• Skrevet: 25.12.2015  //  Kl: 23:49  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 15


Hei alle sammen! Endelig er julaften vel overstått! Jeg håper dere har hatt en fin feiring? 💕

Dette året var det min tur til og ha gullgutten på julaften, og dere kan tro han har gledet seg til den store dagen! De siste dagene har han vært helt i hundre og da vi la pakkene under treet på lillejulaften klødde han fælt i fingrene etter og få åpne dem, men han ble pent nødt til og vente til dagen etter. Vi har hatt en kjempe fin feiring.
Noe av det beste med julen er at man får så mye tid sammen og det er så hyggelig og tilbringe masse tid tid sammen med han og resten av familien min.

Jeg elsker julemat, og har som de fleste andre spist litt for mye god mat og kaker i hittil i julen og i morgen skal vi i enda et familieselskap, men det blir superkoselig!
I julen koser jeg meg, slapper av og legger alle bekymringer litt til side og det synes jeg at alle andre også bør gjøre. Jeg har ingen planer om og stille i fitness de neste månedene så derfor er det ingen vits og ikke kunne kose seg litt ekstra, men på nyåret blir det fult kjør igjen på trening, change9 start og skjerpings på godsakene!

Om du også kan tenke deg og komme i form eller gå ned i vekt på nyåret så selger jeg et supert program som kan hjelpe deg et godt skritt på veien. Programmet heter Change9 (C9) og er et 9 dagers program som hjelper deg til og få en sunnere livsstil og en bedre helse. Og ja, du kan fint utføre C9 selvom du har barn.

C9 inneholder to dunker med aloevera, ulike typer kosttilskudd, målebånd, proteiner i valgfri smak og et hefte med detaljert informasjon om hvordan du skal utføre C9, samt mange ulike oppskrifter på sunne og gode middager og flere varianter av smoothies man kan lage av proteinenpulveret ect.

Mange spør meg "hva gjør man etter c9 da"?
Og det er nok kanskje flere som lurer på det, så derfor skriver jeg også her: Etter C9 har du to valg. Enten kan du fortsette den sunne livsstilen du nettopp har begynt med, ta råd fra kostholdshåndboken du fikk, og for eksempel også søke på nett/kjøpe en kokebok med sunne retter for mer inspirasjon dersom du kun velger og gjennomføre C9. I tillegg har vi også FIT1 og FIT2 som også er to ulike program anbefales og fortsette med etter C9, men det er helt valgfritt. Eller så kan du gå tilbake til dårlige vaner og usunn mat igjen, spise som om det skulle vært lørdag flere ganger i uken men da får du forøvrig heller ingen resultat..

Jeg skal fortelle dere mer om dette å nyåret, men i mellomtiden hvis noen er interessert så er det bare og sende meg en mail på kristina_torgersen@outlook.com for en uforpliktende prat og info, eller gå inn på min nettbutikk www.myaloevera.no/kristinasliving 

Hvem sier vel det er kjedelig og spise sunt? 

God jul så lenge!  💕

  • Skrevet: 08.12.2015  //  Kl: 21:49  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 8

Helloo! Nå nærmer deg seg jul rett rundt hjørnet, og jeg har endelig fått  tatt en aldri så liten opprydding klesskapet mitt. Der fant jeg fant en del plagg som aldri har blitt brukt eller såvidt er hatt på enkelte ganger, så jeg bestemte meg for og legge dem ut her for salg så hvis noen er interesserte så send meg gjerne en mail på: Kristina_torgersen@outlook.com

Jeg kan gjerne sende pr post! :-)


Kjempe lekre "gullsko" i str 38. Aldri brukt, kun prøvd på:  (solgt)


Leopardtopp str 34: Pent brukt. 70 ,-      Hvit topp str 34: Aldri brukt. 100,-


Work It treningstights str 34. Pent brukt. 60 ,-


Nydelig svart penkjole med paljetter i str 34:  299,-     Sort kjole str 34: Aldri brukt! 100,-

 
Kjempe fin marineblå kjole i str xxs. Helt ubrukt. Sitter sinnsykt bra på, men er uheldigvis litt for liten til meg: 150,-

Pent brukt Indiana topp str xs/34: 50,- 


#sko #klær 


  • Skrevet: 02.12.2015  //  Kl: 23:27  //  Kategori: Diverse  //  Kommentarer: 4Hei! I dag startet dagen tidlig som vanlig, Christoffer løp ut i stuen og heiv seg over adventskalenderen og åpnet luke 2 for og se hva som var i den. Med andre ord startet altså dagen med godteri..

Jeg har jobbet mye denne uken, men lovte at vi skulle reise på badeland sammen en gang i løpet av denne uken og denne dagen passet bra så da dro vi dit etter jobb og koste oss en times tid før vi dro hjem. Jeg fikk ikke trent verken i går eller i dag så da er det jo i det minste fint at han er så ivrig på å ville bade. Da får vi begge litt mor&barn tid og samtidig som vi bruker kroppen og forbrenner noen ekstra kalorier fra alle godsakene jeg dytter i meg om dagen. Denne årstiden altså! Det er alt for mye godt som blir servert rundt hvor enn jeg går, og jeg er ikke den sterkeste når det kommer til søte fristelser.... Mmmm!

Da vi kom hjem fikk jeg hengt opp utelysene på verandaen så nå ser det ordentlig lyst og koselig ut på utsiden også. Det er veldig hyggelig og pynte litt ekstra i den mørke tiden og i tillegg gir det er en avslappende følelse å se på alle lysene gjennom vinduet. 
Jeg rakk også å lage en kvart kilo marsipan og fikk god hjelp av min lille til og lage ulike figurer. Dette er første året jeg har laget marsipan med ca 50/50 sukrinmelis og vanlig melis i tillegg til litt blank sukrinsirup så det blir spennende og se om marsipanen blir like god denne gangen. Vi smakte litt i stad og den smakte veldig godt da, så jeg tror nok det blir bra! Jeg elsker marsipan og kunne gjerne spist det hele tiden om ikke det hadde vært for alt sukkeret så derfor er ikke sukrin melis noe dumt alternativ for og kutte litt ned på kaloriene, men det egner seg dårlig og bruke kun det siden sukrinmelis er så "kald" i smak. 

Nå skal jeg snart stupe i seng og prøve og få litt søvn før det er en ny dag med jobb! Hvordan er det med dere? Har dere pyntet ekstra i huset? 
God natt!

 

 

 Om megMitt navn er Kristina og jeg er 20 år gammel.

På denne bloggen vil du få en smakebit av min hverdag som mamma til en gutt på 6 år, skjønnhet, mote og alt som ellers interesserer meg.

Jeg er i fulltidsjobb, men på siden er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produkter fra ForeverLiving.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg eller kjøpe produkter kan du sende mail til kristina_torgersen@outlook.com

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Reklame


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits