• Skrevet: 31.05.2017  //  Kl: 07:51  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 1


God morgen dere!

Den siste tiden har jeg testet den nye Cleansing gel'en fra AmePure. Dette er en rensegel til ansiktet med bla. ren vitamin E som skal hjelpe til med å styrke huden og stimulere kollagenproduksjonen. Vitamin E inneholder mye antioksidanter og beskytter mot UV-stråling og skal ha god anti-aging effekt. 

Det er veldig viktig og rense huden godt og være flink til å ta vare på den hvis man vil opprettholde en fin hud lengst mulig. Spesielt viktig er det om når vi bruker makeup daglig. Hvis ikke sminken blir vasket ordentlig vekk på kvelden så får ikke huden hvile, og det vil være med på å tette porer og skape uren hud og irritasjon. 

Jeg bruker gel'en morgen og kveld, og for meg med sensitiv hud går det fint og bruke denne ettersom den er veldig mild mot huden. Den fungerer både som en sminkefjerner og rens i ett, og er faktisk overraskende drøy i bruk. Man trenger kun et lite "pump" ut av flasken, så holder det til hele ansiktet.

Gelen egner seg godt om du har problemer med uren hud, store porer eller overflødig talgproduksjon. Verdt og prøve om du er på let etter en god rens.


Produktet er ikke testet på dyr og er 100 % naturlig og økologisk fremstilt.


Her kan du lese mer om produktet.

Tar du vare på huden din og renser den hver dag? ❤️
 

 • Skrevet: 27.03.2017  //  Kl: 13:47  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 4


I samarbeid med AmePure har jeg nettopp begynt og teste et av de nye serumene deres.
Lash & Brows Enhancer er vippeserum med klinisk dokumentert effekt som etter 4-6 uker bruk skal gi lengre, fyldigere og mørkere vipper og bryn. 
Serumet inneholder 8 aktive ingredienser og har faktisk vunnet den anerkjente prisen "in-Cosmetics 2014 Silver Award" da den inneholder 100%naturlige ingredienser.


Serumet virker ved at der fremmer den naturlige produksjonen av kreatin i vipper og bryn og jobber raskt med å reparere korte, tynne og tørre vipper og stimulerer til ny og økt vekst av øyenvipper. 
Du påfører serumet på samme måte som en flytende eyeliner 1 gang om dagen. Det bør brukes på kvelden når sminken er tatt av.


Du kan lese mer om produktet- og detaljert om de aktive ingrediensene her.
Serumet er på kampanjepris nå og selges til halv pris, så her kan du gjøre et kupp! :-) 


#amepure #vippeserum

 • Skrevet: 16.09.2016  //  Kl: 08:36  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 2


Høsten har startet og den hektiske hverdagen er i full gang igjen. For å kunne gå vinteren best mulig i møte så er det på sin rette plass å gi huden et skikkelig vitaminboost. I går var jeg derfor hos Siw og fikk en eksklusiv hudpleiebehandling med en herlig ansiktsmaske fra Casmara.

Masken jeg fikk heter Sensitive Mask 2040 og er en fuktighetsgivende peel-of mask med algeekstrakt, fioler og havregryn som virker både beroligende på huden samt tilfører A,B og E vitaminene. I det masken blir påført så senker den temperaturen i huden din med opptil 6ºC, noe som gir en drenerende effekt reduserer poser og mørke ringer under øynene. 

Selve masken kan faktisk brukes flere ganger inntil 48 timer etter at den er satt på ansiktet ettersom produktet fortsetter å arbeide i huden. Dette er en behandling som egner seg godt om man er bedt bort i en spesiell anledning.

Casmara er et spansk spesialisert firma med eget labratorie og har over 40 år med innovasjons hudpleie. De er et av de ledende firmaene innen det dermatologiske markedet og er representert i 69 ulike land, men det er først nå at disse produktene har kommet til Norge. Casmara har mange ulike produkter og by på. Alt innenfor hudpleie. Faktisk har dem en tattoveringskrem som visstnok også skal være veldig bra å påføre tattovering for å holde den best mulig!
De har mange ulike masker til en hver hudtype, under ser dere bilde av hvordan den masken som jeg fikk teste, ser ut.Visste du at flere av produktene deres blir brukt både i spavdelingen på Hilton hotellene og det mest eksklusive sparesortet i Russland?! 

Om du vil vite mer om Casmara gå inn på www.casmara.com eller, ta kontakt med Siw Westerlund tlf 46432323 eller mail: siw.westerlund@skinpartner.no
 

 • Skrevet: 07.07.2016  //  Kl: 23:37  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 3


Hei alle solstråler! I løpet av den siste uken har jeg testet ut en eksklusiv face- & bodyoil fra Naturalis. 
Den er basert på en blanding av naturlige oljer, avokado-, druekjerne- og nypeolje som gir huden næring og et forbedret utseende. Den egner seg godt på sensitiv hud da den ikke inneholder verken parfyme, fargestoffer eller parabener.

Dette produktet er utviklet for å hjelpe til med og redusere synligheten av strekkmerker, arr, rynker, aldring og dehydrert hud så derfor fikk jeg veldig lyst til å teste denne. Ansiktet mitt blir fort litt "skinnende" i løpet av dagen så jeg har ikke behov for å bruke den på det området, men derimot blir leggene mine ofte tørre på sommeren så her kom denne godt til nytte. Den var helt super, og tørre legger har jeg ikke merket noe til etter at jeg brukte BON oil. I tillegg synes jeg den er fin å spraye rundt ellers på kroppen hvor jeg har følt at huden trenger fuktighet. Den var drøy i bruk og etterlot huden veldig myk. Denne kan absolutt anbefales! Den inneholder ikke mineraloljer så derfor trekker den godt inn i huden uten og legge igjen et klissete lag.

Har dere hørt om dette produktet? :-)
 

Om dette kunne vært noe for deg så kan Bon Liquid Gold Oil kjøpes HER eller i butikk hos Enklere Liv.
 
#naturalis.no                                                                                                                                                              (sponset produkt)

 

 


 

 • Skrevet: 27.05.2016  //  Kl: 16:43  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 3

Før helgen mottok jeg Cit Roller Platinitum i posten som er et av de nyeste produktene til AmePure. Det ble lansert for kort tid tilbake og er en oppgradert utgave av Cit Roller Basic produktet jeg har skrevet om tidligere.Som dere ser så har designet blitt fornyet med det glitrende utseende og selve formelen i platinitum gel har blitt oppgradert. De avanserte aktive ingredisensene i platinitum gel er nå over tredoblet! Dette gjør at aknearr, uren- og oljete hud raskere blir redusert. Behandlingen har vært testet i en rekke kliniske studier som har vist dokumentert effekt.Du lurer kanskje på hva Cit Roller Platinitum brukes for og hvordan man bruker det? Produktet brukes til redusering og fjerning av;

- Akne og uren hud
- Aknearr og arr
- Fet/ Oljete hud
- Hudormer
- Store porer
- Rynker
- Grov hudstruktur
- Pigmentflekker 

Først vaskes og renses huden vanlig, så ruller man face rolleren frem og tilbake over ansiktet. Den vil skape en kontrollert skade i huden grunnet sine syltynne nåler. Naturlig nok vil kroppen starte med og reparere skaden og derfor vil det umiddelbart begynne og produsere gro-substanser i form av kollagen og elastin og ny frisk hud vil erstatte gammelt arrvev.  I tillegg vil det dannes nye kapillær, som øker blodsirkulasjonen i huden. Resultatet blir en jevn, myk hud der arr og rynker fjernes.​Den økte produksjonen av kollagen og elastin sies og kunne sammenlignes med effekten av laserbehandling.

Behandlingen bør gjøres om kvelden siden man gjerne blir litt rød og hoven rett etter man har brukt cit rolleren, og ikke minst bør huden få hvile over natten."CIT Face Roller PLATINUM en vitenskapelig avansert behandling, som gir den mest konsentrerte formen for eksklusiv hudpleie med høydoserte aktive ingredienser. Du oppnår like gode resultater som på en hudklinikk, hjemme i fred og ro til en brøkdel av prisen."


Trykk HER om du vil lese mer om- eller kjøpe produktet. Akkurat NÅ får du 30% rabatt på Platintum!


#amepure #skjønnhet #beauty #akne #hud #helse 

 • Skrevet: 07.05.2016  //  Kl: 22:46  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 2

Hei!! Nå er det lenge siden jeg har vært her inne men jeg tenkte og gi dere en liten produktanbefaling! Jeg savner bloggingen litt i blant, og ikke minst så er det veldig koselig med alle de fine kommentarene jeg har fått i fra dere ♡ men jeg trives best med å skrive litt nå og litt da. Her jeg bor og i Vestfold generelt er det meldt sommervær hele helgen, og hittil har værekspertene holdt sine ord, så vi har vært på stranden store deler av dagen i dag og kost oss. Jeg har faktisk fått fargeskille etter toppen jeg hadde på meg, og blitt en nyanse brunere i ansiktet. Det ville vært fantastisk om været fortsetter slik! 


Her ser dere hva jeg mottok i posten på torsdag. Jeg har vært så heldig å få teste ut den nye eksklusive anti-akne fuktighetskremen til Amepure. Designet på denne søte krukken var skikkelig stilfult synes jeg! Den ser enda bedre ut i virkeligheten enn på bildene.

I mange år har jeg hatt problemer med veldig uren hud, akne og sorte porer. Jeg renser huden min daglig med produkter som passer min hudtype og lever en sunn og aktiv livsstil, men huden har likevel ofte ikke villet spille på lag til en hver tid så derfor syntes jeg det hørtes veldig spennende ut å få teste ut et produkt som er spesielt utviklet for nettopp dette. Hittil har jeg brukt kremen kun i få dager så det er litt for tidlig å gi noen mening om den enda, men jeg vet at det er veldig mange som anbefaler denne, og hittil syns jeg den var kjempe fin å påføre huden, den ble veldig myk og ikke minst så luktet den godt!

Duo-Multiplex- Moisturizer som kremen heter er parabenfri og har dokumentert effekt i 21 kliniske studier der den har gitt umiddelbart synlige resultater, og den er utviklet for kvinner og menn med sensitiv hud, fet/blank hud, ujevn hudtekstur, dehydrert og tørr hud, eller aknedisponert hud. I tillegg styrker kremen hudens immunforsvar.


Akkurat nå er det tilbud på Duo Multiplex Moisturizer. Dere kan både lese mer om den og bestille HER!


(Amepure tester ikke på dyr)Har dere hørt om dette produktet før? :-)                                                                                                                                                                     (sponset produkt)

#akne #acne #hud #helse #velvære #skjønnhet #makeup #amepure

 

 • Skrevet: 10.10.2015  //  Kl: 00:12  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 4Hei kjære lesere! 

I dag startet jeg dagen med og levere skatten min på skolen til vanlig tid før jeg reiste hjem og ryddet ferdig i leiligheten. Når helgen kommer for tur så liker jeg og ha det rent og ryddig. Det er en fast rutine og viktig for at jeg skal føle meg bra både med meg selv og i mitt egent hjem. Det er vel igrunn slik for de fleste, men likevel. Det er ihvertfall en veldig god følelse når man har fått gjort alt som trengs og gjøres!

Jeg ryddet og gikk over Forever produktene mine og sorterte siste rest som ikke er solgt ut enda. Det begynner og minke veldig på lageret mitt nå så det er godt at jeg venter en ny bestilling i løpet av de nærmeste dagene. Da blir både kundene mine fornøyde, inkludert meg selv.


En av bestselgerne våre som det går mye av er et produkt som heter First

Det er en lett spray som inneholder aloe vera, propolis og utvalgte urter, og den både kjøler ned og beroliger huden. Det som er så bra med dette produktet er at kan brukes til ekstremt mye, og ikke minst på både barn og voksen.

Blant annet er den superfin og bruke etter en dag i solen, ved insekts bitt eller utslett, tørr luft for eksempel på flyet, som toner i ansiktet, ved flass eller sår rens.
Selv opplever jeg at håret mitt fort blir veldig tørt og vanskelig og gre igjennom når kulden kommer, men det som er så fint er at den funker perfekt til å ha i håret for og gre ut floker og gjør håret blankt og mykt. Den fungerer som en leave in spray og man kan virkelig si goodbye til floker og elektrisk(?) hår om man sprayer denne i håret. Den tynger ikke på noen måte og gir heller ikke fett hår så for meg har denne blitt ett must og ha med meg i vesken, men da har jeg den i en liten sprayflaske ettersom den flasken man opprinnelig får den i er ganske stor.

Slik ser den lille søte flasken ut som jeg alltid har med meg i vesken. Jeg skulle gjerne vist dere originalflasken også, men ettersom jeg er bortreist i kveld og ikke har den med meg så får dere se bilde en annen dag.

For eksempel i går var jeg og sønnen min på badeland sammen og håret mitt blir alltid grusomt og gre etter alt klorvannet, men first reddet meg virkelig da jeg skulle gre håret!ge Jeg elsker allsidige produkter som FAKTISK fungerer! Når ett produkt fungerer til mange ulike bruksområder så slipper man også å ta med seg så mange ulike produkter om man for eksempel skal ut når man skal ut og reise! Jeg er ihvertfall slik at jeg har lett for og  pakke med meg en haug av forskjellige produkter og ting bare for en dag eller to borte, og det tar plass!

First fungerer like bra på hud som til hår. Fantastisk? 

Vil du vite mer eller kunne du tenke deg og prøve produktet selv? Send meg en mail på kristina_torgersen@outlook.com

Ta gjerne en titt innom nettbutikken min om dere ønsker og registrer mailen deres så ser dere prisene!

Ha en strålende helg!


#foreverlifestyle 

 

 • Skrevet: 06.10.2015  //  Kl: 15:55  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 5

 

                                                                                                                                                                                        (sponset behandling)
                                                                                                                                     

De siste dagene har virkelig gått i ett selv om jeg har hatt fri. På fredagsmorgen rett før helgen hadde jeg time hos Elisabeth på Nexus for og legge etterfyll på neglene mine. De hadde begynt og gro skikkelig ut så det var på tide og få fikset dem. Jeg fikk lyst til å prøve noe nytt siden jeg først var der så jeg gikk for litt glitter på to av neglene. Glitter kan være veldig fint, men da må det ikke bli for mye, men dette ble helt perfekt! Jeg hadde hatt på de forrige neglene i rundt 4 uker før jeg fylte på og alle satt som støpt på, så jeg er ihvertfall veldig glad for at ikke en av dem løsnet i løpet av de ukene, hehe. Vet at det skjer med mange, men disse geléneglene er i merket Pronails og er av utrolig god kvalitet.


Siden jeg først var innom ble det til at vi spontant bestemte oss for å gå over etterveksten og legge inn enda litt mer karamell farge i håret mitt også slik at ombreffekten blir enda tydeligere. Jeg ble veldig fornøyd med håret! På bildet ser dere hvordan det ble samme dagen som jeg farget det. Da var det veldig mørkt i bunn men det har lysnet litt de siste dagene! Ekstra fint blir det når jeg krøller det. ♡ Da kommer spillet og fargene ordentlig frem på en helt annen måte enn dersom jeg retter det, men det tar jo selvfølgelig litt lengre tid og er ikke noe jeg vanligvis rekker i hverdagen med mindre jeg har god tid. 


Siden Elisabeth er nyoppstartet  hos Nexus (Snorresgate) her i Tønsberg så får alle mine søte lesere 20% på alle negl- og vippebehandlinger ut oktober måneden dersom dere ringer inn og bestiller time på TLF: 333 19 946 og oppgir navnet mitt "kristinavalerievna". Både vippene og neglene er av beste kvalitet og dere har muligheten til og få en kjempe god pris, så her gjelder det og skynde seg og bestille time! ♡ Dere kan også gå inn på ---> Facebooksiden til Nexus og kontakte dem der.#nexus #tønsberg #vestfold #pronails #negler #vipper #negldesign #rabatt #frisør


 

 

 • Skrevet: 11.09.2015  //  Kl: 15:32  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 58


Nå har dere sjansen til å melde dere på konkurransen på bloggen min og vinne en Triple Multiplex behandling fra AmePure til en verdi av 2622,-.

Triple Multiplex er en hjemmebehandling som reduserer strekkmerker, kropps arr og cellulitter og gir et langvarig resultat.

Jeg har selv brukt produktene som mange av dere nok har lest, og om du lurer på min erfaring og vil se før og etterbilde kan du gå inn på mitt tidligere innlegg HER.

 


Slik deltar du i konkurransen!

Del innlegget på Facebook ved å trykke DEL nederst i venstre hjørne, eller kopier linken. For ekstra vinnersjanse; gå inn å lik Facebook siden min og AmePure sin HER og HER.

Skriv en kommentar når du har gjort det. Husk og skriv med mailadresse.

Jeg trekker vinneren om en uke!


Behandlingen DU kan vinne kan du se HER!


Fakta om produktene!

âme pure®  tilbyr en revolusjonerende hjemmebehandling, som du før bare kunne gjøre på en hudklinikk! 


Dette er en klinisk dokumentert hudbehandling som er drevet frem av forskning og vitenskap.

GEL og CRÈME sin avanserte formulering med hele 14% aktive ingredienser kombinert med CIT Body Roller gir et langvarig resultat.

Normalt inneholder lignende preparater kun 1- 3%.Det er en av årsakene til at produktene gir så utrolig gode resultater.

Studier viser at opptaket av GEL og CRÈME faktisk kan bli opptil tusen ganger bedre når du påfører disse produktene rett etter at du har brukt CIT Body Roller!

Avhengig av hvor dype og gamle strekkmerkene dine er, viser erfaringen fra Amepure sine kunder at du kan få opptil 50% reduksjon av strekkmerker etter kun 8 ukers behandling. Hvis du repeterer behandlingen vil strekkmerkene reduseres ytterligere. Noen opplever opptil 80% reduksjon av strekkmerkene etter kun 8 ukers behandling.

God helg! 

 • Skrevet: 09.09.2015  //  Kl: 22:28  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 3

 Nå sitter jeg i sofaen og har nettopp vinklet plastfolie rundt begge lårene mine og magen. Hvorfor lurer dere kanskje på? Jo, fordi jeg tester ut mitt nye aloe body toning kit. Jeg tok først en lang dusj og skrubbet huden med en herlig loofasvamp før jeg smurte på aloe body toner og snurret folien rundt. Denne kremen lukter sinnsykt godt forresten! Skikkelig kanelduft, så om du er som meg og elsker kanel, så ville du nok likt denne! 

Når man har startet denne behandlingen skal man helst være så mye som mulig i ro og anstrenge seg minst mulig i en times tid frem til man tar folien av så da la jeg meg likegodt ned på den beste delen av sofaen med et glass vann for å slappe av. 

Egentlig  føler jeg at jeg har utrolig mange "må få gjort ting" som å rydde og ordne både det ene og det andre i huset, men det føler jeg jo hver dag. Akkurat det tar aldri slutt, men slik er det nok for de fleste, så noen ganger er det deilig å bare glemme alle "må gjøre" ting, ihvertfall for et lite

Dette var ihvertfall utrolig avslappende! <3 Man får en varmende og beroligende følelse på stedet man behandler.
Lurer du på hva aloe body toning kit er? 

Aloe body toning kit hjelper til med å trekke ut vann av kroppen, og kan være til god hjelp om du ønsker en spenstigere hud og en slankere figur.
Men husk; regelmessig trening og sunt kosthold er alltid nøkkelen til et langsiktig resultat! 

Ha en fin kveld alle sammen!


Kontakt meg gjerne her eller på kristina_torgersen@outlook.com dersom du har spørsmål! 

 • Skrevet: 02.09.2015  //  Kl: 22:34  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 23

                                                                                                                                                                                                    (sponset behandling)

 


I dag har jeg hatt fri fra jobb så på morgen reiste jeg først for å ta litt sol før jeg dro videre for å rekke Crossfit. Jeg var litt i tvil om jeg skulle trene i dag eller ta fri for jeg følte meg småforkjølet da jeg våknet i dag tidlig, men jeg tok sjansen. Nå angrer jeg igrunn litt på det for jeg har ble mer forkjølet utover dagen, så håper ikke jeg blir syk de neste dagene. Det har jeg absolutt ikke tid til.

Klokken 12:15 reiste jeg Nexus som ligger midt i Tønsberg By(Snorresgate 14) for å farge håret og sette på gelénegler hos Elisabeth Vik. Hun har nettopp startet å jobbe på Nexus men har mange års erfaring innenfor frisør yrket og det hun driver med. I salongen har hun sitt eget lille hyggelige rom hvor hun tilbyr all mulig vippextensions, negler og voksing av både ansikt og kropp.

Jeg har gledet meg masse til dette! Jeg har lenge tenkt på å få gjort noe nytt med håret mitt, og nå som det går mot høsten er det perfekt tid å farge det litt mørkere. Jeg ønsket ombre med blondt i tuppene og en blanding av karamell og brunt oppover og i hodebunn. Elisabeth hjalp meg med å velge farge ettersom jeg var litt usikker på hva som ville bli best. Jeg var litt redd for at det villle bli for mørkt ettersom jeg har vært blond så lenge og er vant til det, men det ble det absolutt ikke. Jeg ble utrolig fornøyd så tusen takk til deg! Ombre er veldig pent synes jeg, og da sklir fargene mye finere i hverandre og man får et naturlig fint spill i håret.


Her ser dere bilde av Elisabeth! Kjempe koselig og søt jente med mye erfaring.

Hun startet på neglene mine mens fargen i håret stod å virket. Hun legger kun gelénegler og de er fra Pronails. Disse tar ingen skade på egen negl og gjør ikke vondt å legge på i det hele tatt. Jeg ønsket en naturlig lengde på dem siden jeg jobber på et sted hvor man helst ikke skal ha veldig lange negler, og i tillegg er jeg mest komfortabel med det. Jeg gikk for fransk manikyr for det synes jeg er kjempe pent. (Bilder ser dere nedover)


Her ser dere håret mitt før jeg farget det. Etterveksten var ganske synlig i tillegg var tuppene ganske slitte og håret ganske så tørt.


Slik ble håret mitt etter både farge og klipp og litt styling! Jeg ble veldig fornøyd med resultatet! :D 
Neglene mine før jeg satte på! Fysj, de var ikke noe pene i det hele tatt. Spesielt ikke på høsten når neglebåndene blir så tørre og lett fliser seg opp.


Superlekre!!Om du ønsker timebestilling hos Elisabeth eller har spørsmål så kan du ringe inn på Telefon:33319946  eller gå inn på Facebook siden deres HER.

Følg gjerne Elisabeth på Instagram om du vil se flotte bilder av vipper og negler hun legger ut; Elisabeth_nexus
#Negler #Nexus #Frisør #Tønsberg #Vestfold #Negltrend #Gelenegler #Pronails #Nails #Extension #Vippeextension #Voksing #Bikinilinje

 • Skrevet: 31.08.2015  //  Kl: 23:56  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 9


Er du også av den typen som liker å bruke kveldene på å pleie deg selv litt ekstra i blant? Ta på en deilig ansiktsmaske, smøre deg inn med en god body lotion, kure håret, lakke negler? Rett og slett bare pleie deg selv fra topp til tå! Da er vi to!

Siden jeg elsker hverdags luksus så bestemte jeg meg for å bestille Aloe Body Toning Kit. Nå gleder jeg meg virkelig til å få hentemelding fra posten slik at jeg kan skynde meg hjem å få testet det ut.Jeg har flere venninner og kjente som bruker dette settet og de har skrytt det opp i skyene, så denne gangen ble jeg nødt til å legge inn en bestilling på dette til meg selv.

For dere som ikke vet hva Aloe Body Toning Kit er, så er det en hjemmebehandling som er designet for å hjelpe huden med å bli både fastere og mer spenstig, samtidig som den skal virke mykgjørende og minske forekomsten av cellulitter. Produktene inneholder aloe vera som hovedingrediens,i tillegg til utvalgte urtekstrakter og andre gode stoffer som går dypt ned i huden og hjelper til i kampen mot cellulitter og vassen hud. Denne skal også være til god hjelpe med å trekke ut vann av kroppen. 

Jeg kommer til å fortelle dere mer om disse produktene når jeg har fått testet dem ordentlig selv. Da kan jeg gjerne lage et innlegg om hvordan man påfører og bruker produktene trinn for trinn hvis dere ønsker! 
Har du testet Aloe Body Toning Kit før? #hverdagsluksus #aloebodytoningkit #foreverliving #hudpleie #skjønnhet #helse

 

 

 

 • Skrevet: 09.08.2015  //  Kl: 23:25  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 21

Dette har virkelig vært litt av en dag! Ikke på en negativ måte, men heller svært positiv! Siden jeg er forhandler i Forever var jeg i dag med på et av arrangementene som heter Kick Off, og det ble holdt på Ås Kulturhus! Dette har jeg gått å gledet meg til i flere dager!

Salen ble fylt opp med rykende god energi og stemning fra flere hundre mennesker gjennom hele dagen! Jeg møtte mange nye forhandlere som jeg aldri har truffet før, men også flere jeg i de siste månedene har vært i kontakt med! Det var veldig hyggelig! Det ble holdt mange foredrag der vi blant annet fikk høre flere rørende historier, og ikke minst Trine Grung (bilde av meg og henne over) som er Norges Første Blogger, gav oss alle masse inspirasjon og tips på en humoristisk måte! Siden jeg blogger selv så var det også veldig interessant for meg å høre på henne!

Jeg har fått masse påfyll av både inspirasjon og motivasjon og jeg har lært en hel masse og selv fått nye erfaringer. Dette var veldig nyttig og lærerikt for meg å delta denne gangen, så det er jeg meget glad for at jeg gjorde. Jeg ser allerede frem til neste Kick Off!

Fra nå av bli enda mer bestemt på å nå mine mål, planlegge mer, skrive ned mine mål,  og ikke minst hjelpe teamet mitt til det samme! 


Disse tre vakre jentene er noen fantastiske forbilder og til stor motivasjon for oss andre! Eva, som står i midten er min sponsor, og hun er jeg utrolig stolt av!
De har oppnådd ekstremt mye på kort tid, og viser oss alle at det "umulige" faktisk er fult mulig bare man gir litt for det! 

I natt kommer jeg til å sove godt! God natt alle sammen!
Jeg blir kjempe glad om dere trykker "liker" på Facebook siden min HER !

 • Skrevet: 07.08.2015  //  Kl: 21:22  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 0

Nå vet jeg at mange er spent på å høre hvordan det gikk på C9!

Jeg oppdaterte dere noen av dagene i begynnelsen men jeg følte det ville blitt litt mye om jeg skulle skrevet om det hver eneste dag så da syntes jeg det var bedre å gi dere en liten oppsummering etter kuren.

Den første dagen gikk overraskende bra, men jeg var ganske slapp og energiløs før jeg gikk å la meg den kvelden. På dag to hadde jeg også litt mindre energi enn ellers, men fra dag tre kom energien tilbake og jeg har de siste dagene følt meg utrolig fresh og kvikk! Både på trening og ellers. 

Jeg har spist masse god mat selv om ingrediensene er mer "begrenset" enn ellers. Dersom man er vant til å spise sunt fra før av så er det ingen problem å lage mat som passer til dette programmet. Jeg har derimot slitt med at jeg alltid er så fysen på noe søtt, men det har faktisk roet seg litt i løpet av disse dagene. 

Jeg har trent så og si hver dag bortsett fra 1-2 hviledager, men det gjør jeg jo ellers også så for meg var ikke det noe nytt. Både styrke, kondisjon og Crossfit, og jeg merker godt at jeg har fått et skikkelig overskudd de siste dagene! Det er så deilig!

Målingene jeg tok på dag én viser faktisk så og si det samme nå som da jeg startet, men jeg veier 48 kilo og er en XSmall fra før av, så for meg så var det heller ikke noe mål å gå ned flere kilo, men heller et ønske om å få renset kroppen skikkelig og bli mer markert.  

Som dere ser på bildet over så er det ekstremt liten forskjell mellom bildene men magen min var litt oppblåst da jeg startet, men den har også roet seg en veldig, og det er takket være blant annet aloe vera gel som jeg drikker daglig.

Hvor store synlige resultater man får av C9 vil selvfølgelig variere fra person til person fordi vi har alle forskjellig grunnlag så hvor mye nettopp du vil gå ned i vekt eller cm rundt midje eller andre steder på kroppen kommer helt an på din livsstil i forkant av programmet. Men jeg vet at de fleste personer som har hatt dårlige vaner og en usunn livsstil i forkant gjerne er dem som får flest synlige resultater. Det sier jo igrunn seg selv ettersom kroppen da vil kvitte seg med masse giftstoffer og vann. Og det er veldig viktig å huske på at det er mye lettere å gå ned i vekt og få den kroppen man ønsker dersom man har en ren kropp innvendig! For en rens av kroppen vil det være uansett hvor godt du ser det på målebåndet eller badevekten i ettertid!

Jeg er veldig fornøyd med kuren ihvertfall og gleder meg til dagene og ukene fremover med sprudlene energi! :D

 


Lurer du på hva C9 er? Eller ønsker du å bestille? Kontakt meg HER(link) eller på mail: kristina_torgersen@outlook.com 

 


#Helse #C9 #Foreverliving #Vekt #Detox #Kur #9Dagersprogram #Sunn #Helse #Motivasjon 

 • Skrevet: 30.07.2015  //  Kl: 20:11  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 12

I dag har det gått tre dager siden jeg startet på C9 og endelig får jeg spise ordentlig middag igjen. Jeg valgte derfor å lage kylling og ris med grønnsaker ved siden av. Det var virkelig godt å få i seg en skikkelig middag igjen og ikke minst karbo. Det er tross alt viktig å få i seg det også selv om det ikke er bra med for mye.
 
Jeg har hatt god energi i dag og følt meg som ellers, i tillegg så har jeg vært på to crossfit økter, og kjørt en vanlig styrkeøkt i løpet av disse dagene så jeg har ihvertfall fått trent godt igjennom hele kroppen!Målingene jeg tok av meg selv på dag én for så på nytt igjen til morgen i dag har ikke vist noe særlig forskjell enda men jeg har jo seks dager igjen av kuren så mye kan skje, og ikke minst så er alle kropper forskjellige, og dette er jo heller ikke en slankekur som mange tror, men en rens av kroppen, men veldig mange som tar denne kuren mister en god del cm og noen kg i løpet av de 9 dagene. Dem som har endel ekstra kg på kroppen er ofte dem som mister mest og ser mest forskjell har jeg erfart, men absolutt ikke alle. Det kommer jo også helt an på hvor mye "dritt" man har inni kroppen fra før av. Hvis man ikke har så mye kroppen trenger å kvitte seg med så er det ikke sikkert man går ned så mye heller, men kroppen blir likevel renset.


Hvem sier at sunn mat ikke kan smake godt eller se fristende ut? Vil du vite mer om C9? Send meg mail på kristina_torgersen@outlook.com


 • Skrevet: 26.07.2015  //  Kl: 21:58  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 18

Er du opptatt av å ta vare på deg selv og helsen din? Liker du skjønnhet og velvære? Er du opptatt av trening? Da bør du fortsette å lese!

Jeg holder for tiden på å bygge team og søker derfor etter nye medarbeidere, kanskje du er en av dem jeg leter etter?
Uansett bakgrunn kan du bli forhandler i Forever, og det kan hjelpe deg til å oppnå dine drømmer!

Som mange av dere sikkert vet så jobber jeg som lærling på fulltid for å utdanne meg som helsefagarbeider, men for et halvt år tilbake bestemte jeg meg for å bli forhandler i Forever på siden av jobben min. Jeg var veldig skeptisk i begynnelsen fordi det "ukjente" virker alltid skummelt, men på grunn av at jeg hadde testet litt av produktene fra før av og likte dem så bestemte jeg meg for å ta sjansen å prøve siden det ikke er noen som helst binding, og i dag angrer jeg ikke på det!

Jeg bruker produktene daglig selv, og jeg kan virkelig fortelle dere at disse produktene er meget gode! 

Det er helt gratis å registrere seg som forhandler og det er helt opp til deg selv hva du vil gjøre ut av det. Enten om du bare ønsker å være forhandler til eget forbruk for å få innkjøpspris på fantastisk gode produkter basert på ren, økologisk, kaldpresset aloevera og tjene inn litt ekstra på siden, eller om du ønsker å tjene stort og få dette som en stor virksomhet.

Noen tror at de er nødt til å være "den fødte selger" for å kunne være forhandlere, men det er feil, for det trenger man absolutt ikke!

I Forever velger du dine egne arbeidskollegaer og det spiller ingen rolle hvor i landet du bor. Du vil få god oppfølging og hjelp for å føle deg trygg på det du jobber med, og sammen jobber vi som et team for å nå våre mål! Vil du se mer av produktene vi selger? Ta en tur innom min nettshop og se da vel! www.myaloevera.no/kristinasliving


Hvis du synes dette høres spennende ut og tror at dette kan vært noe for deg så legg gjerne igjen mailen din i kommentarfeltet så kan jeg fortelle deg mer på mail, eller send meg gjerne en mail selv:
kristina_torgersen@outlook.com


#forhandler #nyemedarbeidere #jobbsøking #foreverliving #forever #økologisk #velvære #helse #skjønnhet #makeup #beauty #aloevera

 

 

 • Skrevet: 06.07.2015  //  Kl: 22:08  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 20

De siste dagene har jeg jobbet masse med å få gjort ferdig nettbutikken min med produktene jeg selger, og nå kan jeg endelig fortelle dere at alt er oppe å går slik det skal! Dette er så utrolig motiverende!  Håper dere vil ta en tur innom nettbutikken min, da hadde jeg blitt SUPER GLAD!

For å komme til den trykker dere her: www.myaloevera.no/kristinaslivingNå skal jeg stupe i seng, men jeg forteller mer en annen dag! God natt! 

#KristinasLiving #Helse #Velvære #Skjønnhet #AloeVera #Kosmetikk #Makeup #ForeverLiving #Økologiskeprodukter #KaldpressetAloevera

 • Skrevet: 02.07.2015  //  Kl: 22:06  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 6


                                                                                                                                                                                               (sponset produkt)

Etter jeg skrev mitt første blogg-innlegg om produktene til AmePure som jeg selv begynte å bruke for flere måneder siden så har mange kontaktet meg både på mail og her på bloggen for å høre hvordan det har gått med behandlingen og om den har fungert, og jeg kan love dere at det har den faktisk! Jeg var litt i tvil i starten da jeg begynte, og jeg var heller ikke så flink til å følge opp behandlingen, men etter å ha brukt den en stund så ser jeg merkbart forskjell. Strekkmerkene mine har blitt mye mindre synlig enn hva de var tidligere. Jeg er SUPER FORNØYD! (Se bilder under)

Mange lurer på hvordan de skal utføre behandlingen. Det kan dere lese om på nettsiden til AmePure men jeg forklarer det gjerne også her. 

1. Huden skal være ren, tørr og gjerne desinfisert før du bruker rolleren.
2. Rull nålene over problemområdet 5-6 ganger eller mer både frem og tilbake og på kryss og tvers. 
3. Påfør GEL.
4. Skyll rolleren i lunkent vann og desinfiser med sanitizer spray som bør kjøpes med og la den tørke til neste bruk.
5. CREME skal brukes uten om behandlingen. For eksempel dersom du ruller på kvelden og bruker GEL etter du har rullet så kan du smøre området med CREME dagen etter. 

Jeg vet at mange velger å handle rollere på Ebay ettersom det er mye billigere og få tak i den der. Flere har spurt meg om det blir det samme som å handle AmePure sin roller, men jeg vil IKKE anbefale dere å handle slike produkter uten noen form for garanti eller dokumentasjon på produktet i og med at dette er produkter som lager hull i huden, og dersom man ikke desinfiserer det bra nok, eller nålene ikke laget av kirurgisk stål, eller om det er for mange nåler, så kan man risikere å få en infeksjon, og få et dårlig resultat.

 VS 
Det ene bildet er tatt i slutten av mars og det andre bildet er tatt i juni. Bildene er helt uredigert! Jeg var ikke fult så brun eller orange vil jeg kanskje heller kalle det som det ser ut som på det første bildet, men strekkmerkene var såpass store som dere ser på bildet, men etter jeg brukte Cit Body Roller ble strekkmerkene mye mindre i størrelse, og enda mindre synlige. Jeg må si at jeg synes at det er ganske sprøtt for når jeg sammenligner bildene nå så ser jeg virkelig forskjell! 

Noen spørsmål jeg har fått om Cit Body Roller:

Gjør det vondt å bruke rolleren?
Det er ikke behagelig og jeg skal ærlig si at jeg synes det gjør litt vondt, men jeg pleier å være ganske rask når jeg bruker den og med en gang man er ferdig å rulle så går "smerten" over. Må vi ikke lide litt for skjønnheten? Haha!

Blir man rød lenge etter behandlingen? 
Jeg pleier å rulle på kvelden så jeg er gjerne litt rød dagen etter, men kremen som brukes til er med på å roe ned huden. Det er IKKE farlig at huden blir rød og litt øm etter behandling. Det er helt naturlig ettersom man stikker bittesmå hull i huden. 

Hvilken lengde bruker du på nålene?
Jeg bruker 1.00 mm. Denne lengden gir best effekt på strekkmerker! 

Har du fått arr av å bruke Cit Rolleren? 
Nei det har jeg ikke. Cit rolleren skal fjerne arr, strekkmerker og celulitter, ikke gjøre så du får det.

Har du fått infeksjoner ved bruk av rolleren?
Nei det har jeg ikke!


"De tusenvis av hullene som CIT Body Roller lager i huden skaper en unik mulighet til at aktive kosmetiske ingredienser kan tas opp i huden. Studier viser at opptaket faktisk kan bli opptil tusen ganger bedre ved bruk av både rolleren for så kremen, enn dersom man kun benytter seg av kremen med ingrediensene på en normal hudoverflate. Derfor har âme pure® utviklet Cellulite & Stretch Marks Induction Therapy GEL og CREME, som inneholder 4 aktive ingredienser som utgjør hele 14% av produktet. Normalt inneholder lignende preparater kun 1- 3%. Det er nettopp dette som gjør at våre produkter er så effektive som de er. De 4 aktive ingrediensene har dokumentert effekt i i til sammen 10 studier." Sier AmePure!


Cit Body Roller kan brukes for å minske strekkmerker, arr og celulitter. Eller dersom du  har store porer, linjer, rynker, grov hudstruktur, hårtap eller pigmentflekker!

Vil du prøve samme behandling som meg så finner du den HER!

AmePure har gratis frakt  og rask levering! 


 • Skrevet: 26.06.2015  //  Kl: 21:26  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 13

Aloe Fleur de Jouvence er én av de fantastiske hudpleieseriene ForeverLiving har og by på, og denne serien selges blant annet som som gavepakke med seks ulike produkter. Så om du enten er på utkikk etter god pleie til deg selv eller en venn, så bør du få med deg dette.

Hovedingrediensen i alle produktene er selvfølgelig den næringsrike og fuktighetsgivende planten Aloe Vera. I tillegg er de laget av eteriske oljer, urter og vitaminer, samt kollagen og elastin. Produktene er veldig godt egnet til ung hud og gjerne litt uren hud. De passer også veldig godt til sensitiv hud. Det har jeg selv erfart ettersom jeg bruker mange av de produktene daglig selv, og min hud reagerer med en gang hvis jeg påfører den noe den ikke liker, men disse har huden min tålt veldig godt!

I settet følger det med en mild cleanser, som rengjør i dybden og tilfører fuktighet. En toner (ansiktsvann) som renser, fukter og gjennoppbygger huden (helt uten alkohol). En dagkrem som pleier, styrker og bevarer hudens fasthet og spenstighet. Denne liker jeg veldig godt selv, da den tørker raskt, ikke blir fet på huden, og den er perfekt som underlag til makeup. En nattkrem med kollagen som styrker og bygger opp huden.

Det følger også med powdermask som er ett ansiktsmaske-pulver, og en en activator som du må blande sammen med pulveret. Pulvermasken er fettabsorberende og strammer opp huden. I settet følger det med en liten kopp, måleskje og en pensel til å blande masken.

Disse produktene er rensende, oppfriskende, opp-strammende og fuktighetsgivende. Få en fornyet glød og en opplevelse du sent vil glemme! :-) 

Produktene er fri for både parfyme og parabener!


Produktene kan også bestilles hver for seg, men settet er veldig rimelig i pris så man sparer mer på å kjøpe hele pakken!


 


Kunne du tenke deg å teste ut dette settet?
Jeg legger inn en ny bestilling med varer fra ForeverLiving i løpet av helgen, så hvis du ønsker å legge inn en bestilling så skynd deg å send meg en mail på kristina_torgersen@outlook.com Hvis du lurer på priser, eller vil vite mer info så legg gjerne igjen mailen din i kommentarfeltet så kan jeg sende deg en mail!
Vi har også et stort utvalg av mineralsminke, leppestifter, body lotion og andre spennende produkter til en god pris!

HUSK: DU har også mulighet til å bli forhandler!


Det er alltid 90 dagers returrett på alle produkter fra Foreverliving!

 

 • Skrevet: 21.06.2015  //  Kl: 15:15  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 2

Denne våren lanserte Nivea enda en ny lip balm, og denne gangen har de laget den med duft av kokos. Jeg har testet flere ulike lip balms fra Nivea tidligere, men denne ble min favoritt! Jeg forbinder lukten veldig med sommer og sol så den passer perfekt nå, og den er veldig god å ha på leppene og gir en blank og klar farge! 

Lipbutteret inneholder sheasmør og mandelolje som både pleier, gir god fukt og tilfører vitaminer til leppene.


NIVEA Lip Butter Coconut har ett begrenset antall og er kun i salg på våren og sommeren 2015.
Du kan kjøpe dem på blant annet Vita, H&M og enkelte matvarebutikker! Prisen på denne er 39,-

Dette Lip Butteret fra Nivea og AloeVera lips med solfaktor i som jeg selv selger fra Foreverliving er mine to favoritter i vesken nå om dagen! 

.

Hvilkent merke er din favoritt?

                                                                                                                                                                             //reklame//

 

 • Skrevet: 21.05.2015  //  Kl: 22:48  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 11

I dag har det virkelig gått i ett! I første delen av dagen var jeg på jobb, og etter jobb dro jeg videre for å rekke foreldresuppe i barnehagen til sønnen min. Det var veldig hyggelig! Vi spiste brenneslesuppe som var laget fra grønnsakshagen deres, og den var helt nydelig! På ettermiddagen da vi kom hjem ble det også travelt utpå ettermiddagen ettersom jeg måtte avgårde å få ordnet med utenlandsturen vi skal på etterhvert!

Men tilbake til temaet! Jeg tenkte bare å vise dere noe av makeupen ForeverLiving har å by på og som jeg som forhandler selger! Vi har blant annet tolv ulike leppestifter i mange elegante farger! Merket på leppestiften heter Flawless By Sonya?og jeg har virkelig lagt min elsk på dette merket! Personlig så liker jeg best #Guava på meg selv. Den har en fin, dus rosa farge. Ikke for knæsj, og ikke for matt, men en fin mellomting som passer både til hverdags og til fest! Den sitter veldig godt på og gir både farge til leppene samt pleiende Aloe Vera. #Watermelon og #Peach er også veldig fine synes jeg. De andre er også lekre, men jeg liker farger som ikke er for knæsje på meg selv. 

Prisen på leppestiftene helt innafor, og absolutt verdt hver eneste krone! Kunne du tenkt deg å prøve en slik?  Legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail på kristina_torgersen@outlook.com ♥


Nydelige farger, ikke sant? ♥
Ve selger også ulike liplinere, diplinere, mineralpudder, BBcream, foundations og concealer!


Vi har 90 dagers fornøyd garanti, så om du ikke skulle like produktet så kan du få pengene igjen!


#foreverliving #flawlessbysonya #makeup #kosmetikk #aloevera 

 • Skrevet: 10.05.2015  //  Kl: 18:33  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 15

Hei dere! ♥ Nå som solen har begynt å komme mer og mer frem er det veldig viktig å passe på å beskytte huden best mulig. Dere som har barn er sikkert veldig nøye på at barna deres blir smurt i ansiktet, på ører, i nakken og slike steder hvor solen ofte står på store deler av dagen før dem går ut. Men hva med oss voksne? Er det lurt at vi bare smører oss inn i olje og ligger å steker hele dagen? Nei! Det er faktisk like viktig for oss voksne å bruke solkrem! Skadene fra solen vises gjerne ikke før flere år etter, så derfor er det viktig å ta gode forhåndsegler mens man kan!

Tidligere brukte jeg sjelden solkrem med mindre jeg var på steder hvor jeg visste at  solen virkelig ville brenne, og grunnen til det var fordi jeg var redd for å ikke bli brun på kroppen, men etter å ha lest endel om akkurat dette så har jeg funnet ut at man blir faktisk like brun selv om man bruker solkrem, men at huden blir beskyttet mot de skadelige UV-strålene som finnes i solen, og uten solkrem så er du altså ikke beskyttet mot det. Da kan du lettere få hudkreft, bli ekstremt solbrent, få eksem med mer.  

Du trodde kanskje at det var negativt å bruke høy faktor på solkremen hvis man ønsker å få farge på kroppen? Det er det ikke!  Ved å bruke faktor 30 slik som jeg har så kan jeg være ute i solen 30 ganger så lenge uten å bli brent frem til jeg smører meg på nytt igjen, som hvis jeg bruker for eksempel faktor 20 eller 10.


Jeg bruker solsprayen til Foreverliving og er virkelig kjempe fornøyd med denne! Selv om jeg er forhandler av produktene og selger disse så skal dere vite at jeg ikke ville anbefalt det videre om jeg ikke likte det! 

Denne finnes både som spray og krem, men jeg foretrekker sprayen fordi jeg synes det blir mindre søl med den, og det er lettere å påføre men det er jo en smakssak! 
Solsprayen/kremen er helt parabenfri og inneholder fuktighetsgivende Aloevera og vitamin E.

Det er synes er fordelen med denne er at den er ikke klissete i det hele tatt og den tørker raskt inn i huden, i tillegg til at den har en svak deilig duft! ♥ Til god fordel er den også ekstra vannfast slik at man kan fint bade med den uten å måtte ta på ett nytt lag når man kommer opp av vannet. Det er i allefall greit å bruke en vannfast solbeskyttelse på barn siden de gjerne synes det er kjedelig å bli smurt.  

Sun lips er en leppebalsam med en herlig duft av mint og solfaktor 30. Denne synes jeg er kjempe god og bruke og man får utrolig myke lepper!
Den er helt blank i fargen og du kan bruke den under leppestifter om du ønsker. Den kan brukes i all slags vær, men før sommeren begynner for fult så kan det med fordel være veldig lurt å gå til innkjøp av en slik så slipper du å få tørre, oppsprukne lepper! 

Denne er ikke tilsatt vann, noe som gjør at den fungerer veldig godt i kjølig vær slik som foreksempel i skisesongen også. Det er faktisk mange som ikke er klar over at de fleste billige leppomader er tilsatt vann og at det faktisk ofte gjør leppene værre enn de i utgangspunktet var, så husk å alltid kikk på innhold før du handler. Sun lips er også basert på aloe vera og jojobaolje som både er pleiende og mykgjørende. 


Beskytter du huden din mot skadelige UV-stråler?


Hvis du ønsker å bestille solspray/krem eller andre produkter, høre om priser eller få mer info om hva vi har å tilby i Foreverliving så kan du kan du kontakte meg på kristina_torgersen@outlook.com eller skrive en kommentar i dette innlegget :-)


Ønsker dere en strålende søndag i solen! ♥

#sol #beskyttelse #solfaktor #barn #voksen #familie #sommer #sommer2015 #syden #ferie #parabenfri #parabenfree #aloevera #foreverliving #sun 

 • Skrevet: 19.04.2015  //  Kl: 19:21  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 14

God søndag alle sammen! ♥

Mange har spurt meg hvilken produkter jeg renser huden min med så jeg tenkte  at det kanskje var på tide å lage ett innlegg om det.
Som mange av dere sikkert har sett så har jeg lagt ut flere innlegg  tidligere med citr olleren fra Amepure. Den er helt fantastisk og har gjort huden min mye bedre, men denne bruker jeg kun i perioder. Som for eksempel en uke av, og en uke på, i tillegg til kollagen kremen som hører til, men til hverdags bruker jeg både rens, maske, og skrubb fra Foreverliving som jeg er kjempe fornøyd med!

Før tviholdt jeg på rensegelén til Exuviance (merke), og den har jeg egentlig brukt i flere år og likt godt, men etter jeg ble forhandler for Foreverliving sine produkter så er det jo også selvsagt viktig at jeg har god erfaring selv med produktene for å kunne anbefale dem videre, så for en tid tilbake bestemte jeg meg for å prøve ut nye produkter og bytte dem ut med de gamle.

Jeg er litt skeptisk på hva jeg tester ut ettersom huden min reagerer så utrolig fort hvis jeg påfører den noe den ikke liker, for da våkner jeg gjerne dagen etter med masse akne og nupper i ansiktet, men alle disse produktene har virket bra på min hud og jeg har fått veldig fin og myk hud etter jeg begynt å bruke de så derfor vil jeg med god grunn anbefale dem videre til dere. Aloe vera produktene er også mye billigere i pris enn hva for eksempel Exuviance produktene er så jeg har spart litt på det i tillegg. 

Foreverliving bruker økologisk kaldpresset Aloe Vera som hovedingrediens i alle sine produkter, i tillegg til andre gode ingredienser som honning, rosmarin og jojobaolje som er kjent for å fungere godt på så og si alle hudtyper.


Aloe cleanser renser bort sminken i tillegg til at den fjerner smuss og minsker synlige porer.
Den bruker jeg hver morgen og kveld. Den er veldig god og huden blir glatt og myk, og den etterlater en god renhets følelse.  
Som sagt har jeg veldig sensitiv hud, men huden min har ikke reagert på noen av disse produktene i det hele tatt, og jeg har hørt om flere andre som også har slitt med huden som kan bruke disse produktene.

Forever Aloe Scrub bruker jeg en til to ganger i uken eller ved behov. Det er en peelingkrem med bittesmå korn i som jeg masserer på huden før jeg skylder av. Den fjerner døde hudceller og får huden ordentlig ren og klar. Den hjelper veldig godt mot uttørking og andre skader som  syntetiske rengjøringsprodukter kan forårsake. 
Man kan  egentlig bruke denne på hele kroppen, men siden kornene er så små så pleier jeg kun å bruke denne i ansiktet og heller velge en body-scrub med større korn til kroppen. Ofte lager jeg faktisk en bodyscrub selv med bare litt olje og sukker. Det funker også kjempe bra synes jeg og ikke minst er det jo mye billigere! 

Forever Marine Mask
er en maske som jeg legger på huden etter den er renset. Masken rengjør i dybden og gjenoppretter hudens balanse.

Denne bruker jeg en til to ganger i uken. Etter en lang dag så er det utrolig deilig å bare sette seg ned i sofaen og slappe av å la denne virke på huden. Den er veldig lett i konsistensen og ikke en sånn typisk "tykk" krem men den stivner litt når den tørker.  Jeg ble faktisk utrolig imponert da jeg brukte denne første gang, for huden ble helt babymyk og glatt etter jeg hadde skylt av med vann! ♥
Jeg pleier å la masken virke mellom 25-30 minutter på huden. Da gir den meg ihvertfall best effekt fremfor om jeg lar den sitte på i 5-10 minutter.

Ingrediensene i denne er naturlige havsmineraler fra tang og alger, samt de fuktighetsgivende og hudpleiende egenskapene til Aloe vera, honning og agurk. I tillegg inneholder den rosmarin som er kjent for å virke både rensense og stimulerende på huden, samt naturlig E-vitamin. 

Dersom dere har lyst til å vite mer om disse produktene eller andre Aloe Vera produkter så må dere gjerne skrive en kommentar eller sende meg en mail på kristina_torgersen@outlook.com. Jeg tar også i mot bestillinger!

Har du problemhud? Hvilkent merke liker du?
#hudpleie #helse #skjønnhet #beauty #amepure #citroller #foreverliving #aloevera #foreveraloe #økologiskhudpleie #økologisk #organic #forever #peeling #face #body #spa 

 

 • Skrevet: 08.04.2015  //  Kl: 20:29  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 2

                                                                                                                                                                                                   //reklame//

Det er ikke bare jeg som sliter med uren hud, akne og sorte prikker i ansiktet. Kjæresten min har også hatt problemer med dette og i tillegg har han små arr i kinnene som han gjerne ville blitt kvitt. Han ble veldig nysgjerrig på cit rolleren jeg bruker fra AmePure ettersom jeg har fortalt han så mye positivt om den, og i tillegg har han sett med egne øyne at huden min har blitt mye bedre etter jeg startet med behandlingen.

Han fikk lyst til å få tak i en slik selv så han gjorde det og startet behandlingen for ienkke lenge siden. Til tross for at han var nysgjerrig på produktet så var han også ganske skeptisk til om dette ville ha noe effekt, men etter bare første behandling begynte huden å bli bedre og bare etter noen dager så merket han positiv bedring i huden!


Dette er hva han selv sier om Cit Rolleren;  "Jeg merket faktisk forskjell etter første gang jeg brukte den, og huden har i løpet av kort tid blitt mye bedre. Jeg vil anbefale Cit Roller videre til andre  menn som sliter med hudproblemer som uren hud, arr osv. Jeg ser fram til å fortsette med behandlingen og få enda bedre resultater."


Cit roller er like godt egnet for menn som for damer, så har du en kjæreste eller en venn som han problemer med huden og trenger å få gjort noe med den, så anbefaler jeg dere å tipse han om denne behandlingen!  ♥


Trykk HER for å se de ulike pakketilbudene på Cit Face Roller!

 

 


#AmePure #citroller #faceroller #akne #acne #beauty #arr #pigmentflekker #kviser #urenhud #renhud #skjønnhet #hudpleie #hudprodukter  

 • Skrevet: 01.04.2015  //  Kl: 19:28  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 0

                                                                                                                                                                                        //reklame//

Hei lesere! ♥

For litt siden kom produktene jeg lenge har gått og ventet på. AmePure har nemlig lansert to helt nye kremer som jeg er heldig å få teste ut!
Dere har sikkert lest innleggene som jeg har postet tidligere om produktene jeg bruker både til huden i ansiktet mitt, og til strekkmerkene på magen som jeg fikk etter jeg gikk gravid. Om ikke, kan du lese om hvilken behandling jeg bruker for huden i ansiktet HER og hvilken produkter jeg bruker på strekkmerkene mine HER.

Tidligere brukte man Collagen Therapy Gel til både ansiktet og på strekkmerker, cellulitter eller arr, men nå har det kommet nye og forbedrede produkter som skal være enda mer effektive på de ulike problemområdene, men Collagen Therapy Gel kan fint brukes for dem som kun har den ettersom det er en veldig god og effektiv krem det også, men de nye produktene er litt mer spesifisert til hver av problem områdene.


På bildet over ser dere de nye kremene som skal brukes ved behandling av Cit Body Roller. 

Til venstre holder jeg Cellulite & Stretch Marks Induciton Therapy CRÉME. Denne er til etterbehandling, og denne tilfører fuktighet. Den skal smøres på hver morgen og kveld under hele behandlingen. 

Til høyre holde jeg Cellulite & Stretch Marks Induction Therapy GEL. Gelen skal påsmøres med engang etter rulling med CIT Body Rolleren.
Ved bruk av denne vil du oppnå en optimal effekt, og samtidig unngå at huden blir rød og varm i lang tid etterpå. Gelen kan smøres på 2-4 ganger, eller inntil huden ikke lengre er rød og varm. Den skal virke nedkjølende på huden.


Virkestoffene i produktene består av fire aktive ingredienser.
Botox-93 (93 % ren beta glucan) er ekstrahert fra medisin sopp og skal stimulere immunsystemceller i huden, og dermed øke immunsystemets aktivitet og gjør det effekt i kampen mot bakterier som angriper huden. Effekten er at collagen vil arbeide mer effektivt med å lage ny hud. 

Liporeductyl er en effektiv anti-cellulitt ingrediens.

Silusyne hjelper til med å redusere fettknuter som er årsak for cellulitter, samt redusere ujevnheter i huden. Huden blir dermed glatt og jevn.

Vanistryl Skal fungere effektivt på strekkmerker som allerede er dannet,men også de gamle, samt at det hindres dannelse av nye. I tillegg reduserer  vanistryl spenningen i huden og fremmer regenerering av komponentene. Huden gjenvinner sin elastisitet, og reduserer/fjerner strekkmerker.

(Hvis du vil vite enda mer om ingrediensene så kan du lese mer på AmePure.no) 

 
Dere kan lese mer om produktene eller bestille en pakke med Cit Body Roller  produktene  i ett til en god pris på nettsiden til AmePure (HER).

Husk å skriv KristinaValerievna med i "annet" feltet ved bestilling, så får dere med en ekstra ting! ♥


 

 


#skjønnhet #amepure #citroller #acne #kviser #strekkmerker #cellulitter #slapphud #pigmentflekker #ren #naturlig #ikketestetpådyr #makeup #beauty #menn #kvinner  

 

 

 • Skrevet: 27.03.2015  //  Kl: 07:29  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 23

                                                                                                                                                           //reklame//Jeg har den siste tiden fått flere kommentarer om at huden min ser bra ut for tiden. Både på bloggen og privat fra folk jeg kjenner. Det er selvfølgelig veldig hyggelig høre! ♥

Selv om jeg har sminket meg på bildene så kan jeg med hånden på hjertet fortelle dere at huden min har blitt utrolig mye bedre enn hva den var før jeg startet med cit roller behandlingen i ansiktet!  Jeg er kjempe fornøyd og føler meg mye mer fresh i ansiktet enn tidligere. Jeg får akne i blant enda, men de sorte prikkene på nesen (hudorm) har minsket veldig og til dels forsvunnet og huden min ser utrolig mye mer ren og jevn ut enn hva den gjorde før.

Den fine huden min er takket være Cit Face Rolleren som jeg har brukt i ansiktet en god stund nå. Jeg har skrevet om denne behandlingen i flere tidligere innlegg som dere kan lese om blant annet HER og HER.  


Collagen Therapy Gel har nå kommet ut med enda forbedrede ingredienser som skal virke enda mer effektivt på uren hud, rynker, arr og ujevnheter. Flasken selges også nå i nytt design. Uten gel`en får man ikke ett ordentlig resultat av behandlingen! I tillegg har cit rolleren til ansiktet også fått ett nytt design med ett blankere utseende!


Cit face roller behandlingen har dokumentert effekt og passer for deg om du ønsker å fjerne:
Akne arr
Rynker
Store porer
Pigmentflekker
Fet hud 

Det er mange som velger å kjøpe en billig etterligning av cit roller på Ebay framfor å handle fra Amepure ettersom Ebay er billigere i pris. Husk at det frarådes og kjøpe en roller på slike steder ettersom billigvariantene ikke er laget av kirurgisk stål og det kan gi store skader på huden!Ønsker du og bestille produkter til ansiktet og Face Rolleren kan du trykke (HER)

Husk å skriv KristinaValerievna med i "annet" feltet ved bestilling, så får dere med en ekstra ting! ♥

HER kan du lese om studiene som viser at disse produktene er dokumentert effekt!#skjønnhet #amepure #citroller #acne #kviser #strekkmerker #cellulitter #slapphud #pigmentflekker #ren #naturlig #ikketestetpådyr #makeup #beauty #menn #kvinner  

 

 

 

 • Skrevet: 25.03.2015  //  Kl: 22:41  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 10

Hei hei!  :-) Hvordan har dere det? Håper dere har hatt en fin uke hittil? ♥

I kveld har jeg prøvd å rydde litt. Her i huset ryddes det hver dag men det blir av en eller annen merkelig grunn alltid rotete etter veldig kort tid igjen... Kan ikke skjønne det altså.. Haha! 

I morgen får jeg besøk av en journalist fra NRK. Hun kommer på vegne av en Unge Mødre sak, og i og med at jeg ble mamma i ung alder og sa ja til å bli med i intervjuet så vil hun stille meg noen spørsmål rundt det. Det blir litt spennende for jeg er ikke vant til å bli intervjuet, men det går nok fint!  Jeg skal oppdatere dere mer om det i morgen! Forresten så har jeg fått mange ulike nye produkter fra Amepure som ligger i den søte beautybagen som jeg holder på bildet over.  Jeg tok mange bilder i kveld med produktene slik at dere skal få se dem ordentlig! Jeg kommer til å fortelle dere mer om dem nærmeste dagene når jeg får litt bedre tid. Gled dere!

 

 

 


#beauty #helse #skjønnhet #makeup #sminke #kosmetikk #amepure #journalist #NRK #travel #hverdag 

 

 • Skrevet: 21.03.2015  //  Kl: 21:10  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 60

Hei dere! ♥  Nå nærmer det seg snart påske så jeg fikk lyst til å overraske dere med en ny konkurranse hvor jeg gir ut ett påskeegg til en av mine herlige lesere som melder seg på denne konkurransen!

I påskeegget ligger det produkter som Victoria Secret Body Lotion, ett reisesett med Clarinsprodukter (sminkefjerner, mascara og øyekontur gel som motvirker mørkeringer under øynene) og en eyelinerspisser. Disse produktene er bestilt fra parfymenettsiden www.daisies.no   Og litt sjokolade! ♥


For å være med i konkurransen må dere:

Like Facebooksiden til Daisies.no HER

Like Facebook siden min HER

(OM DU I TILEGG DELER KONKURRANSEN PÅ FACEBOOKEN DIN VED Å TRYKKE DEL NEDERST TIL VENSTRE I INNLEGGET SÅ GIR DET EKSTRA VINNERSJANSE)

Legg igjen en kommentar i feltet med mailen din når du har gjort dette, og skriv med om du har delt innlegget på Facebook! 


Lykke til og god påske!!  ♥  Vinneren blir trukken 30.03.15

 

 

 #Konkurranse #clarins #victoriasecret #påskeegg #påske #makeup #beauty #skjønnhet #velvære #hudpleie #kroppspleie #bodylotion #sjokolade

 • Skrevet: 19.03.2015  //  Kl: 19:40  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 9

De fleste av oss kvinner bruker sminke!

Hvor mye vi bruker varierer og er selvsagt individuelt. Noen tar på litt mascara, øyenskygge og foundation ved spesielle anledninger, mens andre bruker det daglig.
For de fleste av oss som bruker sminke daglig kan nok med hånden på hjertet si at dem har en eller annet produkt i  sminkepungen som de er helt "avhengig" av. Nå snakker jeg iallefall av egen erfaring, for jeg er helt avhengig av mye av sminken min.

 
Sminken er vår "skjønnhetsmaske" som får oss til å føle oss bedre, selv på dårlige dager!


Jeg liker å dekke til urenheter i huden med litt foundation ettersom jeg har problemer med uren hud, og i tillegg har jeg slitt mye med acne i mange år.
Tidligere har jeg prøvd ut mange ulike produkter og behandlinger, men det er vanskelig å finne noe som passer til huden min så om jeg først finner noe så blir jeg veldig fornøyd! 

Noe som er vel så viktig for meg som sminke er å rense huden ordentlig! Man bør rense huden helst både morgen og kveld for og fjerne eventuelle sminkerester og for å hindre bakterier og andre uønskede ting i ansiktet. Men husker dere å vaske sminkekostene deres like ofte? 
Mange tenker nemlig ikke på hvor viktig det er å vaske disse, og det kan være en stor årsak til uren hud!

Sminkekostene er gjerne med overalt! På jobb, på trening, på fest, til byen, på hotell.... Det er ikke alltid man er like ren på hendene om man er avgårde og bare skal slenge på litt mineralpudder i ansiktet! Dere kan jo tenke dere hvor mange bakterier som legger seg i disse kostene. Når vi gnir kosten ut i ansiktet dag etter dag så sprer vi fort bakterier og det fører igjen til stygg og dårlig hud!  


Selv gikk jeg til innkjøp av makeupmekka sin Brush Soap som jeg vasker kostene jevnlig med. Det er ett såpestykke med en nydelig duft av sitron. Den vasker kostene ordentlig rene, og i tillegg så tørker kostene mye fortere hvis jeg bruker denne fremfor om man vasker med annen såpe. Jeg er ikke sponset av Makeupmekka men jeg er kjempe fornøyd med produktene deres så, og Makeupmekka er utrolig undervurdert fra mange ettersom produktene er så billige og kanskje ikke så kjent som andre produkter, men det er produkter jeg virkelig vil anbefale dere!


Jeg fikk også pakken min i dag med foundation, concealer og neglelakkfjerner. Bedre foundation enn denne skal man lete lenge etter! Jeg har veldig sensitiv hud og reagerer nesten på alt jeg tar i ansiktet, men denne tåler huden min fint og den dekker kjempe bra og gir en matt effekt.Renser du huden og sminkekostene dine? 
 

#makeupmekka #makeup #kosmetikk #hud #pleie #hudpleie #skjønnhet #beauty #produkter #ikketestetpådyr #amepure

 


 

 

  

 • Skrevet: 12.03.2015  //  Kl: 19:54  //  Kategori: Velvære  //  Kommentarer: 7

                                                                                                                                                                           //sponset produkt//
Aahh.... I ettermiddag har jeg kikket gjennom parfymesamlingen min!

Jeg har egentlig utrolig mange parfymer som bare ligger i kurven og tar unødvendig med plass. 
På det nederste bildet i innlegget ser dere bilde av mesteparten av parfymene jeg har. Flere av dem er faktisk 7-8 år gamle, og jeg kunne ikke tenkt meg å brukt dem i dag, men jeg er veldig dårlig på å kaste produkter når ikke de er "dårlige" på noen måte, og i tillegg innbiller meg hele tiden at jeg vil komme til å ta en av dem i bruk, men det skjer nesten aldri, haha! Noen av dem er selvsagt parfymer som kun brukes til spesielle anledninger så de tar jeg vare på med grunn.

Som kvinne får man gjerne en parfyme her, og en parfyme der! Både fra kjæreste, familie og venner. Jeg har i tillegg handlet parfymer når jeg har vært på Taxfree også. Enten det har vært i forbindelse med sydenturer eller Sverigeturer.
Jeg elsker parfyme!


Min nyeste parfyme er fra DOLCE & GABBANA (light blue) og heter dreaming in portofino. (489,-)

Parfymen har toppnoter av siciliansk sedertre, eple og blåklokke, med hjertenoter av bambus, jasmin og hvite roser. Til slutt er den fylt med bunnoter av sitron tre, rav og musk. Jeg vil beskrive den som en god blanding av en frisk og mild parfyme som passer like godt til hverdags som til fest! Dette er min nye favoritt i skapet!  Jeg synes den lukter helt fantastisk! ♥

Parfymen fikk jeg fra en nettside som heter Daisies.no (link). 
Daisies.no har ett stort utvalg parfyme, kosmetikk, hudpleie og gavesett til både han og henne. De har gode priser og i tillegg har dem gratis frakt ved bestilling og raske leveringstider!

Nettsiden dems oversiktlig og ryddig og man finner lett frem hvis man leter etter ett produkt. Det synes jeg er et stort pluss hvis jeg handler på nett! 


En av mine favoritter! ♥
Hvilken parfyme er din favoritt? 
Har du mange parfymer? 

#parfyme #duft #han #henne #hudpleie #kropp #hud #ansikt #negler #parfymer #dolce&gabbana #nuit #hugoboss #escada #dkny #dior 

 Om megMitt navn er Kristina og jeg er 20 år gammel.

På denne bloggen vil du få en smakebit av min hverdag som mamma til en gutt på 6 år, skjønnhet, mote og alt som ellers interesserer meg.

Jeg er i fulltidsjobb, men på siden er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produkter fra ForeverLiving.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg eller kjøpe produkter kan du sende mail til kristina_torgersen@outlook.com

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Reklame


Image and video hosting by TinyPic

Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits