• Skrevet: 08.10.2016  //  Kl: 09:23  //  Kategori: Superfood  //  Kommentarer: 2

God morgen! ♥ Kunne du tenkt deg en eksotisk frokost full av antioksidanter? Da bør du prøve dette! Acai-pulveret er et superbær og gir smoothien en dyp og fin farge. Acai er proppet med antioksidanter, omega-fettsyrer, jern, fiber, kalium og magnesium. Oppskrift

1 Kopp frossne blåbær
1 banan
1 stor ts acai-pulver eller mer  (smak til)
1/2 boks kokosmelk/eller en ss extra virgin coconut oil og litt vann
Acai-pulveret jeg bruker økologisk produsert.


 ♥ Acai-Bowl ♥

Foredeler med Acai

Inneholder masse mineraler og vitaminer
Skaper balanse i kroppen
Hjelper til med og rense kroppen for giftstoffer
Kan gi økt energi 
Vegansk produkt
Omega-3, 6 & 9
Bra for huden og mye mer. 


Lurer du på hvordan du uttaller "acai"? Det uttales "ah-sa-ii", altså ikke "akai" som jeg trodde lenge, hehe.

Ha en fin lørdag der ute alle sammen!

  • Skrevet: 28.10.2015  //  Kl: 21:11  //  Kategori: Superfood  //  Kommentarer: 18

Har du lyst til å gi kroppen din det beste drivstoffet? Da har jeg to kosttilskudd og anbefale deg som virkelig er mine favoritter!


Aloe vera gel kan brukes både utvendig og innvendig, og har både gjort, og gjør daglig underverker for veldig mange! Både mine kollegaer og flere kunder av meg har slitt med store utfordringer i hverdagen, og de har faktisk fått en bedre hverdag etter de startet og drikke vår økologiske aloe vera daglig. Dersom du har en kranglete mage så kan dette være noe du absolutt bør forsøke for og bli bedre. Eller har du problemer med huden? Da bør du starte og drikke aloe vera gel! Dette kosttilskuddet gjør iallefall meg veldig godt! Selv bruker jeg mest naturell, selv om vi har aloe vera med både peachsmak og tranebærsmak.


Hvis du er som meg og i blant føler deg uopplagt og trøtt så bør du prøve Argi+. Det er nemlig ikke helt uten grunn at denne blir omtalt som husmorspeed på boks!
Argi+ gir deg skikkelig futt, fres og fart! Den røde boksen inneholder en samlet vitaminbombe med C,D, B6, B12, folsyre og fruktekstraktmiks fra blant annet druer, blåbær,granateple og bringebær og fungerer perfekt som en PWO før trening da den i tillegg inneholder aminosyren l-arginin, som har en utvidende effekt på blodårene og gir deg ekstra god pump på treningen, eller kanskje du bare ønsker og få rumpa opp av sofaen og starte dagen, eller ha energi til og gjøre noe nyttig?

 5 gode grunner til og drikke aloevera daglig!

1. Positivt for hud, hår og negler.

2. Mindre eller aldri mer en kranglete mage.

3. Inneholder aminosyrer.

4. Inneholder massevis av næring og skaper en god balanse i kroppen.

5. Gjør godt for hele kroppen og hjelper til med en bedre helse.


Lyst til og prøve du og?Eller er du på let etter en jobb med muligheter for GODE penger? Kontakt meg via nettsiden minFacebook eller mail: kristina_torgersen@outlook.com

#foreverliving #organic #aloevera #økologisk

  • Skrevet: 07.09.2015  //  Kl: 20:51  //  Kategori: Superfood  //  Kommentarer: 8


Hei dere!

Jeg har for tiden fått skikkelig hekta på en kjempe god smoothie. Den er super sunn og inneholder mange ulike vitaminer og mineraler, i tillegg metter den bra så den er super som en frokost/mellommåltid/lunsj. Alt ettersom hvor mye man liker å spise til hvert måltid. Så denne oppskriften tenkte jeg å dele med dere her på bloggen!

I denne er det en blanding av både frukt og grønnsaker. Jeg serverte sønnen min på seks år denne uten å si hva det var i den ettersom barn i seks års alderen kan ha en tendens til å være "allergiske" mot grønne drikker, haha! Spesielt hvis det er spinat og grønnkål i. Men Christoffer syntes den var kjempe god og spurte etter mer da han hadde drukket opp, så denne anbefales til både liten og stor.

Til denne grønne smoothien trenger du trenger dette!


En banan, grønnkål, avocado, spinat, sukrin (eller vanlig sukker om ønskelig eller evt honning) og litt soya melk. Jeg har også hatt oppi litt av saften til en lime og det har gitt god smak. Ta alle ingrediensene oppi en blender og mix det sammen til det blir en grønn drikk. Enkelt og greit!


Både spinat og grønnkål er kjent for å være to store næringsbomber og ved å spise avokado får du i deg mange sunne fettsyrer som kroppen trenger. Banan gir god søtsmak og fylde, i tillegg har den mange ulike vitaminer i seg. 

Når man skal lage smoothie kan man jo egentlig bare prøve seg frem med ulike ingredisenser fra kjøleskapet. Det skal mye til for at det ikke blir god smak på en smoothie.  Om ikke du allerede har prøvd så kan du jo for eksempel prøve å ha i ulike urter, ingefær, lime/sitron sammen med frukt, grønnsaker og bær osv.


#superfood #rawfood #næringsbombe #helse #kosthold #smoothie #fruktoggrønt 

 

  • Skrevet: 17.07.2015  //  Kl: 00:25  //  Kategori: Superfood  //  Kommentarer: 15

Den følelsen av å komme hjem fra en handletur hvor du har handlet masse nytt til deg selv, og faktisk er veldig fornøyd med kjøpene, er ikke så ofte!

Jeg var på en liten handlerunde i dag tidlig, og jeg lette etter noen pene flipflop sko (usikker på hva det heter) som kan brukes til både kjoler og til hverdags. Jeg hadde flaksen med meg i dag for jeg fant noen kjempe søte sko og i tillegg var dem satt ned til halv pris, så jeg kjøpte likegodt to par siden jeg ikke klarte å bestemme meg for hvilken av dem jeg ville ha. De var veldig fine på!  Enda jeg egentlig ikke er så glad i for mye "bling bling" så passet disse utrolig bra!

Jeg fikk også endelig tatt den store avgjørelsen å gått å handlet en ny mobil i dag. Min forrige mobil ble nemlig ødelagt for en stund tilbake, og i panikk for å gå uten telefon var jeg litt for spontan da jeg handlet en ny og glemte dermed å sjekke kvaliteten på kameraet. Det viste seg jo selvfølgelig å være dårlig kamera og ikke helt som jeg tenkte selv om designet og selve telefonen i seg selv var veldig fin, å da ble jeg nødt til å skaffe meg en ny! 

Var ikke disse søte?♥ De var enda finere når man får tatt dem på foten også! 


Senere på dagen stekte jeg masse deilige grønnsaker til middag! Det ble kjempe godt og smakfullt! Vi hadde også litt kylling ved siden av, men egentlig så hadde ikke det trengtes, det var mest fordi jeg har en kresen 6 åring i hus. Grønnsaker i seg selv er så mettende og næringsrikt, spesielt om man velger de riktige sortene. 

Jeg er ikke vegetarianer og har absolutt ingen planer om å bli det heller, men jeg vet at mange har slengt seg på trenden med for eksempel å ha en "veggie monday" i uken hvor dem da den mandagen ikke spiser noe som helst kjøtt. Det synes jeg er en god idé å gjøre, enten om man velger å gjøre det en gang i uken, eller bare i blant! Da får man smakt litt nytt og prøvd ut litt forskjellig. Det er jo tross alt ikke slik at vi mennesker nødvendigvis behøver å spise kjøtt hver dag for å kunne ha det bra. Faktisk har kroppen vår har det mye bedre når den får servert næringsrike grønnsaker og rene produkter rett fra naturen, fremfor masse kjøtt. Vi kan få i oss mer enn nok av proteiner fra planteriket også, bare synd at kjøtt er så godt!

En ting jeg også har lagt merke til er at alle som er vegetarianere holder seg som oftest veldig godt og har ett friskt utseende selv om dem begynner å bli oppi årene!? Jeg tror selvfølgelig at det kan ha en sammenheng. Hva tror dere? Ønsker dere en fin kveld! ;-) 

  • Skrevet: 11.05.2015  //  Kl: 20:06  //  Kategori: Superfood  //  Kommentarer: 14

Hei dere! 

Jeg må bare fortelle dere om en kjempe god kake jeg lagde i helgen! Kjæresten min var nemlig innom helsekost og kikket litt tidligere i uken og endte opp med å kjøpe en pakke med halvfabrikata sunnere kakemix som han tok med til meg. Vi vurderte å lage den samme kvelden siden vi hadde filmkveld sammen, men siden vi begge prøver å spise sunt i ukedagene så lagde vi heller en sunn kveldsmat og lot kaken vente til helgen. 

Som dere sikkert har sett så er jo jeg glad i å bake og lage mat og lager som oftest alltid fra bunn av, men det er ikke så dumt lage en kake på kort tid i blant også! Denne kaken er sukkerfri og uten hvetemel, og med denne kakemixen kan man lage enten gulrotkake, eplekake, sjokoladekake eller krydderkake. Alt ettersom hva man velger å tilsette i mixen. Vi gikk for gulrotkake denne gangen og den ble kjempe saftig og god, og det er over 13 g protein pr 100 gram kake. Det er ikke så verst til å være kake! Det eneste usunne var egentlig fyllet på toppen siden jeg blandet melis og sukrinmelis sammen i fyllet jeg lagde, men i og med det var lørdag så var det jo igrunn greit!  Anbefaler dere å prøve denne mixen engang, hvis dere er i tvil om hva dere skal lage og ønsker en sunnere kake enn ellers!  :-) 


Jeg måtte skynde meg å ta ett bilde av kaken før den forsvant så denne gangen ble det med mobilkamera, men den anbefales altså!


Forresten vil jeg også fortelle dere at det var litt gøy å våkne opp til 20.plass på blogg.no i dag ettersom artikkelen fra Se Og Hør ble lagt ut på nettet i går ettermiddag!
Har du ikke lest den, så kan den leses HER!

Ha en fin kveld dere!  Følg meg gjerne på instagram: kristinaavalerievna  ♥

#sunnerekake #sukkerfri #kake #trening #helse 

  • Skrevet: 30.04.2015  //  Kl: 23:02  //  Kategori: Superfood  //  Kommentarer: 13

Idag har jeg ligget rett ut store deler av dagen og på morgen og formiddagen var jeg helt tappet for energi. Jeg har vært så uheldig å blitt bitt av en skikkelig forkjølelse, så alle dagens planer måtte utsettes. Egentlig skulle jeg på jobb i dag, og senere på dagen hadde jeg tenkt til å trene litt og få reist en tur til byen og ordne noen småting. Det er så typisk, men været har vært veldig varierende de siste dagene igjen så det er ikke lett å kle seg riktig til en hver tid!

                                                                                                                                                                                           
                                                                                                                                                                             //sponset produkt//        

Siden jeg har blitt så forkjølet så passet det meg egentlig veldig bra at jeg senest for noen få dager tilbake mottok amla i posten som dere ser bilde av over. Amla skal nemlig virke både rensende på kroppen og styrke immunforsvare på grunn av et høyt C-vitamin innholdet i tilskuddet!

Hva er amla?
Amla er bedre kjent som et indisk stikkelsbær som både har vært- og blir brukt som indisk medisin i India for og forebygge forkjølelse og for å rense kroppen, gjøre deg fortere frisk, og i tillegg til at det skal virke foryngende.

Man trenger ikke å ta amla hver dag, men 1-3 ganger i uken er lurt og ellers kan man ta det etter behov. Om du begynner og kjenne at en forkjølelse er på vei så det veldig fint å ta en skje av dette, og hvis du er heldig så kanskje du slipper unna, og om ikke så hjelper det deg hvertfall til å bli fortere frisk igjen. Uansett hvilke kosttilskudd man tar så kommer man dessverre ikke unna alt. Amla er i pulverform men har nesten ingen smak så denne klarer jeg å drikke med rent med vann eller eplejuice.  

I tillegg har jeg begynt å ta spirulina i tablettform. Jeg har kun brukt spirulina i pulverform tidligere og smaken er ikke særlig god med mindre man blander og mikser, så jeg må jeg må ærlig innrømme at til selv om det er kjedelig at man må ta såpass mange tabletter (4-6stk) for å få tilsvarende dose som da er en teskje med pulveret, så ville jeg heller gått for tablettene om jeg skulle handlet nå som jeg har prøvd begge deler. Jeg har ganske sensitiv gane, spesielt fra morgen av så om jeg bruker pulveret tar jeg det som regel ikke før på ettermiddagen, mens tablettene kan jeg ta tidlig på morgen!

Hva er spirulina?
Spirulina er en økologisk dyrket ferskvanns/saltvanns-alge med helt utrolige nærings egenskaper og er kjent for å være en skikkelig energibombe med vitaminer og mineraler. Jeg tok tablettene utpå dagen i dag og utrolig nok var jeg litt kvikkere på ettermiddagen i noen timer frem til jeg hadde lagt Christoffer. De gav meg ett lite energiboost! 

Disse produktene er frawww.iampure.no og de selger alt mulig innenfor rawfood og har stadigvekk gode tilbuder!
Jeg må virkelig si liker designet på veldig godt! Det er så praktisk at innholdet er i små fargerike bokser. Hos meg står dem fremme på kjøkkenbenken! :-) 

Visste du dette? 
Pr 100 g inneholder spirulina:

10 ganger mer betakaroten enn gulrøtter
50 ganger mer jern enn spinat
3 ganger mer protein enn fisk
10 ganger mer kalsium enn melk
5 ganger mer klorofyll enn grønne blader.

Spirulina har jeg skrevet om HER tidligere hvis dere ønsker å lese mer om dette!


#iampure #superhelse #helse #rawfood #organic #økologisk #supermat #superfood #raw #mat #kosttilskudd #tilskudd #energibooster #energibombe #energi #forkjølelse #vår #sommer #forebygging 

  • Skrevet: 21.04.2015  //  Kl: 21:53  //  Kategori: Superfood  //  Kommentarer: 14

                                                                                                                                                                      //samarbeid med naturalis.no//

Bipollen er utrolig undervurdert! Grunnen til det er fordi det er alt for få mennesker som vet hvor fantastiske egenskaper og ekstremt mange helsefordeler det faktisk har!
De av oss som er kjent med rawfood verdenen har gjerne hørt om dette, men jeg er selv ganske ny i det så jeg fikk høre om det for ikke så alt for lenge siden selv, men det er utrolig spennende!

Bipollen er pollen som honningbiene samler på beina sine år dem flyr fra blomst til blomst! 
Hvert pollenkorn inneholder over 2 millioner blomsterpollen-støv, og en skje som er anbefalt daglig inntak inneholder over 5 billioner støvkorn fra blomsterpollen som igjen er stappet med både vitaminer mineraler og proteiner.

Visste du at bipollen faktisk kan gi deg økt sexlyst og normalisere prostata? 
Grunnen til dette er fordi bipollen balanserer hormonene i kroppen.

Bipollen er kjent for å styrke immunforsvaret, hindre aldring, hjelpe på hud problemer ettersom det er veldig rensende mot avfall- og giftstoffer, og i tillegg er det fordøyelses fremmende og hjelper deg til å lettere ta opp de viktige næringsstoffene som kroppen trenger! 
Bipollen sies også å hjelpe på søtsug og små abstinenser. 

Om du har pollenallergi så kan du faktisk redusere, og i enkelte tilfeller fjerne allergien ved å spise bipollen. 
Er ikke det ganske utrolig? 
(vet pollen allergi er det viktig å starte smått for så øke mengden gradvis) 


Jeg pleier å drikke dem ved å røre ut kornene i bittelitt kokt vann slik at de blir flytende, men man kan fint ta det i smoothie/juice/matretter eller spise dem som dem er, eller for eksempel strø litt over yoghurten som pynt. Smaken er litt søt, og smaker igrunn pollen. De er ikke vonde på smak.

Det er bestilt fra www.naturalis.no. De selger rawfood til en god pris og der inne står det masse nyttig info!
I tillegg er jeg også forhandler for Foreverliving sine produkter og vi selger også beepollen, så om dere skulle få lyst til å vite mer må dere gjerne sende meg en mail på kristina_torgersen@outlook.com. :-)

Jeg har forresten også smakt på noen spennende rawbarer de selger. Hittil er Laquorice & Chili min favoritt. Det som var så rart var at da jeg tok den første biten var jeg litt usikker på om jeg likte den eller ikke. Jeg klarte ikke helt å sette fingeren på hva jeg syntes om smaken, men etter flere biter av den ble den bare bedre og bedre. Den er litt søt samtidig som chili og anis gir den en sterk ettersmak. Den er bare kjempe god! ♥ mmMMm!
Har du hørt om bipollen før? :-)

#bipollen #pollen #beepollen #rawfood #supermat #superfood #purefood #pure #helse #skjønnhet   • Skrevet: 15.04.2015  //  Kl: 22:14  //  Kategori: Superfood  //  Kommentarer: 16

Heisann! I dag har vi tilbringt hele dagen hjemme, så til lunsj koste vi oss litt ekstra og lagde noen gode proteinpannekaker med chiafrø!

Chia er supermat og er visstnok det nye begrepet innenfor "slankemat". Vil du vite hvorfor? Og hva chia er?

Da kan du se her; 

Chia, eller chiafrø er bittesmå frø med et høyt innhold av essensielle fettsyrer, proteiner og antioksidanter, samt vitaminer og mineraler.
Dem kommer opprinnelig fra Amerika men dyrkes hovedsakelig i Mexico

Chiafrø er stappet med både fiber, kalsium og omega 3 uten at det påvirker smaken. De har faktisk ingen smak vil jeg si, så man kan fint tilsette chiafrø i mange ulike retter som blant annet pannekaker som jeg har gjort på bildet under, eller for eksempel salater, supper, sauser, som pynt på kaker, smoothier, yoghurter ect.
Frøene sveller når dem kommer i kontakt med vann og gir en god 

Chiafrøene fungerer som ett bindemiddel og gjør feks pannekakerøren tykkere. Mange finmaler chiafrøene og bruker det som en erstatning for egg! 

Mine er fra Naturalis.no  og de selges til en veldig grei pris!


Disse proteinpannekakene er såå mye bedre enn vanlige pannekaker i tillegg er dem tilsatt chiafrø for ett høyere næringsinnhold  og bedre metthetsfølelse♥


I følge Christopher MCDougall som skriver bestselgeren "født til å løpe" skriver han; "en spiseskje med chia er like næringsrikt som en smoothie laget av laks, spinat og veksthormoner".
 

 


 #proteinpannekaker #chiapannekaker #chiafrø #superfood #rawfood #food #healthyfood #trening #proteiner

 

  • Skrevet: 14.04.2015  //  Kl: 19:51  //  Kategori: Superfood  //  Kommentarer: 11


Hverdagen min har blitt betraktelig sunnere enn hva den var for bare ett år tilbake. Både i form av hva jeg spiser, men også i forhold til hvor mye mer aktiv jeg har blitt. 
Jeg har fått stor interesse av raw superfood, også kalt supermat  som er økologisk dyrket  mat, og den sunneste maten du kan få tak i. Jeg har fått testet disse produktene fra naturalis.no

Jeg har nettopp begynt å starte hverdagen min med ett glass hvetegress og spirulina hver morgen. Jeg blandet begge deler i samme glass slik at jeg slipper å drikke to glass ettersom det ikke smaker like godt som det er sunt. Hehe! 

Hvetegress er supermat
! Det er fult av vitaminer og mineraler, inkludert enzymer, aminosyrer, proteiner og klorofyll.

Fordelen med hvetegress er at det beskytter immunforsvaret ditt, gi bedre blodsirkulasjonen, gjenopprette PH-balansen i kroppen din og i tillegg kan hvetegress øke forbrenningen din samt  veksthormonene i kroppen din og gi deg bedre energi siden det inneholder vitaminer og mineraler og antioksidanter kroppen trenger. 

Hvetegress kan også bidra til å holde kolesterolet lavt og er bra for diabetikere siden det senker blodsukkeret. I tillegg til at det hjelper til å motvirke sykdommer som blant annet kreft.

Klorofyllet  i hvetegresset har en rensende og fornyende effekt på både kroppen, hud og hår.  
Legende næringsstoffer.


Du forstår kanskje nå hvorfor det kalles supermat? :-) 


Det finnes enkelte bivirkninger med hvetegress!
Noen mennesker vil få en mild følelse av kvalme etter inntak. Det kan være på grunn av at smaken, men også fordi hvetegress er veldig konsentrert og man bør derfor være forsiktig med doseringen i starten til kroppen vender seg til det. Det lønner det seg å blande ett glass med pulveret og litt eplejuice for å slippe å smaken. Andre bivirkninger kan være hodepine. Som oftest skjer det hvis produktet er av lav kvalitet, så for å finne ut det kan man da for eksempel prøve hvetegress i ett annet merke.

Mange tror at de med glutenintoleranse ikke tåler hvetegress, men det er bare tullHvetegress er glutenfritt!

Du kan lese mer om hvetegress HER !

Spirulina er en økologisk dyrket  ferskvanns/saltvanns-alge med unike nærings egenskaper, vitaminer og mineraler. Spirulina-algen får den blågrønne fargen på grunn av et høyt klorofyllinnhold.

Spirulina hjelper på mye av det samme som hvetegress gjør egentlig. Men spirulina kan ha en apetittnedsettende virkning i tillegg og hjelpe til med å dempe søtsug. 
I tillegg skal spirulina beskytte nyrer og indre organger, og hjelpe til med å kvitte infeksjoner i kroppen i tillegg til at det inneholder vegetabilsk protein.

Jeg vet ikke eksakt om dette stemmer, men det sies at algen skal forhindre at mennesker får kreft, herpes, HIV og allergier, faktisk!  

Smaken og lukten på spirulina er enda verre enn hvetegress synes jeg, men det er en vanesak og de fleste som tar dette hver dag vender seg til det. Og når man blander det ut med juice så kjenner man så og si ingen smak. Spirulina kan også kjøpes i tablettform men jeg har hørt at det tas bedre opp i tarmen om man drikker det med pulver fremfor i tablett form, men det vet jeg ikke eksakt om stemmer eller ikke?! Men man kan fint ta pulveret i grønne smoothier/shaker, og da forsvinner smaken nesten helt.

spirulina inneholder feks 100 g:
10 ganger mer betakaroten enn gulrøtter
50 ganger mer jern enn spinat
3 ganger mer protein enn fisk
10 ganger mer kalsium enn melk, 5 ganger mer klorofyll enn grønne blader.

Du kan lese mer om spirulina HER!


Har du smakt dette før? :-)
 


#supermat #raw #superfood #rawsuperfood #spirulina #hvetegress #økologisk #organic #pure #naturalis #utentilsetningsstoffer


  • Skrevet: 31.03.2015  //  Kl: 20:58  //  Kategori: Superfood  //  Kommentarer: 6

Har dere hørt om- eller er opptatt av Raw Superfood?

Superfood har blitt en trend de siste årene og er en betegnelse på matvarer som er spesielt bra for helsa. Det har ett høyt innhold av vitaminer, mineraler og antioksidanter, alt ettersom hva det er snakk om.  Det skal ikke store mengdene til med superfood for å dekke dagsbehovet for næringsstoffene.

Eksempler på superfood er mulberries (morbær) som jeg har lagt ved bilde av under, gojibær, kakao, acai, hamp, chia, kokosfett, andre typer riktig fett, alger,  maca, inkabær, chlorella, spirulina, bygg, hvetegress, spirer, bipollen, frø osv. 

Noe av det viktigste som gjelder når man skal kjøpe superfood er å passe på at det er ubehandlet, og rått (ikke varmebehandlet over 42 grader), viltvoksende og økologisk. Det er av en grunn: for å bevare flest mulig av vitaminer, mineraler og enzymer.

Jeg har ett normalt sunt kosthold og har ikke gått over til å kun spise superfood slik som jeg har hørt om at endel gjør, men bærene og produktene man kan få tak i innenfor superfood er som å åpne en dør til en helt ny verden og det  synes jeg det er kjempe spennende! Jeg kommer garantert til å bestille endel fra Iherb eller lignende nettsider fremover. Det er utrolig mye jeg ikke har smakt, og knapt engang hørt om engang! Om man kan bytte ut noen av produktene man ellers ville spist med sunnere varianter og være mer bevisst på hva man spiser så er man allerede på god vei!

 
Mulberries foreksempel er kjempe godt å spise disse som hverdagsnacks. Jeg har lagt min elsk på disse!

Mulberries eller morbær som det heter på godt norsk, er søte, soltørkede og næringsrike bær! Utseendet er kjedelig men man bør ikke la seg lure til å unngå dem av den grunn. Smaken minner litt om rosiner, men med ett hint av karamell smak. De må bare smakes!

Mulberries er egentlig en populær ingrediens fra tradisjonell kinesisk medisin hvor det sies at bærene skal være bra for nyre og leverfunksjon i tillegg til at det skal virke som en anti-age og være bra for øyne og håret, samt motvirke kreft, overvekt og diabetes.

Mulberries er rike på næringsstoffer som vitamin C og K, jern, kalsium, fiber og antioksidanter) og særlig antioksidanten resveratrol som er en naturlig antibiotika produsert av planter for å angripe infeksjoner, bakterier, sopp osv

Tørkede morbær eller mulberries passer perfekt i frokostblandinger, smoothies, kakeoppskrifter, som snacks eller i mat-boksen til enten deg selv eller barna. ;-) Anbefales!! 

Mulberries skal være veldig gode å dyppe i smeltet sjokolade slik at dem får ett trekk rundt seg også, hvis man virkelig vil ha snacks. Det har ikke jeg prøvd enda, men jeg kommer helt sikkert til å gjøre det en dag!


Her har jeg blandet mulberries og gojibær. Mange synes at gojibær er litt spesielle i smaken, men jeg synes dem er kjempe digge og pleier og ta en neve av disse om jeg fyser på kveldene eller på frokostblandingen.


Ett annet tips hvis du har lyst på noe ekstra så kan du skjære opp ett eple i båter og strø litt kanel over! Delicious ♥
Har du hørt om  raw superfood?


#organic #raw #superfood #mat #sunn #rawsuperfood #gojibær #mulberries #healthy #helse #velvære #pleie #forebygging #sykdom #frisk

 Om megMitt navn er Kristina og jeg er 20 år gammel.

På denne bloggen vil du få en smakebit av min hverdag som mamma til en gutt på 6 år, skjønnhet, mote og alt som ellers interesserer meg.

Jeg er i fulltidsjobb, men på siden er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produkter fra ForeverLiving.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg eller kjøpe produkter kan du sende mail til kristina_torgersen@outlook.com

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Reklame


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits