukt produktet litt, slik at dere kan få høre om resultatet.

Man desinfiserer cit rolleren og området som skal behandles med Sanitizer. (de tre lange sprayflaskene) før man starter behandling, og rengjører den etter bruk på samme måte.

 Collagen Gel Therapy:
 Stimulerer hudens naturlige kollagennivå
- Anti aging effekt
- Øker spensten og elastiteten i huden
- Øker hudens naturlige fuktighet
- Regenererer ny hud
- Glatter ut tørr og sprukket hud

 


Ingrediensene skal være 100% naturlige og økologisk fremstilt og produktene er uten parfyme. 
IKKE TESTET PÅ DYR! (for dere som er opptatt av dette)


Om du ønsker å bestille den samme pakken jeg har fått så kan du gjøre dette HER (link) 
Hvis dere bestiller ame puré cit roller og skriver "kristinavalerievna" i rabattkodefeltet så får dere med en herlig gave på kjøpet! ♥
Ved bestilling får man med en detaljert bruksanvisning!

 

 For å komme til nettsiden deres kan du trykke HER (link)

Hvis dere trykker liker på facebook siden deres HER (link) så får dere lettere muligheten til å følge med på oppdateringer i form av nye produkter, konkurranser, tilbud og lignende!


Behandling før og etter bruk av cit roller hos en fornøyd kunde!

 Har du hørt om Cit Roller før? :-) 

                                                                                                                                                                                             Sponset innlegg 

 

 • Skrevet: 02.12.2014  //  Kl: 20:56  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 3

Tiden frem til jul er så koselig!! Kalendergaver til Christoffer, adventspynt, julebakst og mye mer. I vår familie har det alltid vært tradisjoner hvor vi baker til jul og pynter pepperkakehus, og for meg er det selvsagt viktig og lære dette videre til min lille gutt! Julen handler om å bruke masse tid med dem man er glad i og bryr seg om! ♥ 

Desember er vel den eneste måneden det går noe spennende for voksne på barnetv også! Vi sitter ihvertfall og koser oss med Jul på månetoppen hver dag og lader opp til julaften! :-) 

 

 • Skrevet: 01.12.2014  //  Kl: 21:54  //  Kategori: Kristina  //  Kommentarer: 12

For noen dager siden fikk jeg spørsmål om jeg går på noen form for diett, eller hva jeg spiser og hvordan kostholdet mitt er.

Nå som jeg er så opptatt av trening så prøver jeg å være bevisst på hva jeg spiser i ukedagene, men jeg har et normalt forhold til mat og er ikke på noen type diett.

Som frokost eller mellommåltid lager jeg gjerne eggerøre, eller koker ett vanlig egg, spiser kesam, lager havregrøt osv.
Men det er ikke sånn at jeg er så hysterisk på det at jeg ikke kan spise en brødskive. Det er ingen problem for meg, men jeg prøver å unngå å spise så mye rett før jeg går å legger meg.

Jeg lager ofte middager som inkluderer kylling eller fisk. Det er proteinrikt og godt! Gjerne laks eller lettsaltet torsk ettersom det er det jeg liker best, men også andre typer.
Jeg spiser mye grønnsaker til middag og fyller gjerne tallerkenen min med det. Salat er noe av det beste jeg vet, så det hender mange ganger at jeg lager en deilig kyllingsalat med litt egg og diverse oppi også.


Dere visste forresten helt sikkert ikke at jeg er en skikkelig sjokoholiker og kunne gjerne spist sjokolade hver eneste dag ;-) Haha! Sånn vet jeg at det er det for veldig mange andre også da!

Problemet med folk som begynner og trene eller gir seg selv nyttårsforsetter er at dem setter seg alt for store mål, og bestemmer seg for eksempel  for å kutte ut alt godteri i et halvt år. Så kommer mandagen og man har så innmari lyst på noe søtt og klarer ikke å dy seg. Så får man kjempe dårlig samvittighet og kanskje gir opp hele greia bare fordi man fikk en "sprekk". 
Man skal ha god disiplin for å klare og holde seg unna søtsaker så lenge. Jeg hadde ikke klart det tror jeg, men selvfølgelig finnes det mange som klarer det.

Det mange også gjør feil er og bestemme seg for å starte på en helt u-levbar diett over en månedstid som omtrent bare inneholder utvannet suppe. Dietten lover deg kanskje at du skal miste ti kilo på kort tid, og du blir veldig forhåpningsfull og gleder deg til å bli slank og fin. 
Hvis du er vant til å putte i deg masse dritt for så plutselig skal leve på dette en måned, og kanskje ikke engang er ordentlig inne i treningen enda, hva er sannsynligheten for at du klarer å holde på dette da? Veldig liten! 
Antagelig så vil du ikke klare å fullføre hele dietten, eller så begynner du å spise slik du gjorde før igjen dietten, og raser like fort opp i vekt som ned.

Jeg tenker at med mindre man konkurrerer osv så bør man ikke sette seg for store mål om gangen. Det viktigste er å spise sunt og ha ett variert kosthold. 
Det hender jeg får enormt sukkersug å spiser noe digg i hverdagen også. Jeg får også litt dårlig samvittighet noen ganger, men jeg vet at det faktisk ikke krise. Det er ikke sånn at man blir feit av å spise en kakebit en dag på en onsdag hvis kostholdet ellers er sunt og balansert. Det er helheten som teller mener jeg. Hvis du hele tiden dytter i deg sukkerholdig mat og spiser deg mett på det så blir det andeledes.

Når helgen kommer så unner jeg meg ofte noe godt og går gjerne ut å spiser med god samvittighet uten at jeg på det som noe problem. 

Ett godt tips er hvis du fyser på noe søtt og egentlig prøver å holde deg unna det er det nok antageligvis fordi du er sulten. Lag heller ett godt måltid, eller kjøp noe sunn snacks eller frukt (det er tross alt mye bedre enn godteri). 
Etter du har spist opp så får du heller vurdere på nytt om du fremdeles har lyst på noe søtt. Som oftest har man ikke det.

Min diett er altså spis sunt, vær aktiv, sov godt og ikke gi opp ;D

 Del gjerne innlegget hvis du likte det :-)

#trening #diett #sunt #liv #kosthold #balanse #fit #fitness #muskler #proteiner

 

 • Skrevet: 01.12.2014  //  Kl: 21:13  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 2

Hei! Vi bare nevne for dere at nå har dere sjansen til å kunne motta en gratis mascara fra Makeup Mekka (link) dersom du kjøper noe i tillegg!
Jeg elsker produktene fra Makeup mekka! Jeg har ganske sensitiv hud og får fort uren hud om jeg bruker feil produkter, men huden min tåler utrolig nok alle produktene de har å by på.

Jeg bestilte en foundation sist gang jeg handlet der blant annet som jeg ble utrolig fornøyd med, og jeg har flere ulike øyenskygger og primere derfra. Jeg la ut ett innlegg om det for en stund siden som du kan lese om HER (link) om du er interessert!

Personlig har jeg ikke prøvd mascaraen før, men jeg gleder meg til å teste den! Etter å ha lest litt om hva andre mener om den, så er det faktisk ikke annet enn positive ting å si! 
Handler du hos MakeupMekka? ♥


 Om megMitt navn er Kristina og jeg er 20 år gammel.

På denne bloggen vil du få en smakebit av min hverdag som mamma til en gutt på 6 år, skjønnhet, mote og alt som ellers interesserer meg.

Jeg er i fulltidsjobb, men på siden er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produkter fra ForeverLiving.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg eller kjøpe produkter kan du sende mail til kristina_torgersen@outlook.com

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Reklame


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits