• Skrevet: 15.09.2015  //  Kl: 21:46  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 8

Visste dere at man kan bruke vanlig destilisert hvit eddik til både rengjøring i hus og hjem, og ikke minst for å bli kvitt ubehagelig lukt i klær eller vaskemaskin? For mange høres det sikkert rart ut, for eddik i seg selv lukter surt om man lukter rett fra flasken, men det er faktisk helt sant at det fungerer! Jeg liker ikke skyllemiddel med masse parfyme i og ofte kan huden reagere på det så det handler jeg aldri på butikken. I stede har jeg begynt å bruke eddik som skyllemiddel til klær og det funker skikkelig bra! Om man bruker vanlig skyllemiddel når man vasker jeans så ødelegges også fort stretchen, men med eddik blir den ikke det. I stede gir den frisk lukt til rene klær, og eddik er en naturlig luktfjerner i seg selv og absorberer lukt istedenfor å dekke over, den dreper bakterier og fargene i klærne bevares mye bedre!


Selv har jeg egentlig aldri hatt problemer med hverken vond lukt i klær eller i vaskemaskin, men jeg vet om flere som har det, og ikke minst om man vil fjerne røyklukt, eller har barn som søler sterkt fargede flekker på klærne, så funker det supert! Grunnen til at det fungerer så bra til å fjerne bakterier er på grunn av sitt høye innhold av syre!

Man kan bruke eddik til utrolig mye og det er både miljøvennelig og økonomisk, så hvorfor ikke?


Smart? :D

 

#trening #smart #tips #økonomisk #miljøvennelig

 • Skrevet: 05.09.2015  //  Kl: 21:39  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 24

Dere som har lest bloggen min en stund eller kjenner meg vet at jeg er veldig opptatt av trening, så jeg tenkte å fortelle dere litt om hvordan og hva jeg trener.

I 2011 trente jeg kickboxing et års tid, men på den tiden hadde jeg ikke bil lappen så det ble vanskelig for meg å henge med. I tillegg hadde jeg både skole og følge opp, og en sønn som ikke var så gammel, så jeg sluttet etter et år. I 2013 startet på treningssenter. Da var jeg helt fersk men jeg kom mer inn i det etter litt og lærte meg etterhvert hvilke øvelser som passet best for meg. 

Siden 2013 og frem til nå (2015) har jeg trent mye styrke og sirkeltrening. I blant trener jeg også litt kardio i form av jogging eller rask gange i skogen og i ulike bakker, men det har ikke vært noe førsteprioritet for meg. Jeg liker veldig godt å trene styrke og føler det gir meg god trening. De siste månedene har jeg også begynt å trene Crossfit og det er noe jeg kommer til å fortsette med fremover. Det er kjempe gøy å variere treningen, og på SBCrossfit der jeg trener er det et godt miljø og det er lett å få masse motivasjon. 


Etter at jeg fikk barn har jeg følt at magen min har vært veldig stor. Jeg er ikke spesielt høy, så jeg følte at den ble veldig i øynefallende, og for meg har det vært utrolig irriterende. Men så kikket jeg igjennom bildene mine for litt siden og fant et bilde av meg selv fra høsten 2013 (bilde under til venstre), og bildet til høyre er tatt nå i høst 2015.
Vekten min har hele tiden ligget stabilt på rundt 48 kg og det samme gjør den nå, men jeg ser likevel stor forskjell på kroppsfasongen min når jeg ser bildet under. Dette viser tydelig at vekten bare er ett tall og at det spiller liten rolle hvor mye eller lite den viser. Jeg har i løpet av tiden gått ned i fettprosent men opp i muskelmasse, noe som også var- og er målet mitt.

Selv om jeg ikke er fornøyd med kroppen min enda så føler jeg meg likevel mye bedre nå enn hva jeg gjorde for to år siden. Slik som dere ser på bildet under til venstre hadde jeg fremdeles sett ut i dag dersom jeg ikke hadde begynt å trene og spise sunnere. Slik vil jeg virkelig ikke se ut igjen selvfølgelig, for jeg føler meg ikke akkurat særlig komfortabel med å se sånn ut når jeg ser tilbake på det.

Om noen av mine lesere velger å ta seg nær av hva jeg mener om min egen kropp så får dere bare gjøre det, for jeg har lov til å mene akkurat hva jeg vil, og det er jo derfor man trener. Nettopp for å bli en bedre utgave av seg selv!

Det betyr absolutt ikke at jeg mener at du eller du der ute ikke ser bra ut bare fordi jeg selv ikke følte meg bra da jeg så slik ut!


Jeg vet at mange som sliter med kiloene går frustrert opp på badevekten annenhver dag for å sjekke om vekten har minsket, men jeg anbefaler folk og droppe å følge vekten. Bruk heller et målebånd. Jeg vet om flere som veier nesten 100 kg og ser helt smashing ut, mens andre veier det samme men ser overvektige ut, så det kommer helt an på livsstilen du lever.


Jeg er av den person som elsker mat, og ikke minst så elsker jeg sjokolade og søtsaker. Jeg koser meg når helgen kommer og jeg spiser også fries og hamburger ute i blant, men likevel er jeg mye mer bevisst på kostholdet mitt i det daglige, og det å være bevisst er nesten det viktigste, for små endringer i hverdagen kan gi store resultater! Hovedsaklig består måltidene mine av ren mat, mye proteiner, karbohydrater.  Mange er redd for å spise karbohydrater men det er faktisk utrolig viktig for å kunne ha nok energi igjennom dagen, og til å orke å trene. Karbohydrater  i sunn form er hjernens drivstoff!

En hverdag kan for eksempel se slik ut for meg:

Frokost: enten havregryn, kesam og bær, proteinshake, egg, smoothie eller knekkebrød.

Lunsj: Knekkebrød med skinke/ost, egg, salat, kesam eller salat.

Mellommåltid: Nøtter, frukt, bær, shake, proteinbar, smoothie.

Middag: Rent kjøtt! Kylling, kalkun, karbonadedeig, fisk (laks, torsk eller skalldyr) med grønnsaker, salater og quinoa, ris, pasta eller potet.

Mellommåltid: Frukt, smoothie eller nøtter.

Kveldsmat: En shake eller litt mat. Alt ettersom hvor sulten jeg er.

Og en veldig viktig ting; Drikk nok vann! Jeg er selv ikke så flink til det med mindre jeg tvinger meg selv, men et tips kan være å bruke en desilitermåler og måle opp fra den og helle oppi en kopp. På den måten er det lettere å både huske på, og klare å drikke mer i løpet av dagen.


Skriv gjerne en kommentar om dere lurer på noe!

Trener du?


#trening #fitness #gym #gains #crossfit #sbcrossfit #tønsberg #training #muskler #fat #fit #vekt #helse #kosthold #livsstil #hverdag #sunn #velvære #skjønnhet #ernæring #næring #aktiv #vekt #fett #foreverliving #forever

 • Skrevet: 28.08.2015  //  Kl: 16:22  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 4


 I skrivende stund er jeg nesten på vei ut døren. Jeg er nettopp ferdig for jobb og kan endelig ta helg med god samvittighet. Crossfit timen jeg skal på begynner klokken fem. Det ser jeg frem til! En venninne jeg ikke har sett på lenge skal også bli med å trene. Det blir koselig!

Denne helgen har jeg fri, så senere i dag skal jeg kanskje bort til en god venninne av meg som skal ha en liten avslutning ettersom hun skal reise om få dager til Bali å bli der i tre måneder for å lære mer om trening. Hun er kjempe heldig som får oppleve det. Det må være en fin opplevelse å få reise helt dit for dem som ikke har et barn å ta ansvar for.

Jeg ser på bildet jeg la ut at det kanskje er på tide å få reist til frisøren igjen snart å tatt etterveksten i håret mitt og, hehe. Men det blir nok ikke denne helgen akkurat
I flere år har jeg bleket striper, så neste gang jeg skal til frisøren vil jeg prøve noe nytt. Jeg synes sånt er litt skummelt faktisk. Jeg er ikke så glad i forandringer, men hvem vet, kanskje jeg vil trives med det?


Forresten er det gratis prøvetimer ut august på SB Crossfit som ligger i Bullsgate 1 i Tønsberg. Så om noen av mine lesere bor i nærheten og kunne tenke seg å prøve, så er det bare å ta kontakt med treneren på Facebook HER eller på www.sbcrossfit.no 


Ønsker dere en fin helg!

#Crossfit #SBcrossfit #Trening #Tønsberg

 • Skrevet: 28.07.2015  //  Kl: 22:18  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 18


I dag fikk jeg endelig startet på C9 som jeg fortalte dere om her på bloggen for flere uker siden. Jeg planlagte å starte i dag i og med at jeg var i selskap i helgen så alt har gått etter planen. 

Dagen i dag har gått overraskende bra! Jeg dro å trente på formiddagen og egentlig var det meningen at jeg skulle ta en ganske så rolig økt men siden jeg ikke er helt nybegynner på trening lengre så trente jeg en vanlig økt siden det føltes greit, men passet på å fylle på godt med proteiner og litt raske karbohydrater etterpå.

Jeg har vært mer trøtt enn hva jeg ellers pleier å være og har i tillegg gått rundt å gjespet så det skyldes merkbart mindre energi enn ellers, men jeg har spist gteit med grønnsaker fra den "frie listen" tidligere på dagen og til middag kokte jeg tre asparges ved siden av andre rå grønnsaker og så lagde jeg en veldig god fruktsalat for å fylle på med litt energi, og det hjalp veldig! Så lenge jeg får en god nattesøvn i natt så er de fleste problemer løst! 

Jeg er veldig motivert til å følge opplegget de dagene det er satt opp. Jeg har en sunn livsstil til vanlig også, men jeg vet at jeg må bli flinkere på å ikke gå rundt å små spise ved hver anledning, og det er både godt og viktig for kroppen og bli renset skikkelig i blant.

Hvis dere vil kan jeg gjerne oppdatere dere!
#c9 #diett #foreverliving #forever #sunnerelivsstil #slank #trening #livsstil #enklereliv #sunnere #helse #velvære #skjønnhet

 • Skrevet: 09.07.2015  //  Kl: 21:28  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 9

Hei!

Nå har jeg endelig fått satt meg ned i sofaen for og slappe av med en film etter en god treningsøkt med en venninne! Vi var på café tidligere i dag og delte ett stykke oreo kake, så da var det på sin rette plass med litt trening etterpå, haha! Er mye mer motiverende og gi litt ekstra på trening også når man er to fremfor når man er alene synes jeg. Spesielt hvis jeg er i en periode hvor jeg mister litt motivasjonen til å trene. Det er jo egentlig helt naturlig å heller få lyst til å finne på andre ting når sommeren er kommet og det er mye som skjer!Var gøy å se at så mange registrerte seg som kunde i den nye nettbutikken min forresten! Går ut i fra at flere av de som gjorde det er blant mine lesere! Det er kjempe koselig! :-) 

Ønsker dere alle en super kveld! :-) 

 • Skrevet: 04.07.2015  //  Kl: 22:11  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 9

Hei alle lesere!  Håper dere har hatt en fin dag! Jeg tenkte bare å stikke innom for å ønske dere en fortsatt god helg og til dere som har sommerferie; nyt den og kos dere!  
De siste dagene har jeg hatt treningsfri, men fra i morgen av og når uken starter igjen blir det full fart! Viktig å få trent litt selv om det er helg synes jeg!
I går hentet jeg en stor bestilling fra Foreverliving med ulike produkter til diverse kunder og litt til meg selv. Blant annet skal jeg teste ut noe som heter Change 9 (C9) som skal gi deg en skikkelig kickstart til ett sunnere liv, bli kvitt søtsug, få strammere kropp, bedre helse, bedre balanse i kroppen og ett ordentlig motivasjonsboost til å skape sunne vaner!
.

C9 er en kur går ut på å drikke ren Aloe Vera drikk, proteiner, innta fiber og krom i 9 dager, hvor man de tre første dagene kun skal drikke det men man kan spise grønnsaker og frukt fra noe som kalles den «frie listen» som man får med i håndboken. Resten av dagene kan man spise inntil 600 kalorier med ulike måltider hver dag, noe som er veldig lite, men om man velger smart så skal det gå fint, men jeg skal ærlig si at jeg gruer meg litt til å ikke kunne spise noe særlig de første tre dagene. Men man drikker også shake, fiber og andre ting så tilsammen utgjør det mer enn 600 kcal pr dag.

Når man starter på C9 får man god oppfølging alle dagene ved hjelp av en håndbok som det står masse nyttig info i, målebånd og mye mer! Jeg vet om mange som har brukt C9 og fått KJEMPE GODE resultater og følt seg veldig mye freshere enn hva hun før gjorde, blant annet en venninne av meg, men for at resultatene skal vare så må man være bygge gode kostholdsvaner og være flink med kostholdet også i ettertid av kuren , og selvfølgelig burde man trene ved siden av og være i daglig fysisk aktivitet, men det viktigste er kostholdet hvis man vil bli markert! Poenget med «kuren» er jo at man skal få renset opp i kroppen, bli kvitt søtsug, og bli mer bevisst på hva man putter i munn!
Jeg skal oppdatere dere når jeg begynner på den! Det blir spennende!

 Jeg er veldig fokusert på å spise sunt i hverdagen og gjør som regel det, men jeg må bli flinkere på å ikke gå å småspise på jobben (der har vi ofte godsaker), og spesielt siden jeg ønsker å bli mer markert og i tillegg er det viktig for meg å få god erfaring med produktene selv ettersom jeg er forhandler for disse produktene! 
Har du trent i helgen?


Kontakt meg gjerne på mail hvis du vil vite mer, og kanskje kunne tenke deg å gå litt ned i vekt, bli mer markert, få en smalere midje og en sunnere livsstil! Kristina_torgersen@outlook.com

 • Skrevet: 14.05.2015  //  Kl: 21:32  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 10

Heisann!

I dag har jeg hatt barnefri i flere timer på dagtid, så jeg fikk god tid til å få trent litt. Det er min førsteprioritet når jeg får fri siden jeg ikke alltid rekker det ellers i hverdagen. 

Siden jeg har bursdag om få dager så fikk jeg til min store overraskelse en førbursdagsgave av kjæresten min her om dagen, og gaven var en 2XU tights som jeg hadde ønsket meg veldig! Jeg ble kjempe glad og veldig fornøyd, og da jeg dro å trente i dag fikk jeg endelig tatt den i bruk! ♥
De tightsene er veldig gode å ha på btw! Nederst i innlegget ser dere bilde av den! Jeg fikk kjørt godt gjennom rumpe og bein og sa meg fornøyd etter å ha avsluttet med litt cardio i løpet av de to timene jeg trente.


Da jeg kom hjem i ettermiddag kom jeg på at jeg ikke hadde sjekket posten på ett par dager, og der lå det visst en pakke til meg fra Amepure som jeg helt hadde glemt! Endelig kom
 vippeserumet jeg ventet på. Dette serumet (2 in 1 Lash & Brows Magnifique) er en nyere og forbedret versjon av det forrige vippeserumet dem hadde i nettbutikken tidligere, og dette skal gi god effekt på både øyevipper og bryn. Jeg har ikke testet det enda, men skal starte med det ikveld! Det forrige serumet dem solgte var veldig bra synes jeg. I starten så jeg ikke så stor effekt, men etter jeg satte på vippextensions for en stund tilbake og tok dem av igjen så var vippene så tørre, men da passet jeg på å bruke serumet og det gav enorm fuktighet til vippene og dem grodde fort ut til normal lengde og så helt ut som før bare kort tid etter, så dette har jeg virkelig troen på! 


Vippeserumet består av kun naturlige ingredienser og det er parabenfritt, og heller ikke testet på dyr! Om du vil vite mer om vippeserumet, kan du trykke HER!
Det er på tilbud for tiden også, så det kan lønne seg å handle det nå, og om dere oppgir "kristinavalerievna" i annet feltet på bestillingen så får dere med en ekstra ting også!Ha en fin kveld alle sammen! #trening #amepure #vippeserum

 

 • Skrevet: 28.04.2015  //  Kl: 22:34  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 10

Hei dere! Etter jobb i dag var jeg å trente en time før jeg dro hjemover. Det er så deilig å få ut litt energi, samtidig som man fyller på med masse ny energi og nytt overskudd!  :-D 

Jeg skaffet meg en Doorgym i går. Faktisk handlet jeg den over finn.no siden jeg ikke har så mye penger til overs å bruke nå for tiden. Doorgym er kjempe kjekk og ha hvis du ønsker å få en sterkere rygg. Den hektes enkelt av og på rundt dørkarmen uten å lage noe merker, og man kan like lett ta den på som av.
På denne kan du ta både chins eller pullups, og om du ikke klarer mer enn max noen få stykker slik som meg så kan du ta de du klarer, eller klatre opp på en stol og ta negative reps som vil si at du skal holde deg lengst mulig oppe og senke deg sakte nedover, eller så kan du bruke strikk under. Det er også god trening og da får man raskere fremgang!  Faktisk så tror jeg at jeg vil komme til å bruke denne mye fremover, selv om jeg ikke er så flink til og "orke" hjemmetrening. Tar du chins eller pullups? Hva var din metode for å klare din første?


 

 

 

#trening #chins #pullups #doorgym #training #muskler #fit #fitmom #sommerkroppen #sommer2015 #sommer 

 • Skrevet: 18.02.2015  //  Kl: 21:49  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 6

Heisann! Idag var jeg og hentet pakken min fra Gymgrossisten. Den har jeg gått og ventet på og gledet meg til!

Jeg var tom for mitt forrige proteinpannekakepulver og fikk lyst til og prøve ett nytt ett så jeg bestilte en pannekakemiks i merket Fairing.
Da jeg kom hjem i ettermiddag fikk jeg lyst til og teste det så jeg blandet litt av dette i en bolle sammen med litt vaniljeprotein og stekte dem i vaffeljern isteden for i stekepannen, men faktisk så ble jeg utrolig skuffet over smaken. Da jeg spiste dem var det som å tygge på en svamp og enda jeg prøvde meg frem med ti ulike pålegg, syltetøy og sukin for og se om det kunne gjøre det noe bedre så smakte de ikke noe særlig så jeg kastet faktisk det jeg hadde laget i søpla, så de er ikke noe jeg vil anbefale. 


Jeg har ikke laget dem uten og blande i vaniljeprotein da, og i tillegg tok jeg oppi melk istedenfor vann som det egentlig skulle være, men det burde jo egentlig bare gitt en bedre smak. Denne miksen er også sukkerfri og glutenfri. Jeg har ikke glutenallergi men jeg blir fort oppblåst og om man sliter med det så bør man prøve og styre unna for mye mel produkter for og se om det kan gjøre magen bedre, men det er nok mulig jeg tilsetter litt grovt spelt mel i disse for og se om de kan bli bedre av det.Jeg har ikke opplevd og bli så skuffet over noe jeg har bestilt derfra før så jeg vet dem har mye bra, men det var veldig dumt. Jeg fikk bestilt et nytt vaniljeprotein også da (det er forresten på tilbud nå) og det har jeg lyst til å prøve å bake med engang hvis jeg finner en god oppskrift, eller kanskje jeg skal prøve å lage vaniljeproteinbar!?Har du smakt denne før? Passer du på å få i deg nok proteiner daglig?  

                                                                                                                                                                            //inneholder affiliatelenker// 

  

 

 


#trening #proteiner #kosttilskudd #helse #skjønnhet #pannekaker #sukkerfri #glutenfri #shaker #proteinpannekaker #tilbud #gymgrossisten 

 

 • Skrevet: 15.12.2014  //  Kl: 20:21  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 3

Etter trening er det viktig og med påfyll av proteiner og raske karbohydrater. Jeg pleier å spise en banan og drikke en proteinshake, og eventuelt spise noen riskjeks om jeg har det tilgjengelig. Når jeg kommer hjem og får tid så lager jeg ordentlig mat, men om man vil variere litt kan du veldig enkelt lage en milkshake gjort på max fem(!) minutter som du kan drikke rett etter trening, eller hvis du vil kose deg litt ekstra men liikevel være sunn.

I milkshake brukes det gjerne is, men jeg pleier å fryse ned mager vanilje kesam og bruke det som is. Det får i stor grad lik konsistens som vanlig is, men er ett mye bedre alternativ enn is midt i hverdagen.


I milkshaken tar jeg ett par jordbær, litt frossen kesam, en halv/hel banan, og  litt melk/styrk.
Putt alt dette i en mixer og mix ett halvt minutt, så har du en god "shake" etter trening, som også er sunn!
Det er også mulig og ta i vanilje proteinpulver i milkshaken.


mmm.. Milkshake♥Hva spiser du etter trening?


 • Skrevet: 25.11.2014  //  Kl: 18:29  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 2

Hei! 

Etter skolen i dag dro jeg og trente med ei venninne! Vi trente rygg, skuldre og biceps. Det ble litt "kosetrening" i dag hvor vi tok litt bilder under de forskjellige øvelsene, men vi fikk også trent bra.

Det er veldig kult og se utviklingen man har når man er opptatt av trening, og det er jo gjerne det som er det viktigste av alt og som gir enn en videre motivasjon og styrke til å fortsette, og hvis man er flink og ta litt bilder i blant så ser man gjerne selv at det skjer utvikling i både ulike øvelser,og utseende-messig. Jeg klarte ikke og dra meg opp og holde meg oppe som dere ser på bildet under for bare noen måneder tilbake, men det begynner å komme seg, så det er bare og fortsette og bli sterkere nå, og ikke gi opp! En av mine mål er å klare mange ordentlige pullups med overhåndsgrep. Det er en tung øvelse og det krever god styrke og at du bygger deg opp for å klare det, og det er ikke gjort på en dag! Jeg har ikke klart en enda, men jeg begynner såvidt det er å klare en chin-up eller to. Vil ikke skryte på meg noe mer enn det som er sannheten, men om en stund skal jeg oppdatere dere igjen om jeg har økt noe i denne øvelsen.

Det er lurt å ha en treningsdagbok hvor man kan skrive opp hvor mye vekt og hvor mange repetisjoner man tar i de ulike øvelser for hver uke. Da er det mye lettere å klare og pushe seg selv til å øke også. Jeg begynte så vidt det var å skrive ned litt i en dagbok, men nå i det siste har jeg vært litt sløv på det men jeg kommer til å gjøre det igjen snart!

Det er litt ettersom hvilke muskelgrupper jeg liker best å trene. Det kan faktisk variere litt fra uke til uke og kommer selvfølgelig ann på humøret og motivasjonen, men jeg liker å trene rygg fordi det er moro og føle at jeg øker i øvelsene, men det er også kjempe digg og trene rumpe og bein når jeg får skikkelig kontakt med rumpa. Da kjenner man at det trenes!!
 
Hvilke muskler liker du å trene best?:)  (hvis du trener)Ha en fin kveld alle sammen ♥

 

 

#trening #fitness #muskler #gym #proteiner #eatclean #trainhard

 • Skrevet: 21.11.2014  //  Kl: 15:11  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 5

Hei dere! Vil bare ønske dere en god helg nå som det er fredag! :-)

Tidlig på formiddagen i dag dro jeg og trente bein og rumpe siden det var dagen for det i dag. Jeg hadde en utrolig god økt og følte jeg fikk trent skikkelig, så det var veldig deilig. Ofte kan jeg bli litt grinete når det er legday, ettersom det er ganske tungt, men i dag gikk det veldig fint!
Nå har jeg trent hele uken så jeg kan ta helg med god samvittighet, men jeg koser meg sånn når jeg trener, så hvem vet, kanskje jeg tar en økt i helgen også! Det er virkelig avhengighetsskapende! Hehe
Q: Trener du? :-)

 • Skrevet: 19.11.2014  //  Kl: 23:12  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 8

 Dere har sikkert lest lest reklamen som stadig vekk popper opp på Facebook om at det finnes en vidunderfrukt som dreper fettcellene i kroppen. Denne frukten fungerer virkelig. Etter jeg begynte å spise denne forsvant magen min etter en uke så nå føler jeg meg helt fantastisk. Så jeg har bestemt meg for at jeg ikke gidder å prioritere å trene så mye lengre, og jeg trenger heller ikke lengre å passe på hva jeg spiser ettersom den dreper alt magefettet uten at jeg trenger å løfte en finger, så nå har jeg kjøpt et helt lager av denne frukten slik at jeg kan spise denne gjennom vinteren for å ikke komme tilbake til slik jeg så ut før. Dere burde virkelig prøvde den altså!
 Neida, nå tuller jeg med dere, så folkens, dette her stemmer absolutt ikke!
Jeg vil bare si at jeg synes det er litt trist at folk kan poste så mye rart og så mye ting som overhodet ikke er sant på internett, og mange godtroende mennesker der ute som ikke har peiling lar seg lure til å bestille denne frukten, eller pilleboksen med "vidunderfrukten i" eller hva det nå enn er. 

Facebooksidene som legger ut disse annonsene reklamerer med bilder av jenter som til og med i tilfeller så mye bedre ut før på bilde nr 1, men har blitt radmagre på bilde nr 2. I tillegg hvis man tar en liten reeceach på nettet etter bildene av disse jentene så finner man fort ut at det er bilder som overhodet ikke har noe med tenkten å gjøre på flere av tilfellene, men det er heller ikke alle man får opp noe på. 


Denne jenta skal visstnok ha tatt av 11 kg med "den rare frukten som dreper fett".  
(bilde lånt fra Facebook siden med annonsen)   

Haha, så latterlig! Og denne jenta her gikk visst helt tilfeldigvis ned akkurat 11 kilo hun også. Merkelig tilfeldighet!
(bilde lånt fra Facebook siden med annonsen)

Om du ønsker å bli kvitt magen din så finnes det ingen annen oppskrift enn å spise riktig, og gjerne spise noen kalorier under hva du ellers ville gjort, trene riktig, og få en god nattesøvn. En stram mage kommer ikke på en dag eller en uke uansett hvor mye vi skulle måtte ønske det, og for noen tar det lengre tid enn andre. Noen særlig annen mirakelkur finnes ikke med mindre man ønsker å legge seg under kniven.

Det finnes kosttilskudd som kan hjelpe deg med å øke forbrenningen din og som faktisk fungerer, men da må du gjøre en innsats selv også! 


Er lov og ta en treningsselfie etter en god økt med mage og bein! 


Ha en fin kveld :) 


#trening #fit #proteiner #kosthold #gym #helse #forbrenning #slank  #søvn #riktigtrening

 • Skrevet: 30.10.2014  //  Kl: 00:01  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 2

Hei! Den siste uken har jeg vært forkjølet, men jeg begynner heldigvis å bli bedre nå.
Jeg har hatt mye skoleting å få gjort så jeg har ikke prioritert bloggen så mye heller, men tenkte å vise dere hva jeg fikk i posten her om dagen.

Jeg bestilte en ny boks med bcaa og en liten pakke med proteiner fra Gymgrossisten. (link) 
Jeg har testet ut flere typer proteiner. Både proteinfabrikken sin, my reveloution, fit & smart protein (jenteprotein) og noen andre, men jeg har ikke vært så veldig fornøyd med smaken på dem, så jeg har ikke turt å bestille i så store pakker av gangen ettersom jeg har ett stående her som jeg ble dritt lei av, men dette proteinet fra Star Nutrition er en av de bedre jeg har smakt, så det angrer jeg hvertfall ikke på!
Både proteinpulver og bcaa kommer i utrolig mange ulike smaker, så det er greit å finne en man liker!

Dette proteinet tas langsomt opp i kroppen så det egner seg fint som ett kveldsprotein eller mellom mens etter en treningsøkt lønner det seg å bruke ett som tas opp raskt. 
Gourmet pro skal også være veldig fint å bake med om man ønsker det siden den har en fin og fyldig konsistens.
Jeg er opptatt av å få i meg mye proteiner fra mat, så proteinpulveret er ikke kun en erstatning til kosten, men heller for å sikre at jeg får nok av det gjennom maten og med dette i tillegg. Proteiner metter mye bedre enn andre næringsstoffer, og brukes til oppbygging av vev. (muskler osv)

(innlegget fortsetter under bildet)


Link til proteinpulveret finner du HER (LINK) #DoubleChocolate)
Link til Bcaa finner du HER (LINK)


BCAA+Glutamine pulveret fra IronMax.
Dette er aminosyrer (ferdig nedbrutte proteiner) og det er veldig bra å drikke før/under trening for da slipper du og miste muskelmasse ettersom den har proteiner tilgjengelig. Jeg synes denne var godi i smaken (blueberry rasberry) og den gir meg ett lite energiboost hvis jeg tar denne før trening så jeg føler meg mer utholden også, og det er bra!

I tillegg kan bcaa gjøre så du får forbedret restitusjon og mindre stølhet i etterkant av treningen. Jeg opplever stadig å bli støl, spesielt hvis jeg har trent hardt, og brukt andre muskler enn jeg pleier, men det utgjør nok en liten forskjell.

 Dette er to av de viktigste kosttilskuddene jeg har i skapet som er ett must for meg, men kostholdet spiller jo såklart inn her. Det hjelper ikke å bruke dette hvis du bare spiser dårlig mat ellers, så ett sunt kosthold med rikelig av proteiner er viktigst. 

Jeg pleier å bestille på nettsiden til Gymgrossisten dersom jeg trenger noe av dette. Prisene er greit overkommelige der og det er ett godt utvalg av produkter så man kan fint finne noe til en ikke alt for dyr pris selv om man er student, sånn som meg. I tillegg er leveringstiden veldig rask, noe som er veldig positivt!


Har du bestilt noe fra Gymgrossisten før? :)

(TRYKK HER om du vil sjekke ut nettsiden dems)  • Skrevet: 06.10.2014  //  Kl: 21:11  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 16

De siste ti månedene har jeg vært medlem på treningssenter.
Kjæresten min er over gjennomsnittet opptatt av trening og det har jo også påvirket meg positivt i den retningen, så takket være han har jeg fått et skikkelig push til å komme meg på trening, og han har gitt meg stor motivajon. Han har lært meg en hel rekke trenings øvelser, og vi har jogget mange turer sammen både i skogen, langs veien og på mølla.
Trenings kunnskapene hans har gjort at det ble mye enklere for meg og sette meg inn i det på kort tid, og i tillegg også klare og opprettholde det.
I tillegg har jeg lest mye om det og blitt kjent med andre som er opptatt av det samme og dem har lært meg en del. Man lærer jo av hverandre!

Før jeg begynte og trene fikk jeg nesten angst bare jeg satte foten innenfor et treningssenter. Jeg følte alle så på meg, og at jeg ikke helt visste hva jeg skulle gjøre og hvilken øvelser som var best å ta, men nå som det har gått flere måneder har jeg blitt mye mer selvsikker og jeg vet hva jeg kan og bør gjøre.

Jeg vet at alle må begynne ett sted(!), og det er veldig viktig å huske på og ha i bakhodet.
Tenk deg en kjent fitnessutøver/bodybuilder eller en eller annen person du ser opp til. For nybegynnere eller andre som også har trent en stund er det viktig å huske på at verken han eller henne var verdensmester eller hadde særlig kunnskap om trening da h*n startet å trene, og som oftest blir du ingen verdensmester heller. Men du lærer mer og mer med tiden, og samme er det med resultater av treningen. De kommer ikke over natten, men det er noe man må jobbe for og gi av seg selv for. 

Jeg tror det er veldig mange andre der ute som føler akkurat det samme som hva jeg følte den gangen jeg startet.
Kanskje man egentlig ønsker å starte å trene, men man klarer ikke og gjennomføre det og ta tak i det. 
Det kan lønne seg og ha en treningspartner, det kan gjøre at du klarer å presse deg mer, og du blir kanskje mer motivert for å komme deg avgårde, men samtidig er det viktig og ikke være avhengig av noen andre for å kunne trene. 

Jeg har trent mellom 3-5 ganger i uken nå i noen måneder siden jeg kun studerer to dager i uken for tiden, så jeg har derfor ganske god tid på dagtid, i tillegg til at motivasjonen min er på topp, så da er det ingenting som kan stoppe meg for det! 

Setter forresten kjempe pris på om dere har lyst til å dele innleggene mine eller like Facebook siden min (HER) om dere ikke allerede har gjort det! ♥

Trener du? 


Om megMitt navn er Kristina og jeg er 20 år gammel.

På denne bloggen vil du få en smakebit av min hverdag som mamma til en gutt på 6 år, skjønnhet, mote og alt som ellers interesserer meg.

Jeg er i fulltidsjobb, men på siden er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produkter fra ForeverLiving.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg eller kjøpe produkter kan du sende mail til kristina_torgersen@outlook.com

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Reklame


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits